Reprezentativni nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- elder
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Lewis Hamilton
Re: Reprezentativni nogomet
Naci dobro da nisam gledal, sad gledam rezultate i bolje se ne kladiti na ove prijateljske utaknice 

Darkness rises when silence dies
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Bila je ona jos gora, za vrijeme Barica.Chuck Norris je napisao/la:Ovo je bilo tako mučno za gledati,ni mi a ni Irci nisu pokušali dati gol nego čuvamo 0-0 kao da bodovi nešto znače.
Ne vidim smisao igranja ovakvih utakmica.
I još jedna stvar svi se rugamo Jurčiću,Ivankoviću o kontroliranom nogometu,ali ova Bilićeva reprezentacija je još gora po tom pitanju.Ne sjećam se kad smo dali gol nekoj imalo ozbiljnijoj reprezentaciji

A cuj, ja mislim da je Bilicu ponestalo ideja, ionako je rekao da ce poslje Eura otici, tako da....samo onda se postavlja pitanje, tko ce doci?
Btw. Njemacka 3-2 Brazil

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
A doći će najvjerovatnije CicoScuderia je napisao/la: Bila je ona jos gora, za vrijeme Barica.![]()
A cuj, ja mislim da je Bilicu ponestalo ideja, ionako je rekao da ce poslje Eura otici, tako da....samo onda se postavlja pitanje, tko ce doci?
Ali ovo je zaista loše,naša posljednja dobra utakmica je protiv Njemačke,i očigledno je problem u izborniku
Kukavička igra bez ikakvih pokušaja da se dadne gol u Gruziji,pa protiv Grčke,pa u Ukrajini...to više nije i ne može biti slučajnost
...put u raj nije posut ružama...
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Mislim da bi definitivno trebalo pozvati Ibaneza u reprezentaciju. Reprezentacija u Striniću nema budućnosti. 

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Ma kakav Ibanez...luka_kimi je napisao/la:Mislim da bi definitivno trebalo pozvati Ibaneza u reprezentaciju. Reprezentacija u Striniću nema budućnosti.

Ovakva igra sinoć je sramota. Ovako ne igr reprezentacija iz top 10. Igramo starinski nogomet, guši se lopta, sporo to sve ide. Svaki igrač ima 3,4 dodira s loptom. Mi ne znamo izvesti pravu kontru.
Zato se i bojim utakmica naše repke jer više nemamo ideje u napadu, više nikome ne možemo zabiti gol. Naše pobjede su sa 1 razlike (2 max) protiv dosta slabijih protivnika. Vezni red nema kreacije, Modrić je po meni predaleko od gola, samo širi ruke jer ne zna kud bi s tom loptom. Kranjčar pokušava sa svojim idejama, ali isto nije rješenje za lijevo krilo. Treba nam neki brzanac. Mislim da nam fali dosta Rakitić u kreaciji. On je igrao zadnjeg veznog, a Modrića se tada gurne bliže golu.
Vrsaljko defintivno treba dobiti više šansi jer je živ igrač i bolje surađuje sa Srnom. Također bi trebalo dati priliku Badelju, Lakiću, pa i Tomečaku (možda na lijevoj strani?)
Napadači isto loši (osim Mandžukića jučer koji je bio po meni naš najbolji igrač sinoć), ne dobivaju prave lopte.
Moj sastav:
----------------- Pletikosa -----------------
Vrsaljko --- Ćorluka --- Lovren ----- Joe
----------- Rakitić ----- Vukojević -------
Srna ---------------------------------- Olić
----------------- Modrić -------------------
---------------- Mandžukić ---------------
Zadnja izmjena: Schumy.d, dana/u 11 kol 2011, 12:12, ukupno mijenjano 1 put.
- luka_kimi
- Moderator
Neka nova nogometna formacija vidim, 4-2-3-2. Imaš jednog igrača viška. 

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Scuderia
- Moderator
- Schumy.d
- Legenda
U jbte, stvarnoluka_kimi je napisao/la:Neka nova nogometna formacija vidim, 4-2-3-2. Imaš jednog igrača viška.

Onda Olić ide umjesto Iličevića.

- luka_kimi
- Moderator
Kranjčar?Schumy.d je napisao/la:U jbte, stvarnoluka_kimi je napisao/la:Neka nova nogometna formacija vidim, 4-2-3-2. Imaš jednog igrača viška.![]()
![]()
Onda Olić ide umjesto Iličevića.

- Schumy.d
- Legenda
Jbg, netko mora van. Mislim da su Rakitić i Modrić bolji kreatori od njega. Istina da je on jedan od boljih u repki, pogotovo u zadnje vrijeme. Ali mislim da bi na lijevoj strani trebali imati nekog bržeg tako da oba krila budu podjednako dobra. A i situacija u klubu mu ne ide u korist jer ne igra.luka_kimi je napisao/la:Kranjčar?

- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
....sto reci nego da nam treba novi izbornik svjeza krv....svaka cast bilicu...no jednostavno mislim da nema hrabrosti da ucini istu stvar kao sto je ucinio kada je dosao...uvesti mlade zeljne borbe dokazivanja...ubrzati igru...kostur momcadi ima...dva tri nova igraca bi po mom misljenju repki dala poletnost kakvu je repka dobile kada je bilic zasjeo na kormilo...ako to ekspresno ne ucini mislim da bi jos brze trebao otici jer vremena vise bas nema...
1982 UCV 1919
- Schumy.d
- Legenda
Ma ne trebaju 2,3 nova. Ima on dobre igrače, uveo je Lovrena, Perišića, Iličevića, samo on treba posložiti tu repku. Treba se zapitati da li to funkcionira ako Modrić provede više vremena na našoj polovici nego na protivničkoj ili da lijevog krila ni nemamo, a protivnici dupliraju desnu stranu?Dr. DJ je napisao/la:....sto reci nego da nam treba novi izbornik svjeza krv....svaka cast bilicu...no jednostavno mislim da nema hrabrosti da ucini istu stvar kao sto je ucinio kada je dosao...uvesti mlade zeljne borbe dokazivanja...ubrzati igru...kostur momcadi ima...dva tri nova igraca bi po mom misljenju repki dala poletnost kakvu je repka dobile kada je bilic zasjeo na kormilo...ako to ekspresno ne ucini mislim da bi jos brze trebao otici jer vremena vise bas nema...
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
sto se tice modrica upotpunosti se slazem sa tobom...protiv jedne irske gdje bi nas trebao razigravati praviti razliku on prakticki igra zadnjeg veznog...prema meni mislim da je za lijevu stranu rjesenje kranjcar...koliko god njega osporavali ili govorili da neigra u klubu konstantno...kad god mu se pruzila prilika odigra je na razini...
nisam dinamovac cak stovise....ali mislim da bi se ubuduce trebalo dati vise prigoda badelju i vrsaljku...
nisam dinamovac cak stovise....ali mislim da bi se ubuduce trebalo dati vise prigoda badelju i vrsaljku...
1982 UCV 1919
- Scuderia
- Moderator
- Armanini
- Svjetski prvak
hrvatska posla..'Nije on ništa ružno rekao. Odbio je pružiti ruku članovima stručnog stožera
zgadila mi se i reprezentacija.. jedina svijetla tocka naseg nogometa..
edit
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 8L9JyBBTA8" onclick="window.open(this.href);return false;
nice
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...još da izbaci sebe i svoj "stručni" stožer i to bi bilo to...ovo je treniranje strogoće na igraču koji nema neki veliki utjecaj (nit' smrdi nit' miriše) - a to se trebalo činiti puno ranije na nekim puno utjecajnijim igračima i mangupima...ionako smo totalno deficitarni na toj poziciji pa možemo još malo smanjiti fond igrača...Scuderia je napisao/la:Bilic izbacio Pranjica iz repke
KLIK
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Jedina dobra vijest je da je ovo početak kraja Slavena Bilića
...put u raj nije posut ružama...
- Spretni Pajkan
- Početnik
- Navijam za: Mark Webber i male momcad
Moram priznat,bio sam za njega kad je tek dosa,ali sad se totalno pogubio.Triba nam osvjezenje na izbornickoj klupi,i to pod hitno,jer ova alibi igra,i recentni rezultati reprezentacije nemaju vise smisla.
RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
- Scuderia
- Moderator
Popis igraca za Maltu i Izrael
Pletikosa, Subašić i Kelava (vratari); Ćorluka, Šimunić, Lovren, Strinić, Vrsaljko, Vida, Schildenfeld, Pamić; Modrić, Vukojević, Badelj, Dujmović; Srna, Rakitić, Kranjčar, Iličević; Perišić, Mandžukić, Olić, Petrić, Kalinić, Jelavić, Eduardo, Klasnić.
Pletikosa, Subašić i Kelava (vratari); Ćorluka, Šimunić, Lovren, Strinić, Vrsaljko, Vida, Schildenfeld, Pamić; Modrić, Vukojević, Badelj, Dujmović; Srna, Rakitić, Kranjčar, Iličević; Perišić, Mandžukić, Olić, Petrić, Kalinić, Jelavić, Eduardo, Klasnić.

- Dr. DJ
- Svjetski prvak
...popis vise manje ok...ali mi nikako neide u glavu pozivanje Schildenfelda ?!
1982 UCV 1919
- elder
- Svjetski prvak
Evo ak neko oce vrlo vjerojatno prolazni listic za petak i subotu

- Schumy.d
- Legenda
Pa neka sam ja "sjeo s ulice na komp"...Armanini je napisao/la:vrsaljko, badelj.. lol.. bas pravi kandidati za repku..

Badelj = gol + asistencija
- Armanini
- Svjetski prvak
da.. mjenjam misljenje.. badelj je jedan od najboljih igraca jer je dao jedan gol.. ne zaboravimo i asistenciju.. to ne moze bilo tko..
ajd da je dao 4 komada ko djeko, pa da se osjetis pozvan trazit i rezat komentar jos jos, al ovo je urnebesno..
al eto i miljenik mi vukojevic dao gol
kao da su za mene igrali
cak i lovren hehe..
ajd da je dao 4 komada ko djeko, pa da se osjetis pozvan trazit i rezat komentar jos jos, al ovo je urnebesno..
al eto i miljenik mi vukojevic dao gol

- elder
- Svjetski prvak
Ma lose su odigrali, to je trebalo biti bez primljenog gola i puno uvjerljivije. A ovaj listic svoj gore nebudem ni komentiral koji promšaj da su to strahote.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari