kolko ja znan jos nema al je prije par dan a reka da ce objavit ovaj sad tjedan.Scuderia je napisao/la:Da li se zna, kada ce Alonso objavit gdje ce nastupati iduce sezone? Sorry ako vec ima.
Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
Re: ON - fernando alonso
- schuey
- Počasni član
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
uz dopuštanje FIA da Renault prča po motoru,ja ne vidim nikaj drugo doli dominaciju Alonsa sljedeče sezone,čovjek radi nemoguće,opet postolje,ali i polusuze jer je Hami osvojio naslov hahahah
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- super_didi
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Lewisa Hamiltona
schuey je napisao/la: polusuze jer je Hami osvojio naslov hahahah

Čestitke na odlilčnoj vožnji...
Ma ostat će tu gdje i je...A što je s malim Piquetom, znam da je negdje izjavio da se boji gubitka svog mjesta u momčadi (naravno, kad ga Alonso potpuno deklasirao i baš ne pridonosi previše bodova za konstruktore)?
˝Demokracija je stalna sumnja da je više od polovice ljudi u pravu više od polovice vremena!˝
- E. B. WHITE
- E. B. WHITE
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ja bi rekao da su im već dopustili ovih zadnjih par utrka.schuey je napisao/la:uz dopuštanje FIA da Renault prča po motoru,ja ne vidim nikaj drugo doli dominaciju Alonsa sljedeče sezone,čovjek radi nemoguće,opet postolje,ali i polusuze jer je Hami osvojio naslov hahahah
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Dani je napisao/la:Ja bi rekao da su im već dopustili ovih zadnjih par utrka.schuey je napisao/la:uz dopuštanje FIA da Renault prča po motoru,ja ne vidim nikaj drugo doli dominaciju Alonsa sljedeče sezone,čovjek radi nemoguće,opet postolje,ali i polusuze jer je Hami osvojio naslov hahahah
Ne bih rekao, Elf je poboljšao formulu goriva, to se zna, a za motor bi se svejedno saznalo.
kakav potpis staviti???
- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
Renault će u srijedu potvrditi Alonsa kao prvog vozača
http://www.f1racing.com.hr/index.php?su ... m=&ucat=2&
http://www.f1racing.com.hr/index.php?su ... m=&ucat=2&
- don_vicenzo
- Test vozač
- Navijam za: Renault_Alonso
- Kontakt:
schuey je napisao/la:uz dopuštanje FIA da Renault prča po motoru,ja ne vidim nikaj drugo doli dominaciju Alonsa sljedeče sezone,čovjek radi nemoguće,opet postolje,ali i polusuze jer je Hami osvojio naslov hahahah
prčka je i Ferrari pa je zafrka Massu u Mađarskoj, ko im je kriv kad ne znaju prčkati...

RENAULT F1 EQUIPE
- gogx
- Navijam za: Alonso-Montoya-Senna
Pozdrav svima, evo moj prvi post.....koji je ispravljen
http://www.f1network.net/boards/read/s2 ... 12,9736741
Nadam se da ce dobro odradit pripremu za 2009. i naravno ponovo vratit Alonsa na postolja i borbu za naslov prvaka.

http://www.f1network.net/boards/read/s2 ... 12,9736741
Nadam se da ce dobro odradit pripremu za 2009. i naravno ponovo vratit Alonsa na postolja i borbu za naslov prvaka.
Zadnja izmjena: gogx, dana/u 06 stu 2008, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.

-
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: ferrari
ja bi ga voljela vidjeti iduću sezonu u crvenom bolidu..
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
WELCOME!!gogx je napisao/la:Pozdrav svima, evo moj prvi post.....

Prvi post pa već nije dobar...

Probaj to drugi put prevesti.
P.S Pročitaj pravila foruma!!
- don_vicenzo
- Test vozač
- Kontakt:
e, morat ćeš pričekati dvi sezone za tako nešto....roberta je napisao/la:ja bi ga voljela vidjeti iduću sezonu u crvenom bolidu..

RENAULT F1 EQUIPE
- Piquet20
- Svjetski prvak
Tko zna sto ce biti iduce godine. S obzirom da ce motor morati trajati tri trke, FIA ce morati dopustiti razvoj motora svim momcadima.Dani je napisao/la:Ja bi rekao da su im već dopustili ovih zadnjih par utrka.schuey je napisao/la:uz dopuštanje FIA da Renault prča po motoru,ja ne vidim nikaj drugo doli dominaciju Alonsa sljedeče sezone,čovjek radi nemoguće,opet postolje,ali i polusuze jer je Hami osvojio naslov hahahah

- don_vicenzo
- Test vozač
- Kontakt:
Coulthardu je u Mađarskoj bija treći vikend sa Renaultovim motorom tako da je Renault već radio nešto po tom pitanju.....
RENAULT F1 EQUIPE
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Evo jedne zanimljive statistike, koja baš i nije neki pogled zbog promjene bodovanja 2003., ali ipak je zanimljiva:
Vozač Bodovi u F1 karijeri
1.) Michael Schumacher 1 369
2.) Alain Prost 798,5
3.) Ayrton Senna 614
4.) Fernando Alonso 551
5.) David Coulthard 535
6.) Kimi Raikkonen 531
7.) Rubens Barichello 530
?.) Felipe Massa 298
?.) Lewis Hamilton 207
Uzmimo u obzir da Lewis odvozio tek drugu sezonu, a jedva čekam da se Alonso izjednači i pređe Ayrtona bar u bodovima iako, kao šta sam rekao, nije neki pogled zbog promjene bodovanja.
2.) Alain Prost 798,5
3.) Ayrton Senna 614
4.) Fernando Alonso 551
5.) David Coulthard 535
6.) Kimi Raikkonen 531
?.) Felipe Massa 298
?.) Lewis Hamilton 207
Uzmimo u obzir da Lewis odvozio tek drugu sezonu, a jedva čekam da se Alonso izjednači i pređe Ayrtona bar u bodovima iako, kao šta sam rekao, nije neki pogled zbog promjene bodovanja.
kakav potpis staviti???
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Maestro je napisao/la:Evo jedne zanimljive statistike, koja baš i nije neki pogled zbog promjene bodovanja 2003., ali ipak je zanimljiva:
2.) Alain Prost 798,5
3.) Ayrton Senna 614
4.) Fernando Alonso 551
5.) David Coulthard 535
6.) Kimi Raikkonen 531
?.) Felipe Massa 298
?.) Lewis Hamilton 207
Najjači su mi Prostovih pola boda.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Da, da, prost i njegovih pola boda
smiješno

...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
za tih pola poda je popušio naslov........
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Upravo čitam na autosportu da je Alonso poslije utrke u Brazilu došao u McLarenov box i čestitao Hamiltonu, zatim cijelom timu. Hamilton je ostao "zaprepašten"... Svaka čast na poštenju, dostojanstvu i ponosu. Koja muda moraš imat doći tamo nakon svega i čestitam im. Ima http://www.autosport.com posljednja vijest gdje Hamilton govori o Alonsu i o tome kako se sj*b* kad ga je vidio u boxu. 

kakav potpis staviti???
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
To sam i ja čul,ali navodno da se Alo držal čim dalje od Rona njega nije htel sresti.Maestro je napisao/la:Upravo čitam na autosportu da je Alonso poslije utrke u Brazilu došao u McLarenov box i čestitao Hamiltonu, zatim cijelom timu. Hamilton je ostao "zaprepašten"... Svaka čast na poštenju, dostojanstvu i ponosu. Koja muda moraš imat doći tamo nakon svega i čestitam im. Ima http://www.autosport.com posljednja vijest gdje Hamilton govori o Alonsu i o tome kako se sjebo kad ga je vidio u boxu.
A zanimljivo da sad Hami veli da zapravo oni dva međusobno nisu imali nikakav osobni problem jer se sjećam jednog intervijua nakon utrke u Mađarskoj prošle god kad je Hami rekao da Alonso neće s njim razgovarat...
- don_vicenzo
- Test vozač
- Kontakt:
Probleme između njih dvojice je prouzročio sam Ron Dennis, nitko drugi, zato su i izgubili prvenstvo prošle godine...., mislija je degradirat dvostrukog svjetskog prvaka i to mu se obilo o glavu...
RENAULT F1 EQUIPE
-
- Rezervni vozač
Kako je kratak put od placljivca do velikog covjeka.don_vicenzo je napisao/la:Probleme između njih dvojice je prouzročio sam Ron Dennis, nitko drugi, zato su i izgubili prvenstvo prošle godine...., mislija je degradirat dvostrukog svjetskog prvaka i to mu se obilo o glavu...

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Iskreno, ja mislim da između njih dvojice nije bilo nekog neprijateljstva...to su obojica uvijek naglašavala (netko to može shvatiti i kao PR). Alonso je i nakon odlaska uvijek naglašavo da je Team (mislim da je tu prvenstveno mislio na Rona) uzrok problema koje je on imao. I vjerujem da je tu kvaka.don_vicenzo je napisao/la:Probleme između njih dvojice je prouzročio sam Ron Dennis, nitko drugi, zato su i izgubili prvenstvo prošle godine...., mislija je degradirat dvostrukog svjetskog prvaka i to mu se obilo o glavu...
I Maestro, u tekstu nema riječi "zaprepašten"

-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Joooooj, ej da si sada kraj mene, takav bi ti TAĆ puko da bi se češao po glavi dva satagringo73 je napisao/la:Iskreno, ja mislim da između njih dvojice nije bilo nekog neprijateljstva...to su obojica uvijek naglašavala (netko to može shvatiti i kao PR). Alonso je i nakon odlaska uvijek naglašavo da je Team (mislim da je tu prvenstveno mislio na Rona) uzrok problema koje je on imao. I vjerujem da je tu kvaka.don_vicenzo je napisao/la:Probleme između njih dvojice je prouzročio sam Ron Dennis, nitko drugi, zato su i izgubili prvenstvo prošle godine...., mislija je degradirat dvostrukog svjetskog prvaka i to mu se obilo o glavu...
I Maestro, u tekstu nema riječi "zaprepašten"

kakav potpis staviti???
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Hahaha... Razumijem ja...jer s tim "zaprepašten" braniš svoju slijedeću rečenicu "Svaka čast na poštenju, dostojanstvu i ponosu.". A ja, podsjećanjem da nema te riječi u tekstu, spuštam to na onu razinu o kojoj sam pisao; da između njih dvojice nema neprijateljstva, i da je taj potez uobičajeno sportski, primjeren. Drugim riječima; ne bih taj potez dizao na nebeski značajMaestro je napisao/la:Joooooj, ej da si sada kraj mene, takav bi ti TAĆ puko da bi se češao po glavi dva sataTo sam rekao da ne ponavljam dva puta onu ružnu riječ/i "sjebo se"!!! Kontaš?

- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
to sve govori o fernandu alonsu....... dali bi to učinio i lewis? ili bolje pitanje, hoće li to sljedeće sezone učiniti i lewis?Maestro je napisao/la:Upravo čitam na autosportu da je Alonso poslije utrke u Brazilu došao u McLarenov box i čestitao Hamiltonu, zatim cijelom timu. Hamilton je ostao "zaprepašten"... Svaka čast na poštenju, dostojanstvu i ponosu. Koja muda moraš imat doći tamo nakon svega i čestitam im. Ima http://www.autosport.com posljednja vijest gdje Hamilton govori o Alonsu i o tome kako se sj*b* kad ga je vidio u boxu.

i još jedna potvrda da je iza svega ron dennis, to sam često naglašavao i uvijek sam njega apostrofirao kao glavnog krivca za prošlogodišnji i skoro (par sto metara skoro) ovogodišnji debakl.......