Ko je spomenuo Alonsa? Ja nisamAlonso-champ je napisao/la:Kritike su uvjek tu,kritika koliko hoces...
Covjek se nasluso obecanja u pet godina,odlucio je promjeniti sredinu,mislis li ti da je on mislio kako ce biti sa Hondom u prvoj godini na vrhu?
Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- F1NAC
- Moderator

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: Fernando Alonso

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
Alonso-champ
- Veteran

- Navijam za: Fernando Alonso
- F1NAC
- Moderator

Sad nas je kostao mozda jedine napete borbe danas 

-
Chuck Norris
- Veteran

Šteta što Ricciu nije krug ranije vrisnuo motor pa da uzme poticajni bod
...put u raj nije posut ružama...
- F1NAC
- Moderator

ima neku ozljedu oka ili nesto da nosi naocale za sunce na pressici? wtf
Edit:
Ima ozljedu oka. Infekcija kapka. Za vikend bi trebalo bit ok
Edit:

- McLewis
- Veteran

- Navijam za: McLaren i Mercedes
Čikalonso kaze da ce biti bolji nego sto kriticari misle da ce se poboljsat!!
http://www1.skysports.com/f1/news/12479 ... s-expected" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www1.skysports.com/f1/news/12479 ... s-expected" onclick="window.open(this.href);return false;
McLaren u <3
- speedy56
- Legenda

- Navijam za: FAlonso ALotterer
Stavio je prije par dana na twittteru onu fotku oka izbliza, ali je tekst bio na španjolskom pa nisam ništa skužioF1NAC je napisao/la:ima neku ozljedu oka ili nesto da nosi naocale za sunce na pressici? wtf
Edit:

- Bernardinac
- Rezervni vozač

Rezao sa flexaricom nešto na mp4-30 pa mu upalo u oko.
Pa sad zlobnici, kažite kako Alonso ne zna razvijat bolid i nije tehničar.
Pa sad zlobnici, kažite kako Alonso ne zna razvijat bolid i nije tehničar.
- F1NAC
- Moderator

Zanimljivo odbrusio De Montezemolu koji je rekao da je McLaren u krizi na sto je FA rekao da je razocaran da drugi nemogu primjetit njihove pomake i da neki neznaju prihvatit NE.
EDIT:
Mclarenovci zar nije Stella trkaći inzinjer od Alonsa? zasto mu se javlja onaj koji je bio dosad Magnussenu, Perezu, Hamiltonu?
EDIT:
Mclarenovci zar nije Stella trkaći inzinjer od Alonsa? zasto mu se javlja onaj koji je bio dosad Magnussenu, Perezu, Hamiltonu?

- Toon
- Veteran

- Navijam za: mclaren
da bi zbunili neprijatelja...to što smo usput i mi zbunjeni nema veze, mi smo kolateralne žrtve...F1NAC je napisao/la:
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- speedy56
- Legenda

Stella nije Alonsov inženjer, on nosi ponosnu titulu "head of track operations"
Ted Kravitz approves
Ted Kravitz approves

- F1NAC
- Moderator

Ne pratim opoziciju al sjecam se kravitzovog twita s pocetka sezone kad je napisao da ce bit race engineer.steta, bas ih je zabavno bilo slusat

- speedy56
- Legenda

- Cuky
- Moderator

- Navijam za: Ferrari
malo se gubit počeo...vjerojatno vožnja na zadnjem mjestu, zaostatci za krug i udisanje tuđeg ispuha loše utječe na ljude...
Uglavnom, njegov je zaključak da to što je Ferrari zaostao 45 sekundi u Španjolskoj pokazuje da nisu ništa napredovali u odnosu na prošlu godinu
Fernando Alonso says 'nothing has changed' at Ferrari since he left
Uglavnom, njegov je zaključak da to što je Ferrari zaostao 45 sekundi u Španjolskoj pokazuje da nisu ništa napredovali u odnosu na prošlu godinu
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- F1NAC
- Moderator

To su vec one dobro znane mind games u reziji Fernanda Alonsa. duboko u sebi zna da se zahebo.Cuky je napisao/la:malo se gubit počeo...vjerojatno vožnja na zadnjem mjestu, zaostatci za krug i udisanje tuđeg ispuha loše utječe na ljude...

- zonelsk
- Veteran

- Navijam za: FA
Moguce, ali dalje bi bio drugi, sam sto sad mora vrtit krugove na kraju grida.
I like to race, not to do laps alone.
-
Sanel
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
F1NAC je napisao/la:To su vec one dobro znane mind games u reziji Fernanda Alonsa. duboko u sebi zna da se zahebo.Cuky je napisao/la:malo se gubit počeo...vjerojatno vožnja na zadnjem mjestu, zaostatci za krug i udisanje tuđeg ispuha loše utječe na ljude...
O čemu ti pričaš? Pa i prošle godine su bili gotovo pa isti zaostaci ferrarija za Mercedesom samo što su Williamsi bili bolji i Red Bullovi pa se ugurali tu negdje između njih. Ove godine je RB pušiona, a ni Williams nije na razini pa izgleda kao da je Ferrari ne znam ti kolko napredovao. I dalje će se Ferrari boriti isključivo za otpatke ove sezone, a sljedećih imaju potencijal jednak kao i Mclaren, ni manji ni veći
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- F1NAC
- Moderator

Gap u odnosu na Mercedes u zadnjoj utrciSanel je napisao/la:F1NAC je napisao/la:To su vec one dobro znane mind games u reziji Fernanda Alonsa. duboko u sebi zna da se zahebo.Cuky je napisao/la:malo se gubit počeo...vjerojatno vožnja na zadnjem mjestu, zaostatci za krug i udisanje tuđeg ispuha loše utječe na ljude...
O čemu ti pričaš? Pa i prošle godine su bili gotovo pa isti zaostaci ferrarija za Mercedesom samo što su Williamsi bili bolji i Red Bullovi pa se ugurali tu negdje između njih. Ove godine je RB pušiona, a ni Williams nije na razini pa izgleda kao da je Ferrari ne znam ti kolko napredovao. I dalje će se Ferrari boriti isključivo za otpatke ove sezone, a sljedećih imaju potencijal jednak kao i Mclaren, ni manji ni veći
9 14 Spain Fernando Alonso Ferrari 55 +1:25.813
Sorry ali Ferrari vec ima jednu pobjedu i na svakom podiju su dosad
Gap za MErcedesom pred tocno godinu dana
6 14 Spain Fernando Alonso Ferrari 66 +1:27.743
Naravno kao navijač Alonsa to neces ni gledat nego ces se furat na spiku "ah i dalje bi bio drugi kakva mu je korist od toga", neznam dali si pratio otpocetka restrukturiranja u Ferrariju, cilj je ove godine bio bar 2,3 pobjede. AL eto bolje se ocito vozit odiza i gledat svako toliko plave zastave nego bit na podiju pa mozda i na najvisoj stepenici.
Meni izgleda da je vec ljubomoran na formu iz razlog sto nakon svake hebene trke nesto komentira kako nije pozalio jer Ferrari je i dalje drugi ugl nakon svake trke on govori o Ferrariju, al eto uziva u Mclarenu pa koga briga. al eto Ferrari nije napravio nikakav napredak i ostali su na istom mjestu.

- Cuky
- Moderator

Sanel je napisao/la:O čemu ti pričaš? Pa i prošle godine su bili gotovo pa isti zaostaci ferrarija za Mercedesom samo što su Williamsi bili bolji i Red Bullovi pa se ugurali tu negdje između njih. Ove godine je RB pušiona, a ni Williams nije na razini pa izgleda kao da je Ferrari ne znam ti kolko napredovao. I dalje će se Ferrari boriti isključivo za otpatke ove sezone, a sljedećih imaju potencijal jednak kao i Mclaren, ni manji ni veći
O čemu Alonso priča bolje rečeno...do sada nije o tome pričao nego eto jednu utrku je Mercedes pregazio Ferrari i odmah se javio...pa da usporedimo kako je to sve ostalo isto kao prošle godine...kaže Alonso prošle godine da je zaostatak bio pola minute do minutu, a da je sada u Španjolskoj bilo 45 sekundi što pokazuje da je sve ostalo isto...pa da usporedimo onda zaostatke prošle i ove godine:
2014: 1. Hamilton 1:41:05.155, a brži od dva Ferrarija: 6. Alonso +1:27.743
2015: 1. Rosberg 1:41:12.555, a brži od dva Ferrarija: 3. Vettel +45.342
Naravno da je direktna usporedba nemoguća zbog prometa, vremenskih uvjeta, ali čisto za usporedbu evo par brojki:
Mercedesovo vrijeme u utrci ove je godine bilo 7.400 sekundi sporije, dok je Ferrarijevo bilo brže za 42.401 sekundi, po čemu ispada da je kroz 66 krugova na VN Španjolske Ferrarijev zaostatak smanjen za 35.001 sekundi ili 0.530 sekundi po krugu, pričam naravno samo o VN Španjolske prošle i ove godine.
Sad što se tiče Williamsa i njihovog pada u formi...
Zaostatak najboljeg Williamsa u utrci za Hamiltonom je prošle godine bio +1:19.293, dok je zaostatak najboljeg Williamsa ove godine za Rosbergom bio +59.217. Već prije smo zaključili da je Mercedesova utrka bila sporija za 7.400 sekundi dok je Williamsova bila bolja za 20.076 što pokazuje da je Williams naspram Mercedesa napredovao za 12.767 sekundi kroz 66 krugova ili 0.192 sekundi po krugu.
Iz toga je vidljivo da Williams nije pao, čak je i nadoknadio malo ispod 2 desetinke, nego je Ferrari više vremena nadoknadio, točnije Ferrari je nadoknadio 0.338 sekundi više nego Williams.
Ponavljam, to je samo za VN Španjolske 2014-2015
PS: Za provjeru da nisam pogriješio sa preračunavanjem pretvorio sam vremena za sve 3 ekipe u obje utrke u sekunde, i dobijem iste rezultate:
2014: Mercedes: 6065,155s; Ferrari: 6152,898s; Williams: 6144,448s
2015: Mercedes: 6072,555s; Ferrari: 6117,897s; Williams: 6131,772s
Razl: Mercedes: +7,400s; Ferrari: -35,001s; Williams: -12,676s

- Kenny
- Legenda

- Navijam za: Williams i MS
Cuky po ovome ispada da je prošlogodišnji Mecr brži od trenutnog 

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja
- Bernardinac
- Rezervni vozač

@Cuki, brojke su OK.
Ovo je provokativna izjava, odnosno podjebavanje druge strane.
Nije Alonso toliko blesav pa da ne zna da Ferrari izgleda puno bolje, ali na kraju krajeva sve je isto ako se ne budu borili za naslov.
Alonsu je laknulo nakon ove utrke, jbga. i sad ih(šefove, bivše i sadašnje) podjebava
A ovo vrijeme Merca +7,400s, pa znamo svi da oni mogu brže.
Ovo je provokativna izjava, odnosno podjebavanje druge strane.
Nije Alonso toliko blesav pa da ne zna da Ferrari izgleda puno bolje, ali na kraju krajeva sve je isto ako se ne budu borili za naslov.
Alonsu je laknulo nakon ove utrke, jbga. i sad ih(šefove, bivše i sadašnje) podjebava
A ovo vrijeme Merca +7,400s, pa znamo svi da oni mogu brže.
- Cuky
- Moderator

zato sam i rekao da se brojke ne mogu uzeti kao 100% sigurne jer smo vidjeli da Mercedes može u Barceloni brže nego je Rosberg vozio (Hamilton je dosta krugova zaredom vozio FL nakon što je Vettel otišao drugi puta u boks) nego da su tu kao neki pokazatelj pomaka gore-dolje. Za precizniju sliku trebalo bi ovako nešto napraviti i za ostale utrke, no po mogućnosti usporedbu napraviti sa utrkama na kojima su i ove i prošle godine bili slični vremenski uvjeti...tek onda bi se dobila neka preciznija slika

- Bernardinac
- Rezervni vozač

Bilo bi lijepo vidjeti i te brojke ali mislim da nema potrebe na to gubiti vrijeme.Cuky je napisao/la:zato sam i rekao da se brojke ne mogu uzeti kao 100% sigurne jer smo vidjeli da Mercedes može u Barceloni brže nego je Rosberg vozio (Hamilton je dosta krugova zaredom vozio FL nakon što je Vettel otišao drugi puta u boks) nego da su tu kao neki pokazatelj pomaka gore-dolje. Za precizniju sliku trebalo bi ovako nešto napraviti i za ostale utrke, no po mogućnosti usporedbu napraviti sa utrkama na kojima su i ove i prošle godine bili slični vremenski uvjeti...tek onda bi se dobila neka preciznija slika
Ferrari jeste napredovao, zadnja utrka je možda moglo i bolje ali kad pogledaš sve ostale utrke definitivno bolje izgledaju.
Bar se vidi da je bolid "vozljiv".
Druga su momčad i to je napredak, bez obzira što su drugi omanuli. To nije Ferrarijev problem.
Alonso podjebaje jer mu je laknulo što su unatoč svemu ponovo skoro minutu u zaustatku.
Alonso je jednostavno happy što je, sad za sad "ubo" jer se i ove godine vjerojatno ne bi mogao boriti za naslov da je ustao u ferrariju, iako vjerujem kako bi redovno bio na podiju da je ostao.
-
Alonso-champ
- Veteran

Kolega Bernardinac evo i ja cu malo bocnut:Alonso da vozi ovaj Ferrari bio bi ako ne prvi onda redovno drugi,al opet opet tesko da bi postao prvak-istina

Alonsista hasta la muerte..
- F1NAC
- Moderator

Da je Alonso u Ferrariju vjerovatno bi Fry i Tombazis jos bili tu pa nebi bilo takvog bolida