Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Navijam za: ferrari
Re: Formula 1 team - Ferrari
Ovo je prava šteta što Kubicu nisu uspijeli dovući
"Poljak Robert Kubica danas je na press konferenciji u Monzi potvrdio kako je nedavno pregovarao s Ferrarijem o mogućnosti zamijene Felipea Masse do kraja sezone.
"Istina, bili smo u kontaktu, i Ferrari je inzistirao, ali jednostavno ne možete promijeniti momčad na sredini sezone," otkrio je BMW Sauberov vozač.
"Ipak, siguran sam kako BMW ima dovoljno konkurentan bolid, tako da sam zadovoljan ishodom situacije."
Dodajmo ovome kako je Ferrari prije nekoliko dana za svog drugog vozača potvrdio Giancarla Fisichellu.
Još uvijek nije poznato kada će se Felipe Massa vratiti, ali velike su šanse da se to neće dogoditi ove sezone"
Ipak čovjek je pokazao da ima dostojanstva i da nije sve u lovi (ili nisu ponudili dovoljno)
"Poljak Robert Kubica danas je na press konferenciji u Monzi potvrdio kako je nedavno pregovarao s Ferrarijem o mogućnosti zamijene Felipea Masse do kraja sezone.
"Istina, bili smo u kontaktu, i Ferrari je inzistirao, ali jednostavno ne možete promijeniti momčad na sredini sezone," otkrio je BMW Sauberov vozač.
"Ipak, siguran sam kako BMW ima dovoljno konkurentan bolid, tako da sam zadovoljan ishodom situacije."
Dodajmo ovome kako je Ferrari prije nekoliko dana za svog drugog vozača potvrdio Giancarla Fisichellu.
Još uvijek nije poznato kada će se Felipe Massa vratiti, ali velike su šanse da se to neće dogoditi ove sezone"
Ipak čovjek je pokazao da ima dostojanstva i da nije sve u lovi (ili nisu ponudili dovoljno)
- Kimi the best
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: F1
Kad su timovi iz vrha u pitanju, nekako su uvek sponzori bilu u drugom planu sto se tice izbora vozaca, koliko je samo Mercedes pricao da zele nemackog vozaca u Meclarenu, mada ovde se radi o odlicnom vozacu tako da to sponzorstvo samo moze jos vise da ucvrsti tu vezu.p@rtibrejker je napisao/la:Mislim da je istina ono što je rekao na kraju filmića:
Vozače bira Ferrari a ne sponzori
E sad, da li tim uvijek bira vozače, ili sponzor može kapnut koji millijunčić više?
Inace ja sam jedan od onih koji smatraju da Alonso nece voziti za Ferrari u 2010, 2011 je sasvim druga i mnogo realnija situacija, uostalom ako to znaci Santanderu Ferrari bi mogao da prestavi Alonso kao njihovog vozaca za 2011 jos ove godine, kao sto je Meclaren objavio jos krajem 2005/pocetkom 2006 da ce voziti za njih 2007.
KR Spa 2008: I wanted to win - or nothing. It is always easy to say that by playing safe I would have probably ended in second place, but that is not the right way to win.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Zašto je slika obrisana? Copyright?
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
?
ovo mi bas ne zvuci kao prava istina, kubica nije htio na takav poziv odgovoriti jer je bmw konkurentan bolid i jer je glupo otici iz momcadi koja vozi jos par utrka? ne cini se bas realno..
ovo mi bas ne zvuci kao prava istina, kubica nije htio na takav poziv odgovoriti jer je bmw konkurentan bolid i jer je glupo otici iz momcadi koja vozi jos par utrka? ne cini se bas realno..
- Ferraristica
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari-Massa
Kubica je htio garanciju da će voziti iduće godine Ferrari,a oni mu to nisu dali ... Fisico je zadovoljan pozicijom rezervnog vozača nakon ove sezone i to je bilo to.
-
- Navijam za: ferrari
Ja bi mu dao garanciju za slijedeće tri godine, po meni je on u samom svijetskom vrhu f1 pilotaFerraristica je napisao/la:Kubica je htio garanciju da će voziti iduće godine Ferrari,a oni mu to nisu dali ... Fisico je zadovoljan pozicijom rezervnog vozača nakon ove sezone i to je bilo to.

Usudio bi se reći u top tri...
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Jos jedno postolje za F60. Super. Sest bodova nam dobro doslo, povecali smo razliku izmedju nas i McLaren-a za 3 boda.
Evo kako to izgleda.
2. Red Bull-Renault 105.5
3. Ferrari 62
4. McLaren-Mercedes 47
5. Toyota 38.5

Evo kako to izgleda.
2. Red Bull-Renault 105.5
3. Ferrari 62
4. McLaren-Mercedes 47
5. Toyota 38.5

- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Odlican rezultat za Ferrari!!!
F60 nije najbrzi bolid na gridu,ali se i ne kvari te je miran za voznju sto omogucava konstantne rezultate.
Kimi je odlicno voznju pruzio i mislim da pruza 110 % sebe u ovoj sezoni.Vratio se jako u formu.
Fisico nije bio na nivou,al' ipak mu je prva utrka.Mada ga ni to ne opravdava jer Liuzzi nije vozio utrku 2 godine,pa je dosao u Force Indiu i odvozio 7 vrijeme na kvalama,a imao 5 mjesto u rukama,do nesretnog otkazivanja bolida..
FORZA FERRARI!!!
F60 nije najbrzi bolid na gridu,ali se i ne kvari te je miran za voznju sto omogucava konstantne rezultate.
Kimi je odlicno voznju pruzio i mislim da pruza 110 % sebe u ovoj sezoni.Vratio se jako u formu.
Fisico nije bio na nivou,al' ipak mu je prva utrka.Mada ga ni to ne opravdava jer Liuzzi nije vozio utrku 2 godine,pa je dosao u Force Indiu i odvozio 7 vrijeme na kvalama,a imao 5 mjesto u rukama,do nesretnog otkazivanja bolida..
FORZA FERRARI!!!
FORZA FERRARI!!!
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Ipak vam je bolji nego onaj prije njeganikolaa je napisao/la: Fisico nije bio na nivou,al' ipak mu je prva utrka.Mada ga ni to ne opravdava jer Liuzzi nije vozio utrku 2 godine,pa je dosao u Force Indiu i odvozio 7 vrijeme na kvalama,a imao 5 mjesto u rukama,do nesretnog otkazivanja bolida..

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Fisicu je kako sam kaže najveći problem kočenje, što je i razumljivo zbog KERS-a. Kolko su samo na početku sezone svi "kersaši" imali problema sa uštimavanjem kočnica i navikavanjem na kočenje s KERS-om.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Jel objavljena postava za iducu sezonu?

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- fenomeno
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
neFelipe Massa je napisao/la:Jel objavljena postava za iducu sezonu?
-
- Navijam za: Msc
Mislim da Ferrari pregovara alonsom zato nije potvrdio vozace za sledecu sezonu
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
I C E je napisao/la:Mislim da Ferrari pregovara alonsom zato nije potvrdio vozace za sledecu sezonu
Danas je jedan od naših komentatora rekao kako se Flavio izlajao da ga "ne zanima puno "crash-gate" jer ima puno posla oko pregovora sa Ferrarijem u vezi Alonsa". Zanimljivo...
kakav potpis staviti???
- Bernardinac
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Možda ga hoće uvaliti umjesto Fisica kad Renault dobuje nogu iz F1 hehehe 

-
shumi je u monzi objavio da napusta formulu 1 neznam kad tacno raikkonen potvrdjen ali mislim da se sve odluke donose u monzi, e sad se tu suska alonso mozda ce njega potvrditi malo kasnijeMaestro je napisao/la:I C E je napisao/la:Mislim da Ferrari pregovara alonsom zato nije potvrdio vozace za sledecu sezonu
Danas je jedan od naših komentatora rekao kako se Flavio izlajao da ga "ne zanima puno "crash-gate" jer ima puno posla oko pregovora sa Ferrarijem u vezi Alonsa". Zanimljivo...
-
- Svjetski prvak
Gdje ima dima ima i vatre
,vrlo je vjerovatno da ce postava ostati Kimi i Felipe.Ali problem je ako Felipe ne bude mogao voziti,a Alonsa kazne pa da ni on ne vozi.

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Interview sa Domenicaliem nakon utrke... Kaže da nisu bili dovoljno brzi, govori o Kimiu, i kaže da se slaže sa idejom o 3 bolida sljedeće sezone... 

-
Izvni sto ovo govorim vidim da si fan Felipea ali mislim da njegova povreda ozbiljna i cisto sumnja da ce voziti i ikako ipak je to oko i tu se vozi preko 300km/hFelipe Massa je napisao/la:Gdje ima dima ima i vatre,vrlo je vjerovatno da ce postava ostati Kimi i Felipe.Ali problem je ako Felipe ne bude mogao voziti,a Alonsa kazne pa da ni on ne vozi.
-
- Svjetski prvak
polako vidjecemo ,nadam se da neces biti u pravuI C E je napisao/la:Izvni sto ovo govorim vidim da si fan Felipea ali mislim da njegova povreda ozbiljna i cisto sumnja da ce voziti i ikako ipak je to oko i tu se vozi preko 300km/hFelipe Massa je napisao/la:Gdje ima dima ima i vatre,vrlo je vjerovatno da ce postava ostati Kimi i Felipe.Ali problem je ako Felipe ne bude mogao voziti,a Alonsa kazne pa da ni on ne vozi.

- mmilo42
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
Mislim da ce Massa sigurno voziti 2010. e sad dali u ferrariju to sam bog zna.
-
vidite sad ovo kad se otkrila afera ferrari mclaren tu je bio alosno sad je renault i tu je opet alonso, mislim da ce preci alonso u ferrari ako malo bolje pogledamo. nadam se slazeteFelipe Massa je napisao/la:polako vidjecemo ,nadam se da neces biti u pravuI C E je napisao/la:Izvni sto ovo govorim vidim da si fan Felipea ali mislim da njegova povreda ozbiljna i cisto sumnja da ce voziti i ikako ipak je to oko i tu se vozi preko 300km/hFelipe Massa je napisao/la:Gdje ima dima ima i vatre,vrlo je vjerovatno da ce postava ostati Kimi i Felipe.Ali problem je ako Felipe ne bude mogao voziti,a Alonsa kazne pa da ni on ne vozi.
- kimi#1
- Početnik
- Navijam za: Kimi MS
ako Ferrari "otjera" Kimija i Massu,ja na glas govorim da tada prestajem biti tifos,a i vidjeti cete koliko ce Ferrari izgubiti navijača dovedu li Alonsa...
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!

- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Daj ne pričaj gluparije. Pa Kimi je prešao iz konkurenta Mclarena pa je sve bilo OK...kimi#1 je napisao/la:ako Ferrari "otjera" Kimija i Massu,ja na glas govorim da tada prestajem biti tifos,a i vidjeti cete koliko ce Ferrari izgubiti navijača dovedu li Alonsa...

- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
ako ćeš zbog alonsa prestati navijati za ferrari, onda nisi pravi ferrarista......zar te jedan vozač može pokolebati, zar nije ferrari važniji od vozača? ne razumijem?kimi#1 je napisao/la:ako Ferrari "otjera" Kimija i Massu,ja na glas govorim da tada prestajem biti tifos,a i vidjeti cete koliko ce Ferrari izgubiti navijača dovedu li Alonsa...
ali ostaje činjenica da će se alonso itekako morati potruditi da dobije naklonost starih ferrarijevih navijača, ali i tu je stvar jednostavna, sve je na njemu i njegovim vožnjama, ako će biti dobar i navijači će ga prihvatiti