Robert Kubica [#88]

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Za ulizivanje..
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

solidna utrka niko ga nije dirao niti je on nekog dirao,uvik je vozio konstantno u istom ritmu.
mali problemi sa onim komadom ali ništa strašno
bravo na još jednom postolju
slika
"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

-Briatore- je napisao/la:Solidno odvožena VN Europe i zasluženo treće mjesto na podiju!
Čovjek kojeg je lijepo vidjeti u vrhu. :driver:
Baš ga nije lijepo vidjeti u vrhu. Ružan je ko lopov, ali ružan lopov...

(šalim se) :D
kakav potpis staviti???
M Power
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la M Power »

Majstor za upravljačem:

http://www.youtube.com/watch?v=QN63H_IjgeI

Bravo za treće mjesto u Valenciji!

http://www.autosport.hr/content/view/8775/381/

Robert se seli iz Poljske.
There is no power, like M Power.
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

Ljudi, jel' znate što detaljnije o novom Robertovom ugovoru? Traje 1 godinu ili? Često se povezuje s Ferrarijem... 2010. g...
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: BMW - Heidfeld

Post Postao/la bmw_sauber_f1 »

MP4don je napisao/la:Ljudi, jel' znate što detaljnije o novom Robertovom ugovoru? Traje 1 godinu ili? Često se povezuje s Ferrarijem... 2010. g...
Navodno je potpisao na 1 godinu, da bih mogao 2010 kada Kimi ode (ako ode) u Ferrari.
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la -Briatore- »

Maestro je napisao/la:
-Briatore- je napisao/la:Solidno odvožena VN Europe i zasluženo treće mjesto na podiju!
Čovjek kojeg je lijepo vidjeti u vrhu. :driver:
Baš ga nije lijepo vidjeti u vrhu. Ružan je ko lopov, ali ružan lopov...

(šalim se) :D
Nije on toliko ružan, koliko je ružno ljude procjenjivati po izgledu.
Sad ćeš ti reći da nisi njega procjenjivao, već si samo govorio činjenično stanje, ali opet, nije lijepo.
Nismo homoseksualci (barem ja nisam) da muške tako gledamo. :D
MP4don
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren - Mercedes

Post Postao/la MP4don »

bmw_sauber_f1 je napisao/la:
MP4don je napisao/la:Ljudi, jel' znate što detaljnije o novom Robertovom ugovoru? Traje 1 godinu ili? Često se povezuje s Ferrarijem... 2010. g...
Navodno je potpisao na 1 godinu, da bih mogao 2010 kada Kimi ode (ako ode) u Ferrari.
:zzz:
Zadnja izmjena: MP4don, dana/u 12 ruj 2008, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
...::: // Hamilton United \\ :::...

Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!

DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:

http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;

LOL
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Ma jel' se ovo Kubica s bojama na kacigi prilagođava budućem timu?!

slika
slika
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Ma to je zbog toga što se trka vozi u Italiji.Lijepa je kaciga.
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Walter je napisao/la:Ma to je zbog toga što se trka vozi u Italiji.Lijepa je kaciga.
Ne sjećam se da je imala boje belgijske zastave prošli vikend?! :roll:
slika
M Power
Početnik
Početnik

Post Postao/la M Power »

Majstor za upravljačem:

http://www.youtube.com/watch?v=rIVHn8zvDYw

I dobra mjuza.
M Power
Početnik
Početnik

Post Postao/la M Power »

Dr. Mario Theissen vjeruje da Robert već ove sezone ima priliku osvojiti naslov svjetskog prvaka u Formuli 1. Naravno šanse su samo teoretske, ali lijepo je nadati se i vjerovati u čudo.

With a total of ten points scored and Robert Kubica clearly closing in on the championship leaders, the Italian GP proved to be a success for the BMW Sauber F1 Team. According to BMW Motorsport Director Mario Theissen, the currently third-placed driver has got chances of securing an even better championship position.

With 64 points on his tally, Robert currently holds third position, behind Lewis Hamilton 78 and Felipe Massa 77. "It's a situation still offering Robert the chance of making it to the very top in the World Championship," says Theissen. And indeed: last year, the future World Champion, Kimi Räikkönen, had to cope with a 17-point gap to championship leader Lewis Hamilton with just two more races to go - to ultimately secure the long-lost World Championship title, nevertheless.

Nonetheless, Robert's theoretical title chances don't mean that he now will be favoured by the team. Mario Theissen confirms that both drivers enjoy the same rights. "There is no hierarchy meaning that we say one of our drivers is our No 1 and the other our No 2, prior to a race. Our team is set up in a way that both our drivers will be provided with the same support, the same resources and the same know-how. Then, you just have to wait and see what happens in the race. At the same time, it goes without saying that Robert can rely on our full support."

Tekst je sa službene stranice BMW Saubera.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Kubičini fanovi, recite mi jel' Kubica izvadio onaj zub koji je (navodno) bio razlog tome što nije testirao prošli tjedan?
slika
M Power
Početnik
Početnik

Re: ROBERT KUBICA fan club

Post Postao/la M Power »

Čestitke Robertu na drugom mjestu na VN Japana. Izvukao je maksimum iz BMW-a, pokazao je vozačku vještinu i zrelost. Nadam se Robert biti svjetski prvak, ove sezone jako teško, gotovo nemoguće, ali u narednim sezonama, ako BMW bude na razini McLarena i Ferrarija, Robert će biti svjetski prvak, jer je konstantan i jako stabilan.
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Čuj nije nemoguće , kako se ova dvojica gurkaju , sve je postalo moguće . Inače stvarno Kubica =D> svaka čast na vožnji , posebno kad sam ga čula preko radija da jadničak govori da mu bolid bježi nosom i kako im je odgovrio da čini sve što može , da samo malo porade na bolidu i bit će opasni i u ove 2 utrke , a i slijedeću sezonu . Svakako uvijek mi je bio draži od Heifelda , tako da mi je drago što je ispred :)
... Forza Massa ...
M Power
Početnik
Početnik

Post Postao/la M Power »

Robert je ove sezone od svih vozača najviše pokazao, uz Vettela naravno. Da je kojim slučajem Robert u Ferrariju ili McLarenu bio bi već ove godine svjetski prvak, jer najmanje griješi. Napravio je samo dvije greške ove sezone, što je za mladog vozača odlično. I Hamilton i Massa, i Kimi i Hekki ove sezone puno griješe. Robert i Nick su konstantni i stabilni vozači koji malo griješe i izvlače maksimum iz bolida i to je glavna snaga BMW Saubera uz pouzdanost koja je vrhunska. Pa Robert je sa samo jednom pobjedom u sezoni u borbi za naslov svjetskog prvaka s Massom i Hamiltonom, koji su pobjeđivali puno više puta. Volio bi da se ove sezone ponovi 1982. kad je Keke Rosberg sa samo jednom pobjedom postao svjetski prvak.
mkomlj38
Početnik
Početnik
Navijam za: Mclaren i Lewis Hamilton
Kontakt:

Post Postao/la mkomlj38 »

M Power je napisao/la:Robert je ove sezone od svih vozača najviše pokazao, uz Vettela naravno. Da je kojim slučajem Robert u Ferrariju ili McLarenu bio bi već ove godine svjetski prvak, jer najmanje griješi. Napravio je samo dvije greške ove sezone, što je za mladog vozača odlično. I Hamilton i Massa, i Kimi i Hekki ove sezone puno griješe. Robert i Nick su konstantni i stabilni vozači koji malo griješe i izvlače maksimum iz bolida i to je glavna snaga BMW Saubera uz pouzdanost koja je vrhunska. Pa Robert je sa samo jednom pobjedom u sezoni u borbi za naslov svjetskog prvaka s Massom i Hamiltonom, koji su pobjeđivali puno više puta. Volio bi da se ove sezone ponovi 1982. kad je Keke Rosberg sa samo jednom pobjedom postao svjetski prvak.
hahahahahahah.daj mi reci jednu utrku u kojoj je on nešto pokazao.čovjek nije preteko nikog cijelu sezonu
slika

slika
M Power
Početnik
Početnik

Post Postao/la M Power »

mkomlj38 je napisao/la:
M Power je napisao/la:Robert je ove sezone od svih vozača najviše pokazao, uz Vettela naravno. Da je kojim slučajem Robert u Ferrariju ili McLarenu bio bi već ove godine svjetski prvak, jer najmanje griješi. Napravio je samo dvije greške ove sezone, što je za mladog vozača odlično. I Hamilton i Massa, i Kimi i Hekki ove sezone puno griješe. Robert i Nick su konstantni i stabilni vozači koji malo griješe i izvlače maksimum iz bolida i to je glavna snaga BMW Saubera uz pouzdanost koja je vrhunska. Pa Robert je sa samo jednom pobjedom u sezoni u borbi za naslov svjetskog prvaka s Massom i Hamiltonom, koji su pobjeđivali puno više puta. Volio bi da se ove sezone ponovi 1982. kad je Keke Rosberg sa samo jednom pobjedom postao svjetski prvak.
hahahahahahah.daj mi reci jednu utrku u kojoj je on nešto pokazao.čovjek nije preteko nikog cijelu sezonu
Pokazao je vozačku vještinu, zrelost i talent. Vozačka vještina se sastoji od toga kad i u slabijem bolidu osvajaš bodove i kad si u borbi za naslov svjetskog prvaka s vozačima koji voze bolje bolide.
mkomlj38
Početnik
Početnik
Navijam za: Mclaren i Lewis Hamilton
Kontakt:

Post Postao/la mkomlj38 »

M Power je napisao/la:
mkomlj38 je napisao/la:
Pokazao je vozačku vještinu, zrelost i talent. Vozačka vještina se sastoji od toga kad i u slabijem bolidu osvajaš bodove i kad si u borbi za naslov svjetskog prvaka s vozačima koji voze bolje bolide.

pa normalno da osvaja bodove kad se vodeći kažnjavaju,izbacuju i sl.
slika

slika
M Power
Početnik
Početnik

Post Postao/la M Power »

Robert "pali" stražnje gume:

http://www.youtube.com/watch?v=7Kzhk8dPfHo

Zabava počinje oko 35 sekunde filmića.
RKubica
Navijam za: Kubica

Post Postao/la RKubica »

Sign me IN

Vidim da je na početku netko naveo da navija za Kubicu jer je Poljak,meni je to isto jedan od razloga uz naravno glavni razlog da ga smatram odličnim vozačem.
M Power
Početnik
Početnik

Post Postao/la M Power »

Majstor za upravljačem.
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la -Briatore- »

RKubica je napisao/la:Sign me IN

Vidim da je na početku netko naveo da navija za Kubicu jer je Poljak,meni je to isto jedan od razloga uz naravno glavni razlog da ga smatram odličnim vozačem.
I zato jer je kao mali ljetovao kod nas na moru. I nosio paštete iz Poljske. :D
#BigBalls
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Evo kako je Kubica jučer proslavio rođendan...u Meksiku.

slika

slika

slika
slika
M Power
Početnik
Početnik

Post Postao/la M Power »

Čestitke slavljeniku!