Pitanja, komentari, kritike
- Ivan 26
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Kimi
- Kontakt:
- Piquet20
- Svjetski prvak
Re: Pitanja, komentari, kritike
Čestitke keexxu na fair playu, i čestitke Jackieju na još jednoj pobijedi.Jackie Stewart je napisao/la:Hvala Keexx! Tek sam sad videl nove rezultate. Šteta kaj je tak završilo.keexx je napisao/la:E sad je već bolje... Ma ni bed almeida, događa se...
Čestitke Jackie Stewartu...

USUSRET 9. F1-HR.com kvizu
Za dva dana je na programu 9. kviz ove sezone. Velika je mogućnost da već ovog vikenda dobijemo prvog pobjednika F1-HR.com kviza. Teoretski gledano u igri je još tri “vozača”. Jackie Stewart koji od prve utrke suvereno vodi u prvenstvu, Icy (zaostaje 19 bodova) koja marljivo sakuplja bodove i Senna (zaostaje 28 bodova) koji je puno toga prokockao nedolaskom na dva kviza.
Međutim, s obzirom na Jackiejevu formu, teško ga netko može ugroziti. Jedina nada je kvar na njegovom ultra pouzdanom Tyrrellu.

Siguran sam da se svi slažete da je Jackie apsolutno zaslužio ovaj naslov, no radi uzbudljivosti prvenstva se nadam da neće već u ovoj utrci osvojiti naslov. U slučaju da trku završi u bodovima neće postati prvak jedino ako Icy bude ispred njega, ili ako Senna pobijedi, a Jackie završi utrku na 7. mjestu (ili slabije) i to bez da ostvari najbrži krug. Ukoliko ne osvoji bodove u ovoj utrci, sigurno ne osvaja naslov, a u svakoj drugoj kombinaciji Jackie osvaja naslov na Fujiju.
Upravo najbrži krugovi su ono gdje Jackie najviše zadivljuje jer je nevjerojatno da je konstantno na svakoj utrci u vrhu poretka, a da uz to skoro uvijek ima i najbrži krug. Stvarno svaka čast.

A svi ostali...bez obzira što više ne konkurirate za naslov prvaka, dođite i sudjelujte u što većem broju. Još je vrlo otvorena borba za drugu i treću poziciju, a i sama pobjeda na pojedinom kvizu mislim da je dovoljno jak motiv za sudjelovanje.
Isto tako svi novi koji još nikad niste nastupili – kviz je otvoren za sve.

Dakle, vidimo se u nedjelju, 12.10. u 16:30h. Dobro se pripremite.

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Samo nas je 4 sudjelovalo?!?!?
A valjda su svi zauzeti međusobnim prepucavanjima da su zaboravili na kviz...
Uglavnom, meni je ovaj kviz bio najteži do sad, a glavni razlog je to šta je bilo jako malo pitanja sa ponuđenim odgovorima... Kad ima ponuđenih odgovora, onda se i sjetim nečeg, neki put i pogodim neš na sreću, a ovako mi se dogodi da blokiram i da se nemogu sjetit ničeg... I naravno jedno pitanje nisam pročitao do kraja i zaboravio sam napisat potpun odgovor...
Čestitke Icy na prvoj pobjedi...
i ostalim sudionicima isto... 

A valjda su svi zauzeti međusobnim prepucavanjima da su zaboravili na kviz...

Uglavnom, meni je ovaj kviz bio najteži do sad, a glavni razlog je to šta je bilo jako malo pitanja sa ponuđenim odgovorima... Kad ima ponuđenih odgovora, onda se i sjetim nečeg, neki put i pogodim neš na sreću, a ovako mi se dogodi da blokiram i da se nemogu sjetit ničeg... I naravno jedno pitanje nisam pročitao do kraja i zaboravio sam napisat potpun odgovor...

Čestitke Icy na prvoj pobjedi...

- Icy
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
Ja sam se super pripremila i kviz mi je bio fenomenalan!Piquet20 je napisao/la:Dobro se pripremite.

3. pitanje mi je bilo superlagano jer sam o Aguriju pisala u Zaboravljenim momčadima pa mi je ostalo u sjećanju da je on jedne godine bio 3. na domaćoj stazi, Schumacherova kaciga također lagano pitanje, jedino sam zadnje malo fulala - onaj Tyrrell mi je nevjerojatno ličio na Brabham, al važno da me takve sitnice nisu koštale pobjede!

Ja mislim da je dosta njih odustalo kad su vidjeli koliko ima slikovnih pitanja, pa ništa od googlanja.keexx je napisao/la:Samo nas je 4 sudjelovalo?!?!?![]()
![]()
![]()
A valjda su svi zauzeti međusobnim prepucavanjima da su zaboravili na kviz...![]()

Hvala!keexx je napisao/la: Čestitke Icy na prvoj pobjedi...i ostalim sudionicima isto...

U svakom slučaju, čestitke svima koji su sudjelovali!
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

-
- Profesionalni vozač
A ja znam da je Tyrell, i zaboravim to napisat...Icy je napisao/la:...jedino sam zadnje malo fulala - onaj Tyrrell mi je nevjerojatno ličio na Brabham, al važno da me takve sitnice nisu koštale pobjede!

A što se tiče Aguria, nisam se mogao sjetiti, pa sam se dvoumio između njega i Sata, i na kraju odabrao krivog...

- Senna
- Veteran
- Navijam za: Minardi _ Alonso
- Kontakt:
ja sam počeo odgovarat na pitanja, odgovorio sam na prvih osam, i onda mi je doma nešto iskrsnulo i morao sam hitno odstupiti od računala, tako da nisam ni htio slati odgovore
sad vidim da sam se i zeznuo, mogao sam to poslat i bit peti, pa možda bi najbrži krug imao sa svojim Minardijem
sva sreća pa mi pozicija u prvenstvu ne visi, pa sam si mogao dozvolit ovako šta
a mora se kadkad i odustat i to je za ljude!
čestitke svima, pogotovo Icy
konačno pobjeda! doduše ko Olivier Panis
ali svejedno čestitke

čestitke svima, pogotovo Icy

- Icy
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
Baš šteta, nadala sam se direktnoj borbi s tobom na samoj stazi...ovako nije fora kad ti je motor otkazao.
A čuj, ali ipak se u Monte Carlu pokazuju pravi talenti.

F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
kao HamiltonIcy je napisao/la:Baš šteta, nadala sam se direktnoj borbi s tobom na samoj stazi...ovako nije fora kad ti je motor otkazao.![]()

čestitke na prvoj pobjedi

a mene nema jer sam jio oduzet u nekim poslovima,doslovnom smislu te riječi,i odma nema nikog,ne znam što vam bi,samo tolko natjecatelja,skoro pa i na postolju se moglo završit samim sudjelovanjem

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- almeida
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Za ulizivanje..
- Kontakt:
Evo drugi put da nisam sudjelvao u kvizu
obiteljske obveze sigurno bih nastupio na kvizu ali sam bio spriječen
čestitke pobijednicima i ostalim sudionicima

"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
- Jackie Stewart
- F1-HR kviz champion
Čestitam na pobjedi Icy!!!! Bravo!! Svaka čast!!! Konačno pobjeda!!! "Lijepa i napeta utrka za pola boda" 

- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
Mogao sam napraviti još bolji rezultat da mi se otvorila ona slika sa Jordanom kao što nije ali ne bi mi puno pomoglo u poretku.
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
almeida je napisao/la:Evo drugi put da nisam sudjelvao u kvizu
hehe,ma mi smo sigurni da si s nama u velikoj završnici

baravno,valjda će bit puno posjećeniji sljedeći kviz
@Piquet20,evo javno hvala na profesionalnom vođenju kviza bez mene i brzim reakcijama na tehničke probleme

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- piquet
- Početnik
bijah jučer u splitu tako da nisam zbog toga sudjelovao u kvizu...ali bih napomenuo da je opet krivo postavljen termin...kada sam pisao da se termin pomakne sa 19h navečer mislio sam da se pomakne i veže svakako uz utrku jer manje više svi gledamo utrku i odamh nakon toga smo uz komp...znači predlažem da se termin kviza veže fiksno uz utrku i ako utrka završava u recimo 10h da je početak kviza od pola sata do punog sata nakon toga...keexx je napisao/la:Samo nas je 4 sudjelovalo?!?!?![]()
![]()
![]()
cazzo finalmente
- Piquet20
- Svjetski prvak
Cestitke svim natjecateljima, a naravno najvise Icy! Nakon puno truda i drugih mjesta napokon je pobijedila i moja draga...ti si poput Masse
s obzirom na veliki napredak koji si napravila tokom sezone. Svaka cast!
Sada bi vam najradije udijelio svima reputaciju posto vas je bilo vrlo malo, no na srecu je nema vise.
Hm...sad mi nesto palo na pamet...pa nije valjda da su drugi nastupali samo zbog nagradne reputacije?
Ne vjerujem da je to slucaj, ali....
Inace, nadam se da vam se kviz svidio. Oko ovog sam se bas potrudio i zao mi je da je bilo tehnickih problema. @Walter: ni drugima se nije otvorila slika, ali su vidjeli kada sam je ponovno uploadao. No, posto ti taj bod nista ne mijenja sve je u redu. U suprotnom bi vjerojatno izbacio to pitanje, tj. taj bod iz konacnog rezultata (na kojeg su btw. svi ostali tocno odgovorili).
Ispricavam se jos jednom, ali neznam zasto niste vidjeli sliku...ja sam je na svom kompjuteru normalno vidio...malo cu porazgovarati sa saletom o tom problemu da se nebi ponovio.

Primjer: "Koji vozač je bio viceprvak u zadnjoj sezoni u kojoj su bili dopušteni turbo motori?" - ovo pitanje sam mogao postaviti i ovako: "Koji vozač je bio viceprvak 1988. godine?". E sad, ovo drugo pitanje bi svatko mogao izguglati za 5 sekundi, a kada bi isao guglati prvo pitanje bi prvo morao istraziti do kada su bili turbo motori u F1, pa tek onda tko je te sezone bio viceprvak. Naravno, onaj koji zna ce odgovoriti na pitanje istog trena.

Sada bi vam najradije udijelio svima reputaciju posto vas je bilo vrlo malo, no na srecu je nema vise.

Inace, nadam se da vam se kviz svidio. Oko ovog sam se bas potrudio i zao mi je da je bilo tehnickih problema. @Walter: ni drugima se nije otvorila slika, ali su vidjeli kada sam je ponovno uploadao. No, posto ti taj bod nista ne mijenja sve je u redu. U suprotnom bi vjerojatno izbacio to pitanje, tj. taj bod iz konacnog rezultata (na kojeg su btw. svi ostali tocno odgovorili).
Ispricavam se jos jednom, ali neznam zasto niste vidjeli sliku...ja sam je na svom kompjuteru normalno vidio...malo cu porazgovarati sa saletom o tom problemu da se nebi ponovio.
Potpuno te razumijem...i ja slicno funkcioniram. Medutim, smatramo da ima previse guglanja kada imamo a,b,c pitanja stoga smo vec zadnjih par kvizova vise orijentirani na slikovna pitanja, i na ona koja treba dobro citati.keexx je napisao/la:Kad ima ponuđenih odgovora, onda se i sjetim nečeg, neki put i pogodim neš na sreću, a ovako mi se dogodi da blokiram i da se nemogu sjetit ničeg...

Primjer: "Koji vozač je bio viceprvak u zadnjoj sezoni u kojoj su bili dopušteni turbo motori?" - ovo pitanje sam mogao postaviti i ovako: "Koji vozač je bio viceprvak 1988. godine?". E sad, ovo drugo pitanje bi svatko mogao izguglati za 5 sekundi, a kada bi isao guglati prvo pitanje bi prvo morao istraziti do kada su bili turbo motori u F1, pa tek onda tko je te sezone bio viceprvak. Naravno, onaj koji zna ce odgovoriti na pitanje istog trena.

Steta...drugi put posalji.Senna je napisao/la:ja sam počeo odgovarat na pitanja, odgovorio sam na prvih osam, i onda mi je doma nešto iskrsnulo i morao sam hitno odstupiti od računala, tako da nisam ni htio slati odgovoresad vidim da sam se i zeznuo, mogao sam to poslat i bit peti, pa možda bi najbrži krug imao sa svojim Minardijem

Shvatio sam ja tebe i razmisljali smo o tome, ali smo smatrali da se nece bas ljudima dat dolaziti na kviz u 9 ujutro. Mozda smo se prevarili, stoga cemo napraviti malu anketu u vezi odrzavanja iduceg kviza (nakon VN Kine).piquet je napisao/la:ali bih napomenuo da je opet krivo postavljen termin...kada sam pisao da se termin pomakne sa 19h navečer mislio sam da se pomakne i veže svakako uz utrku jer manje više svi gledamo utrku i odamh nakon toga smo uz komp...znači predlažem da se termin kviza veže fiksno uz utrku i ako utrka završava u recimo 10h da je početak kviza od pola sata do punog sata nakon toga...

- lux007
- Rezervni vozač
- Navijam za: Ferrari
ja bbi sudjelovo ak mogu u ovom kvizu pa imam pitanje tko će voditi kviz.Komu da šaljem odgovore??
THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
- almeida
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Za ulizivanje..
- Kontakt:
bum ja odgovorillux007 je napisao/la:ja bbi sudjelovo ak mogu u ovom kvizu pa imam pitanje tko će voditi kviz.Komu da šaljem odgovore??

kviz je danas u 16.30
vode ga schuey i piquet20 moderatori kviza
odgovore šalješ putem pp dežurnom modu ja mislim da je to schuey ali nisam siguran
ako ti nešto nije jasno šalji pp moderatorima

"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
- Piquet20
- Svjetski prvak
Hvala almeida.almeida je napisao/la:bum ja odgovorillux007 je napisao/la:ja bbi sudjelovo ak mogu u ovom kvizu pa imam pitanje tko će voditi kviz.Komu da šaljem odgovore??![]()
kviz je danas u 16.30
vode ga schuey i piquet20 moderatori kviza
odgovore šalješ putem pp dežurnom modu ja mislim da je to schuey ali nisam siguran
ako ti nešto nije jasno šalji pp moderatorima
Inace schuey vodi kvizove, ali je danas opet onemogućen pa ga vodim ja, stoga svoje odgovore šaljite meni na pp. Lux, slobodno nam se pridruži. Početak kviza je u 16:30 sati i imat ćete 20 minuta na raspolaganju.

- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Navijam za: McLaren
Mozda ste trebali malo kasnije savit kviz zbog HNL
Meni svejedno jel ne sudjelujem u tom al mozda neko prati HNL uz mene pa...

- Piquet20
- Svjetski prvak
S obzirom na kvalitetu HNL-a, mislim da bi oni mogli pomaknuti termin zbog kviza.Adriana Lima fan je napisao/la:Mozda ste trebali malo kasnije savit kviz zbog HNLMeni svejedno jel ne sudjelujem u tom al mozda neko prati HNL uz mene pa...

Iskreno mislim da nema potrebe za tim, ali hvala na toj opasci.

- red_devil
- Veteran
- Navijam za: Schumacher - Ferrari
Ja sam poslao u 50. To je OK?
I to jedva, jer mi je forum srao da moram unijeti primatelja. I onda sam na brzinu kliknuo odgvori na Piquetov poziv.
Forum fak ju
I to jedva, jer mi je forum srao da moram unijeti primatelja. I onda sam na brzinu kliknuo odgvori na Piquetov poziv.
Forum fak ju

.
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Opet nisam imal pojma na zadnjim pitanjima sa tim starim bolidima koj je ko! ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
-
- Profesionalni vozač
Meni ovaj kviz danas bio malo lakši nego prošli... Vjerovatno zato jer sam pripremao svoj kviz pa sam brdo toga upamtio ovaj tjedan... Pogotovo šta se slika tiče...
Anyway, ko i uvijek sve čestitke na odličnom kvizu...

Anyway, ko i uvijek sve čestitke na odličnom kvizu...

- Piquet20
- Svjetski prvak
Sve ok.red_devil je napisao/la:Ja sam poslao u 50. To je OK?

Svi ste poslali na vrijeme te neće biti potrebe za nikakvim sankcijama.
Ako se ne varam nastupilo vas je 11 što je odlična brojka.
Nažalost imam nekih obaveza pa će rezultati morati pričekati do navečer.
p.s. hvala na pohvalama za kviz

p.p.s. upravo sam objavio odgovore.