Heikki Kovalainen
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Walter
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
- prljavi harry
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
- Cool Finn
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Kimi ynna Heikki
- Kontakt:
Ma dajte...pa vidilo se iz aviona da je sve danas bilo podređeno gospodinu Hamiltonu...od podešavanja bolida za utrku pa do timskog kolege...a i sam Mladen je to danas spomenuo tako da netreba Heikkija nikako osuđivat...možda se trebao oglušit na naredbe iz box-a! 

Liata kanssa se parhain, arpanoppa kaltainen se huilata!
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Pa da naravno kad startaš 4. i nakon prvog zavoja si drugi pa onda još brži od timskog kolege koji je imao malo manje goriva od tebe to je sve dogovoreno,sve su to odredbe.....bla bla blaCool Finn je napisao/la:Ma dajte...pa vidilo se iz aviona da je sve danas bilo podređeno gospodinu Hamiltonu...od podešavanja bolida za utrku pa do timskog kolege...a i sam Mladen je to danas spomenuo tako da netreba Heikkija nikako osuđivat...možda se trebao oglušit na naredbe iz box-a!
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
A sta je s onim: U McLarenu toga "nema" ? Nije ni Kovalainenu bilo bas svejedno kada ga je morao propustit.King iCool je napisao/la:Pa da naravno kad startaš 4. i nakon prvog zavoja si drugi pa onda još brži od timskog kolege koji je imao malo manje goriva od tebe to je sve dogovoreno,sve su to odredbe.....bla bla blaCool Finn je napisao/la:Ma dajte...pa vidilo se iz aviona da je sve danas bilo podređeno gospodinu Hamiltonu...od podešavanja bolida za utrku pa do timskog kolege...a i sam Mladen je to danas spomenuo tako da netreba Heikkija nikako osuđivat...možda se trebao oglušit na naredbe iz box-a!

- Cool Finn
- Rezervni vozač
- Kontakt:
Da, ali ovo nije Brazil i kraj prvenstva nego Silverstone i sredina sezone!Lucky je napisao/la:Ljudi moji,Hamilton je za razliku od Heikkija imao kišni set-up i normalno da ga je Heikki morao propustiti jer je bio u stanju raditi brže krugove od timskog kolega.Da su imali drugačije postavljene bolide vidi se iz toga koliko je samo Heikki griješio i borio se s bolidom.
Radio je to i Ferrari i da je neki vozač od dvojca koji trenutno vozi za njih u većoj bodovnoj prednosti i borbi za naslov bila bi ista priča.Sjetite se samo Brazila prošle godine i zato psstttt.
Svi to oni rade koliko god se to nama sviđalo ili ne!

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
ali mi nije nesto jasno....Lucky je napisao/la:Ljudi moji,Hamilton je za razliku od Heikkija imao kišni set-up i normalno da ga je Heikki morao propustiti jer je bio u stanju raditi brže krugove od timskog kolega.Da su imali drugačije postavljene bolide vidi se iz toga koliko je samo Heikki griješio i borio se s bolidom.
Radio je to i Ferrari i da je neki vozač od dvojca koji trenutno vozi za njih u većoj bodovnoj prednosti i borbi za naslov bila bi ista priča.Sjetite se samo Brazila prošle godine i zato psstttt.
Svi to oni rade koliko god se to nama sviđalo ili ne!
Kako to da onda u McLaren-u tvrde da kod njih nema tko je prvi vozac / drugi, nego da su isti, odnosno da su ravnopravni za borbu za naslov.

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
al do jučer ste pljuvali po takvim stvarima kad su schumiju išli u korist,mene to smeta recimo,jer kak je sad ok a onda i kad je bio ferrari kažnjen je sve bilo bezobrazno,ne fer,i kaj ti ja znam...Lucky je napisao/la: Mislim da treba pročitati cijeli post
Evo malo sam zacrvenio da se bolje vidi.
Kojem bi ti vozaču naredio da propusti svog timskog kolegu da je obrnuti slučaj i to pogotovo danas kad su im strategije bile drugačije.Vjerovatno onom tko ima više šanse za pobjedu.Scuderia je napisao/la: ali mi nije nesto jasno....
Kako to da onda u McLaren-u tvrde da kod njih nema tko je prvi vozac / drugi, nego da su isti, odnosno da su ravnopravni za borbu za naslov.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Formula4ever
Ma i ako je i ako ga nije propustio Lewis bi bio prvi, bilo je suđeno. Ostvario je toliku prednost da si je mogao dopustit prije finisha par pirueta kao što ih je massa po stazi radio i još doć prvi. Pa da se vozilo još 20 krugova ulovio bi sam sebe za krug!!!
Svaka čast Lewisu, savršeno kontroliranje zadnjeg kraja kroz zavoje.

...::: // Hamilton United \\ :::...
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: M.Schumachera
A da smiriš malo doživljajFormula4ever je napisao/la:Ma i ako je i ako ga nije propustio Lewis bi bio prvi, bilo je suđeno. Ostvario je toliku prednost da si je mogao dopustit prije finisha par pirueta kao što ih je massa po stazi radio i još doć prvi. Pa da se vozilo još 20 krugova ulovio bi sam sebe za krug!!!
![]()
![]()
![]()

- Cool Finn
- Rezervni vozač
- Kontakt:
Lucky je napisao/la:Heikki kaže da ga je Hamilton stiskao i da je napravio pogrešku te otišao previše ulijevo.
"I had a good start and, for a few laps, Lewis was really pushing hard - which meant he eventually managed to overtake me on lap five when I ran a little wide," said Kovalainen. "It was an extremely difficult race with lots of things happening.

- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
ne,nit sam mislio,hami je bio prebrz da ga ne pređe no opvo je bilko puštanje prečisto,a greška se ne radi tako da se preranop pusti gas prije zavojaLucky je napisao/la: Ti i dalje misliš da Hamilton ne bi prošao Heikkija na stazi?
Heikki kaže da ga je Hamilton stiskao i da je napravio pogrešku te otišao previše ulijevo.

samo sam povukao paralelu,i ponavljam,nemma nikaj proti9v toga jer ipak to ide u korist i momčadi i vozačćima.
p.s. zaboravil sam reč da je heikki vrhunski odradio start štopajući kimija koji je bio puno brži

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
borba za pozicije prije neg su naredili da ga puste,no puno važnije je kaj nije kimi uspio proć jer je imo bolji start i od njega i hamijaLucky je napisao/la: A zaboravio si da je na startu uštopao Hamiltona i lako se moglo dogoditi da nakon onog kontakta obojica završe utrku.
Heikki je skoro tamo izletio nakon kontakta kad je dodao gas i Hamilton je izjavio da je morao abgasati da ga ne lupi.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Ja govorim o trci nakon što ga je prošao Lewis..pipkanje oko Alonsa i tako neke tvari...volio bi da sam vidio više srčanosti . Ali uspoređivat Lewisa i Heikkija danas... baš nije trenutakCool Finn je napisao/la:Ma dajte...pa vidilo se iz aviona da je sve danas bilo podređeno gospodinu Hamiltonu...od podešavanja bolida za utrku pa do timskog kolege...a i sam Mladen je to danas spomenuo tako da netreba Heikkija nikako osuđivat...možda se trebao oglušit na naredbe iz box-a!

-
- Početnik
- Navijam za: Ferrari-MSC
Mclare se napokon opametio i shvatio da im politika 2 ravnopravna vozaca nece donjet naslov pa su se u potpunosti okrenuli hamiltonu
mozda i je heikki pogrijesio i hamilton bi ga kad tad preso jer je imo bolji setup al ovo se iz aviona vidi da je pustio gas puuuno prerano...a i na startu je istina da je odradio velik poso za hamiltona 

- brz i zestok
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
Heikki je i po pola sekunde sporiji od Hamija,nema nikakve rezultate,istina je da iz McLarena daju odredbe da pusti Hamija ali ama baš svaki put je Hami bio uvjerljivo brži i od njega i od gotovo cijelog grida i ispravna je procjena da uvijek lovi prvu poziciju što je kod Heikkija recimo upitno,on lovi postolje i previše puta ni njega ne ulovi,tako da ima istine da mu nedaju,ali to nije ni približno točno ako se uzmu realni podacibrz i zestok je napisao/la:Kovalainen ostaje u mcm-u! Sad budu još jednu godinu mogli gaziti po njemu! Nedaju mu šanse da se dokaže!

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
http://www.formula1.com/results/season/ ... _laps.htmlschuey je napisao/la:
Heikki je i po pola sekunde sporiji od Hamija
pa i ne baš, mnogih imena nema ove godine među najbržima kao i mnogo hvaljenog mog favorita