Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Čini mi se da kod tebe. Tvoj potpis plješće.Scuderia je napisao/la:Imam jedan mali problem. A to je. Evo u potpisu mi onaj smajl ( Applause). Medjutim on ne pljesce, a tako je i s nekim drugim npr.![]()
. Nista ne rade. Da li je to problem kod mene ili?
Profil/Postavke -> Profil -> Potpis i provjeri da li je opcija "Onemogući smajliće" isključena.Scuderia je napisao/la:Imam jedan mali problem. A to je. Evo u potpisu mi onaj smajl ( Applause). Medjutim on ne pljesce, a tako je i s nekim drugim npr.![]()
. Nista ne rade. Da li je to problem kod mene ili?
Chaotic je napisao/la: Profil/Postavke -> Profil -> Potpis i provjeri da li je opcija "Onemogući smajliće" isključena.
Kod: Označi sve
=D>
[img]http://forum.f1-hr.com/images/smilies/eusa_clap.gif[/img]
Pokusao sam. Ne radi. A mijenjat browser mi se ne da, ali opet ruzno je za gledatChaotic je napisao/la:Zanimljivo. Također koristim Operu i meni normalno radi. Probao sam staviti Applause smiley u svoj potpis i normalno ga prikazuje, a vidim i tvoj normalno.
Probaj umjesto:
u potpis staviti:Kod: Označi sve
=D>
[img]http://forum.f1-hr.com/images/smilies/eusa_clap.gif[/img]
U tom je bio problem. E sad da ima reputacije... Uglavnom, hvala.Chaotic je napisao/la:Da li ti je u Operi uključena opcija "Enable animated images" pod Tools -> Preferences -> Advanced -> Content?
da,kolega Lucky kao voditelj je već napisao da DNF utrke su odgođene dop smišljanja nagrada za pobjenike,prva utka biti će održana tek nagodinu,inače imaš objašnjenje i tu na prvom postu over stranice,a i možeš koristiti tražilicu za takva pitanja ako te nema neko vrijeme ili nisi sigurna u neki podatakFerrari4ever je napisao/la:Šta će reć da nema više DNF-a utrka , nekako mi je bilo to super ? Sorry , ako ste već o tome komentirali ,ali radi problema na poslu ( "otopio " mi se hard disk , podaci otišli u zaborav , a back up miriše po naftalinu ... horror ! ) nisam bila na forumu baš redovito .
Vjerojatno ti pop-up blocker blokira prozorčić s obavijesti o novoj PP. Koji web preglednik koristiš?Kenny je napisao/la:Meni neradi ona opcija da mi se pojavi poruka kada dobijem poruku od nekog, to mi je uključeno, ali mi nešto neradi. Jel neko zna u čemu je problem?
Firefoxsale je napisao/la:Vjerojatno ti pop-up blocker blokira prozorčić s obavijesti o novoj PP. Koji web preglednik koristiš?Kenny je napisao/la:Meni neradi ona opcija da mi se pojavi poruka kada dobijem poruku od nekog, to mi je uključeno, ali mi nešto neradi. Jel neko zna u čemu je problem?
To Lucky nosi ručno do primatelja, pa stani 'vamo...stani taaamo...i eto tipospani gad je napisao/la:Moguće je da je pitanje postavljeno tko zna-kad i tko zna-gdje, no ja želim saznati o čemu se radi i postavljam pitanje:
Koliko dugo "putuje" PP iz outbox-a i kada je primatelj može otvoriti i primiti - u nekom realnom vremenu? Ustvari, zašto PP uopće tako dugo "putuje" iz outboxa?![]()
.....ma da,gringo73 je napisao/la:
PP stoji u "Odlazno" sve dok primatelj ne otvori poruku.
Poruka ti je u outboxu sve dok ju primaoc ne pročita, a kad ju on otvori, onda ti se tvoja poruka sprema u Sentbox!pospani gad je napisao/la:Moguće je da je pitanje postavljeno tko zna-kad i tko zna-gdje, no ja želim saznati o čemu se radi i postavljam pitanje:
Koliko dugo "putuje" PP iz outbox-a i kada je primatelj može otvoriti i primiti - u nekom realnom vremenu? Ustvari, zašto PP uopće tako dugo "putuje" iz outboxa?![]()
keexx je napisao/la:Imam jedno pitanjce... Što se dogodilo sa onom crnom/sivom zastavom (ili kako se već to zvalo?) ?
Oće li se vratit tako nešto? Pa da možemo vidjet koji su članovi "prognani" s foruma i zbog čega...
Zbog čega glupost?! Čim poruka više nije u "odlazno" nego u "poslano", znaš da je poruka primljena, ustvari pročitana...Shvati to kao u mobilnoj mreži "vijest o primitku poruke"pospani gad je napisao/la:.....ma da,gringo73 je napisao/la:
PP stoji u "Odlazno" sve dok primatelj ne otvori poruku....stoji u PP dok ga primatelj ne otvori?? ..... koja nebuloza i glupost ako to tako djela....
![]()
![]()
Dijelom je Zweki odgovorio na ovo pitanje, a dijelom ću ja. Naime, osim što se banani možda ne bi htjeli pojaviti pred cijelim forumom, ažuriranje takve liste (s tolikom količinom informacija) oduzima dosta vremena. Oni banani uvijek mogu kontaktirati mene ili nekoga od moderatora i raspitati se zbog čega su banani (makar im je razlog i trajanje bana prikazano kod pokušaja prijave na forum).keexx je napisao/la:Imam jedno pitanjce... Što se dogodilo sa onom crnom/sivom zastavom (ili kako se već to zvalo?) ?
Oće li se vratit tako nešto? Pa da možemo vidjet koji su članovi "prognani" s foruma i zbog čega...