Reprezentativni nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori
luka_kimi
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi

Re: Reprezentativni nogomet

Post Postao/la luka_kimi »

Schumy.d je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la: Ono što je meni debilno je da u dodatne kvalifikacije idu neke reprezentacije kojima bi naša reprezentacija u punom sastavu dala 5 komada...
A čuj, moguće da na SP ne vide ni Portugal, ni Francuska, ni Argentina, ni Češka...
Tako da nismo samo mi tu crna ovca. Po meni je ovaj sistem kvalifikacija malo bezveze. ;)

P.S. Tko zna, možda Andora iznenadi Ukrajinu!? :biggrin:
I osvoje prvi bod u svojoj povjesti. :biggrin:

Malo prekosutra...
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

luka_kimi je napisao/la: I osvoje prvi bod u svojoj povjesti. :biggrin:

Malo prekosutra...
A jednom moraju nešto uzeti. :D
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Schumy.d je napisao/la:
Da, i? Ja od tih 20 milja neću ništa dobiti, a tih 20 milja se dio podijeli igračima, dio stave neke osobe sebi u džep, a za razvoj HR nogometa se naravno ne potroši niti lipa. Zato me nije ni briga za tih 20 milijuna. Marković i Srebrić će ostati plitkog džepa ovaj put.

P.S.
Moguće je da će i Ronaldo ili Messi ostati bez SP, pa svejedno oni neće izgubiti svoju reputaciju. ;)

P.P.S.
I Real gubi oko 100 milja ako se Portugal (Ronaldo) ne plasira na SP pa koga briga!?

Jbte "napadas me" kao da sam ja pisao taj clanak. Briga mene sto i kako raspodjeljuje novce, ja sam ti samo iznio clanak.
Boli me briga hoce li Ronaldo ili Messi ostati bez SP-a, ne prezentiraju oni moju drzavu. ;)

Ciro u elementu
KLIK

:D :D
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Jbte "napadas me" kao da sam ja pisao taj clanak. Briga mene sto i kako raspodjeljuje novce, ja sam ti samo iznio clanak.
Boli me briga hoce li Ronaldo ili Messi ostati bez SP-a, ne prezentiraju oni moju drzavu. ;)

Ciro u elementu
KLIK

:D :D
Ne napadam, samo iznosim činjenice. ;)
A ovo za Eduarda sam naveo slučaj Ronalda i Messija. ;)
luka_kimi
Moderator
Moderator

Ja bih da Bilić ostane izbornik.Po tome, po sebi znam da je on pravi za nas.Kako?Pa, ja ai i puno ljudi s kojima sam pričao nakon jučer bismo da on ostane izbornik.A o tome govorimo nakon najvećeg neuspjeha hrvatskog sporta u 10 godina.A ja bih da on ipak ostane.Po tome znam da je on pravi človjek za nas.

EDIT na Scudov članak:Taj papir sa tim tekstom nije dovoljno dobar da nakon sranja dupe sa njime brišem...Gadovi smrdljivi! :evil:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la:Mislim da Bilić neće pristati produljiti ugovor baš zbog glupih medija i našeg tvrdoglavog puka. ;)
Ako je moralan kao što tvrdi trebao bi se povući s mjesta izbornika nakon tekme u srijedu. Hvala mu na svim lijepim trenucima koje nam je pružio i neka mu je sa srećom u budućnosti.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
luka_kimi
Moderator
Moderator

Toon Army je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:Mislim da Bilić neće pristati produljiti ugovor baš zbog glupih medija i našeg tvrdoglavog puka. ;)
Ako je moralan kao što tvrdi trebao bi se povući s mjesta izbornika nakon tekme u srijedu. Hvala mu na svim lijepim trenucima koje nam je pružio i neka mu je sa srećom u budućnosti.
E ovo ti je glupost.On je za mene jedini čovjek(Hrvat)koji bi mogao i može voditi ovu reprezentaciju:Zbog jednog neuspjeha ti bi ga smjenio. :roll: Nisi neki Hrvat, fan repke ako bi to napravio.Čovjek je preuzeo repku u najgore moguće vrijeme, na smjeni generacija, i napravio je čuda sa njom.Pobjedio je Italiju, Njemačku, Englesku dvaput. 8) To ti nije dovoljno?On je za mene uz Ćiru i Jerkovića najbolji izbornik kojeg je Hrvatska ikada imala.Njeguje prekrasan stil igre, uspostavio je sjajan odnos sa suigračima...Što ćeš više?

Nije Hrvatska niti kiksala toliko, samo 2 poraza(oba od Engleza), a ono sa Ukrajincima su bili nesretni slučajevi kod kojih lopta jednostavno nije htjela u mrežu.Karaktristika dobrog navijača jest da podržava trenera i u dobru i u zlu.A ne samo kada ide. ;)
slika
Zmago_Ferrari
Početnik
Početnik
Navijam za: puno postova

Post Postao/la Zmago_Ferrari »

Luka svaka cast, kad bi sve bilo tako crno na bijelo svi bi bili za Bilicev ostanak. Ali nije to tako. Naravno da je Bilic odradio sjajnu eru, i da je izuzetno talentiran trener, jedan jako pozitivan, obrazovan i pametan mladi covjek. Svakako jedan od pozitivnijih likova u Hrvatskom nogometu, pogotovo u zadnje vrijeme. Ali ovim (ne znam kako da nazovem ove probisvijete i seljacine), treba jedna cvrsta ruka izbornika, treba netko tko ce se doslovno derati na njih, a ne govoriti u medijama da on s igracima ima odnos starijeg brata. Vidjeli smo kako mu vracaju to povjerenje, dolazeci mrtvi pijani s priprema prije ovakve vazne utakmice (a trebala je biti da su Englezi uzeli bod), s cigarom u ruci...
Vidi se i koliko cvrsta ruka kapetana fali ovoj momcadi, ovim nasim mladicima treba (da oprostite) netko tko ce im j*bati sve po spisku na terenu, a ne da ih pusta do kasno uz nadu da nece ni okusiti alkohola.

Takodjer, za Bilica je bolje da si nadje angazman npr. u Engleskoj, gdje moze nastaviti razvijati svoju karijeru i zaradjivati dobar novac, a ne da mu cijela hrvatska javnost i ona korumpirana stetocina Markovic vise nad vratom.

Vidio bi samo da slicno naprave Englezi Capellu, kao sto nasi "becari" rade redovito...

A ako cemo realno, mi nismo zasluzili ici na SP. U dvije utakmice s Engleskom smo izgubili (dobro, to nije neocekivano), a s Ukrajinom smo remizirali dva puta. Te 4 utakmice su bile ono o cemu je ovisio nas prolaz, racunati da ce Englezi jucer ginuti na terenu bilo je apsurdno. Borili se jesu, ali jako je tesko igrati za drugoga...

I sto kazu, zadnjih 15 godina smo mi ismijavali svoje susjede. Sada je Srbija uvjeljivo otisla na SP, a BiH i Slovenija idu u dodatne kvalifikacije. Jos je samo falilo i da Crna Gora ode u Afriku. :oops:

Realno jesmo bolji, kvalitetniji, i ne znam ni ja sto jos od pola ovih reprezentacija koje su osigurale SP, ili repasaz, ali smo podbacili u svakom pogledu i nismo ni pokazali zelju, za razliku od ostalih nabrojenih, da odemo tamo gdje smo trebali biti.

Ako veliki svjetski igrac i zvijezda Corluka nije 100% u tome da zeli u Afriku, ili da Sharbini poziv u repku shvaca kao novu priliku za pijancevanje, ne znam zasto bi ja previse zalio za neodlaskom u JAR. Bit ce 32 reprezentacije, naci cu neke svoje poklonike i uzivati u nogometu. I cekati uz nadu da ce nas cijeli savez i cijela nogometna populacija biti "zdravija" (a i doslovno :p ) za 2012. u Ukrajini. :sranja:
slika

slika
ttco
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari + Vettel

Post Postao/la ttco »

Ovako. Izvan svog "glavnog" dijela foruma (tmnf) jako rijetko pišem, iako često čitam, ali moram vas pitati nešto. Pogotovo vi koji ste (nadam se) dobro upoznati sa prilikama u HR nogometu.
Moje pitanje glasi: Da li HR ima mladih, (jako) talentiranih braniča?
Zašto to pitam? Zato jer je moje mišljenje da je u zadnje vrijeme naš najveći problem upravo obrana. Iako ste pretpostavljam to vi već prodiskutirali :D
Po meni, jedina svijetla točka (kvalitativno gledano, na stranu njegovi mentalni problemi) je desni bok sa Ćorlukom. Lijevi bok je velika boljka, po meni pranjić nije definitivno za braniča, već sam ga na nekoliko utakmica pratio detaljno i nije mi baš... Za sredinu što reći. Kovač je po meni nekad bio u samom svjetskom vrhu, al nije on više spreman za neke velike akcije, možda sad i ode... A bez njega ko ostaje? Šimunić i Križanac su već isto malo stariji (znam, znam da je braničima najdulji "vijek trajanja", al svejedno), i mislim da su isto već polako u silaznoj putanji, pogotovo sad nakon izbacivanja... A ostalo?
Ako ste pisali o tome ispričavam se, al dajte mi neku nadu :biggrin:
Here’s To The Crazy Ones ... The ones who see things differently... >YT Link<
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

luka_kimi je napisao/la: E ovo ti je glupost.On je za mene jedini čovjek(Hrvat)koji bi mogao i može voditi ovu reprezentaciju:Zbog jednog neuspjeha ti bi ga smjenio. :roll: Nisi neki Hrvat, fan repke ako bi to napravio.Čovjek je preuzeo repku u najgore moguće vrijeme, na smjeni generacija, i napravio je čuda sa njom.Pobjedio je Italiju, Njemačku, Englesku dvaput. 8) To ti nije dovoljno?On je za mene uz Ćiru i Jerkovića najbolji izbornik kojeg je Hrvatska ikada imala.Njeguje prekrasan stil igre, uspostavio je sjajan odnos sa suigračima...Što ćeš više?
Nije Hrvatska niti kiksala toliko, samo 2 poraza(oba od Engleza), a ono sa Ukrajincima su bili nesretni slučajevi kod kojih lopta jednostavno nije htjela u mrežu.Karaktristika dobrog navijača jest da podržava trenera i u dobru i u zlu.A ne samo kada ide. ;)
Svakog trenera na poziciji drže rezultati. Mi ih više sa Slavenom više nemamo. Nismo prošli skupinu i to je sigurno neuspjeh. U utakmicama sa Engleskom i Ukrajinom kao realno jedinim "dostojnim" suparnicima u skupini mi smo osvojili samo 2 boda od mogućih 12 i to uz katastrofalnu gol razliku! A da li su sa ukrajincima bili nesretni slučajevi??? Pa mi smo od njih gubili 2:1 u Zagrebu i spašavali se! Tvoja tvrdnja da je uspostavio sjajan odnos sa igračima ne stoji jer ne bi se onda dešavala sr### na pripremama (vjerojatno sa nekima jest). Druga tvrdnja da njeguje prekrasan stil igre baš i nije nešto prihvatljiva u zadnjih godinu dana tj. od trenutka kada je Robert Prosinečki (njegov glavni taktičar - tako se neslužbeno tvrdi) malo sa reprezentacijom. Slaven je odličan trener i to stoji no postoji vrijeme kada se treba povući jer rezultat koji je trebao napraviti nije... da u svakom zlu ima "nešto dobro" je činjenica da će mnogim Hrvatima u džepu ostati cca 3 000 € koliko prema procjenama bi se potrošilo za put i "logistiku" u Južnu Afriku. I na kraju usporedba sa Ircima protiv Talijana (možda glupo no...) - oni su ginuli a "pojma nemaju o nogometu" za svoju zemlju i dres svi do jednog a to nažalost ne mogu reći za sve naše igrače...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
luka_kimi
Moderator
Moderator

Toon Army je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la: E ovo ti je glupost.On je za mene jedini čovjek(Hrvat)koji bi mogao i može voditi ovu reprezentaciju:Zbog jednog neuspjeha ti bi ga smjenio. :roll: Nisi neki Hrvat, fan repke ako bi to napravio.Čovjek je preuzeo repku u najgore moguće vrijeme, na smjeni generacija, i napravio je čuda sa njom.Pobjedio je Italiju, Njemačku, Englesku dvaput. 8) To ti nije dovoljno?On je za mene uz Ćiru i Jerkovića najbolji izbornik kojeg je Hrvatska ikada imala.Njeguje prekrasan stil igre, uspostavio je sjajan odnos sa suigračima...Što ćeš više?
Svakog trenera na poziciji drže rezultati. Mi ih više sa Slavenom više nemamo. Nismo prošli skupinu i to je sigurno neuspjeh. U utakmicama sa Engleskom i Ukrajinom kao realno jedinim "dostojnim" suparnicima u skupini mi smo osvojili samo 2 boda od mogućih 12 i to uz katastrofalnu gol razliku! A da li su sa ukrajincima bili nesretni slučajevi??? Pa mi smo od njih gubili 2:1 u Zagrebu i spašavali se! Tvoja tvrdnja da je uspostavio sjajan odnos sa igračima ne stoji jer ne bi se onda dešavala sr### na pripremama (vjerojatno sa nekima jest). Druga tvrdnja da njeguje prekrasan stil igre baš i nije nešto prihvatljiva u zadnjih godinu dana tj. od trenutka kada je Robert Prosinečki (njegov glavni taktičar - tako se neslužbeno tvrdi) malo sa reprezentacijom. Slaven je odličan trener i to stoji no postoji vrijeme kada se treba povući jer rezultat koji je trebao napraviti nije... da u svakom zlu ima "nešto dobro" je činjenica da će mnogim Hrvatima u džepu ostati cca 3 000 € koliko prema procjenama bi se potrošilo za put i "logistiku" u Južnu Afriku. I na kraju usporedba sa Ircima protiv Talijana (možda glupo no...) - oni su ginuli a "pojma nemaju o nogometu" za svoju zemlju i dres svi do jednog a to nažalost ne mogu reći za sve naše igrače...
Ali probaj si zapamtit da mi u niti jednoj od tih utakmica nismo bili kompletni!Bila je jedna jedina utakmica koju smo igrali u punom sastavu, i to ona protiv Bjelorusa u gostima i tu su utakmicu odigrali odlično!Nije Bilić kriv za ozljede, pa daj razmisli o Wembleyu, Pokrivač je bok morao igrat!Čovjek kojega inače niti ne skida, ostavlja ga na tribinama, morao je igrati.Nije bilo najboljeg igrača reprezentacije u zadnjih 10 godina.A rezultati dolaze kada ej ekipa dobra.Uostalom, tko bi Bilića zamjenio?Štimac?Jedini kojega ja želim vidjeti na tom mjestu je ili Ćiro ili Bilić.Ćiro bi napravio čuda sa ovom reprezentacijom.Nitko drugi.Tehniku imamo, sustav igre imamo.Treba nam motivator, netko tko će ih natjerati da ginu, ako Bilića već hoćete smjeniti.NItko drugi.
slika
ivanpetka
Početnik
Početnik
Navijam za: Massu

Post Postao/la ivanpetka »

ttco je napisao/la:Ovako. Izvan svog "glavnog" dijela foruma (tmnf) jako rijetko pišem, iako često čitam, ali moram vas pitati nešto. Pogotovo vi koji ste (nadam se) dobro upoznati sa prilikama u HR nogometu.
Zašto to pitam? Zato jer je moje mišljenje da je u zadnje vrijeme naš najveći problem upravo obrana. Iako ste pretpostavljam to vi već prodiskutirali :D
Po meni, jedina svijetla točka (kvalitativno gledano, na stranu njegovi mentalni problemi) je desni bok sa Ćorlukom. Lijevi bok je velika boljka, po meni pranjić nije definitivno za braniča, već sam ga na nekoliko utakmica pratio detaljno i nije mi baš... Za sredinu što reći. Kovač je po meni nekad bio u samom svjetskom vrhu, al nije on više spreman za neke velike akcije, možda sad i ode... A bez njega ko ostaje? Šimunić i Križanac su već isto malo stariji (znam, znam da je braničima najdulji "vijek trajanja", al svejedno), i mislim da su isto već polako u silaznoj putanji, pogotovo sad nakon izbacivanja... A ostalo?
Upravo to.. Drže te starije igrače u nadi da će ostati zauvijek jednako dobri, umjesto da daju priliku mlađim igračima iz naše lige. Ima ih puno talentiranih. Npr. Kalinić iz Hajduka nebi bio loš izbor. U našoj repki od mladih igrača sve se svodi na Eduarda, Modriča i Čorluku. (Ima ih još nešto ali da ne duljim). Badelj bi isto mogao pomoći :)
AA! Ljuti umak je ljut!!
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

luka_kimi je napisao/la: Ali probaj si zapamtit da mi u niti jednoj od tih utakmica nismo bili kompletni!Bila je jedna jedina utakmica koju smo igrali u punom sastavu, i to ona protiv Bjelorusa u gostima i tu su utakmicu odigrali odlično!Nije Bilić kriv za ozljede, pa daj razmisli o Wembleyu, Pokrivač je bok morao igrat!Čovjek kojega inače niti ne skida, ostavlja ga na tribinama, morao je igrati.Nije bilo najboljeg igrača reprezentacije u zadnjih 10 godina.A rezultati dolaze kada ej ekipa dobra.Uostalom, tko bi Bilića zamjenio?Štimac?Jedini kojega ja želim vidjeti na tom mjestu je ili Ćiro ili Bilić.Ćiro bi napravio čuda sa ovom reprezentacijom.Nitko drugi.Tehniku imamo, sustav igre imamo.Treba nam motivator, netko tko će ih natjerati da ginu, ako Bilića već hoćete smjeniti.NItko drugi.
Gledaj, nemam ja ništa protiv da Bilić ostane izbornikom, samo ti pokušavam reći da je možda došlo vrijeme da ode jer je on sa ovom reprezentacijom dostigao maksimum. To što nismo bili kompletni nije nikakav alibi jer sumnjam da je bilo koja reprezentacija bila kompletna tokom ovih kvalifikacija baš svaku utakmicu - a uostalom i na EP smo nastupali bez "glavne zvijezde" pa je sve bilo u redu od igre do atmosfere u reprezetaciji (danas to nije tako).
Tko bi ga zamijenio? Ne znam (možda Prosinečki?), no sigurno ja ne bih na tom mjestu htio vidjeti Štimca (o samo on ne!!!). Mi smo jednostavno podbacili u ovim kvalifikacijama i za to netko treba snositi posljedice!
A što se tiče najboljih trenera sa ovih prostora to je po meni Tomislav Ivić (no to je stvar osobnog ukusa)...
luka_kimi
Moderator
Moderator

Toon Army je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la: Ali probaj si zapamtit da mi u niti jednoj od tih utakmica nismo bili kompletni!Bila je jedna jedina utakmica koju smo igrali u punom sastavu, i to ona protiv Bjelorusa u gostima i tu su utakmicu odigrali odlično!Nije Bilić kriv za ozljede, pa daj razmisli o Wembleyu, Pokrivač je bok morao igrat!Čovjek kojega inače niti ne skida, ostavlja ga na tribinama, morao je igrati.Nije bilo najboljeg igrača reprezentacije u zadnjih 10 godina.A rezultati dolaze kada ej ekipa dobra.Uostalom, tko bi Bilića zamjenio?Štimac?Jedini kojega ja želim vidjeti na tom mjestu je ili Ćiro ili Bilić.Ćiro bi napravio čuda sa ovom reprezentacijom.Nitko drugi.Tehniku imamo, sustav igre imamo.Treba nam motivator, netko tko će ih natjerati da ginu, ako Bilića već hoćete smjeniti.NItko drugi.
Gledaj, nemam ja ništa protiv da Bilić ostane izbornikom, samo ti pokušavam reći da je možda došlo vrijeme da ode jer je on sa ovom reprezentacijom dostigao maksimum. To što nismo bili kompletni nije nikakav alibi jer sumnjam da je bilo koja reprezentacija bila kompletna tokom ovih kvalifikacija baš svaku utakmicu - a uostalom i na EP smo nastupali bez "glavne zvijezde" pa je sve bilo u redu od igre do atmosfere u reprezetaciji (danas to nije tako).
Tko bi ga zamijenio? Ne znam (možda Prosinečki?), no sigurno ja ne bih na tom mjestu htio vidjeti Štimca (o samo on ne!!!). Mi smo jednostavno podbacili u ovim kvalifikacijama i za to netko treba snositi posljedice!
A što se tiče najboljih trenera sa ovih prostora to je po meni Tomislav Ivić (no to je stvar osobnog ukusa)...
Ja odgvorno tvrdim da ova reprezentacija nije dosegnula svoj maksimum.Siguran sam 900% u to.Siguran sam da smo kada smo kompletni među 5 najboljih reprezentacija svijeta.A to nisam mislio prije nego li je Bilić bio izbornik.Sljedeće kvale reprezentacija će biti kompletna, a onda ćemo vidjeti kako oni "deru".

BTW:nikako Ivića ne bih volio... :!: :|
slika
ivanpetka
Početnik
Početnik
Navijam za: Massu

Post Postao/la ivanpetka »

luka_kimi je napisao/la:
Toon Army je napisao/la:
Ja odgvorno tvrdim da ova reprezentacija nije dosegnula svoj maksimum.Siguran sam 900% u to.Siguran sam da smo kada smo kompletni među 5 najboljih reprezentacija svijeta.A to nisam mislio prije nego li je Bilić bio izbornik.Sljedeće kvale reprezentacija će biti kompletna, a onda ćemo vidjeti kako oni "deru".

Bili smo na svjetskom prvenstvu 2006. loša momčad. Na kvalifikacijama smo bili u svjetskom rangu i mogli smo čak i Brazil pobijedit. Ja sam ogorčen što nas nema u Africi. Ali bojim se da je opet krenula loša serija
AA! Ljuti umak je ljut!!
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

luka_kimi je napisao/la: Ja odgvorno tvrdim da ova reprezentacija nije dosegnula svoj maksimum.Siguran sam 900% u to.Siguran sam da smo kada smo kompletni među 5 najboljih reprezentacija svijeta.A to nisam mislio prije nego li je Bilić bio izbornik.Sljedeće kvale reprezentacija će biti kompletna, a onda ćemo vidjeti kako oni "deru".

Da nije dostigla maksimum mogu se složiti sa tobom, no problem je pod čijim vodstvom? Slijedeće kvalifikacije sam nažalost siguran da opet dio utakmica nečemo biti kompletni (ozljede su sastavni dio ovog sporta). I ja i ti želimo najbolje našoj reprezentaciji no plan puta do zvijezda je različit...
BTW:nisam ni mislio na Ivića sad (taj bi umro na klupi od infarkta), ja ga samo smatram našim najboljim trenerom ikad...
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

ivanpetka je napisao/la: Upravo to.. Drže te starije igrače u nadi da će ostati zauvijek jednako dobri, umjesto da daju priliku mlađim igračima iz naše lige. Ima ih puno talentiranih. Npr. Kalinić iz Hajduka nebi bio loš izbor. U našoj repki od mladih igrača sve se svodi na Eduarda, Modriča i Čorluku. (Ima ih još nešto ali da ne duljim). Badelj bi isto mogao pomoći :)
Taj Kalinić bira utakmice na kojima će igrati,sad je odbio mladu reprezentaciju tako da bih ga ja jedno vrijeme prekrižio a plus toga ne znam da baš po kvaliteti zaslužuje

A što se tiče Bilića ja mislim da je najbolje sačekati malo do završetka kvalifikacija i da on dadne svoj izvještaj.Istina je da je on puno napravio za ovu reprezentaciju u prošlom ciklusu ali istina je da je i podbacio u ovom ciklusu a i bojim se da nema više autoritet na igračima.Također je istina da smo se mi po kvaliteti skupine trebali prošetati do 2. mjesta jer Ukrajina je drugorazredna ekipa,englezi su im pomogli al mi smo u dvije utakmice trebali njih pobjedit bar jednom.
Ja mislim da bi prvi korak trebao bit ostavka Markovića i onog ko je složio se za ovakav raspored.A što se tiče novih igrača ne znam baš da imamo neki izbor al mislim da bi trebali vratit Bišćana u reprezentaciju jer njemu se neki grijesi ne opraštaju dok drugima se opraštaju
...put u raj nije posut ružama...
lux007
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la lux007 »

ovo se sve događa od kad je otisao kovač
on je drzao pola ekipe
nema njega nema igre
THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
Schumy.d
Legenda
Legenda

ttco je napisao/la:Ovako. Izvan svog "glavnog" dijela foruma (tmnf) jako rijetko pišem, iako često čitam, ali moram vas pitati nešto. Pogotovo vi koji ste (nadam se) dobro upoznati sa prilikama u HR nogometu.
A jako talentirani igrači se ne rađaju samo tako. Modrić, Eduardo i slični su samo nekolicina, ali ja mislim da Hrvatska ima mladih obrambenih igrača koji mogu postati poput Ćorluke. Primjer: Lovren i Vida bi mogli biti jako dobri. A najbolji bi mogao postati Tomečak. Taj dečko ima nešto posebno.
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Markovic ima svog favorita za izbornika repke. A to je.... Branko Ivankovic. =D>
:zid: samo ne on.

KLIK
slika
Zmago_Ferrari
Početnik
Početnik

Tomislav Ivic je definitivno jedan od najjacih strucnjaka uopce. Razumije nogomet u svakom pogledu 100%. Sad je puno pitanja, neki kazu da je njega vrijeme pregazilo, iako ja nisam sklon takvim floskulama. Ali ja kazem dok je Markovic na vrhu da ovo ne moze na bolje nikako. Pogotovo sto se tice klupskog nogometa. Pogledajte sto sam napisao nakon ispadanja Dinama od Red Bulla, sve se obistinilo. Nas je drzala samo neka serija rezultata sa reprezentacijom, a sada je i to jedino sto smo imali, vise nemamo. HNS ne radi kako bi trebao niti ga vode pravi ljudi. Markovic ce naci (ako bude mijenjati Bilica, a oce) nekog sebi sklonog, preko kojeg ce moci odrzavati neke svoje zamisli. Dok nam takvi ljudi vode nogomet ja nisto vise od ovoga ni ne ocekujem.

Netko je pitao o mladim obrambenim igracima, pa nije ni dobio odgovor nego od Schumya. Nego rasprava jos ide u istom smjeru, a luka_kimi nisi mi ni replicirao na post, nego i dalje tvrdis svoje. Nema nitko nista protiv Bilica, dapace, ali neke stvari su neizbjezne i to moras shvatiti.

Ante Puljic je prije 2 sezone (kad je Zadar jedno vrijeme bio 2. na ljestvici, hvatajuci Dinama) igrao maestralnu sezonu. Znam da je tad redovno bio u mladoj reprezentaciji, sad ne znam sto je s njim. Ali je velik potencijal, strasno jak, siguran i jednostavno talentiran. A igra glavom mu je najjace oruzje, u obrani naravno. Te navedene polusezone je bio cak zabio 3-4 gola glavom nakon kornera. Izrazito talentiran, ali otad je on stagnirao, bar koliko ja pratim. Sto se tice ostalih klubova najveci je zasad potencijal u Dinamu, sto je Schumy nabrojio, ti igraci bar imaju svoju pozornicu gdje se mogu pokazati i gdje su svima dostupni.
Stvarno je istina da mi nemamo nijednog obrambenog igraca (osim becara Corluke) za kojeg mozemo reci da ce za 3-4 godine sigurno igrati u repki. Tudor, Simic, Kovac, Simunic...Njihovo vrijeme je vec proslo (ili jos prolazi)...
Scuderia je napisao/la:Markovic ima svog favorita za izbornika repke. A to je.... Branko Ivankovic. =D>
:zid: samo ne on.

KLIK
Eto u tom clanku pise ono sto sam ja napisao desetak postova prije. O trenerevoj strogoj ruci kakva nam treba i o Markovicevim idejama.

Ja trenutno ni sam ne znam tko bi mogao biti taj nasljednik Bilica, ali je kristalno jasno da su Ivankovic, Stimac i slicni smijesan izbor. A Stimac (koji mi je jako simpaticna medijska osoba) nek se i dalje drzi onoga sto mu ide. Dakle, komentiranje, poslovanje, zarada i pojavljivanje u medijima. Ali neka shvati da Reprezentacija nije nesto novo u njegovoj karijeri sto bi on isprobao, cisto da vidi da li moze. Evo ako izvuce Zagreb do 10. mjesta ja prvi vicem da ide na kormilo repke. :D :evil:

Koje je vase misljenje za Zajeca? Ja puno ne znam. Ali znam da su dobri igraci i strijelci skoro uvijek losi izbornici ili treneri. Nepisano pravilo. :)

Napisao sam misljenje o Ivicu, ali ne vjerujem da ima neke sanse da on postane izbornik. Nema nitko muda njemu reci: "Evo ti odrijesene ruke, dovedi ovu mladu reprezentaciju do polufinala EP 2012." Iako bi ja to napravio, da se mene pita. :)
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 29 srp 2010, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Spajanje postova
slika

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

Ja nekako mislim da stimac i nije toliko los izbor ako se svede na par imena unutar nasih granica..

jednostavno tip ima nekakav stav, autoritet ja mislim da mu je visok, igraci bi ga vjerujem postovali..

ali slazem se da to nebi bilo ozbiljno i da nam treba netko vrlo strucan da izgradi potpuno novu igru repke, jer to je ono sto nam treba - igra koja nije bazirana od obrane vec od centra, jer vise nemamo dobru obranu..

strasno je zanimljivo koliko je jedan igrac nosio u toj repki i zaista kakvu je odgovornost nosio..

al ima nelosih decki obrambenog karaktera u nasoj ligi i treba se sto vise bazirat da se oni izgrade koliko je moguce i naravno - pozvat ih..!
rFactor F1 HR server Info
slika
Zmago_Ferrari
Početnik
Početnik

Armanini je napisao/la:strasno je zanimljivo koliko je jedan igrac nosio u toj repki i zaista kakvu je odgovornost nosio

Da, tek sad vidimo! Kao sto je to inace da najvise vidis koliko netko nedostaje, kad ga vise nema.
Niko Kovac je bio pravi kapetan, izvan i na terenu. Znao je povuci momcad kad je trebalo. Necu ni pisati o njegovom stavu, pozrtvovnosti, borbi i duhu. Bio je uzoran sportas. Bas onakav kakav treba biti kapetan, kakvog trenutno nemamo...
slika

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Bobana za izbornika!! :D
Naravno, ako Slaven odlazi.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Schumy.d je napisao/la:Bobana za izbornika!! :D
Naravno, ako Slaven odlazi.
Ja bi prije rekao Bobana umjesto Markovića.
...put u raj nije posut ružama...
Odgovori