Pitanja članova u vezi funkcioniranja foruma

Izrazite svoje prijedloge i kritike o našoj web stranici, pitajte što vam nije jasno...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Re: Pitanja članova u vezi funkcioniranja foruma

Post Postao/la Scuderia »

Imam jedan mali problem. A to je. Evo u potpisu mi onaj smajl ( Applause). Medjutim on ne pljesce, a tako je i s nekim drugim npr. :lol: [-X . Nista ne rade. Da li je to problem kod mene ili?
slika
Toon
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Scuderia je napisao/la:Imam jedan mali problem. A to je. Evo u potpisu mi onaj smajl ( Applause). Medjutim on ne pljesce, a tako je i s nekim drugim npr. :lol: [-X . Nista ne rade. Da li je to problem kod mene ili?
Čini mi se da kod tebe. Tvoj potpis plješće.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Chaotic
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la Chaotic »

Scuderia je napisao/la:Imam jedan mali problem. A to je. Evo u potpisu mi onaj smajl ( Applause). Medjutim on ne pljesce, a tako je i s nekim drugim npr. :lol: [-X . Nista ne rade. Da li je to problem kod mene ili?
Profil/Postavke -> Profil -> Potpis i provjeri da li je opcija "Onemogući smajliće" isključena.
Scuderia
Moderator
Moderator

Chaotic je napisao/la: Profil/Postavke -> Profil -> Potpis i provjeri da li je opcija "Onemogući smajliće" isključena.

Nije do toga. Ne znam. Probao sam s Mozillom, radi. E sad, ne znam u cemu je problem s Operom
slika
Chaotic
Početnik
Početnik

Post Postao/la Chaotic »

Zanimljivo. Također koristim Operu i meni normalno radi. Probao sam staviti Applause smiley u svoj potpis i normalno ga prikazuje, a vidim i tvoj normalno.

Probaj umjesto:

Kod: Označi sve

=D>
u potpis staviti:

[img]http://forum.f1-hr.com/images/smilies/eusa_clap.gif[/img]
Scuderia
Moderator
Moderator

Chaotic je napisao/la:Zanimljivo. Također koristim Operu i meni normalno radi. Probao sam staviti Applause smiley u svoj potpis i normalno ga prikazuje, a vidim i tvoj normalno.

Probaj umjesto:

=D>
u potpis staviti:

[img]http://forum.f1-hr.com/images/smilies/eusa_clap.gif[/img]
Pokusao sam. Ne radi. A mijenjat browser mi se ne da, ali opet ruzno je za gledat :roll:
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Scuderia,ni ja ne razmem,meni plješče,nije mi jasno....
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Chaotic
Početnik
Početnik

Post Postao/la Chaotic »

Da li ti je u Operi uključena opcija "Enable animated images" pod Tools -> Preferences -> Advanced -> Content?
Scuderia
Moderator
Moderator

Chaotic je napisao/la:Da li ti je u Operi uključena opcija "Enable animated images" pod Tools -> Preferences -> Advanced -> Content?
U tom je bio problem. E sad da ima reputacije... Uglavnom, hvala. :thumbup:
slika
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Šta će reć da nema više DNF-a utrka , nekako mi je bilo to super ? Sorry , ako ste već o tome komentirali ,ali radi problema na poslu ( "otopio " mi se hard disk , podaci otišli u zaborav , a back up miriše po naftalinu ... horror ! ) nisam bila na forumu baš redovito .
... Forza Massa ...
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Ferrari4ever je napisao/la:Šta će reć da nema više DNF-a utrka , nekako mi je bilo to super ? Sorry , ako ste već o tome komentirali ,ali radi problema na poslu ( "otopio " mi se hard disk , podaci otišli u zaborav , a back up miriše po naftalinu ... horror ! ) nisam bila na forumu baš redovito .
da,kolega Lucky kao voditelj je već napisao da DNF utrke su odgođene dop smišljanja nagrada za pobjenike,prva utka biti će održana tek nagodinu,inače imaš objašnjenje i tu na prvom postu over stranice,a i možeš koristiti tražilicu za takva pitanja ako te nema neko vrijeme ili nisi sigurna u neki podatak ;)
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Chaotic
Početnik
Početnik

Post Postao/la Chaotic »

Postoji opcija, ali se mora uključiti u Admin Panelu. Naravno, bit će prikazani rođendani samo onih korisnika koji su popunili opciju Rođendan u postavkama profila.

Edit: Da napomenem odmah. Ako netko ne želi da se zna koliko ima godina, moguće je postaviti samo datum rođenja bez godine.
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Re: Kritike na rad moderatora

Post Postao/la Kenny »

Meni neradi ona opcija da mi se pojavi poruka kada dobijem poruku od nekog, to mi je uključeno, ali mi nešto neradi. Jel neko zna u čemu je problem?
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
sale
Site Admin
Site Admin
Navijam za: F1
Kontakt:

Post Postao/la sale »

Kenny je napisao/la:Meni neradi ona opcija da mi se pojavi poruka kada dobijem poruku od nekog, to mi je uključeno, ali mi nešto neradi. Jel neko zna u čemu je problem?
Vjerojatno ti pop-up blocker blokira prozorčić s obavijesti o novoj PP. Koji web preglednik koristiš?
$@Ł€: Tražite prije postanja slika
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

sale je napisao/la:
Kenny je napisao/la:Meni neradi ona opcija da mi se pojavi poruka kada dobijem poruku od nekog, to mi je uključeno, ali mi nešto neradi. Jel neko zna u čemu je problem?
Vjerojatno ti pop-up blocker blokira prozorčić s obavijesti o novoj PP. Koji web preglednik koristiš?
Firefox
Sada sam tek vidio da sam u pogrešnu temu ovo posto, pa prebacite u drugu temu ove postove.
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

Moguće je da je pitanje postavljeno tko zna-kad i tko zna-gdje, no ja želim saznati o čemu se radi i postavljam pitanje:

Koliko dugo "putuje" PP iz outbox-a i kada je primatelj može otvoriti i primiti - u nekom realnom vremenu? Ustvari, zašto PP uopće tako dugo "putuje" iz outboxa? :? 8)
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

pospani gad je napisao/la:Moguće je da je pitanje postavljeno tko zna-kad i tko zna-gdje, no ja želim saznati o čemu se radi i postavljam pitanje:

Koliko dugo "putuje" PP iz outbox-a i kada je primatelj može otvoriti i primiti - u nekom realnom vremenu? Ustvari, zašto PP uopće tako dugo "putuje" iz outboxa? :? 8)
To Lucky nosi ručno do primatelja, pa stani 'vamo...stani taaamo...i eto ti :D
PP stoji u "Odlazno" sve dok primatelj ne otvori poruku.
slika
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

gringo73 je napisao/la:
.....ma da, :shock: ...stoji u PP dok ga primatelj ne otvori?? ..... koja nebuloza i glupost ako to tako djela.... :idea: :?: :!:
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Imam jedno pitanjce... Što se dogodilo sa onom crnom/sivom zastavom (ili kako se već to zvalo?) ?
Oće li se vratit tako nešto? Pa da možemo vidjet koji su članovi "prognani" s foruma i zbog čega... :D
slika slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

pospani gad je napisao/la:Moguće je da je pitanje postavljeno tko zna-kad i tko zna-gdje, no ja želim saznati o čemu se radi i postavljam pitanje:

Poruka ti je u outboxu sve dok ju primaoc ne pročita, a kad ju on otvori, onda ti se tvoja poruka sprema u Sentbox! ;)
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

keexx je napisao/la:Imam jedno pitanjce... Što se dogodilo sa onom crnom/sivom zastavom (ili kako se već to zvalo?) ?
Oće li se vratit tako nešto? Pa da možemo vidjet koji su članovi "prognani" s foruma i zbog čega... :D

Po meni nepotrebno. Tko je dobio bann neka se tiče samo njega, sve ostalo prikazivanje javnosti je nešto poput stupa srama. Mislim da to čak nije u redu.
Hoće li se vratiti ili ne, na to će ti odgovoriti Sale.
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Kakav stup srama? Mislim da bi radi uvida u rad moderatora trebali moc vidjet dal je kaznjavanje dosljedno. Ja ne sumnjam da nije al mislim da je red da se takvi podatci znaju.
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Mislim da oni koji trebaju nešto znati o bannanju i opomenama, znaju sasvim dovoljno. A ostali su ovdje da vode rasprave o F1 i popratnim pod-temama, a ne o tome koga treba tuć po guzi jer nije ovdje na članovima da vode brigu i raspravu o tome kome treba bannana i upozorenje. Uvijek možete prijaviti post i izjasnit se koje je vaše mišljenje i što predlažete. A administrator i moderatori (s time da je administratorova zadnja) će raspraviti da li treba ili ne treba bannana ili opomena.
Ima nas dovoljno pa smatram da ne treba svaki član biti upućen u sve, pogotovo od kako je schuey moderator, on iskače iz konzervi pa samim time vrijedi još jednom za sve nas ostale. :biggrin:

Ništa borbeno, čisto moje mišljenje. Kako sam već napisao, administratorova je zadnja pa tako i o tome da li će "luftat prljavo rublje" ili ne. ;)
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

pospani gad je napisao/la:
gringo73 je napisao/la:
.....ma da, :shock: ...stoji u PP dok ga primatelj ne otvori?? ..... koja nebuloza i glupost ako to tako djela.... :idea: :?: :!:
Zbog čega glupost?! Čim poruka više nije u "odlazno" nego u "poslano", znaš da je poruka primljena, ustvari pročitana...Shvati to kao u mobilnoj mreži "vijest o primitku poruke" ;) Poruka je tu, i samo čeka da se otvori...
slika
sale
Site Admin
Site Admin
Navijam za: F1
Kontakt:

Post Postao/la sale »

keexx je napisao/la:Imam jedno pitanjce... Što se dogodilo sa onom crnom/sivom zastavom (ili kako se već to zvalo?) ?
Dijelom je Zweki odgovorio na ovo pitanje, a dijelom ću ja. Naime, osim što se banani možda ne bi htjeli pojaviti pred cijelim forumom, ažuriranje takve liste (s tolikom količinom informacija) oduzima dosta vremena. Oni banani uvijek mogu kontaktirati mene ili nekoga od moderatora i raspitati se zbog čega su banani (makar im je razlog i trajanje bana prikazano kod pokušaja prijave na forum).

Eh, sad, Adriana Lima Fan spominje transparentnost... Štogod vi mislili, moderatori i ja ne kažnjavamo nikoga bez konkretnog razloga. Nitko neće biti kažnjen zbog toga što se, recimo, zamjerio meni ili nekome od moderatora, ali bit će kažnjen ako je prekršio/la pravila. U svakom slučaju, nastojimo što konzistentnije održavati red na forumu. ;)
$@Ł€: Tražite prije postanja slika
Odgovori