Reprezentativni nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Reprezentativni nogomet

Post Postao/la Schumy.d »

Toon Army je napisao/la: Gledaj i Čale i Pranjić su bolji na toj poziciji od Pokrivača a vjerojatno i pola HNL bekova - jednostavno je to bila greška izbornika a ako ti misliš da nije o.k. nastavi tako živjeti. A ovo sa Čarlijem i lijevim bekom ne razumijem :? što si želio reći?
Pa pozicija Pokrivača na početku je bila - lijevi bek. ;) Ali, nakon 20 minuta je Bilić VRATIO Pranjića pa su i njega na tom istom beku probijali kao da je Pokrivač ostao. ;)
Pa Ćorluka je trebao igrati lijevog beka protiv Engleza da nije dobio crveni karton. ;) Tako je Slaven rekao.

Tad bi obrana bila: Ćorluka - Šimunić - Križanac - Srna
I mislim da bi Ćorluka stavio Lennona u džep.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

kratak osvrt - mi vise nemamo dobru obranu, dapace sad imamo losu obranu..
kad ti je sivonja simunic zadnja nada to se onda zove k od obrane..

oni jadni nisu loptu mogli iznjet iz 30-ak metara..

al ajd.. englezi su se postavili od pocetka kako su zamislili i kako je bilo za ocekivat i to je to..

bilic je pogrjesio odmah na startu sa karakterom sastava i povratka nema..
rFactor F1 HR server Info
slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Evo sta je rekao don Fabijan nakon tekme:
Fabio Capello ušao je čvrsto i ponosno u press dvoranu. Bio je očito sretan, iako je emocije po običaju zamaskirao.
- Jako sam sretan, igrali smo odlično. Vidio sam da momci kvalitetno treniraju, njihova su lica prije ove utakmice bila drugačija nego sa Slovenijom. Po mojem mišljenju ovo je bila najbolja partija u kvalifkacijama, a pogotovo prvih 30 minuta, puna brzine i agresivnosti, presinga i konkretnosti. Bili smo fantastični!
Iskazivao je stvari koje su ga najviše zadovoljile, osim, naravno, rezultata.
- Žao mi je naravno što smo dobili gol, a ponajviše zbog našeg vratara Greena.

Pitanju o igraču utakmice bilo je logično.
- Još i prije utakmice sa Slovencima, iako je počeo s klupe, znao sam da ću Lennona staviti u prvu 11-oricu protiv Hrvatske, gledao sam ga protiv Birminghama, iskazivao je sjanu formu i mi smo nužno trebali takvog igrača protiv Hrvatske. 'Jedan na jedan' je nezustavljiv.
IZVOR_SN_

Ostali rezultati:
Malta 0 - 1 Sweden
Albania 1 - 1 Denmark
Hungary 0 - 1 Portugal
---------------------------------------
Kuze nije pretrpio poraz.

Israel 7 - 0 Luxembourg
Latvia 2 - 2 Switzerland
Moldova 1 - 1 Greece
------------------------------------------

Czech Republic 7 - 0 San Marino
Northern Ireland 0 - 2 Slovakia
Slovenia 3 - 0 Poland
----------------------------------------------
Cesi mozda vide JAR

Liechtenstein 1 - 1 Finland
Germany 4 - 0 Azerbaijan
Wales 1 - 3 Russia
-------------------------------------------

Hm...hm... 2X Klose :|

Armenia 2 - 1 Belgium
Bosnia-Herzegovina 1 - 1 Turkey
Spain 3 - 0 Estonia
-------------------------------------------------

Bosna nije izgubila, mogli su pobjediti, no i remi je dobar.

Belarus 0 - 0 Ukraine
Andorra 1 - 3 Kazakhstan
England 5 - 1 Croatia

Imamo srece u nesreci; Ukrajina nije pobjedila Bjeloruse., da su ih kojim slucajem pobjedili, lose bi nam se pisalo. :|

Faroe Islands 2 - 1 Lithuania
Romania 1 - 1 Austria
Serbia 1 - 1 France
----------------------------------------
Francuzi igraju lose, cudi me kako izbornika nisu maknuli... :| :roll:

Montenegro 1 - 1 Cyprus
Italy 2 - 0 Bulgaria

Norway 2 - 1 Rep. of Macedonia
Scotland 0 - 1 Holland

Bolivia 1 - 3 Ecuador
Uruguay 3 - 1 Colombia
Paraguay 1 - 0 Argentina
Brazil 4 - 2 Chile
Venezuela 3 - 1 Peru
------------------------------------------

Opet poraz Argentine. Kako oni stoje na tablici?
slika
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1HR TMNF Team

Post Postao/la Krscho »

Eto ako ne odemo na svjetsko navijam za BiH :D

Smao nebi htio da se susretnu Bosna i Hrvatska u dodatnim kvalama ako udemo u njih....
Svi drugi pašeju :D

Kaj se tiče našeg raspleta Ukrajinci će dobit Engleze, preveliki i prejak je Ukrajinski lobij, nemože si Ukrajina dopustit neodlazak na Svjetsko jer drze ipak Europsko 2012 i odlazak na svjetsko bi uvelike dignuo ljude tamo za nogomet i opće veselje uoće eura 2012 sta ga drze

tak oda jedin ose možemo nadati u poštenje engleza da će igrat za pobjedu, a ne da će past pod političke igre
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Schumy.d je napisao/la: Pa pozicija Pokrivača na početku je bila - lijevi bek. ;) Ali, nakon 20 minuta je Bilić VRATIO Pranjića pa su i njega na tom istom beku probijali kao da je Pokrivač ostao. ;)
Pa Ćorluka je trebao igrati lijevog beka protiv Engleza da nije dobio crveni karton. ;) Tako je Slaven rekao.
Tad bi obrana bila: Ćorluka - Šimunić - Križanac - Srna
I mislim da bi Ćorluka stavio Lennona u džep.
Nakon 20 minuta smo mi već gubili 2-0! Znači početna taktika koju je odredio izbornik je bila za k...! A što bi bilo kad bi bilo nećemo nikad znati. Ja mislim da bi ipak Čorluku stavio na desnog beka a Srnu naprijed.. ma možemo mi sad pričati i gubiti se u ovom dijalogu do prekosutra...no činjenica je da smo doživjeli najteži poraz u povjesti i sada se samo možemo nadati da englezi igraju pošteno i da nikakvi lobiji neće utjecati na rezultat u Ukrajini. Ja ću i dalje ostati kod svoje tvrdnje da Pokrivač nije smio započeti utakmicu na toj poziciji a ti ćeš braniti Bilića...ni ja ni ti nažalost nećemo znati kako bi bilo da je drugačije bilo :( ...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

ponavljam se - nes ti momcadi bez obrane..
nasa repka je uvijek bila vrlo solidna, uz prilicno jaku i stalozenu obranu, sad nazalost vise nije tako..

gledajte nacin na koji smo zapoceli tekmu, skroz nespretno i uz veliki pritisak seljak nas stup obrane napravi onakvu djecju gresku.. nije ostao samo na tome, vec su englezi dolazili do lopte bez problema, a u situacijama pred samim golom englezi su bili nezasticeni.. a tako ne ide..

cak se usudjujem rec biscan ne bi bio losa odluka..

kako god.. malo smo se posrali, pokleknuli smo, ali to je sve dio sporta.. vjerujem da je enlglezima bilo teze proslo natjecanje kada smo ih mi kostali prolaza..

ionako je ta j afrika jako daleko - preskupo bi to kostalo :)

ja nekako vjerujem da ce englezi dobit ukrajince i da cemo se zguzit na kraju... mislim da bi bilo fer i da bi bilo super kada bismo svi balkanci zaigrali..
rFactor F1 HR server Info
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Zao mi je zbog poraza, ali jos nije gotovo, ne treba se predavati. Nisam jos uspio pogledati utakmicu obzirom da sam bio sinoc u Zenici na utakmici BiH- Turska, ali iz ovih komentara po raznoraznim portalima izgleda lose.

Nadam se da ce to sve proci i da idemo svi (Hrvatska, Srbija i BiH) ici na SP.

BiH je sinoc imala dosta srece, Turci su imali dosta prilika za pobjedu. Mada smo i mi imali gomilu prilika, ali jednostavno je izostala realizacija.
Za razliku od Hrvatske, sinoc je nasa odbrana bila na visini zadatka.
ponavljam, nadam se da Englezi nece pustiti Ukraini...
Evo gol sa sinocne utakmice BiH-Turska, djelo Sejada Salihovica:
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Salihovic zabio kao nekad Baka :) .Sto se tice nase utakmice nema smisla komentirat kad ste svi vec rekli.Samo da Englezi ne puste Ukrajini.
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Armanini je napisao/la: nasa repka je uvijek bila vrlo solidna, uz prilicno jaku i stalozenu obranu, sad nazalost vise nije tako..
To je istina,ali po meni zadnje 2 godine naš najbolji obrambeni igrač je Bišćan, i on je trebao bit u sastavu.I tada bi Šimunić mogao igrat lijevog beka.Al zato je kriv Vlatko koji ne da Bišćanu da igra dok njemu nema oprosta drugim igračima koji su bježali u Fontanu ima
...put u raj nije posut ružama...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ma mislim da Capello ide ipak po pobjedu u Ukrajinu. ;) Da je neki Englez izbornik, sigurno bi pustili, ali ja mislim da si Capello to neće dopustiti. On nije bio zadovoljan jer su primili gol protiv Hrvatske!? Zato mislim da je on trener koji pošteno igra, ali vidjet ćemo.

Evo kako stoji Argentina:
1.Brazil 33
2.Paragvaj 30
3.Čile 27
4.Ekvador 23

5.Argentina 22
6.Urugvaj 21
7.Venezuela 21
8.Kolumbija 20
9.Bolivija 12
10.Peru 10

EDIT:
Idu u dodatne kvalifikacije kao 5. najvjerojatnije protiv Kostarike ili Hondurasa. ;)
ALI:
Ima Argentina neugodan raspored, najprije dočekuju slabi Peru, ali onda idu u goste Urugvaju koji bi Argentini mogao uzeti i to 5. mjesto. ;)
Ali opet, Ekvador isto ima loš raspored jer igraju još protiv Urugvaja doma i Čilea u gostima...
Bit će vatre! :biggrin:
Zadnja izmjena: Schumy.d, dana/u 10 ruj 2009, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Schumy.d je napisao/la:Ma mislim da Capello ide ipak po pobjedu u Ukrajinu. ;) Da je neki Englez izbornik, sigurno bi pustili, ali ja mislim da si Capello to neće dopustiti. On nije bio zadovoljan jer su primili gol protiv Hrvatske!? Zato mislim da je on trener koji pošteno igra, ali vidjet ćemo.

Ali igraci su Englezi ;) Ko zna sta se njima mota po glavi?

Ja se iskreno nadam da ce Capello odigrati posteno i pobijediti Ukajinu
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Schumy.d
Legenda
Legenda

E da, ovo smo zaboravili komentirati:
Wenger: Sudac je oštatio Hrvatsku jer je bio penal na Eduardu!
Slažem se u potpunosti! I to još kod 2:0 i u vrijeme naše najbolje igre. ;)
Da je bilo 2:1, pitanje je kako bi se tekma dalje odvijala. ;)
ivanpetka
Početnik
Početnik
Navijam za: Massu

Post Postao/la ivanpetka »

Krscho je napisao/la:Eto ako ne odemo na svjetsko navijam za BiH :D

Smao nebi htio da se susretnu Bosna i Hrvatska u dodatnim kvalama ako udemo u njih....
Svi drugi pašeju :D

Kaj se tiče našeg raspleta Ukrajinci će dobit Engleze, preveliki i prejak je Ukrajinski lobij, nemože si Ukrajina dopustit neodlazak na Svjetsko jer drze ipak Europsko 2012 i odlazak na svjetsko bi uvelike dignuo ljude tamo za nogomet i opće veselje uoće eura 2012 sta ga drze

tak oda jedin ose možemo nadati u poštenje engleza da će igrat za pobjedu, a ne da će past pod političke igre
Toga se i ja bojim.. Baš što si reko mogli bi nas zeznut tako da puste Ukraince... Sve se više bojim za sudbinu Hrvatske repke :)
AA! Ljuti umak je ljut!!
Schumy.d
Legenda
Legenda

Inače, objavljen je popis za Katar i Kazahstan.
Novost je povratak Roberta Kovača i nepozivanje Drpića.

Dobro da je zvao Robija, mislim da bi trebao igrati od početka tekme.
Schumy.d
Legenda
Legenda

LOŠA VIJEST: Ivica Olić ozlijedio list na nozi i izgubljen je za Kazahstan... :( Pauza oko 3 tjedna.
DOBRA VIJEST: Eduardo ipak možda bude spreman, a Šimunić bi trebao 90% igrati u Kazahstanu.

Umjesto Olića pozvan Mate Bilić.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la:LOŠA VIJEST: Ivica Olić ozlijedio list na nozi i izgubljen je za Kazahstan... :( Pauza oko 3 tjedna.
DOBRA VIJEST: Eduardo ipak možda bude spreman, a Šimunić bi trebao 90% igrati u Kazahstanu.

Umjesto Olića pozvan Mate Bilić.
Samo da preživimo sutrašnji dan :D ,da Ukrajinci ne dobiju pa ćemo ove Kazahstance nekako već pobjedit

EDIT
Dan kad je umro fair play u Engleskoj
Scuderia
Moderator
Moderator

Heh, kada sam (ima to nekih 2 mjeseca) pricao o tome da ce Englezi "pustit" Ukrajincima nitko mi nije vjerovao. Danas na faxu pricam s kolegom, razgvor je bio ovakav.

Ja: Sta mislis, tko ce dobit, Ukrajinci ili Englezi?
Kolega: Englezi

Ja: Hm... a sta mislis, mogu Englezi pustit Ukrajnicima...
Kolega: Ma nema sanse, 100% pobjedjuju Englezi, ne idu s rezervnom postavom, dobit ce ih oni, vidjet ces.

Ja: Ok, vidjet cemo.

Ukrajina 1:0 Engleska

I tu sam ja spominjo kako sumnjam u Engleze, te da bi oni mogli pustiti Ukrajnicima, da nam se osvete za EP 2008. I to se u jednu ruku i desilo. Sada sve ovisi o Ukrajincima. Moraju pobjedit Andoru, i oni su u dodatnim kvalifikacijama.

A kod nas, izgleda da vlada raspad systema...

KLIK

Udri brigu na veselje...
KLIK

Zato je BiH jako blizu SP-a. Pobjedili su Estoniju 2-0, te idu u dodatne kvalifikacije.

Cestitke. =D>
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

A dobro, šta sad... Ne ide se, nije propast svijeta. ;)
Mi smo svoje prvenstvo izgubili u obje tekme s Ukrajinom. Sami smo si krivi i to je to.
Čestitke Ukrajincima na prolasku!
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Jednostavno...Toliko tužno.Očekivao sam da će Capello ipak imati čiste namjere.Ona geška Ria bila je toliko očita.Ovo ide na sramotu Fabiu Capellu, engleskom nogometu i narodu:MOgli su ih dobit bez po muke.Jedine dvije utakmice u kojima su letjeli i odigrali fantastično bile su one dvije protiv nas.Sramota.A samo jedan gol mogao je sve promijeniti.Jedan maksimirski gol.Proklet bio Lee Bowyer.

I daj zamisli sada na kraju.Tjedan dana prije utakmice sa Engleskom, koja je veoma važna za engleski narod, Englez u engleskoj nogometnoj ligi slomi nogu najboljem hrvatskom igraču.Godinu i pol prije također Englez slomi nogu tada najboljem hrvatskom igraču.Užas.Sramota.

KOJEG SMO IM MI KU*CA KRIVI ŠTO SU ONI NA WMBLEYU 2007.PROTIV NAS ODIGRALI KO GLUHE SVINJE???????

RAZUMIO BIH DA SU ONI OVISILI O NAŠOJ UTAKMICI PROTIV NEKOOG DRUGOG, PA DA SMO MI IZGUBILI.SHVATIO BIH.ALI ONI SU SI SAMI KRIVI, I SADA SE NAMA OSVEĆUJU.

Džaba nam je sada jadikovati.Jebeš igru kakav je nogomet.Stara izreka veli "nogomet je igra u kojoj Englezi uvijek pobjeđuju."Bilo na ovaj ili onaj način.

Sami smo si krivi što nismo otišli na SP.Sami.U Harkivu smo kiksali, u Maksimiru smo kiksali.Obje utakmice koje smo bez po frke mogli i trebali pobjediti.Ali nismo.I tu je grm u kojem zec leži.

Nemam riječi da opišem svoje stanje.Osjećam se tako jadno, tako...Užasno.Nikad se nisam ovako osjećao.Možda jedino kad je Michael u Monzi objavio odlazak.Jedina prilika u kojoj sam se osjećao kao sada.Nemam rječi.
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Ovo je bilo tako prozirno puštanje,Rio Ferdinand kod penala griješi,kod gola Cole gubi loptu,sumnjao sam u ovo opet sam se nadao nisam mislio da će bit ovakve pi***.
To nam je i od Uefe hvala što smo igrali fair play na Wembley.
Poučak:Ne isplati se biti fair play nego ako ti utakmica ništa ne znači pusti je(sada znamo za sljedeći put)
Scuderia
Moderator
Moderator

@luka

Gle, u jednu ruku, mi smo si sami krivi. Protiv Ukrajine nismo uzeli puni plijen, i to je to.
Schumy.d je napisao/la:A dobro, šta sad... Ne ide se, nije propast svijeta. ;)
Mi smo svoje prvenstvo izgubili u obje tekme s Ukrajinom. Sami smo si krivi i to je to.
Čestitke Ukrajincima na prolasku!
Jesi siguran? ;)
HNS gubi nekih 20 milja Eura, a Dudu gubi drugi SP.

Ako ne vjerujes, evo ti link.
KLIK

20 milja nije mala stvar. A i Dudu nikada da ode na SP. :|
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Scuderia je napisao/la: Gle, u jednu ruku, mi smo si sami krivi. Protiv Ukrajine nismo uzeli puni plijen, i to je to.
Ja bi se složio s tim da smo sami kriv.Al kriv je HNS koji je dopustio ovako glup raspored.
Ukrajina ni po čemu nije zaslužila ovo 2. mjesto samo su iskoristili bolji raspored

EDIT
Ostaje mi nadat se da će Argentina izborit SP,ako oni ne izbore nemam za koga navijat-
I onda u 1/8 finala SP Argentina izbaci engleze i to na penale da ih što više boli
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Gle, u jednu ruku, mi smo si sami krivi. Protiv Ukrajine nismo uzeli puni plijen, i to je to.
Ne u jednu ruku, nego u obje ruke smo si sami krivi. ;)
Scuderia je napisao/la: Jesi siguran? ;)
HNS gubi nekih 20 milja Eura, a Dudu gubi drugi SP.
Da, i? Ja od tih 20 milja neću ništa dobiti, a tih 20 milja se dio podijeli igračima, dio stave neke osobe sebi u džep, a za razvoj HR nogometa se naravno ne potroši niti lipa. Zato me nije ni briga za tih 20 milijuna. Marković i Srebrić će ostati plitkog džepa ovaj put.

P.S.
Moguće je da će i Ronaldo ili Messi ostati bez SP, pa svejedno oni neće izgubiti svoju reputaciju. ;)

P.P.S.
I Real gubi oko 100 milja ako se Portugal (Ronaldo) ne plasira na SP pa koga briga!?
luka_kimi je napisao/la: Živiš u toj državi, a nisi je se sjetio... :lol:
Još oni nisu izborili SP. ;)
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 29 srp 2010, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Spajanje posta
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Schumy.d je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la: Živiš u toj državi, a nisi je se sjetio... :lol:
Još oni nisu izborili SP. ;)
Ali ima za koga navijati. ;)

Ono što je meni debilno je da u dodatne kvalifikacije idu neke reprezentacije kojima bi naša reprezentacija u punom sastavu dala 5 komada...

Protiv Ukrajinaca nismo loše igrali.Ali falila je sreća.Kao i danas fair-play.Neke normalne stvari. :|
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda

luka_kimi je napisao/la: Ono što je meni debilno je da u dodatne kvalifikacije idu neke reprezentacije kojima bi naša reprezentacija u punom sastavu dala 5 komada...
A čuj, moguće da na SP ne vide ni Portugal, ni Francuska, ni Argentina, ni Češka...
Tako da nismo samo mi tu crna ovca. Po meni je ovaj sistem kvalifikacija malo bezveze. ;)

P.S. Tko zna, možda Andora iznenadi Ukrajinu!? :biggrin:
Odgovori