Pitanja, komentari, kritike

Arhiva od 1300+ zanimljivih F1 pitanja i odgovora.
Zaključano
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Racunajte +1 iduci put
slika
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač

Post Postao/la Piquet20 »

Scuderia je napisao/la:Racunajte +1 iduci put
Nema problema...rekordi su tu da se ruse. ;-)
slika
Ivan 26
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi
Kontakt:

Post Postao/la Ivan 26 »

Za sljedeci +1, joj jedva cekam
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Re: Pitanja, komentari, kritike

Jackie Stewart je napisao/la:
keexx je napisao/la:E sad je već bolje... Ma ni bed almeida, događa se...
Čestitke Jackie Stewartu...
Hvala Keexx! Tek sam sad videl nove rezultate. Šteta kaj je tak završilo.
Čestitke keexxu na fair playu, i čestitke Jackieju na još jednoj pobijedi. =D>

USUSRET 9. F1-HR.com kvizu
Za dva dana je na programu 9. kviz ove sezone. Velika je mogućnost da već ovog vikenda dobijemo prvog pobjednika F1-HR.com kviza. Teoretski gledano u igri je još tri “vozača”. Jackie Stewart koji od prve utrke suvereno vodi u prvenstvu, Icy (zaostaje 19 bodova) koja marljivo sakuplja bodove i Senna (zaostaje 28 bodova) koji je puno toga prokockao nedolaskom na dva kviza.
Međutim, s obzirom na Jackiejevu formu, teško ga netko može ugroziti. Jedina nada je kvar na njegovom ultra pouzdanom Tyrrellu. :D
Siguran sam da se svi slažete da je Jackie apsolutno zaslužio ovaj naslov, no radi uzbudljivosti prvenstva se nadam da neće već u ovoj utrci osvojiti naslov. U slučaju da trku završi u bodovima neće postati prvak jedino ako Icy bude ispred njega, ili ako Senna pobijedi, a Jackie završi utrku na 7. mjestu (ili slabije) i to bez da ostvari najbrži krug. Ukoliko ne osvoji bodove u ovoj utrci, sigurno ne osvaja naslov, a u svakoj drugoj kombinaciji Jackie osvaja naslov na Fujiju.
Upravo najbrži krugovi su ono gdje Jackie najviše zadivljuje jer je nevjerojatno da je konstantno na svakoj utrci u vrhu poretka, a da uz to skoro uvijek ima i najbrži krug. Stvarno svaka čast. =D>

A svi ostali...bez obzira što više ne konkurirate za naslov prvaka, dođite i sudjelujte u što većem broju. Još je vrlo otvorena borba za drugu i treću poziciju, a i sama pobjeda na pojedinom kvizu mislim da je dovoljno jak motiv za sudjelovanje.
Isto tako svi novi koji još nikad niste nastupili – kviz je otvoren za sve. ;-)

Dakle, vidimo se u nedjelju, 12.10. u 16:30h. Dobro se pripremite. ;-)
slika
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Samo nas je 4 sudjelovalo?!?!? :shock: :shock: :(
A valjda su svi zauzeti međusobnim prepucavanjima da su zaboravili na kviz... ;)
Uglavnom, meni je ovaj kviz bio najteži do sad, a glavni razlog je to šta je bilo jako malo pitanja sa ponuđenim odgovorima... Kad ima ponuđenih odgovora, onda se i sjetim nečeg, neki put i pogodim neš na sreću, a ovako mi se dogodi da blokiram i da se nemogu sjetit ničeg... I naravno jedno pitanje nisam pročitao do kraja i zaboravio sam napisat potpun odgovor... #-o
Čestitke Icy na prvoj pobjedi... =D> i ostalim sudionicima isto... :D
slika slika
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Piquet20 je napisao/la:Dobro se pripremite. ;-)
Ja sam se super pripremila i kviz mi je bio fenomenalan! =D> Što više slika i što manje običnih pitanja za googlanje! =D> Konačno i prva pobjeda! :festa2:

3. pitanje mi je bilo superlagano jer sam o Aguriju pisala u Zaboravljenim momčadima pa mi je ostalo u sjećanju da je on jedne godine bio 3. na domaćoj stazi, Schumacherova kaciga također lagano pitanje, jedino sam zadnje malo fulala - onaj Tyrrell mi je nevjerojatno ličio na Brabham, al važno da me takve sitnice nisu koštale pobjede! :D

keexx je napisao/la:Samo nas je 4 sudjelovalo?!?!? :shock: :shock: :(
A valjda su svi zauzeti međusobnim prepucavanjima da su zaboravili na kviz... ;)
Ja mislim da je dosta njih odustalo kad su vidjeli koliko ima slikovnih pitanja, pa ništa od googlanja. ;)

keexx je napisao/la: Čestitke Icy na prvoj pobjedi... =D> i ostalim sudionicima isto... :D
Hvala! :) Šteta da nije bilo Senne, baš bi se voljela s njim obračunat...mislim da bi on u ovom kvizu rasturio i imao 100%. :)
U svakom slučaju, čestitke svima koji su sudjelovali!
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la keexx »

Icy je napisao/la:...jedino sam zadnje malo fulala - onaj Tyrrell mi je nevjerojatno ličio na Brabham, al važno da me takve sitnice nisu koštale pobjede! :D
A ja znam da je Tyrell, i zaboravim to napisat... #-o I fulao sam vozača, ja sam stavio da je Nakajima...
A što se tiče Aguria, nisam se mogao sjetiti, pa sam se dvoumio između njega i Sata, i na kraju odabrao krivog... :(
slika slika
Senna
Veteran
Veteran
Navijam za: Minardi _ Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Senna »

ja sam počeo odgovarat na pitanja, odgovorio sam na prvih osam, i onda mi je doma nešto iskrsnulo i morao sam hitno odstupiti od računala, tako da nisam ni htio slati odgovore :? sad vidim da sam se i zeznuo, mogao sam to poslat i bit peti, pa možda bi najbrži krug imao sa svojim Minardijem :biggrin: sva sreća pa mi pozicija u prvenstvu ne visi, pa sam si mogao dozvolit ovako šta :D a mora se kadkad i odustat i to je za ljude!

čestitke svima, pogotovo Icy ;) konačno pobjeda! doduše ko Olivier Panis :p ali svejedno čestitke
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Baš šteta, nadala sam se direktnoj borbi s tobom na samoj stazi...ovako nije fora kad ti je motor otkazao. :biggrin:
A čuj, ali ipak se u Monte Carlu pokazuju pravi talenti. :biggrin:
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Icy je napisao/la:Baš šteta, nadala sam se direktnoj borbi s tobom na samoj stazi...ovako nije fora kad ti je motor otkazao. :biggrin:
A čuj, ali ipak se u Monte Carlu pokazuju pravi talenti. :biggrin:
kao Hamilton :badgrin:
čestitke na prvoj pobjedi ;)
a mene nema jer sam jio oduzet u nekim poslovima,doslovnom smislu te riječi,i odma nema nikog,ne znam što vam bi,samo tolko natjecatelja,skoro pa i na postolju se moglo završit samim sudjelovanjem :D
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Za ulizivanje..
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

Evo drugi put da nisam sudjelvao u kvizu
obiteljske obveze sigurno bih nastupio na kvizu ali sam bio spriječen
čestitke pobijednicima i ostalim sudionicima
slika
"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
Jackie Stewart
F1-HR kviz champion
F1-HR kviz champion

Post Postao/la Jackie Stewart »

Čestitam na pobjedi Icy!!!! Bravo!! Svaka čast!!! Konačno pobjeda!!! "Lijepa i napeta utrka za pola boda" =D>
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Mogao sam napraviti još bolji rezultat da mi se otvorila ona slika sa Jordanom kao što nije ali ne bi mi puno pomoglo u poretku.
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

almeida je napisao/la:Evo drugi put da nisam sudjelvao u kvizu
obiteljske obveze sigurno bih nastupio na kvizu ali sam bio spriječen
čestitke pobijednicima i ostalim sudionicima

hehe,ma mi smo sigurni da si s nama u velikoj završnici ;)
baravno,valjda će bit puno posjećeniji sljedeći kviz

@Piquet20,evo javno hvala na profesionalnom vođenju kviza bez mene i brzim reakcijama na tehničke probleme :thumbup:
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
piquet
Početnik
Početnik

Post Postao/la piquet »

keexx je napisao/la:Samo nas je 4 sudjelovalo?!?!? :shock: :shock: :(
bijah jučer u splitu tako da nisam zbog toga sudjelovao u kvizu...ali bih napomenuo da je opet krivo postavljen termin...kada sam pisao da se termin pomakne sa 19h navečer mislio sam da se pomakne i veže svakako uz utrku jer manje više svi gledamo utrku i odamh nakon toga smo uz komp...znači predlažem da se termin kviza veže fiksno uz utrku i ako utrka završava u recimo 10h da je početak kviza od pola sata do punog sata nakon toga...
cazzo finalmente
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Cestitke svim natjecateljima, a naravno najvise Icy! Nakon puno truda i drugih mjesta napokon je pobijedila i moja draga...ti si poput Masse ;) s obzirom na veliki napredak koji si napravila tokom sezone. Svaka cast! =D>
Sada bi vam najradije udijelio svima reputaciju posto vas je bilo vrlo malo, no na srecu je nema vise. :D Hm...sad mi nesto palo na pamet...pa nije valjda da su drugi nastupali samo zbog nagradne reputacije? :shock: Ne vjerujem da je to slucaj, ali....
Inace, nadam se da vam se kviz svidio. Oko ovog sam se bas potrudio i zao mi je da je bilo tehnickih problema. @Walter: ni drugima se nije otvorila slika, ali su vidjeli kada sam je ponovno uploadao. No, posto ti taj bod nista ne mijenja sve je u redu. U suprotnom bi vjerojatno izbacio to pitanje, tj. taj bod iz konacnog rezultata (na kojeg su btw. svi ostali tocno odgovorili).
Ispricavam se jos jednom, ali neznam zasto niste vidjeli sliku...ja sam je na svom kompjuteru normalno vidio...malo cu porazgovarati sa saletom o tom problemu da se nebi ponovio.

keexx je napisao/la:Kad ima ponuđenih odgovora, onda se i sjetim nečeg, neki put i pogodim neš na sreću, a ovako mi se dogodi da blokiram i da se nemogu sjetit ničeg...
Potpuno te razumijem...i ja slicno funkcioniram. Medutim, smatramo da ima previse guglanja kada imamo a,b,c pitanja stoga smo vec zadnjih par kvizova vise orijentirani na slikovna pitanja, i na ona koja treba dobro citati. :D
Primjer: "Koji vozač je bio viceprvak u zadnjoj sezoni u kojoj su bili dopušteni turbo motori?" - ovo pitanje sam mogao postaviti i ovako: "Koji vozač je bio viceprvak 1988. godine?". E sad, ovo drugo pitanje bi svatko mogao izguglati za 5 sekundi, a kada bi isao guglati prvo pitanje bi prvo morao istraziti do kada su bili turbo motori u F1, pa tek onda tko je te sezone bio viceprvak. Naravno, onaj koji zna ce odgovoriti na pitanje istog trena. ;-)

Senna je napisao/la:ja sam počeo odgovarat na pitanja, odgovorio sam na prvih osam, i onda mi je doma nešto iskrsnulo i morao sam hitno odstupiti od računala, tako da nisam ni htio slati odgovore :? sad vidim da sam se i zeznuo, mogao sam to poslat i bit peti, pa možda bi najbrži krug imao sa svojim Minardijem
Steta...drugi put posalji. ;-)

piquet je napisao/la:ali bih napomenuo da je opet krivo postavljen termin...kada sam pisao da se termin pomakne sa 19h navečer mislio sam da se pomakne i veže svakako uz utrku jer manje više svi gledamo utrku i odamh nakon toga smo uz komp...znači predlažem da se termin kviza veže fiksno uz utrku i ako utrka završava u recimo 10h da je početak kviza od pola sata do punog sata nakon toga...
Shvatio sam ja tebe i razmisljali smo o tome, ali smo smatrali da se nece bas ljudima dat dolaziti na kviz u 9 ujutro. Mozda smo se prevarili, stoga cemo napraviti malu anketu u vezi odrzavanja iduceg kviza (nakon VN Kine).
slika
lux007
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la lux007 »

ja bbi sudjelovo ak mogu u ovom kvizu pa imam pitanje tko će voditi kviz.Komu da šaljem odgovore??
THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
almeida
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Za ulizivanje..
Kontakt:

Post Postao/la almeida »

lux007 je napisao/la:ja bbi sudjelovo ak mogu u ovom kvizu pa imam pitanje tko će voditi kviz.Komu da šaljem odgovore??
bum ja odgovoril :biggrin:
kviz je danas u 16.30
vode ga schuey i piquet20 moderatori kviza
odgovore šalješ putem pp dežurnom modu ja mislim da je to schuey ali nisam siguran
ako ti nešto nije jasno šalji pp moderatorima
;)
slika
"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

almeida je napisao/la:
lux007 je napisao/la:ja bbi sudjelovo ak mogu u ovom kvizu pa imam pitanje tko će voditi kviz.Komu da šaljem odgovore??
bum ja odgovoril :biggrin:
kviz je danas u 16.30
vode ga schuey i piquet20 moderatori kviza
odgovore šalješ putem pp dežurnom modu ja mislim da je to schuey ali nisam siguran
ako ti nešto nije jasno šalji pp moderatorima
;)
Hvala almeida.
Inace schuey vodi kvizove, ali je danas opet onemogućen pa ga vodim ja, stoga svoje odgovore šaljite meni na pp. Lux, slobodno nam se pridruži. Početak kviza je u 16:30 sati i imat ćete 20 minuta na raspolaganju. ;-)
slika
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Mozda ste trebali malo kasnije savit kviz zbog HNL :D Meni svejedno jel ne sudjelujem u tom al mozda neko prati HNL uz mene pa...
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Adriana Lima fan je napisao/la:Mozda ste trebali malo kasnije savit kviz zbog HNL :D Meni svejedno jel ne sudjelujem u tom al mozda neko prati HNL uz mene pa...
S obzirom na kvalitetu HNL-a, mislim da bi oni mogli pomaknuti termin zbog kviza. :lol:
Iskreno mislim da nema potrebe za tim, ali hvala na toj opasci.
slika
red_devil
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumacher - Ferrari

Post Postao/la red_devil »

Ja sam poslao u 50. To je OK?
I to jedva, jer mi je forum srao da moram unijeti primatelja. I onda sam na brzinu kliknuo odgvori na Piquetov poziv.
Forum fak ju :x
.
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Opet nisam imal pojma na zadnjim pitanjima sa tim starim bolidima koj je ko! ](*,)
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la keexx »

Meni ovaj kviz danas bio malo lakši nego prošli... Vjerovatno zato jer sam pripremao svoj kviz pa sam brdo toga upamtio ovaj tjedan... Pogotovo šta se slika tiče... ;)
Anyway, ko i uvijek sve čestitke na odličnom kvizu... =D>
slika slika
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

red_devil je napisao/la:Ja sam poslao u 50. To je OK?
Sve ok. ;-)
Svi ste poslali na vrijeme te neće biti potrebe za nikakvim sankcijama.
Ako se ne varam nastupilo vas je 11 što je odlična brojka.
Nažalost imam nekih obaveza pa će rezultati morati pričekati do navečer.

p.s. hvala na pohvalama za kviz :D

p.p.s. upravo sam objavio odgovore.
slika
Zaključano