Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
dalmo_

Re: ON - fernando alonso

Post Postao/la dalmo_ »

Scuderia je napisao/la:Da li se zna, kada ce Alonso objavit gdje ce nastupati iduce sezone? Sorry ako vec ima.
kolko ja znan jos nema al je prije par dan a reka da ce objavit ovaj sad tjedan.
schuey
Počasni član
Počasni član
Ja sam: Vozač
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

uz dopuštanje FIA da Renault prča po motoru,ja ne vidim nikaj drugo doli dominaciju Alonsa sljedeče sezone,čovjek radi nemoguće,opet postolje,ali i polusuze jer je Hami osvojio naslov hahahah
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
super_didi
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Lewisa Hamiltona

Post Postao/la super_didi »

schuey je napisao/la: polusuze jer je Hami osvojio naslov hahahah
:jezik: :hehe:

Čestitke na odlilčnoj vožnji...
Ma ostat će tu gdje i je...A što je s malim Piquetom, znam da je negdje izjavio da se boji gubitka svog mjesta u momčadi (naravno, kad ga Alonso potpuno deklasirao i baš ne pridonosi previše bodova za konstruktore)?
˝Demokracija je stalna sumnja da je više od polovice ljudi u pravu više od polovice vremena!˝
- E. B. WHITE
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

schuey je napisao/la:uz dopuštanje FIA da Renault prča po motoru,ja ne vidim nikaj drugo doli dominaciju Alonsa sljedeče sezone,čovjek radi nemoguće,opet postolje,ali i polusuze jer je Hami osvojio naslov hahahah
Ja bi rekao da su im već dopustili ovih zadnjih par utrka.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

Dani je napisao/la:
schuey je napisao/la:uz dopuštanje FIA da Renault prča po motoru,ja ne vidim nikaj drugo doli dominaciju Alonsa sljedeče sezone,čovjek radi nemoguće,opet postolje,ali i polusuze jer je Hami osvojio naslov hahahah

Ne bih rekao, Elf je poboljšao formulu goriva, to se zna, a za motor bi se svejedno saznalo.
kakav potpis staviti???
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Renault će u srijedu potvrditi Alonsa kao prvog vozača

http://www.f1racing.com.hr/index.php?su ... m=&ucat=2&
slika
don_vicenzo
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Renault_Alonso
Kontakt:

Post Postao/la don_vicenzo »

prčka je i Ferrari pa je zafrka Massu u Mađarskoj, ko im je kriv kad ne znaju prčkati... :D
RENAULT F1 EQUIPE
gogx
Navijam za: Alonso-Montoya-Senna

Post Postao/la gogx »

Pozdrav svima, evo moj prvi post.....koji je ispravljen #-o

http://www.f1network.net/boards/read/s2 ... 12,9736741

Nadam se da ce dobro odradit pripremu za 2009. i naravno ponovo vratit Alonsa na postolja i borbu za naslov prvaka.
Zadnja izmjena: gogx, dana/u 06 stu 2008, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
slika
roberta
Ja sam: Vozačica
Navijam za: ferrari

Post Postao/la roberta »

ja bi ga voljela vidjeti iduću sezonu u crvenom bolidu..
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

gogx je napisao/la:Pozdrav svima, evo moj prvi post.....
Nadam se da ce dobro odradit pripremu za 2009. i naravno ponovo vratit Alonsa na postolja i borbu za naslov prvaka.
WELCOME!! :D
Prvi post pa već nije dobar... ;)
Probaj to drugi put prevesti.
P.S Pročitaj pravila foruma!!
don_vicenzo
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

roberta je napisao/la:ja bi ga voljela vidjeti iduću sezonu u crvenom bolidu..
e, morat ćeš pričekati dvi sezone za tako nešto.... :D
RENAULT F1 EQUIPE
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

Dani je napisao/la:
Tko zna sto ce biti iduce godine. S obzirom da ce motor morati trajati tri trke, FIA ce morati dopustiti razvoj motora svim momcadima. :x
slika
don_vicenzo
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

Coulthardu je u Mađarskoj bija treći vikend sa Renaultovim motorom tako da je Renault već radio nešto po tom pitanju.....
RENAULT F1 EQUIPE
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

Evo jedne zanimljive statistike, koja baš i nije neki pogled zbog promjene bodovanja 2003., ali ipak je zanimljiva:

Vozač Bodovi u F1 karijeri

1.) Michael Schumacher 1 369
2.) Alain Prost 798,5
3.) Ayrton Senna 614
4.) Fernando Alonso 551
5.) David Coulthard 535
6.) Kimi Raikkonen 531
7.) Rubens Barichello 530
?.) Felipe Massa 298
?.) Lewis Hamilton 207

Uzmimo u obzir da Lewis odvozio tek drugu sezonu, a jedva čekam da se Alonso izjednači i pređe Ayrtona bar u bodovima iako, kao šta sam rekao, nije neki pogled zbog promjene bodovanja.
kakav potpis staviti???
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Maestro je napisao/la:Evo jedne zanimljive statistike, koja baš i nije neki pogled zbog promjene bodovanja 2003., ali ipak je zanimljiva:

Vozač Bodovi u F1 karijeri

1.) Michael Schumacher 1 369
2.) Alain Prost 798,5
3.) Ayrton Senna 614
4.) Fernando Alonso 551
5.) David Coulthard 535
6.) Kimi Raikkonen 531
7.) Rubens Barichello 530
?.) Felipe Massa 298
?.) Lewis Hamilton 207

Uzmimo u obzir da Lewis odvozio tek drugu sezonu, a jedva čekam da se Alonso izjednači i pređe Ayrtona bar u bodovima iako, kao šta sam rekao, nije neki pogled zbog promjene bodovanja.

Najjači su mi Prostovih pola boda.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

Da, da, prost i njegovih pola boda :D smiješno
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

za tih pola poda je popušio naslov........
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

Upravo čitam na autosportu da je Alonso poslije utrke u Brazilu došao u McLarenov box i čestitao Hamiltonu, zatim cijelom timu. Hamilton je ostao "zaprepašten"... Svaka čast na poštenju, dostojanstvu i ponosu. Koja muda moraš imat doći tamo nakon svega i čestitam im. Ima http://www.autosport.com posljednja vijest gdje Hamilton govori o Alonsu i o tome kako se sj*b* kad ga je vidio u boxu. :D
kakav potpis staviti???
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Maestro je napisao/la:Upravo čitam na autosportu da je Alonso poslije utrke u Brazilu došao u McLarenov box i čestitao Hamiltonu, zatim cijelom timu. Hamilton je ostao "zaprepašten"... Svaka čast na poštenju, dostojanstvu i ponosu. Koja muda moraš imat doći tamo nakon svega i čestitam im. Ima http://www.autosport.com posljednja vijest gdje Hamilton govori o Alonsu i o tome kako se sjebo kad ga je vidio u boxu. :D
To sam i ja čul,ali navodno da se Alo držal čim dalje od Rona njega nije htel sresti.
A zanimljivo da sad Hami veli da zapravo oni dva međusobno nisu imali nikakav osobni problem jer se sjećam jednog intervijua nakon utrke u Mađarskoj prošle god kad je Hami rekao da Alonso neće s njim razgovarat...
don_vicenzo
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

Probleme između njih dvojice je prouzročio sam Ron Dennis, nitko drugi, zato su i izgubili prvenstvo prošle godine...., mislija je degradirat dvostrukog svjetskog prvaka i to mu se obilo o glavu...
RENAULT F1 EQUIPE
dado
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la dado »

don_vicenzo je napisao/la:Probleme između njih dvojice je prouzročio sam Ron Dennis, nitko drugi, zato su i izgubili prvenstvo prošle godine...., mislija je degradirat dvostrukog svjetskog prvaka i to mu se obilo o glavu...
Kako je kratak put od placljivca do velikog covjeka. :D Alonso je pokazao puno na stazi i jos vise izvan nje. I bas mi je drago da se je Rona Dennisa napokon pocelo percipirati kao covjeka koji je najodgovorniji za McLarenov debakl prosle sezone.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

don_vicenzo je napisao/la:Probleme između njih dvojice je prouzročio sam Ron Dennis, nitko drugi, zato su i izgubili prvenstvo prošle godine...., mislija je degradirat dvostrukog svjetskog prvaka i to mu se obilo o glavu...
Iskreno, ja mislim da između njih dvojice nije bilo nekog neprijateljstva...to su obojica uvijek naglašavala (netko to može shvatiti i kao PR). Alonso je i nakon odlaska uvijek naglašavo da je Team (mislim da je tu prvenstveno mislio na Rona) uzrok problema koje je on imao. I vjerujem da je tu kvaka.

I Maestro, u tekstu nema riječi "zaprepašten" ;)
slika
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

gringo73 je napisao/la:
Iskreno, ja mislim da između njih dvojice nije bilo nekog neprijateljstva...to su obojica uvijek naglašavala (netko to može shvatiti i kao PR). Alonso je i nakon odlaska uvijek naglašavo da je Team (mislim da je tu prvenstveno mislio na Rona) uzrok problema koje je on imao. I vjerujem da je tu kvaka.

I Maestro, u tekstu nema riječi "zaprepašten" ;)
Joooooj, ej da si sada kraj mene, takav bi ti TAĆ puko da bi se češao po glavi dva sata :lol: To sam rekao da ne ponavljam dva puta onu ružnu riječ/i "sjebo se"!!! Kontaš?
kakav potpis staviti???
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Maestro je napisao/la:Joooooj, ej da si sada kraj mene, takav bi ti TAĆ puko da bi se češao po glavi dva sata :lol: To sam rekao da ne ponavljam dva puta onu ružnu riječ/i "sjebo se"!!! Kontaš?
Hahaha... Razumijem ja...jer s tim "zaprepašten" braniš svoju slijedeću rečenicu "Svaka čast na poštenju, dostojanstvu i ponosu.". A ja, podsjećanjem da nema te riječi u tekstu, spuštam to na onu razinu o kojoj sam pisao; da između njih dvojice nema neprijateljstva, i da je taj potez uobičajeno sportski, primjeren. Drugim riječima; ne bih taj potez dizao na nebeski značaj :p
slika
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

Maestro je napisao/la:Upravo čitam na autosportu da je Alonso poslije utrke u Brazilu došao u McLarenov box i čestitao Hamiltonu, zatim cijelom timu. Hamilton je ostao "zaprepašten"... Svaka čast na poštenju, dostojanstvu i ponosu. Koja muda moraš imat doći tamo nakon svega i čestitam im. Ima http://www.autosport.com posljednja vijest gdje Hamilton govori o Alonsu i o tome kako se sj*b* kad ga je vidio u boxu. :D
to sve govori o fernandu alonsu....... dali bi to učinio i lewis? ili bolje pitanje, hoće li to sljedeće sezone učiniti i lewis? :D

i još jedna potvrda da je iza svega ron dennis, to sam često naglašavao i uvijek sam njega apostrofirao kao glavnog krivca za prošlogodišnji i skoro (par sto metara skoro) ovogodišnji debakl.......
Odgovori