Reprezentativni nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori
luka_kimi
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi

Re: Reprezentativni nogomet

Post Postao/la luka_kimi »

Tako je bilo i nakon EP 1996.Svima se nije više dalo, svi su htjeli otići.Nisu, i dvije godine poslije bili su 3.na svijetu.

Treba da još ove iduće 2 godine ostanemo na okupu.Onda ćemo derati guzove.
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Mislim da igrači odlaze zbog odlaska Bilića. ;)

@Chuck:
Može i umjesto Markovića, samo neka dođe. :D

P.S. Modrić možda u ManU ove zime? :shock:
luka_kimi
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la:Mislim da igrači odlaze zbog odlaska Bilića. ;)
Ako je to istina, onda ima svaka dala! 8)

Vidjet ćemo što će se dogoditi.Još nije gotovo.Nekako sumnjam da će se Andora podcjeniti.

Ali i da prođemo u dodatne kvale, opet ćemo ispast glatko jer će igrat Bilić, Jelavić i ekipa debitanata, tako da smo svejedno u stvarno deep shet.
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Zmago_Ferrari
Početnik
Početnik
Navijam za: puno postova

Post Postao/la Zmago_Ferrari »

1996. smo podbacili, jer smo s onom postavom bili daleko najjaca momcad u Europi. Dok sad situacija nije ni priblizno za usporedjivati...
slika

slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la:Mislim da igrači odlaze zbog odlaska Bilića. ;)
Pa igraju oni za Bilića privatno ili reprezentaciju - nije to privatna prčija?!? Ako im nije ponos i čast nositi "sveti dres" nek se nose u...a počistiti treba od krova!!! Jedino što priznam onom Štimcu je izjava da Marković prvi treba otići...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
luka_kimi
Moderator
Moderator

Zmago_Ferrari je napisao/la:1996. smo podbacili, jer smo s onom postavom bili daleko najjaca momcad u Europi. Dok sad situacija nije ni priblizno za usporedjivati...
1996. je sudac sjebao stvar...Prvo onaj nepostojeći penal, zatim faul kod njemačkog drugog gola, doduše opravdani crveni nez tko je bio, Štimac mislim, ali nigdje crveni za jednog Nijemca nez koga koji je digao Šukera u zrak a imao je žuti...Sundell je stvarno sjebao stvar i nije nitko od nas kriv za to...Al nije to tema...

@Schumy-mislim da Modrić ne bi bio spreman... ;) A samim time ni Eduardo ne pomaže...Lovren igra u početnoj postavi u Astani, Mandžo i Klasnić u špici.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Scuderia je napisao/la:Zanimljivo, na anketi net.hr, Slaven ima podrsku nacije. :|
Pa ima i moju podršku!! ;)

@luka:
Kako misliš da od Eduarda nema koristi ako Modrić ne igra?? :shock: :?
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Schumy.d je napisao/la: Pa ima i moju podršku!! ;)
Ima puno onih, koji pljuju po njemu. Zato mi je bilo cudno. :|

Evo, malo da se maknemo od nas i nasih problema... izbornik Njemacke, pozvao Mullera u repku. :)
ivanpetka je napisao/la:Ima i moju :) Ali sumnjam da će ostat. I sam je reko da ide poslije JAR-a koji se neće dogodit :(
Rekao je medjutim i ovo:

"Ako me u savezu zele, ako me igraci zele, ako me ljudi u RH zele, ostat cu.
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la:
Scuderia je napisao/la:Zanimljivo, na anketi net.hr, Slaven ima podrsku nacije. :|
Pa ima i moju podršku!! ;)

@luka:
Kako misliš da od Eduarda nema koristi ako Modrić ne igra?? :shock: :?
Vidio si stanje u Engleskoj...Hrvatska reprezentacija nije skupina pojedinaca, nego skupina koji rade jedan za drugoga...
Ako igra Dudu, bolje igra i Modrić jer dolazi više do izražaja.
slika
ivanpetka
Početnik
Početnik
Navijam za: Massu

Post Postao/la ivanpetka »

Scuderia je napisao/la:
ivanpetka je napisao/la:Ima i moju :) Ali sumnjam da će ostat. I sam je reko da ide poslije JAR-a koji se neće dogodit :(
Rekao je medjutim i ovo:

"Ako me u savezu zele, ako me igraci zele, ako me ljudi u RH zele, ostat cu.
Uh mijenjam glas na njega onda. Možda će njegovi scoutovi gledat po forumima šta se govori o njemu :D :lol:
AA! Ljuti umak je ljut!!
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Mislim da Bilić treba otići,iako mi je žao i dobar je bio trener,ali treba otići zbog toga što nije bio stroži prema igračima.A Štimac mi i nije tako loš izbor,bolji mi je izbor od Ivankovića,Zajeca..
...put u raj nije posut ružama...
ivanpetka
Početnik
Početnik

Ma nek nije bio strog prema igračima, radio je stvarno čuda. To je valjda bitnije. Ne mislim da je izlazak ove trojice bio plod Bilićeve nestrogoće
AA! Ljuti umak je ljut!!
Scuderia
Moderator
Moderator

Bilic ostaje jos dvije godine

EDIT:
Nasa mlada HR repka pobjedila Srbiju 3-0 (Oremus,Kramaric,Tomecak)
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 29 srp 2010, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Spajanje posta
slika
ivanpetka
Početnik
Početnik

TOOOOOOOOO BILIĆ OSTAJE! LEGENDO! Znao sam ja da on nema srca napustit repku sad :D
AA! Ljuti umak je ljut!!
luka_kimi
Moderator
Moderator

Odlična igra, kada su ušli Jelavić i Bilić(koje bi i dalje trebalo pozivati) još i bolje, bezbroj prilika...Bravo dečki.
slika
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Ćiro legenda..... :D :D
Tako treba s igračima, a ne vodit ih na večere :lol:
slika slika
ivanpetka
Početnik
Početnik

Slaba tekma. Nisu bili loši čak u prvom poluvremenu, ali u drugom.... :roll: Užas tak su bili traljavi bez ideje i nisu trčali, a i vrlo lako su Kazahstanci radili kontre. Pobijeda je zaslužena iako nisu impresionirali, ali Kazahstan je također bio dosta loš i nekonkretan u obrani. A nije ni u napadu bio nešto posebno dobar ali ipak je to na nešto ličilo
AA! Ljuti umak je ljut!!
ttco
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari + Vettel

Post Postao/la ttco »

Schumy.d je napisao/la:A jako talentirani igrači se ne rađaju samo tako. Modrić, Eduardo i slični su samo nekolicina, ali ja mislim da Hrvatska ima mladih obrambenih igrača koji mogu postati poput Ćorluke. Primjer: Lovren i Vida bi mogli biti jako dobri. A najbolji bi mogao postati Tomečak. Taj dečko ima nešto posebno.
Svjestan sam ja činjenice da su igrači svjetske klase rijetkost, zato sam i zabrinut što se tiče naše obrane, jer se resursi razilaze :)
Dakle: Lovren, Vida, Tomečak... ajm vačing ju. Schumy ti si odgovoran za njihov (ne)napredak :D :biggrin:
Here’s To The Crazy Ones ... The ones who see things differently... >YT Link<
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Za ulizivanje..
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

izbornik:almeida

momčad:
golmani:runje,galinović,delač
desni bek:srna,lovren
stoperi:čorluka,križanac,šimnunić,vida,knežević
lijevi bek:pranjić,strinić
vezni:vukojević,badelj,vrdoljak,pokrivač,kranjčar,modrić,rakitić,perišić
napad:edurado,olić,petrić,madžukić,klasnić

opcija a:
galinović
srna-čorluka-križanac-pranjić
perišić-vukojevič-modrić-kranjčar
dudu-olić

opcija b:
runje
čorluka-križanac-šimunić-pranjić
srna-vukojević-modrić-kranjčar
dudu-mandžukić
slika
"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
Scuderia
Moderator
Moderator

Tko ide na SP

BOLDANI DIREKTNO !!!
Danska,Portugal,ŠvicarskaGrčka,Slovačka,Slovenija,Njemačka,Rusija,Španjolska,BIH,Engleska,Ukrajina,Srbija,Francuska,Italija, Irska, Nizozemska,

Juzna Amerika:
Brazil, Paragvaj Čile, Urugvaj
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

Slažem se sa almeidinom postavom B, jedino Ola umjesto Mandžukića ;)

I ne bih zvao Perišića, premlad je još...I nema Pletikose koji je još uvijek najbolji hrvatski golman...

I nevjerojatno kako su svi ovi dečki mladi, to je ono najbolje kod nas...Oni će još 10 godina svi moći igrati na vrhunskoj razini(osim 2-3 starija)

I da, pročitao sam jednu Srninu izjavu s naslovom:Želimo Bilićev ostanak, on je najbolji izbornik!

SLAŽEM SE !!!!!!! :thumbup:
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ostaje mi samo nada da će se Irska kvalificirati tako da imam za koga navijati. Ajde može i Danska. Ipak su se borili kao lavovi protiv Grčke i omogučili nam odlazak na SP 98. a ne kao ovi šugavi Englezi. I da , znam protiv koje ću reprezentacije navijati. :badgrin:
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
ivanpetka
Početnik
Početnik

luka_kimi je napisao/la:Slažem se sa almeidinom postavom B, jedino Ola umjesto Mandžukića ;)

I ne bih zvao Perišića, premlad je još...I nema Pletikose koji je još uvijek najbolji hrvatski golman...

I nevjerojatno kako su svi ovi dečki mladi, to je ono najbolje kod nas...Oni će još 10 godina svi moći igrati na vrhunskoj razini(osim 2-3 starija)

I da, pročitao sam jednu Srninu izjavu s naslovom:Želimo Bilićev ostanak, on je najbolji izbornik!

Ja nebi iskreno stavljao Olića umjesto Manđe jer i nije nešto. Uglavnom samo brlja. Jedino kaj ima u svakoj tekmi je brzina. Zna probit bok, ali poslije toga se nezna nešto dbro snać. Manđukić je s druge strane svestran i baš ga simpatiziram kao igrača
AA! Ljuti umak je ljut!!
luka_kimi
Moderator
Moderator

ivanpetka je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la:Slažem se sa almeidinom postavom B, jedino Ola umjesto Mandžukića ;)

Ja nebi iskreno stavljao Olića umjesto Manđe jer i nije nešto. Uglavnom samo brlja. Jedino kaj ima u svakoj tekmi je brzina. Zna probit bok, ali poslije toga se nezna nešto dbro snać. Manđukić je s druge strane svestran i baš ga simpatiziram kao igrača
I zato Olić igra u Bayernu i bori se za Ligu Prvaka, dok se Mandžo bori za igranje u kratkim rukavima... :biggrin:

Sigurno je po meni Ola bolji, brzina, a nisi u pravu kada kažeš da je nesnalažljiv, koliko je puta samo probio i odlično prošao... ;)
slika
Scuderia
Moderator
Moderator

ivanpetka je napisao/la:
[-X [-X istjerao je Klosea iz prvih 11 u svojoj momcadi. Sada je ozljedjen, ne znam kako ce sada dalje.
slika
Odgovori