Ali sjeti se Ralfa, pa i Kubice. Nisu mogli odmah nastupiti. Pogotovo u slucaju Kubice - bio je dobro, ali nijedan doktor nije htio odgovarati ako mu se nesto desi pa su ga preventivno zaustavili na jednu utrku. Mislim da bi se to moglo desiti i Heikkiju i podrzavam to - mjesec dana odmora bi mu ipak koristilo, tj. smanjilo bi rizik od mogucih tezih ozljeda.schuey je napisao/la:al je montoya isčašio rame,dok heikki navodno nema niti veće istegnuće,osim ovo u vratu no to će se mišići opustit do tad
Heikki Kovalainen
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Piquet20
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
A možda može da vozi na svoju odgovornost. Da niko ne odgovara ako mu se nešto desi.Piquet20 je napisao/la:Ali sjeti se Ralfa, pa i Kubice. Nisu mogli odmah nastupiti. Pogotovo u slucaju Kubice - bio je dobro, ali nijedan doktor nije htio odgovarati ako mu se nesto desi pa su ga preventivno zaustavili na jednu utrku. Mislim da bi se to moglo desiti i Heikkiju i podrzavam to - mjesec dana odmora bi mu ipak koristilo, tj. smanjilo bi rizik od mogucih tezih ozljeda.schuey je napisao/la:al je montoya isčašio rame,dok heikki navodno nema niti veće istegnuće,osim ovo u vratu no to će se mišići opustit do tad

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
al opet se sjeti svih teških izlijetanja na treninzim,a i kvalama pa su opet vozači nastupali na utrkama,pošto nije mozak pretrpio,nema unutarnjeg krvarenja ili bilo kakvih fraktura nema ni smisla zabranjivat vožnje dečkima,pogotovo u stankama od 14 dana,tad se tijelo vrati u normalu,jedini problem je umPiquet20 je napisao/la:Ali sjeti se Ralfa, pa i Kubice. Nisu mogli odmah nastupiti. Pogotovo u slucaju Kubice - bio je dobro, ali nijedan doktor nije htio odgovarati ako mu se nesto desi pa su ga preventivno zaustavili na jednu utrku. Mislim da bi se to moglo desiti i Heikkiju i podrzavam to - mjesec dana odmora bi mu ipak koristilo, tj. smanjilo bi rizik od mogucih tezih ozljeda.schuey je napisao/la:al je montoya isčašio rame,dok heikki navodno nema niti veće istegnuće,osim ovo u vratu no to će se mišići opustit do tad
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Piquet20
- Svjetski prvak
Lucky je napisao/la:Kubica je imao nesreću u Kanadi i već za tjedan dana je bila utrka u Indanapolisu.Normalno da nakon onakve nesreće niti jedan doktor nije htio odgovarati da Kubica vozi u Americi.
Ovdje je ipak dva tjedna pauze,dobro malo manje zbog treninga i vjerovatno će doktori dopustiti Heikkiju da vozi.
schuey je napisao/la:al opet se sjeti svih teških izlijetanja na treninzim,a i kvalama pa su opet vozači nastupali na utrkama,pošto nije mozak pretrpio,nema unutarnjeg krvarenja ili bilo kakvih fraktura nema ni smisla zabranjivat vožnje dečkima,pogotovo u stankama od 14 dana,tad se tijelo vrati u normalu,jedini problem je um
Imate pravo, tada je bilo samo par dana izmedu dva GP-a.
Ali opet mislim da bi bilo dobro da Heikki barem kratko pauzira upravo zbog mogucih dugotrajnih posljedica koje bi mogla ostaviti eventualna nova nesreca.
UPDATE: da otklonimo sve dileme - bili ste u pravu.

- brz i zestok
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
nekada kad su se takve stvari događale mase i mase ljudi su pljuvali po ferrariju govoreći da izmišljaju i samo se sakrivaju od istine kako bi pokrili svoje grešketex je napisao/la:mclaren je okrivio lak na vijku za hekkijevu nesreću
Čelnici McLarena konačno su otkrili da je za tešku nesreću Heikkija Kovalainena u 22. krugu VN Španjolske kriv lak na vijku kojim se naplatak s gumom pričvršćuje za bolid. Taj dio nije bio ispravno prelakiran u tvornici (Enkei), zbog čega se kotač rasklimao. Posljedica je bila puknuće prednje lijeve gume i teško izlijetanje na stazi u Barceloni pri brzini od 240 km/h, nakon čega je Finac udarac u zaštitni zid obložen gumama. Inače, dobra je vijest da je McLarenov pilot uspješno prošao posljednji liječnički test, te je dobio zeleno svjetlo za nastup na nedjeljnoj VN Turske u Istanbulu.
link

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- LeoZGB
- Rezervni vozač
Moram priznat da meni ovo full smiješno zvuči ali opet kad se pogleda koliko su sitnice važne u F1 onda kolko mi god smješno zvučalo ja kao laik stvarno nemogu nac zamjerku toj izjavi.schuey je napisao/la:nekada kad su se takve stvari događale mase i mase ljudi su pljuvali po ferrariju govoreći da izmišljaju i samo se sakrivaju od istine kako bi pokrili svoje grešketex je napisao/la:mclaren je okrivio lak na vijku za hekkijevu nesreću
Čelnici McLarena konačno su otkrili da je za tešku nesreću Heikkija Kovalainena u 22. krugu VN Španjolske kriv lak na vijku kojim se naplatak s gumom pričvršćuje za bolid. Taj dio nije bio ispravno prelakiran u tvornici (Enkei), zbog čega se kotač rasklimao. Posljedica je bila puknuće prednje lijeve gume i teško izlijetanje na stazi u Barceloni pri brzini od 240 km/h, nakon čega je Finac udarac u zaštitni zid obložen gumama. Inače, dobra je vijest da je McLarenov pilot uspješno prošao posljednji liječnički test, te je dobio zeleno svjetlo za nastup na nedjeljnoj VN Turske u Istanbulu.
linkmeni nije jasno u potpunosti na koji lak misle i kakve on veze ima sa učvrščivanjem(ajde da je vijak preliven ali nije) no recimo da im vjerujem ak tako kažu
Sex is like hacking...U go In..U go out...and U pray that U didn´t left something behind
Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.

Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.

- Night Rider
- Početnik
- Navijam za: Vodafone McLaren Mercedes
- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
- brz i zestok
- Početnik
- Kontakt:
- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
Oštetio je zadnju (lijevu) gumu, u prvom zavoju, u dodiru sa Kimievim prednjim spoilerom... Barem mislim da je tako bilo...Maestro je napisao/la:Zašto je Heikki morao prvi put u box (ono na početku utrke)? Gledao sam snimku ali nisam mogao skontati.
Koliko sam skužio i Kimi je malo (ali stvarno malo) oštetio svoj spojler....

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
je,u kontaktu sa kimijem je guma koliko sam skužio napukla,tj.puštalakeexx je napisao/la:Oštetio je zadnju (lijevu) gumu, u prvom zavoju, u dodiru sa Kimievim prednjim spoilerom... Barem mislim da je tako bilo...Maestro je napisao/la:Zašto je Heikki morao prvi put u box (ono na početku utrke)? Gledao sam snimku ali nisam mogao skontati.
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
to bi bilo to,guma je puštala,nema nigdje snimke pa da sam pitam,taj kontakt j e bio kad se blaž dero da je pa nije,još je nekaj bjelo popadalo po stazi? meni se učinilo da je ali nisam ziherKing iCool je napisao/la:U usporenoj snimci treba gledati kimijev spojler sa on boiard perspektive tamo se najbolje vidi da je postojao dodir i morao je Heikki ici u box jer je imao tzv. slow puncture(ne znam kako to prevesti na hrv.),uglavnom to mu je pokvarilo utrku i vjerojatno stajalo mjesta na postolju.Steta...
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Odma na startu u prvom zavoju,da li je nest odletelo s kimijevog bolida to neznam jer je onda bila pokazana ona situaciaj sa fisichellom(isto je zeznul stvar) ali to je druga pricaschuey je napisao/la:to bi bilo to,guma je puštala,nema nigdje snimke pa da sam pitam,taj kontakt j e bio kad se blaž dero da je pa nije,još je nekaj bjelo popadalo po stazi? meni se učinilo da je ali nisam ziherKing iCool je napisao/la:U usporenoj snimci treba gledati kimijev spojler sa on boiard perspektive tamo se najbolje vidi da je postojao dodir i morao je Heikki ici u box jer je imao tzv. slow puncture(ne znam kako to prevesti na hrv.),uglavnom to mu je pokvarilo utrku i vjerojatno stajalo mjesta na postolju.Steta...
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Sad sam malo gledao vremena kroz početak trke. Ma da je Heikki barem uspio riješit ulazak u boks i zamjenu guma za vrijeme SC-a! A ovako je nakon izlaska iz boksa bio 14 sekundi iza Sutila. I približio mu se tek u 10. krugu! Veliki gubitak, kad pogledaš da je "potrošio" 10 krugova samo da bi se primaknio ostatku. Čini mi se da su svi u McLarenu vidili Heikkijevu prvu pobjedu u Turskoj. Baš mi je krivo što ga tako pos*alo! Ali dobar je, dobar...borčina!keexx je napisao/la: Oštetio je zadnju (lijevu) gumu, u prvom zavoju, u dodiru sa Kimievim prednjim spoilerom... Barem mislim da je tako bilo...

- McLaren Mercedes
- Početnik
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
A ništa, Heikki govori da jednostavno nije imao čisti krug. Pošto se na ovoj stazi može prestizati, mislim da će Heikki odradit dobru trku. A vrijedilo bi i radi njega, da mu trka prođe dobro, bez ikakvih s*anja.Lucky je napisao/la: Bilo bi poželjno jer Hamilton ne može sam protiv Ferrarija.A Heikki bi se morao ubaciti da bar Kimiju i Massi malo krade bodove,a ukoliko ovako nastavi od konstruktorskog naslova nema ništa.

- Formula4ever
....da, ja mislim da je Heiki jako dobar vozač (sabran i staložen u svim situacijama, daje kvalitete pravog vozača). Samo što on nema muda stiskat kao Hamilton i vjerojatno zna da nemože još biti prvak pa se prilagođava bolidu i usavršava. Doći će i on na svoje. Puno toga u F1 znači i karakter vozača. Hamilton je znao u prošloj sezoni da je novak i da se Alonsu sprema prvenstvo ali mu je svejedno pokazao zube. Nije se opustio i vozio u sjeni Alonsa(kao što su to dobro odrađivali Fisicella u Renaultu i Rubens dok je bio u Ferrariu). Nije ni fora gledat utrku da prvi iz momčadi pobjeđuje a kolega kruži stazom. Mislim da će Heiki krenut udarnički sljedeće sezone. Trebalo bi biti više takvih arogantnih vozača kao što su Alonso i Montoya. Kad bi Montoya vozio i u retrovizorima vidio Shumia, rađe bi ga gađao volanom ili tjerao na greške kod preticanja nego propustio, mada su tada ostale momčadi bile u zaostatku u odnosu na Ferrari pa se znalo da će Michael sve preć, ali ipak(neki ga nisu tako lako propuštali). Tako ako se sjećate pred dvije godine u Imoli kad je Ferrari Schumiu proradio i počeo loviti Renault, 13 krugova do kraja ga je držao iza leđa. Alonso je zauzimao sve moguće putanje, kasno kočenje, zatvaranje, cimanje a Ferrari je bio vidljivo brži još je u Šumiu kuhalo što ga ne može proć pa je stiskao ko sivonja. Takav stav cijenim, kad se ne propušta ni pod koju cijenu. A ne kao Massa u Turskoj, pusti Hamiltona i to s vanjske strane( izigrao ga je Lewis kao mladog majmuna, dobro da Massa nije još izgubio balans na kočnju pa izletioLucky je napisao/la:Bilo bi poželjno jer Hamilton ne može sam protiv Ferrarija.A Heikki bi se morao ubaciti da bar Kimiju i Massi malo krade bodove,a ukoliko ovako nastavi od konstruktorskog naslova nema ništa.McLaren Mercedes je napisao/la:Heiki ce morati pod hitno popraviti nastupe... ne znam koliko ce mclaren podnositi toliku razliku između njega i hamiltona

...::: // Hamilton United \\ :::...
- brz i zestok
- Početnik
- Kontakt:
- King iCool
- Veteran
- Kontakt: