Formula 1 team - Mercedes-AMG Petronas Formula One Team [F1 W13]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Igor18
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Schumachera

Re: Formula 1 team-Mercedes Grand Prix

Post Postao/la Igor18 »

Evo zakaj su podbacili u kanadi i jučer u kvalama.
Ganjaju drugu karijeru :D
MERCEDES GP PETRONAS - WORLD CUP
Michael is faster than you!!
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

o bože.pa mogli su ostavit schumachera na tvrdim poslije SC-a,mogao je bar nekakvu prednost napravit u odnosu na ove iza 10.mjesta,ovako je uništena utrka skroz,19.,katastrofa
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Katastrofalne odluke, bio je 3. u jednom trenutku i onda mora čekat da svi prođu, katastrofa.
Al ne kužim kak onda ostali nisu čekali koji su prije njega ušli? Jedino je on stao tamo na semafor
Mansell
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Mansell »

Katastrofa i nije mi jasno sto je Schumi isao trazit u boks ak je bio na tvrđim gumama. A druga stvar koja mi nije jasno zasto je samo njemu bilo crveno svjetlo upaljeno na izlasku iz boksa.
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Mercedes se danas potpuno blamiral. Šumaher sa taktikom kakvu bi djeca u vrtiću imala a Rosberg nakon trćine utrke već s problemima sa kočnicama.
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

King iCool je napisao/la:Mercedes se danas potpuno blamiral. Šumaher sa taktikom kakvu bi djeca u vrtiću imala a Rosberg nakon trćine utrke već s problemima sa kočnicama.
A imali su 2. najbrži krug utrke barem. :D
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

Ma ne valja bolid ne valjaju im trkači inžineri. Još je i Ross gladao ong Schumacherovog i samo kimao glavom. Šteta za Mercedes.
slikaslikaslika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Forza je napisao/la:Ma ne valja bolid ne valjaju im trkači inžineri. Još je i Ross gladao ong Schumacherovog i samo kimao glavom. Šteta za Mercedes.
Logičnim redosljedom bi išlo: ne valja bolid ne valjaju im trkači inžineri, ne valja vozač. :biggrin:
Piquet stari
Početnik
Početnik
Navijam za: Robert Kubica

Post Postao/la Piquet stari »

Forza je napisao/la:Ma ne valja bolid ne valjaju im trkači inžineri. Još je i Ross gladao ong Schumacherovog i samo kimao glavom. Šteta za Mercedes.
Ne valja više ništa u tom timu otkako je postao Mercedes.
Meni se čini da Ross Brawn efektivno više ne upravlja tim timom, koliko je sve u rasulu. Jedino što još dobro funkcionira je njihov (Mercedesov) PR, kad relativiziraju neuspjeh i uvjeravaju svijet da je sve u redu i tek možda malo slabije od planiranoga. :blabla:
Vrlo moguće da je Brown pod pritiskom Hauga i ostalih Mercedesovih CEO, možda čak i samog Zetschea, i da mu se svi oni miješaju u posao.
Ja ne vidim drugi razlog za ovakvo rasulo, počevši od bolida pa do taktike. A ni sa dedom se nisu baš usrećili.
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

The German, though, wasn't the only Mercedes GP team member who feels the grey regulations for the Safety Car once again cost Schumacher points, just as they did in Monaco earlier this season.

"With Michael, we were looking to benefit strongly from the Safety Car," said team boss Ross Brawn.

"As the leaders had not been picked up, Michael was waved through and that gave us a golden opportunity to make his pit stop as our predictions were that the option tyre would hold up for the remainder of the race.

"However, when Michael came to exit the pits, the red light was showing which cost him a significant amount of time. In our view, the regulations are clear that the exit light should not go red until the line of cars has formed behind the safety car, and we would like the FIA to look into this

"There was no line formed and over 18 seconds between Hamilton and Kobayashi when Michael came in. It was a good effort from Michael to try and recover from there but ultimately a very frustrating afternoon."
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

neka gurnu auspuh u F-duct pošto im je nisko smješten, možda i to pomogne :)
slika
pantera
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Schumacher Ferrari

Post Postao/la pantera »

Schumacher i Rosberg o gumama i utrci u Silverstonu
KLIK
'cause everything is possible for those who believe..
Bara993
Početnik
Početnik
Navijam za: Hamilton i McLaren

Post Postao/la Bara993 »

Nico Rosberg izjavio da je auto katastrofa i umjesto da ga unapređuju oni ga unazađuju.
KLIK
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

ne znam gdje točno da postavim pitanje pa ću ovdje jer mi se čini da trenutno vezano najviše za mercedes.
kad bi se sad mercedes prebacio na bolid za 2011. da li bi oni imali pravo testirati taj bolid na stazi do kraja godine ili moraju čekat do početka 2011.?
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

S kojim gumama? Sa briđicama im nema smisla kada dolazi pirelli.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Dani je napisao/la:S kojim gumama? Sa briđicama im nema smisla kada dolazi pirelli.
s pirellijevim gumama.mislim na pravo,recimo tako neograničeno testiranje bolida kojim će se voziti sljedeće godine
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

vidc je napisao/la:
Dani je napisao/la:S kojim gumama? Sa briđicama im nema smisla kada dolazi pirelli.
s pirellijevim gumama.mislim na pravo,recimo tako neograničeno testiranje bolida kojim će se voziti sljedeće godine
Ja nisam baš najsigurniji da razumijem i tvoje prvo pitanje... Misliš na testiranje, kao ona što su preko zime, ili da ga vrte unutar trkaćeg vikenda? Ako misliš na "standardna" testiranja, to je svima zabranjeno (osim 4 straight-line, i za mlade vozače nakon završetka sezone). A na bolidima za 2011 već svi rade. Pod tim "rade" mislim na skice, nacrte, programe...rijetko tko ima proizveden prije kraja godine.
slika
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

gringo73 je napisao/la:
vidc je napisao/la:
Ja nisam baš najsigurniji da razumijem i tvoje prvo pitanje... Misliš na testiranje, kao ona što su preko zime, ili da ga vrte unutar trkaćeg vikenda? Ako misliš na "standardna" testiranja, to je svima zabranjeno (osim 4 straight-line, i za mlade vozače nakon završetka sezone). A na bolidima za 2011 već svi rade. Pod tim "rade" mislim na skice, nacrte, programe...rijetko tko ima proizveden prije kraja godine.
Bilo da su standardna testiranja ili ona unutar GP vikenda, nitko od trenutno aktivnih timova neće ni primirisati Pirelliju prije kraja
sezone i početka testiranja. Pirelli će najvjerojatnije u dogovoru s Toyotom testirati svoje gume a vozač bi trebao biti Kimi.
Bilo koji aktivni vozač, ili čak test vozač ne može voziti jer bi tada taj tim imao nepravednu prednost. Pirelli bi po prvi put mogli
vidjeti na testiranjima za mlade vozače.
slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

gringo73 je napisao/la:
vidc je napisao/la:
da,mislim na standardna testiranja,u smislu recimo mercedes napravi neki prototip do kraja 8.mjeseca i schumacher cijeli 9.mjesec izađe na recimo nurburgring s njim i testira ga.al ništa od tog ako su testiranja zabranjena i za takve slučajeve već najviše što mogu je nacrtat bolid i testirat ga u zračnom tunelu.ni rano prebacivanje na bolid za 2011. u ovakvim uvjetima ne garantira ništa...
hvala na informacijama
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

izgleda da su ipak malo napredovali u odnosu na prije,bar su odmakli renaultu.ako alonso smatra da je u igri za prvenstvo,onda je i nico sigurno.michael je otpao,bilo bi pametno da preraspodjele uloge,tj.da više karata bace na rosberga a schumacher neka polagano vozi,testira i sprema se za 2011.,ako uopće bude vozio sljedeće godine
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

Kimi i Schumaher skupa u merđi?
http://autoklub.jutarnji.hr/mercedesov- ... u-/846417/" onclick="window.open(this.href);return false;
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

darky je napisao/la:Kimi i Schumaher skupa u merđi?
http://autoklub.jutarnji.hr/mercedesov- ... u-/846417/" onclick="window.open(this.href);return false;
e to bi bilo zanimljivo, jedan je evidentno korodirao, a drugi je na najboljem putu........a možda bi bilo dobro da fia da merđi i treći bolid, pa da ih rosberg šamara obojicu
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Shumi - Kimi - Brawn koji trojac veterana xD
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Trojac iz mog potpisa u istoj ekipi. :biggrin:

Iako ne vjerujem u to... Nažalost. :sad:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

luka_kimi je napisao/la:Trojac iz mog potpisa u istoj ekipi. :biggrin:

Iako ne vjerujem u to... Nažalost. :sad:
A ne.... ni blizu tog trojca.... dok su bili u toj opremi i bili su na vrhu, a kada dodjose(u) u sivu...nigdje ih :(
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Odgovori