Ja se nadam da će u Monacu ovog vikenda biti što više ovakvih prizora.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Vjerojatno će ti se ostvarit želja, bit će puno Ferrarijevih navijača u Monacu, tako se barem govori.F2004_the_best_ever je napisao/la:[ http://image2.sina.com.cn/ty/up/2006-04 ... 003501.jpg ]
Ja se nadam da će u Monacu ovog vikenda biti što više ovakvih prizora.
Pa to što se gradi, mei je ružno, previše zatvoreno. Inače pohvale za poravat asfalt, iako je ona stara rupa meni draža.damjan.cule je napisao/la:Što je užas?? Poravnali su asfalt...to je jedina promjena na stazi...druga stvar što se nešto gradi tu pored...
F1NAC je napisao/la:hmm ako to bude za vrijeme trke prijenos ce bit koma posto kamera sa strane mora gleda tocno tu di je ta grdosija bočna
Pa u Monaku su uvijek 1. i 2. treninzi bili cetvrtkomKenny je napisao/la:Odakle sad četvrtkom FP1 i FP2?
Zaboravio, poseban je taj MonacoNitrous Oxide Systems je napisao/la:Pa u Monaku su uvijek 1. i 2. treninzi bili cetvrtkomKenny je napisao/la:Odakle sad četvrtkom FP1 i FP2?
Promasio cijeli FP1 i tebi nije problem??I ne radi se o tome da mu nesto nije odgovaralo jer je rekao da je bolid neupravljiv,da bio crashao u prvom zavoju.Jel mi mozes navesti kad je neko mjenjao upravljacki sistem zavrijeme FP kad je to nerjetko,ja se osobno ne mogu sjetiti.A tokad kazem prije ,za Monaco svi koriste specijalan upravljacki sustav tako da su svi mijenjali.damjan.cule je napisao/la:ajde mi objasni kako je mogao prije? izašao je na stazu, odradio krug, vidio da mu ne odgovara i tražio da se zamijeni...ja stvarno ne vidim nikakav problem u tome...
zato jer je u petak kao Drivers ball , glamur i šetnja tepihomKenny je napisao/la:Odakle sad četvrtkom FP1 i FP2?