Ako će se nadmetanje odvijati prema našim željama, duga nula, naše vodstvo, pa neka Turci jurnu po gol...
je li moguce da netko planira na ovakav nacin?
pa koliko cemo jos sramoti morat trpit dok se ne vrati nas sport na pravi kolosjek.. mah.. zapravo ne razmisljam previse o repki i o nacinu jer bi me to nanerviralo, a ne zelim im dat gusta
jos mi je vaga ravna, mozda malo vise poteze prema zelji da izgubimo, al je problem sto ce onda imat isprike i oprat ruke odmah jer nismo kompletni, tako da od toga nis..
jasno mi je da se ne poziva recimo klasnic posto se ni ne planira igrat napadacki nogomet..
ne kuzim posto smo u obrani bananus, zasto se onda ne promjeni taktika na agresivni napadacki nogomet..
2 napadaca moraju bit pod obavezno, danas se nogomet ne igra sa krilima i spicom, a pogotovo kada vise nemamo nekog tko ce zabijat, od prse, starog dudua, sad vise nitko ne zna gurnut tu loptu u gol.. nije to ni cudno kad nitko ne igra na pozicijama koje im pasu..
ugl.. perisic i srna - jelavic pred golom spusta za eduarda/olica/mandju.. raketa- modric- pranjic su dobra sredina..
iza je vise manje svejedno posto neznas kako ce odigrat i koliko ce tko gafova napravit.. ali simunic - vida? i tko god zeli a da nije vukojevic..