Kao što su mnogi primjetili mene već jako dugo nema na ovom forumu. Razlozi??? Mislim da su jasni: Slika ovog sadašnjeg foruma i onog praktički do nedavno više nije ista, ni blizu. Vidim da je jako puno starih i stalnih članova odustalo od foruma, tj više ih nema jer su očito krenuli svojim putem. E pa tako i ja. Svako toliko prozujim po forumu čisto da vidim šta se događa i da li funkcionira sve kak treba, a vidim samo svađe, moderatori se mijenjaju ko gaće, postovi se brišu ko u diktaturi... Kad smo već kod toga, primjetio sam da je nestalo preko 30 mojih postova, no dobro, s obzirom da me više neće ni bit ovdje nije niti toliko bitno... ali opet, šta se čovjek više nesmije ni izražavat ili????
Iskreno, živcira me što se uvela takva diktatura na forum da nitko nesmije ni mrdnut a da modovi skaču oko te osobe... da ne kažem kako su si neki i uzeli malo previše maha i svašta si dozvoljavali. Sorry Sale, bez uvrede, ja sam odmah pri promjeni foruma rekao da više nije to to, i svi su rekli kako se treba naviknut, ali ja znam da će se svi stariji članovi složit da iako je ovaj forum možda tehnički napredniji nije ni približno blizu dobar kao onaj stari, pravi, di smo se svi stvarno džali kao jedna velika ekipa.
Iako sam dugo član ovog foruma, mogu reć od samih početaka, još dok foruma nije bilo nego tek guestbook... smatram da više nije to to i ako se nastavi ovako forum će potonuti totalno i više se neći moći dignut natrag, zato molim vas da pazite što radite i ja vam želim svu sreću da uspijete. No, previše novih članova dolazi, previše starih odlazi, previše ima gluposti, previše nerviranja i svađanja i to nije to.
Bilo mi je lijepo bit na ovom forumu, i družit se s ekipicom iako sam bio samo na jednom skupu, ali opet mogu reć da su svi na neki svoj poseban način fenomenalni i zabavni, i forum će mi uvijek ostat u sjećanju i po ekipi, i po raspravama i po tome što sam ipak tu upoznao ljubav svog života. Eto koliko je svijet malen.
Toliko od mene...
Bye bye...
Veky is signing off...