Robert Kubica [#88]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- almeida
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Za ulizivanje..
- Kontakt:
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
- M Power
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
Majstor za upravljačem:
http://www.youtube.com/watch?v=QN63H_IjgeI
Bravo za treće mjesto u Valenciji!
http://www.autosport.hr/content/view/8775/381/
Robert se seli iz Poljske.
http://www.youtube.com/watch?v=QN63H_IjgeI
Bravo za treće mjesto u Valenciji!
http://www.autosport.hr/content/view/8775/381/
Robert se seli iz Poljske.
There is no power, like M Power.
- MP4don
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
Ljudi, jel' znate što detaljnije o novom Robertovom ugovoru? Traje 1 godinu ili? Često se povezuje s Ferrarijem... 2010. g...
...::: // Hamilton United \\ :::...
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: BMW - Heidfeld
- -Briatore-
- Svjetski prvak
Nije on toliko ružan, koliko je ružno ljude procjenjivati po izgledu.Maestro je napisao/la:Baš ga nije lijepo vidjeti u vrhu. Ružan je ko lopov, ali ružan lopov...-Briatore- je napisao/la:Solidno odvožena VN Europe i zasluženo treće mjesto na podiju!
Čovjek kojeg je lijepo vidjeti u vrhu.
(šalim se)
Sad ćeš ti reći da nisi njega procjenjivao, već si samo govorio činjenično stanje, ali opet, nije lijepo.
Nismo homoseksualci (barem ja nisam) da muške tako gledamo.

- MP4don
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren - Mercedes
bmw_sauber_f1 je napisao/la:Navodno je potpisao na 1 godinu, da bih mogao 2010 kada Kimi ode (ako ode) u Ferrari.MP4don je napisao/la:Ljudi, jel' znate što detaljnije o novom Robertovom ugovoru? Traje 1 godinu ili? Često se povezuje s Ferrarijem... 2010. g...

Zadnja izmjena: MP4don, dana/u 12 ruj 2008, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
...::: // Hamilton United \\ :::...
LOL
LOL
- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
- M Power
- Početnik
- M Power
- Početnik
Dr. Mario Theissen vjeruje da Robert već ove sezone ima priliku osvojiti naslov svjetskog prvaka u Formuli 1. Naravno šanse su samo teoretske, ali lijepo je nadati se i vjerovati u čudo.
With a total of ten points scored and Robert Kubica clearly closing in on the championship leaders, the Italian GP proved to be a success for the BMW Sauber F1 Team. According to BMW Motorsport Director Mario Theissen, the currently third-placed driver has got chances of securing an even better championship position.
With 64 points on his tally, Robert currently holds third position, behind Lewis Hamilton 78 and Felipe Massa 77. "It's a situation still offering Robert the chance of making it to the very top in the World Championship," says Theissen. And indeed: last year, the future World Champion, Kimi Räikkönen, had to cope with a 17-point gap to championship leader Lewis Hamilton with just two more races to go - to ultimately secure the long-lost World Championship title, nevertheless.
Nonetheless, Robert's theoretical title chances don't mean that he now will be favoured by the team. Mario Theissen confirms that both drivers enjoy the same rights. "There is no hierarchy meaning that we say one of our drivers is our No 1 and the other our No 2, prior to a race. Our team is set up in a way that both our drivers will be provided with the same support, the same resources and the same know-how. Then, you just have to wait and see what happens in the race. At the same time, it goes without saying that Robert can rely on our full support."
Tekst je sa službene stranice BMW Saubera.
With a total of ten points scored and Robert Kubica clearly closing in on the championship leaders, the Italian GP proved to be a success for the BMW Sauber F1 Team. According to BMW Motorsport Director Mario Theissen, the currently third-placed driver has got chances of securing an even better championship position.
With 64 points on his tally, Robert currently holds third position, behind Lewis Hamilton 78 and Felipe Massa 77. "It's a situation still offering Robert the chance of making it to the very top in the World Championship," says Theissen. And indeed: last year, the future World Champion, Kimi Räikkönen, had to cope with a 17-point gap to championship leader Lewis Hamilton with just two more races to go - to ultimately secure the long-lost World Championship title, nevertheless.
Nonetheless, Robert's theoretical title chances don't mean that he now will be favoured by the team. Mario Theissen confirms that both drivers enjoy the same rights. "There is no hierarchy meaning that we say one of our drivers is our No 1 and the other our No 2, prior to a race. Our team is set up in a way that both our drivers will be provided with the same support, the same resources and the same know-how. Then, you just have to wait and see what happens in the race. At the same time, it goes without saying that Robert can rely on our full support."
Tekst je sa službene stranice BMW Saubera.
- M Power
- Početnik
Re: ROBERT KUBICA fan club
Čestitke Robertu na drugom mjestu na VN Japana. Izvukao je maksimum iz BMW-a, pokazao je vozačku vještinu i zrelost. Nadam se Robert biti svjetski prvak, ove sezone jako teško, gotovo nemoguće, ali u narednim sezonama, ako BMW bude na razini McLarena i Ferrarija, Robert će biti svjetski prvak, jer je konstantan i jako stabilan.
- Ferrari4ever
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
Čuj nije nemoguće , kako se ova dvojica gurkaju , sve je postalo moguće . Inače stvarno Kubica
svaka čast na vožnji , posebno kad sam ga čula preko radija da jadničak govori da mu bolid bježi nosom i kako im je odgovrio da čini sve što može , da samo malo porade na bolidu i bit će opasni i u ove 2 utrke , a i slijedeću sezonu . Svakako uvijek mi je bio draži od Heifelda , tako da mi je drago što je ispred 

... Forza Massa ...
- M Power
- Početnik
Robert je ove sezone od svih vozača najviše pokazao, uz Vettela naravno. Da je kojim slučajem Robert u Ferrariju ili McLarenu bio bi već ove godine svjetski prvak, jer najmanje griješi. Napravio je samo dvije greške ove sezone, što je za mladog vozača odlično. I Hamilton i Massa, i Kimi i Hekki ove sezone puno griješe. Robert i Nick su konstantni i stabilni vozači koji malo griješe i izvlače maksimum iz bolida i to je glavna snaga BMW Saubera uz pouzdanost koja je vrhunska. Pa Robert je sa samo jednom pobjedom u sezoni u borbi za naslov svjetskog prvaka s Massom i Hamiltonom, koji su pobjeđivali puno više puta. Volio bi da se ove sezone ponovi 1982. kad je Keke Rosberg sa samo jednom pobjedom postao svjetski prvak.
- mkomlj38
- Početnik
- Navijam za: Mclaren i Lewis Hamilton
- Kontakt:
hahahahahahah.daj mi reci jednu utrku u kojoj je on nešto pokazao.čovjek nije preteko nikog cijelu sezonuM Power je napisao/la:Robert je ove sezone od svih vozača najviše pokazao, uz Vettela naravno. Da je kojim slučajem Robert u Ferrariju ili McLarenu bio bi već ove godine svjetski prvak, jer najmanje griješi. Napravio je samo dvije greške ove sezone, što je za mladog vozača odlično. I Hamilton i Massa, i Kimi i Hekki ove sezone puno griješe. Robert i Nick su konstantni i stabilni vozači koji malo griješe i izvlače maksimum iz bolida i to je glavna snaga BMW Saubera uz pouzdanost koja je vrhunska. Pa Robert je sa samo jednom pobjedom u sezoni u borbi za naslov svjetskog prvaka s Massom i Hamiltonom, koji su pobjeđivali puno više puta. Volio bi da se ove sezone ponovi 1982. kad je Keke Rosberg sa samo jednom pobjedom postao svjetski prvak.

- M Power
- Početnik
Pokazao je vozačku vještinu, zrelost i talent. Vozačka vještina se sastoji od toga kad i u slabijem bolidu osvajaš bodove i kad si u borbi za naslov svjetskog prvaka s vozačima koji voze bolje bolide.mkomlj38 je napisao/la:hahahahahahah.daj mi reci jednu utrku u kojoj je on nešto pokazao.čovjek nije preteko nikog cijelu sezonuM Power je napisao/la:Robert je ove sezone od svih vozača najviše pokazao, uz Vettela naravno. Da je kojim slučajem Robert u Ferrariju ili McLarenu bio bi već ove godine svjetski prvak, jer najmanje griješi. Napravio je samo dvije greške ove sezone, što je za mladog vozača odlično. I Hamilton i Massa, i Kimi i Hekki ove sezone puno griješe. Robert i Nick su konstantni i stabilni vozači koji malo griješe i izvlače maksimum iz bolida i to je glavna snaga BMW Saubera uz pouzdanost koja je vrhunska. Pa Robert je sa samo jednom pobjedom u sezoni u borbi za naslov svjetskog prvaka s Massom i Hamiltonom, koji su pobjeđivali puno više puta. Volio bi da se ove sezone ponovi 1982. kad je Keke Rosberg sa samo jednom pobjedom postao svjetski prvak.
- mkomlj38
- Početnik
- Navijam za: Mclaren i Lewis Hamilton
- Kontakt:
M Power je napisao/la:Pokazao je vozačku vještinu, zrelost i talent. Vozačka vještina se sastoji od toga kad i u slabijem bolidu osvajaš bodove i kad si u borbi za naslov svjetskog prvaka s vozačima koji voze bolje bolide.mkomlj38 je napisao/la:hahahahahahah.daj mi reci jednu utrku u kojoj je on nešto pokazao.čovjek nije preteko nikog cijelu sezonuM Power je napisao/la:Robert je ove sezone od svih vozača najviše pokazao, uz Vettela naravno. Da je kojim slučajem Robert u Ferrariju ili McLarenu bio bi već ove godine svjetski prvak, jer najmanje griješi. Napravio je samo dvije greške ove sezone, što je za mladog vozača odlično. I Hamilton i Massa, i Kimi i Hekki ove sezone puno griješe. Robert i Nick su konstantni i stabilni vozači koji malo griješe i izvlače maksimum iz bolida i to je glavna snaga BMW Saubera uz pouzdanost koja je vrhunska. Pa Robert je sa samo jednom pobjedom u sezoni u borbi za naslov svjetskog prvaka s Massom i Hamiltonom, koji su pobjeđivali puno više puta. Volio bi da se ove sezone ponovi 1982. kad je Keke Rosberg sa samo jednom pobjedom postao svjetski prvak.
pa normalno da osvaja bodove kad se vodeći kažnjavaju,izbacuju i sl.

- M Power
- Početnik
Robert "pali" stražnje gume:
http://www.youtube.com/watch?v=7Kzhk8dPfHo
Zabava počinje oko 35 sekunde filmića.
http://www.youtube.com/watch?v=7Kzhk8dPfHo
Zabava počinje oko 35 sekunde filmića.
- RKubica
- Navijam za: Kubica
Sign me IN
Vidim da je na početku netko naveo da navija za Kubicu jer je Poljak,meni je to isto jedan od razloga uz naravno glavni razlog da ga smatram odličnim vozačem.
Vidim da je na početku netko naveo da navija za Kubicu jer je Poljak,meni je to isto jedan od razloga uz naravno glavni razlog da ga smatram odličnim vozačem.
- M Power
- Početnik
- -Briatore-
- Svjetski prvak
I zato jer je kao mali ljetovao kod nas na moru. I nosio paštete iz Poljske.RKubica je napisao/la:Sign me IN

#BigBalls
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
- M Power
- Početnik