motore je meni super za gledat, nacin na koji kontroliraju, amortiziraju.. ipak su motori toliko vise interaktivniji sa samim vozacem gdje je on dio motora i voznje..
ovaj pass hummera je presick.. ludo mi je kad u dakaru nekog predju odmah se ubace ispred njih da ih zakure i onemoguce pratnju

kamioni su prica za sebe.. kad ih vidis kod onboardova kako se troje unutra njise, skakuce i drma, smijeh, a sole mota vise nego u wrcu..
takodjer gdje su neke scene zaustavljenog vozaca pokraj "ceste" i dolazi kamion i proleti kao da vozi po autocesti.. onda vidis tempo kojim oni voze i kako to nije nimalo sporo
sto se tice winnera.. to nije po meni bilo upitno od prvog dana.. jbga, mislim da dok su svabe ovoliko aktivirani (dok budu ovoliko trosili za skoro najbolju reklamu), ostali nemaju neke sanse.. jednostavno je to ta masinerija i "stanje uma", vodjenje i kontrola tima koje je ovdje uz pouzdanost auta najbitnije.. a ako se ne varam mini je imao jedan tehnicki kvar..
al to je natjecateljski dio fabrika i ono sto daje novac i bez cega svega jasno ne bi bilo, s druge strane su "svi ostali" sudionici kojih je xxx i od kojih su neki vozaci i timovi takodjer zbog natjecanja kao takvog i ostatak kojih je takodjer pun k - avanturista koji imaju malo dublje djepove i koje privlaci ta zahtjevnost i testiranje sebe i makine..
to je zapravo bit dakara il dakra?

- dakar-a
ja da imam koji milijun viska dakar bi bio definitivno na mojoj bucket listi