a ovo sto su kimiju uradili, za to nemam komentara
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Kako nam se mozes rugat kad mi ne bijezimo od inferiornsoti bolidaFerraristica je napisao/la:LEWIS HAMILTON McM je napisao/la:hahaha opet ferrari "briljira",raikonen out u prvoj rundi hahahah
Kimi 16. zbog greške u procjeni a Hamo dva mjesta ispred njega jer nije bolje mogao...
Jest da ne mogu vjerovat da su to Kimiju napravili al' eto...čut ćemo šta kažu
Ma, najbolje se ne zivcirati, najbolje ne pratiti slobodnjake, kvale, vec doci 5. min prije pocetka trke s pivom u ruci i onda gledati. Cemu to?Ferrari-BiH je napisao/la: Ne kontam koji to idioti odluce da ce proci sa takvim vremenom, pa cim su vidjeli da je pao ispod 10 mjesta trebali su ga poslati na stazu....
Po meni je i on ispao idiot, valjda moze i on zahtijevat da izadje da odveze jos jedan krug.
Hebo ga set guma, dzaba mu sad, moze ga ponijet kuci sa sobom.
BRAVO MASSA! BRAVO VETTEL!
Slaba mi to utjeha. Voze u Spanjolskoj, pretjecanje je skoro pa ne moguce, a s obzirom na kojem je mjestu Kimi...Ferrari4ever je napisao/la:Ja nemogu vjerovat da nakon greške sa Massom sad to ponove kod Kimija .... nisu normalni ! Ali ipak morate priznat sad na nešto sliči brzina Ferrarija možda to nije to još ,ali PUNO bolje izgleda !
čemu take dječje provokacije?Ferraristica je napisao/la:Kimi 16. zbog greške u procjeni a Hamo dva mjesta ispred njega jer nije bolje mogao...
čuo sam da se s ovim aero preinakama motor drastično više grije i da bi moglo biti gadnih problema sutranikolaa je napisao/la: Samo jos da bolid hoce izdrzati cijelu utrku bilo bi odlicno..
Sretno Ferrari!!!
Ne vidim zbog cega bi se mnogo grijao.Aero preinake nisu obuhvatale usisnike za hladjenje motora,kao nijedan dio sistema za hladjenje motora.Aero preinake su obuhvatile prednje krilo,straznje krilo,difuzor.Mehanicke preinake su obuhvatile ovjes,elektronicki sistem i hidraulicki sistem.vidc je napisao/la:čuo sam da se s ovim aero preinakama motor drastično više grije i da bi moglo biti gadnih problema sutranikolaa je napisao/la: Samo jos da bolid hoce izdrzati cijelu utrku bilo bi odlicno..
Sretno Ferrari!!!
dobro je pa se bar zna ko je kriv...Rizikovao je i nije profitirao..jbg...edo je napisao/la:http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... je-vijesti
rekoh vam,nije samo do ferrarija!!!
Jedini je problem sto je ova staza skoro pa nemoguca za preticati,ala madjarska...vidc je napisao/la:kimi ima dobar bolid,opremljen kersom.nova pravila omogućuju preticanja i blizinu kroz zavoje...nadam se jednoj od njegovih fantastičnih utrka,i sam je rekao da mu je bolid jako dobar,tako da ako prođe na startu bez problema,mogo bi stić do bodova
al ima jako dugu startno ciljnu ravninu,kers bi tu mogo odradit dobar posao.ferrari je dobar kroz brze zavoje pa i u zadnjem zavoju može uhvatit nešto vremena prije nego stisne dugme za kers...naravno ,sve ovo pod uvjetom da se ne desi nikakav kvar na autu ili nešto ne useru u boksu...sve u svemu,jedva čekam sutraedo je napisao/la:Jedini je problem sto je ova staza skoro pa nemoguca za preticati,ala madjarska...vidc je napisao/la:kimi ima dobar bolid,opremljen kersom.nova pravila omogućuju preticanja i blizinu kroz zavoje...nadam se jednoj od njegovih fantastičnih utrka,i sam je rekao da mu je bolid jako dobar,tako da ako prođe na startu bez problema,mogo bi stić do bodova