Heikki Kovalainen

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Heikki je uzeo pol, ali timska naređenja su viša sila.
Ali realno gledajući danas je Hamilton bio neuporedivo bolji.
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Šteta,šteta....Ali bit će više srece jednog dana za Heikkia.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Nisam baš preoduševljen s njim danas, razlog - previše pipkava vožnja kad je u poziciji za preticanje. Skororo da bih rekao "bez muda"...
slika
prljavi harry
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la prljavi harry »

Nadajmo se da će se popraviti, jer ovakva vožnja je...hm, u stilu Masse? Mora početi više pokazivati i osvajati više bodova, pa vozi McLaren, kvragu.
Čovjek mora biti svjestan svojih ograničenja.
Cool Finn
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Kimi ynna Heikki
Kontakt:

Post Postao/la Cool Finn »

Ma dajte...pa vidilo se iz aviona da je sve danas bilo podređeno gospodinu Hamiltonu...od podešavanja bolida za utrku pa do timskog kolege...a i sam Mladen je to danas spomenuo tako da netreba Heikkija nikako osuđivat...možda se trebao oglušit na naredbe iz box-a! :x
slika
Liata kanssa se parhain, arpanoppa kaltainen se huilata!
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Cudno je to, sto nitko jos o tome nista nije pisao....
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Cool Finn je napisao/la:Ma dajte...pa vidilo se iz aviona da je sve danas bilo podređeno gospodinu Hamiltonu...od podešavanja bolida za utrku pa do timskog kolege...a i sam Mladen je to danas spomenuo tako da netreba Heikkija nikako osuđivat...možda se trebao oglušit na naredbe iz box-a! :x
Pa da naravno kad startaš 4. i nakon prvog zavoja si drugi pa onda još brži od timskog kolege koji je imao malo manje goriva od tebe to je sve dogovoreno,sve su to odredbe.....bla bla bla
Scuderia
Moderator
Moderator

King iCool je napisao/la:
Cool Finn je napisao/la:Ma dajte...pa vidilo se iz aviona da je sve danas bilo podređeno gospodinu Hamiltonu...od podešavanja bolida za utrku pa do timskog kolege...a i sam Mladen je to danas spomenuo tako da netreba Heikkija nikako osuđivat...možda se trebao oglušit na naredbe iz box-a! :x
Pa da naravno kad startaš 4. i nakon prvog zavoja si drugi pa onda još brži od timskog kolege koji je imao malo manje goriva od tebe to je sve dogovoreno,sve su to odredbe.....bla bla bla
A sta je s onim: U McLarenu toga "nema" ? Nije ni Kovalainenu bilo bas svejedno kada ga je morao propustit.
slika
Cool Finn
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Kontakt:

Lucky je napisao/la:Ljudi moji,Hamilton je za razliku od Heikkija imao kišni set-up i normalno da ga je Heikki morao propustiti jer je bio u stanju raditi brže krugove od timskog kolega.Da su imali drugačije postavljene bolide vidi se iz toga koliko je samo Heikki griješio i borio se s bolidom.
Radio je to i Ferrari i da je neki vozač od dvojca koji trenutno vozi za njih u većoj bodovnoj prednosti i borbi za naslov bila bi ista priča.Sjetite se samo Brazila prošle godine i zato psstttt.
Svi to oni rade koliko god se to nama sviđalo ili ne! ;)
Da, ali ovo nije Brazil i kraj prvenstva nego Silverstone i sredina sezone! ;)
slika
Scuderia
Moderator
Moderator

Lucky je napisao/la:Ljudi moji,Hamilton je za razliku od Heikkija imao kišni set-up i normalno da ga je Heikki morao propustiti jer je bio u stanju raditi brže krugove od timskog kolega.Da su imali drugačije postavljene bolide vidi se iz toga koliko je samo Heikki griješio i borio se s bolidom.
Radio je to i Ferrari i da je neki vozač od dvojca koji trenutno vozi za njih u većoj bodovnoj prednosti i borbi za naslov bila bi ista priča.Sjetite se samo Brazila prošle godine i zato psstttt.
Svi to oni rade koliko god se to nama sviđalo ili ne! ;)
ali mi nije nesto jasno....
Kako to da onda u McLaren-u tvrde da kod njih nema tko je prvi vozac / drugi, nego da su isti, odnosno da su ravnopravni za borbu za naslov. :roll:
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Lucky je napisao/la: Mislim da treba pročitati cijeli post ;)
Evo malo sam zacrvenio da se bolje vidi.

Scuderia je napisao/la: ali mi nije nesto jasno....
Kako to da onda u McLaren-u tvrde da kod njih nema tko je prvi vozac / drugi, nego da su isti, odnosno da su ravnopravni za borbu za naslov. :roll:
Kojem bi ti vozaču naredio da propusti svog timskog kolegu da je obrnuti slučaj i to pogotovo danas kad su im strategije bile drugačije.Vjerovatno onom tko ima više šanse za pobjedu. ;)
al do jučer ste pljuvali po takvim stvarima kad su schumiju išli u korist,mene to smeta recimo,jer kak je sad ok a onda i kad je bio ferrari kažnjen je sve bilo bezobrazno,ne fer,i kaj ti ja znam...
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Scuderia
Moderator
Moderator

Shuey- uzeo si mi rijec iz tipkovnice....
slika
Formula4ever

Post Postao/la Formula4ever »

Ma i ako je i ako ga nije propustio Lewis bi bio prvi, bilo je suđeno. Ostvario je toliku prednost da si je mogao dopustit prije finisha par pirueta kao što ih je massa po stazi radio i još doć prvi. Pa da se vozilo još 20 krugova ulovio bi sam sebe za krug!!!
:D :D :D

Svaka čast Lewisu, savršeno kontroliranje zadnjeg kraja kroz zavoje.
...::: // Hamilton United \\ :::...
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

Formula4ever je napisao/la:Ma i ako je i ako ga nije propustio Lewis bi bio prvi, bilo je suđeno. Ostvario je toliku prednost da si je mogao dopustit prije finisha par pirueta kao što ih je massa po stazi radio i još doć prvi. Pa da se vozilo još 20 krugova ulovio bi sam sebe za krug!!!
:D :D :D

Svaka čast Lewisu, savršeno kontroliranje zadnjeg kraja kroz zavoje.
A da smiriš malo doživljaj :D
Cool Finn
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Kontakt:

Lucky je napisao/la:Heikki kaže da ga je Hamilton stiskao i da je napravio pogrešku te otišao previše ulijevo.
"I had a good start and, for a few laps, Lewis was really pushing hard - which meant he eventually managed to overtake me on lap five when I ran a little wide," said Kovalainen. "It was an extremely difficult race with lots of things happening.

:doubt: Pa naravno da je to rekao, pa neće valjda reći da mu je tim naredio da propusti Hamiltona, pa si opet natrpaju FIA-in gnjev na vrat! :roll:
slika
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Previše je uloženo svega u lewisa da bi se dopustilo heikkiu da pobijedi...
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Lucky je napisao/la: Ti i dalje misliš da Hamilton ne bi prošao Heikkija na stazi?
Heikki kaže da ga je Hamilton stiskao i da je napravio pogrešku te otišao previše ulijevo.
ne,nit sam mislio,hami je bio prebrz da ga ne pređe no opvo je bilko puštanje prečisto,a greška se ne radi tako da se preranop pusti gas prije zavoja ;)
samo sam povukao paralelu,i ponavljam,nemma nikaj proti9v toga jer ipak to ide u korist i momčadi i vozačćima.

p.s. zaboravil sam reč da je heikki vrhunski odradio start štopajući kimija koji je bio puno brži ;)
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Lucky je napisao/la: A zaboravio si da je na startu uštopao Hamiltona i lako se moglo dogoditi da nakon onog kontakta obojica završe utrku.
Heikki je skoro tamo izletio nakon kontakta kad je dodao gas i Hamilton je izjavio da je morao abgasati da ga ne lupi.
borba za pozicije prije neg su naredili da ga puste,no puno važnije je kaj nije kimi uspio proć jer je imo bolji start i od njega i hamija
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Ja govorim o trci nakon što ga je prošao Lewis..pipkanje oko Alonsa i tako neke tvari...volio bi da sam vidio više srčanosti . Ali uspoređivat Lewisa i Heikkija danas... baš nije trenutak
slika
F1-Champ
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari-MSC

Post Postao/la F1-Champ »

Mclare se napokon opametio i shvatio da im politika 2 ravnopravna vozaca nece donjet naslov pa su se u potpunosti okrenuli hamiltonu :!: mozda i je heikki pogrijesio i hamilton bi ga kad tad preso jer je imo bolji setup al ovo se iz aviona vidi da je pustio gas puuuno prerano...a i na startu je istina da je odradio velik poso za hamiltona ;)
slikaslika
brz i zestok
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la brz i zestok »

Kovalainen ostaje u mcm-u! Sad budu još jednu godinu mogli gaziti po njemu! Nedaju mu šanse da se dokaže!
Vettel pobjednik Monze 2008.!
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

brz i zestok je napisao/la:Kovalainen ostaje u mcm-u! Sad budu još jednu godinu mogli gaziti po njemu! Nedaju mu šanse da se dokaže!
Zapitaj se malo šta si postao???...ccc
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

brz i zestok je napisao/la:Kovalainen ostaje u mcm-u! Sad budu još jednu godinu mogli gaziti po njemu! Nedaju mu šanse da se dokaže!
Heikki je i po pola sekunde sporiji od Hamija,nema nikakve rezultate,istina je da iz McLarena daju odredbe da pusti Hamija ali ama baš svaki put je Hami bio uvjerljivo brži i od njega i od gotovo cijelog grida i ispravna je procjena da uvijek lovi prvu poziciju što je kod Heikkija recimo upitno,on lovi postolje i previše puta ni njega ne ulovi,tako da ima istine da mu nedaju,ali to nije ni približno točno ako se uzmu realni podaci ;)
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

schuey je napisao/la:
Heikki je i po pola sekunde sporiji od Hamija
http://www.formula1.com/results/season/ ... _laps.html
pa i ne baš, mnogih imena nema ove godine među najbržima kao i mnogo hvaljenog mog favorita :D . E oni koji misle da McL sabotira bolid Kovalainena nek pogledaju listu pa se vidi da on izvlači više od Hamiltona iz bolida ali nema sreće ili mu fali ono 'nešto' da pobjeđuje. Stvarno neznam šta je s njim :(
slika
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Nije to tako lose, tako postoji harmonija u timu. Zna se tko je No. 1 i kraj price. Samo bih volio da Heikki redovno zavrsava na podijumu. Nista vise ne trazim od njega. :D
Odgovori