Tomislav Ivic je definitivno jedan od najjacih strucnjaka uopce. Razumije nogomet u svakom pogledu 100%. Sad je puno pitanja, neki kazu da je njega vrijeme pregazilo, iako ja nisam sklon takvim floskulama. Ali ja kazem dok je Markovic na vrhu da ovo ne moze na bolje nikako. Pogotovo sto se tice klupskog nogometa. Pogledajte sto sam napisao nakon ispadanja Dinama od Red Bulla, sve se obistinilo. Nas je drzala samo neka serija rezultata sa reprezentacijom, a sada je i to jedino sto smo imali, vise nemamo. HNS ne radi kako bi trebao niti ga vode pravi ljudi. Markovic ce naci (ako bude mijenjati Bilica, a oce) nekog sebi sklonog, preko kojeg ce moci odrzavati neke svoje zamisli. Dok nam takvi ljudi vode nogomet ja nisto vise od ovoga ni ne ocekujem.
Netko je pitao o mladim obrambenim igracima, pa nije ni dobio odgovor nego od Schumya. Nego rasprava jos ide u istom smjeru, a luka_kimi nisi mi ni replicirao na post, nego i dalje tvrdis svoje. Nema nitko nista protiv Bilica, dapace, ali neke stvari su neizbjezne i to moras shvatiti.
Ante Puljic je prije 2 sezone (kad je Zadar jedno vrijeme bio 2. na ljestvici, hvatajuci Dinama) igrao maestralnu sezonu. Znam da je tad redovno bio u mladoj reprezentaciji, sad ne znam sto je s njim. Ali je velik potencijal, strasno jak, siguran i jednostavno talentiran. A igra glavom mu je najjace oruzje, u obrani naravno. Te navedene polusezone je bio cak zabio 3-4 gola glavom nakon kornera. Izrazito talentiran, ali otad je on stagnirao, bar koliko ja pratim. Sto se tice ostalih klubova najveci je zasad potencijal u Dinamu, sto je Schumy nabrojio, ti igraci bar imaju svoju pozornicu gdje se mogu pokazati i gdje su svima dostupni.
Stvarno je istina da mi nemamo nijednog obrambenog igraca (osim becara Corluke) za kojeg mozemo reci da ce za 3-4 godine sigurno igrati u repki. Tudor, Simic, Kovac, Simunic...Njihovo vrijeme je vec proslo (ili jos prolazi)...
Scuderia je napisao/la:Markovic ima svog favorita za izbornika repke. A to je.... Branko Ivankovic.

samo ne on.
KLIK
Eto u tom clanku pise ono sto sam ja napisao desetak postova prije. O trenerevoj strogoj ruci kakva nam treba i o Markovicevim idejama.
Ja trenutno ni sam ne znam tko bi mogao biti taj nasljednik Bilica, ali je kristalno jasno da su Ivankovic, Stimac i slicni smijesan izbor. A Stimac (koji mi je jako simpaticna medijska osoba) nek se i dalje drzi onoga sto mu ide. Dakle, komentiranje, poslovanje, zarada i pojavljivanje u medijima. Ali neka shvati da Reprezentacija nije nesto novo u njegovoj karijeri sto bi on isprobao, cisto da vidi da li moze. Evo ako izvuce Zagreb do 10. mjesta ja prvi vicem da ide na kormilo repke.
Koje je vase misljenje za Zajeca? Ja puno ne znam. Ali znam da su dobri igraci i strijelci skoro uvijek losi izbornici ili treneri. Nepisano pravilo.
Napisao sam misljenje o Ivicu, ali ne vjerujem da ima neke sanse da on postane izbornik. Nema nitko muda njemu reci: "Evo ti odrijesene ruke, dovedi ovu mladu reprezentaciju do polufinala EP 2012." Iako bi ja to napravio, da se mene pita.