schuey je napisao/la:Zmago_Ferrari je napisao/la:Ja ziheraski igram??? Loooooooool. Zato svaki put i stavljam 4 dvoznaka, pokusavajuci skinuti sve parove. A kad mi to ne uspije (nijednom ove sezone), automatski gubim bodove naspram onima koji su igrali samo na 1, 2, ili ponekad X. To je jedna vrsta rizika u ovoj igri. Druga vrsta je stavljanje jednog znaka na pojedine parove koji su tesko ostvarivi, npr. Zadar-Dinamo X...
pa jel teže pogoditi teškog favorita X ili stavit dvoznak pa ugrubo imaš 2:1 šansu da skineš par,sorry al to je meni ziheraški
Hahaha, tebi je to...
Evo ti jos jedan primjer pa ti vidi "sto je tebi"...
Zagreb - Dinamo
Ziher: 2
Teski rizik: X
Rizik: X2
Dinamo dobije 0:3 i po tebi ovaj sto je riskirao nije nista izgubio.
Kad sam ja kritizirao to pravilo, dobio sam sljedeci odgovor Scuderie:
"Evo ja cu ti dati jedan dobar razlog zasto su ta dva boda ok. ( naravno, ne moras se sloziti s mojim misljenjem)
Kada se pogleda malo statistika od prosle sezone:
Pobjednici su bili sljedeci:
Ferrari-BiH (2)
keexx (3)
Scuderia (1)
Zmago_Ferrari (2)
schuey (3)
K1M1 (1)
Piquet20 (1)
Rosby (1)
Krscho (1)
( U zagradama su broj pobjeda koji su clanovi ostvarili tijekom kladionice)
Dakle, kao sto se moze primjetiti, najvise tri puta je jedan clan pobjedio ( govorim za pojedinacno kolo, naravno). Ovo je odlicna stvar. Recimo, imas 3-4 boda zaostatka za vodecim, pobjedis u XY kolu i odmah si smanjio zaostatak za 2 boda, a 2 boda znaju kasnije odluciti mnogo toga.
Ovim smo isli na ruku svima vama, kladionica ce biti jos zanimljivija.

"
Ja sam tu dobio odgovor u smislu sto bi bilo kad bi bilo (Ovo je odlicna stvar. Recimo, imas 3-4 boda zaostatka za vodecim, pobjedis u XY kolu i odmah si smanjio zaostatak za 2 boda, a 2 boda znaju kasnije odluciti mnogo toga.)...
Npr. ja zaostajem 20 bodova za prvim prije zadnjeg kola, njemu zakasni bus i ne stigne postati, a ja pogodim sve i na kraju s tim bodovima odnesem pobjedu.
Posto je uvedena Liga 16, trebalo je gledati kako povecati napetost za koju se znalo da ce se barem djelomicno izgubiti, a ne je povecati (da, pa makar i za 2 boda, ali tek nakon pocetka kladare). Nek mi netko navede jedan, ali samo jedan pravi plus ovog pravila, kojeg ja nakon 5 kola ne vidim.
P.S. Kazes da su se ostali izjasnili onda kad sam ja kritizirao, sto nije tocno, nitko se nije oglasio osim voditelja.