Ko je spomenuo Alonsa? Ja nisamAlonso-champ je napisao/la:Kritike su uvjek tu,kritika koliko hoces...
Covjek se nasluso obecanja u pet godina,odlucio je promjeniti sredinu,mislis li ti da je on mislio kako ce biti sa Hondom u prvoj godini na vrhu?

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Ko je spomenuo Alonsa? Ja nisamAlonso-champ je napisao/la:Kritike su uvjek tu,kritika koliko hoces...
Covjek se nasluso obecanja u pet godina,odlucio je promjeniti sredinu,mislis li ti da je on mislio kako ce biti sa Hondom u prvoj godini na vrhu?
Stavio je prije par dana na twittteru onu fotku oka izbliza, ali je tekst bio na španjolskom pa nisam ništa skužioF1NAC je napisao/la:ima neku ozljedu oka ili nesto da nosi naocale za sunce na pressici? wtf
Edit:
Ima ozljedu oka. Infekcija kapka. Za vikend bi trebalo bit ok
da bi zbunili neprijatelja...to što smo usput i mi zbunjeni nema veze, mi smo kolateralne žrtve...F1NAC je napisao/la:
Mclarenovci zar nije Stella trkaći inzinjer od Alonsa? zasto mu se javlja onaj koji je bio dosad Magnussenu, Perezu, Hamiltonu?
To su vec one dobro znane mind games u reziji Fernanda Alonsa. duboko u sebi zna da se zahebo.Cuky je napisao/la:malo se gubit počeo...vjerojatno vožnja na zadnjem mjestu, zaostatci za krug i udisanje tuđeg ispuha loše utječe na ljude...
Uglavnom, njegov je zaključak da to što je Ferrari zaostao 45 sekundi u Španjolskoj pokazuje da nisu ništa napredovali u odnosu na prošlu godinu
Fernando Alonso says 'nothing has changed' at Ferrari since he left
F1NAC je napisao/la:To su vec one dobro znane mind games u reziji Fernanda Alonsa. duboko u sebi zna da se zahebo.Cuky je napisao/la:malo se gubit počeo...vjerojatno vožnja na zadnjem mjestu, zaostatci za krug i udisanje tuđeg ispuha loše utječe na ljude...
Uglavnom, njegov je zaključak da to što je Ferrari zaostao 45 sekundi u Španjolskoj pokazuje da nisu ništa napredovali u odnosu na prošlu godinu
Gap u odnosu na Mercedes u zadnjoj utrciSanel je napisao/la:F1NAC je napisao/la:To su vec one dobro znane mind games u reziji Fernanda Alonsa. duboko u sebi zna da se zahebo.Cuky je napisao/la:malo se gubit počeo...vjerojatno vožnja na zadnjem mjestu, zaostatci za krug i udisanje tuđeg ispuha loše utječe na ljude...
O čemu ti pričaš? Pa i prošle godine su bili gotovo pa isti zaostaci ferrarija za Mercedesom samo što su Williamsi bili bolji i Red Bullovi pa se ugurali tu negdje između njih. Ove godine je RB pušiona, a ni Williams nije na razini pa izgleda kao da je Ferrari ne znam ti kolko napredovao. I dalje će se Ferrari boriti isključivo za otpatke ove sezone, a sljedećih imaju potencijal jednak kao i Mclaren, ni manji ni veći
Sanel je napisao/la:O čemu ti pričaš? Pa i prošle godine su bili gotovo pa isti zaostaci ferrarija za Mercedesom samo što su Williamsi bili bolji i Red Bullovi pa se ugurali tu negdje između njih. Ove godine je RB pušiona, a ni Williams nije na razini pa izgleda kao da je Ferrari ne znam ti kolko napredovao. I dalje će se Ferrari boriti isključivo za otpatke ove sezone, a sljedećih imaju potencijal jednak kao i Mclaren, ni manji ni veći
Bilo bi lijepo vidjeti i te brojke ali mislim da nema potrebe na to gubiti vrijeme.Cuky je napisao/la:zato sam i rekao da se brojke ne mogu uzeti kao 100% sigurne jer smo vidjeli da Mercedes može u Barceloni brže nego je Rosberg vozio (Hamilton je dosta krugova zaredom vozio FL nakon što je Vettel otišao drugi puta u boks) nego da su tu kao neki pokazatelj pomaka gore-dolje. Za precizniju sliku trebalo bi ovako nešto napraviti i za ostale utrke, no po mogućnosti usporedbu napraviti sa utrkama na kojima su i ove i prošle godine bili slični vremenski uvjeti...tek onda bi se dobila neka preciznija slika