Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Barry
- Test vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Formula 1 team - Ferrari
ferrari rules !! xD
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
-
- Mlada nada
- Ja sam: Vozač
Svaka čast za Ferrari! Početak sezone iz snova za mene
Obično Ferrari ne završi prvu utrku sezone, ali ovo je odlično, samo da se tako nastavi. Konstantno su i Alonso i Massa držali tempo a bolid je odlično radio, ma olično!

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Zadnji puta, Ferrari je krenuo u sezoni s dvostrukim pobjedama 2004. godine. ( VN Australije).
Cestitke Alonsu, a pogotovo Felipeu.
Cestitke Alonsu, a pogotovo Felipeu.

- darky
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
opa, massa se žali da je morao šedjeti gorivo?????????
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Cestitke Ferrariju.Ovo se zove razbijanje konkurencije.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Krscho
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1HR TMNF Team
Idemo po obje titule ove godine, Forza Ferrari
- Schumy.d
- Legenda
To je to!!! 

- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Bravo za Ferrari, Alonsa i Massu. Odlican pocetak sezone za sve!
- tvojnov2
- Početnik
- Navijam za: Ferrari i Gazdu
To Ferrari
!!!!! Cestitke I fernandu i felipeu! Odlicna trka iako se mora priznat da mozda ne bi dosli do dvostruke pobjede da vettel nije imao problema sa ispušnim sustavom.

Go reds!!!!!! Go Schumi!!!
- Arai
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Mora se čestitati Ferrariju na 1-2 pobijedi...
Pošto je zadnje četiri sezone pobjednik prve utrke ujedno i prvak,
Alonso se može nadati naslovu
(ipak se ja u sebi potajno nadam da to neće biti tako). Mislim da je Red Bull
još uvijek brži, ali ne toliko. Vidjet ćemo kakvi će biti odnosi snaga u Australiji.

Alonso se može nadati naslovu

još uvijek brži, ali ne toliko. Vidjet ćemo kakvi će biti odnosi snaga u Australiji.

-
Mislim da je ovo idiotsko pravilo o ne nadoljevanju goriva tokom utrke sranje nad sranjima. Nema više aposoutno nikakvih događanja na stazi,ulazak u boks je pro forme,nove gume i bjež van. Jedino u Renaultu znaju kako začinit ulazak u box. Prvih 15-20 krugova svi samo kruže li ga kruže jer su teško ko tamići,i tek 20-ak krugova prije kraja kada svi imaju goriva kao prošlih god. na početku utkre se počinje nešto dešavati. Stvarno jadno.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Arai je napisao/la:Mora se čestitati Ferrariju na 1-2 pobijedi...Pošto je zadnje četiri sezone pobjednik prve utrke ujedno i prvak,
Alonso se može nadati naslovu(ipak se ja u sebi potajno nadam da to neće biti tako). Mislim da je Red Bull
Gledam sad vremena po krugovima, može se zaključiti da je Red Bull malo brži bio u kvalifikacijama i na mekšim gumama dok na tvrđim gumama Ferrari bio brži od Red Bulla

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Sebastian Vettel (4th)
“It’s a pity today. It was positive all weekend, except for the exhaust failure. From Saturday morning onwards, we were one of the quickest cars on track in all conditions. We had control of the race today and we were on top of the strategy - everything was running smoothly. I think at every point I knew how my tyres were, so we kept good control of the tyres and brakes. At some stage, I think about 15 to 20 laps from the end, you could see my lap times were getting slower. It seems something mechanical broke, luckily we could continue and finished fourth, but we should have won today. It cost us a lot, but we’ve got 12 important points.”
Teško da bi ga Ferrari dostigao, a kamoli prestigao.
“It’s a pity today. It was positive all weekend, except for the exhaust failure. From Saturday morning onwards, we were one of the quickest cars on track in all conditions. We had control of the race today and we were on top of the strategy - everything was running smoothly. I think at every point I knew how my tyres were, so we kept good control of the tyres and brakes. At some stage, I think about 15 to 20 laps from the end, you could see my lap times were getting slower. It seems something mechanical broke, luckily we could continue and finished fourth, but we should have won today. It cost us a lot, but we’ve got 12 important points.”
Teško da bi ga Ferrari dostigao, a kamoli prestigao.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Schumy.d
- Legenda
Po čemu si ti tako siguran u to? Po tome jer se dogodio kvar?Dani je napisao/la: Teško da bi ga Ferrari dostigao, a kamoli prestigao.
Taman je tad Alonso počeo skidati najbolja vremena kruga i pitanje je kako bi se sve odvijalo do kraja. To ne možeš znati ni ti, a ni ja.
Da je Red Bull bio toliko brži od Ferrarija, onda prva trojica nebi na polovici utrke bila unutar 3,4 sekunde.

- Dani
- Legenda
A tko pak tebi garantira da Vettel ne bi skinuo rekord kruga da je bolid bio kako treba?

- Schumy.d
- Legenda
Pa to ja tebe pitam. Samouvjerno si rekao da Ferrari nebi stigao Vettela, a kamo li tek prestigao.Dani je napisao/la:A tko pak tebi garantira da Vettel ne bi skinuo rekord kruga da je bolid bio kako treba?
Na osnovu čega? Vremena krugova ti ne idu previše u prilog da bi prema njima to mogao zaključiti.

Ja ne tvrdim da Vettel nebi odvozio najbrži krug jer ne znam da li bi uspio.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Ja sam uvjeren da bi ga Alonso stigao,sad bi li ga uspio prestić ne znam.Schumy.d je napisao/la:Pa to ja tebe pitam. Samouvjerno si rekao da Ferrari nebi stigao Vettela, a kamo li tek prestigao.Dani je napisao/la:A tko pak tebi garantira da Vettel ne bi skinuo rekord kruga da je bolid bio kako treba?
Na osnovu čega? Vremena krugova ti ne idu previše u prilog da bi prema njima to mogao zaključiti.![]()
Ja ne tvrdim da Vettel nebi odvozio najbrži krug jer ne znam da li bi uspio.
Ali očito je bilo da je Ferrari na tvrđoj mješavini guma bio brži od RB
...put u raj nije posut ružama...
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Niko ništa ne garantira ali je činjenica da u tom trenutku Vettel nije mogao da odgovori Alonsu na njegov tempo (u tom trenutku sve je bilo OK sa Red Bulom), a kad su bili na mekšim gumama Vettel je odmah odgovarao sa bržim krugom. Možda bi Vetel do kraja odvezao krug i od 1.57 ili 1.56 to nikad nećemo znati.Dani je napisao/la:A tko pak tebi garantira da Vettel ne bi skinuo rekord kruga da je bolid bio kako treba?
I Alonso je bio već sustigao Vetella bio je na oko 1.5-2 s do Vetela. Čovjek kad čita tvoj post pomislijo bi da je Alonso zaostajao 15-20 s za Vettelom.
Da li bi ga zaobiša

- Dani
- Legenda
Vettel:F2004_the_best_ever je napisao/la:Niko ništa ne garantira ali je činjenica da u tom trenutku Vettel nije mogao da odgovori Alonsu na njegov tempo (u tom trenutku sve je bilo OK sa Red Bulom), a kad su bili na mekšim gumama Vettel je odmah odgovarao sa bržim krugom. Možda bi Vetel do kraja odvezao krug i od 1.57 ili 1.56 to nikad nećemo znati.Dani je napisao/la:A tko pak tebi garantira da Vettel ne bi skinuo rekord kruga da je bolid bio kako treba?
I Alonso je bio već sustigao Vetella bio je na oko 1.5-2 s do Vetela. Čovjek kad čita tvoj post pomislijo bi da je Alonso zaostajao 15-20 s za Vettelom.
Da li bi ga zaobiša, osobno mislim teško.
"At some stage, I think about 15 to 20 laps from the end, you could see my lap times were getting slower. It seems something mechanical broke, luckily we could continue and finished fourth."
Znači skoro nakon pola utrke je počeo gubiti snagu zato

- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
PR bullshit? Ring a bell?Dani je napisao/la:Vettel:F2004_the_best_ever je napisao/la:Niko ništa ne garantira ali je činjenica da u tom trenutku Vettel nije mogao da odgovori Alonsu na njegov tempo (u tom trenutku sve je bilo OK sa Red Bulom), a kad su bili na mekšim gumama Vettel je odmah odgovarao sa bržim krugom. Možda bi Vetel do kraja odvezao krug i od 1.57 ili 1.56 to nikad nećemo znati.Dani je napisao/la:A tko pak tebi garantira da Vettel ne bi skinuo rekord kruga da je bolid bio kako treba?
"At some stage, I think about 15 to 20 laps from the end, you could see my lap times were getting slower. It seems something mechanical broke, luckily we could continue and finished fourth."
Znači skoro nakon pola utrke je počeo gubiti snagu zato.

- Schumy.d
- Legenda
Da, pa?Dani je napisao/la: Vettel:
A kad je Alonso odvozio svoja najbolja vremena? I u 45. krugu je još skinuo svoj najbolji krug, tako da je definitivno i kod njega bilo brzine.
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
FORZA FERRARI!!!
Fantastican start sezone!!! Fantastican su posao odradili danas!!! Fantasticni su bili oba vozaca!!!
F10 je ocigledno jako dobar bolid.Kadar za pobjede.Bolid se jako dobro nosio i bio jedini konkretan i ravnopravan protivnik RB6.Koncepcija bolida je pogodjena samo jos treba puno raditi.Izgleda da se zamrzavanje projekta F60 ipak isplatilo.Dokazali su kako Ferrari u novijoj historiji momcadi,ne moze 2 godine zaredom profulati sa bolidom.
Inace F10 kasni otprilike 0.2 sec. po krugu u kvalifikacionom rezimu.Na tome moraju dosta poraditi jer je RB6 zaista impresivan u kvalama bio.Ocigledno je da RB6 brze zagrijava gume,jer se Vettel na samom pocetku utrke odvojio,a Alonso mu se poceo priblizavati tek nakom 3-4 kruga.
Na tvrdjoj komponenti,F10 je identican,mozda cak i brzi od RB6.Dok na meksoj komponenti je bio malkice sporiji..
Zakljucno,Red Bull ima najbrzi bolid,ali Ferrari je odmah iza..Merc i McLaren malo vise zaostaju,ali nisu to ogromni zaostaci..
FORZA Ferrari!!!
Fantastican start sezone!!! Fantastican su posao odradili danas!!! Fantasticni su bili oba vozaca!!!
F10 je ocigledno jako dobar bolid.Kadar za pobjede.Bolid se jako dobro nosio i bio jedini konkretan i ravnopravan protivnik RB6.Koncepcija bolida je pogodjena samo jos treba puno raditi.Izgleda da se zamrzavanje projekta F60 ipak isplatilo.Dokazali su kako Ferrari u novijoj historiji momcadi,ne moze 2 godine zaredom profulati sa bolidom.
Inace F10 kasni otprilike 0.2 sec. po krugu u kvalifikacionom rezimu.Na tome moraju dosta poraditi jer je RB6 zaista impresivan u kvalama bio.Ocigledno je da RB6 brze zagrijava gume,jer se Vettel na samom pocetku utrke odvojio,a Alonso mu se poceo priblizavati tek nakom 3-4 kruga.
Na tvrdjoj komponenti,F10 je identican,mozda cak i brzi od RB6.Dok na meksoj komponenti je bio malkice sporiji..
Zakljucno,Red Bull ima najbrzi bolid,ali Ferrari je odmah iza..Merc i McLaren malo vise zaostaju,ali nisu to ogromni zaostaci..
FORZA Ferrari!!!
FORZA FERRARI!!!
-
- Navijam za: Scuderia Ferrari
CESTITKE ALONSO-MASSA.
Bolji pocetak sezone se nemoze ni pozeljeti.
Samo jedno zelim da potsetim o kvaru ne redbulovom bolidu.Neko je rako ovih dana da timovi treba da urade bilod da bude konstantan,brz i izdrzljiv kroz celu trku a ne samo za jedan krug.
I drugo o duelu Alonso-Vettel.Neki kazu da nije ga mogao prestici ako je sve bilo u redu kod Vettla,ali Alonso je sam rekao da nije ni planirao to nego samo da je odrzavao svoju poziciju u odnosu na Vettla i da ga je planirao napasti u poslednja 10 kruga.
Bolji pocetak sezone se nemoze ni pozeljeti.
Samo jedno zelim da potsetim o kvaru ne redbulovom bolidu.Neko je rako ovih dana da timovi treba da urade bilod da bude konstantan,brz i izdrzljiv kroz celu trku a ne samo za jedan krug.
I drugo o duelu Alonso-Vettel.Neki kazu da nije ga mogao prestici ako je sve bilo u redu kod Vettla,ali Alonso je sam rekao da nije ni planirao to nego samo da je odrzavao svoju poziciju u odnosu na Vettla i da ga je planirao napasti u poslednja 10 kruga.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Vettel AlonsoDani je napisao/la:Vettel:F2004_the_best_ever je napisao/la:Niko ništa ne garantira ali je činjenica da u tom trenutku Vettel nije mogao da odgovori Alonsu na njegov tempo (u tom trenutku sve je bilo OK sa Red Bulom), a kad su bili na mekšim gumama Vettel je odmah odgovarao sa bržim krugom. Možda bi Vetel do kraja odvezao krug i od 1.57 ili 1.56 to nikad nećemo znati.Dani je napisao/la:A tko pak tebi garantira da Vettel ne bi skinuo rekord kruga da je bolid bio kako treba?
26 2:00.724 26 2:00.637
27 2:01.124 27 2:00.579
28 2:00.320 28 2:00.506
29 2:00.500 29 1:59.583
30 2:00.421 30 2:00.019
31 2:00.283 31 2:00.451
32 2:00.218 32 2:01.206
33 2:01.574 33 2:00.411
34 2:04.102 34 2:02.456
35 2:05.060 35 1:59.477
36 2:02.970 36 1:58.879
37 2:02.725 37 1:59.528