Ganjaju drugu karijeru

MERCEDES GP PETRONAS - WORLD CUP
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
A imali su 2. najbrži krug utrke barem.King iCool je napisao/la:Mercedes se danas potpuno blamiral. Šumaher sa taktikom kakvu bi djeca u vrtiću imala a Rosberg nakon trćine utrke već s problemima sa kočnicama.
Logičnim redosljedom bi išlo: ne valja bolid ne valjaju im trkači inžineri, ne valja vozač.Forza je napisao/la:Ma ne valja bolid ne valjaju im trkači inžineri. Još je i Ross gladao ong Schumacherovog i samo kimao glavom. Šteta za Mercedes.
Ne valja više ništa u tom timu otkako je postao Mercedes.Forza je napisao/la:Ma ne valja bolid ne valjaju im trkači inžineri. Još je i Ross gladao ong Schumacherovog i samo kimao glavom. Šteta za Mercedes.
s pirellijevim gumama.mislim na pravo,recimo tako neograničeno testiranje bolida kojim će se voziti sljedeće godineDani je napisao/la:S kojim gumama? Sa briđicama im nema smisla kada dolazi pirelli.
Ja nisam baš najsigurniji da razumijem i tvoje prvo pitanje... Misliš na testiranje, kao ona što su preko zime, ili da ga vrte unutar trkaćeg vikenda? Ako misliš na "standardna" testiranja, to je svima zabranjeno (osim 4 straight-line, i za mlade vozače nakon završetka sezone). A na bolidima za 2011 već svi rade. Pod tim "rade" mislim na skice, nacrte, programe...rijetko tko ima proizveden prije kraja godine.vidc je napisao/la:s pirellijevim gumama.mislim na pravo,recimo tako neograničeno testiranje bolida kojim će se voziti sljedeće godineDani je napisao/la:S kojim gumama? Sa briđicama im nema smisla kada dolazi pirelli.
Bilo da su standardna testiranja ili ona unutar GP vikenda, nitko od trenutno aktivnih timova neće ni primirisati Pirelliju prije krajagringo73 je napisao/la:Ja nisam baš najsigurniji da razumijem i tvoje prvo pitanje... Misliš na testiranje, kao ona što su preko zime, ili da ga vrte unutar trkaćeg vikenda? Ako misliš na "standardna" testiranja, to je svima zabranjeno (osim 4 straight-line, i za mlade vozače nakon završetka sezone). A na bolidima za 2011 već svi rade. Pod tim "rade" mislim na skice, nacrte, programe...rijetko tko ima proizveden prije kraja godine.vidc je napisao/la:s pirellijevim gumama.mislim na pravo,recimo tako neograničeno testiranje bolida kojim će se voziti sljedeće godineDani je napisao/la:S kojim gumama? Sa briđicama im nema smisla kada dolazi pirelli.
da,mislim na standardna testiranja,u smislu recimo mercedes napravi neki prototip do kraja 8.mjeseca i schumacher cijeli 9.mjesec izađe na recimo nurburgring s njim i testira ga.al ništa od tog ako su testiranja zabranjena i za takve slučajeve već najviše što mogu je nacrtat bolid i testirat ga u zračnom tunelu.ni rano prebacivanje na bolid za 2011. u ovakvim uvjetima ne garantira ništa...gringo73 je napisao/la:Ja nisam baš najsigurniji da razumijem i tvoje prvo pitanje... Misliš na testiranje, kao ona što su preko zime, ili da ga vrte unutar trkaćeg vikenda? Ako misliš na "standardna" testiranja, to je svima zabranjeno (osim 4 straight-line, i za mlade vozače nakon završetka sezone). A na bolidima za 2011 već svi rade. Pod tim "rade" mislim na skice, nacrte, programe...rijetko tko ima proizveden prije kraja godine.vidc je napisao/la:s pirellijevim gumama.mislim na pravo,recimo tako neograničeno testiranje bolida kojim će se voziti sljedeće godineDani je napisao/la:S kojim gumama? Sa briđicama im nema smisla kada dolazi pirelli.
e to bi bilo zanimljivo, jedan je evidentno korodirao, a drugi je na najboljem putu........a možda bi bilo dobro da fia da merđi i treći bolid, pa da ih rosberg šamara obojicudarky je napisao/la:Kimi i Schumaher skupa u merđi?
http://autoklub.jutarnji.hr/mercedesov- ... u-/846417/" onclick="window.open(this.href);return false;
A ne.... ni blizu tog trojca.... dok su bili u toj opremi i bili su na vrhu, a kada dodjose(u) u sivu...nigdje ihluka_kimi je napisao/la:Trojac iz mog potpisa u istoj ekipi.
Iako ne vjerujem u to... Nažalost.