Pitanja članova u vezi funkcioniranja foruma

Izrazite svoje prijedloge i kritike o našoj web stranici, pitajte što vam nije jasno...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
majstor iz maranella
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari i Schumachera

Re: Pitanja članova u vezi funkcioniranja foruma

Post Postao/la majstor iz maranella »

sale je napisao/la:
majstor iz maranella je napisao/la:U podforumu "Test forum", što znači ona opcija pretplati se na forum? :?
Ako se pretplatiš na forum, onda ćeš mailom dobivati obavijesti o svakom novom postu/temi u onom podforumu.
Pretplatiti se možeš i na sve druge podforume ili teme pojedinačno ;)
A vidi stvarno, tek sam sad skužio :D Hvala
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Kada sam se ulogirao, pisalo mi da imam pp, ja u sanducic nema nista. I kad sam izasao iz njega i dalje mi stoji da imam poruku. u cem je caka?

EDIT. Hvala svima na pomoci, uspio sam rijesit problem :D
slika
lux007
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la lux007 »

zast se ne promjeni vrijeme još je na ljetnom računanju vremena.
THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
Chaotic
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la Chaotic »

Idi u Profil/Postavke -> Postavke i "Ljetno vrijeme [LJV]" postavi na "Ne".
Scuderia
Moderator
Moderator

Imam jedno malo pitanje. Oko 23:42 mi je bio izbacio error, nisam mogao nista pisati, niti refresh nije pomogao. U cem je bio problem? :|
slika
sale
Site Admin
Site Admin
Navijam za: F1
Kontakt:

Post Postao/la sale »

Scuderia je napisao/la:Imam jedno malo pitanje. Oko 23:42 mi je bio izbacio error, nisam mogao nista pisati, niti refresh nije pomogao. U cem je bio problem? :|
Sinoć su bili radovi na našem serveru. Započeli su oko 23:00 i trajali nešto duže od predviđenih 30 minuta ;)
$@Ł€: Tražite prije postanja slika
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

Imamo istu temu na dva mjesta (aktualnosti i f1 razno): "Jergović u USF1". Why? Sasvim OK bi bilo da ostane samo u "aktualnostima" ...
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

zvjerko je napisao/la:Imamo istu temu na dva mjesta (aktualnosti i f1 razno): "Jergović u USF1". Why? Sasvim OK bi bilo da ostane samo u "aktualnostima" ...

Tema je premještena u f1 razno,duplikat je samo da ljudi koji su navikli da je u aktualnostima znaju da je premještena,nakon nekog kratkog vremena (mislim 7 dana) tema iz aktualnosti nestaje i ostaje samo ona iz f1 razno ;)
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

schuey je napisao/la:
zvjerko je napisao/la:Imamo istu temu na dva mjesta (aktualnosti i f1 razno): "Jergović u USF1". Why? Sasvim OK bi bilo da ostane samo u "aktualnostima" ...
Tema je premještena u f1 razno,duplikat je samo da ljudi koji su navikli da je u aktualnostima znaju da je premještena,nakon nekog kratkog vremena (mislim 7 dana) tema iz aktualnosti nestaje i ostaje samo ona iz f1 razno ;)
Sve si dobro rekao, samo obrnuto. :biggrin: Tema je premještena iz F1 razno u aktualnosti. ;)
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Icy je napisao/la: Sve si dobro rekao, samo obrnuto. :biggrin: Tema je premještena iz F1 razno u aktualnosti. ;)
ha, :oops: moj bed,nisam vidio ;)
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
sale
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la sale »

schuey je napisao/la:

Schuey je dobro objasnio, samo nije riječ o duplikatu. Radi se o linku na temu u drugom forumu. Dakle tema je samo jedna, ali njezin link se vidi u starom i novom podforumu. Kad se klikne na naslov teme u starom podforumu, otvara se ista tema u novom podforumu. To je tzv. "ghost" tema i nju brišemo nakon nekoliko dana, kad članovi primijete da je premještena na drugo mjesto. Inače, "ghost" temu možete prepoznati po drugačijoj ikoni (s lijeve strane) pokraj naslova ;)
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

U podforumu Aktualnosti imam jedan problem...
Ne radi mi ova ikona za nove nepročitane postove!?!? :? :?

slika

Da li je to još nekom tako ili??
Kad to stisnem, zna me vratiti na nekoliko stranica ispred novih postova, a to sam pročitao već prije par dana...
U čem je problem?? :doubt:
47
Moderator
Moderator
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

Schumy.d je napisao/la:U podforumu Aktualnosti imam jedan problem...
Ne radi mi ova ikona za nove nepročitane postove!?!? :? :?

[ http://www.imagesforme.com/out.php/i395949_bezimena.JPG ]

Da li je to još nekom tako ili??
Kad to stisnem, zna me vratiti na nekoliko stranica ispred novih postova, a to sam pročitao već prije par dana...
U čem je problem?? :doubt:
Nisi jedini, samo ja nikako da prijavim to saletu!

I meni se to događa na nekoliko tema već par dana!

A tama za miting mi stalno stoji kao da ima novi post, a nema...
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

meni obrnuto,sve dobro pokazuje ali kada ne pročitam post u temi koja je pod obavijesti nego otvorim neku drugu temu prvo onda mi i onu izlista da sam ju već pročitao ? sale,imaš kaj objašnjavat :D

i btw ista stvar ko sa 47-icom,nikako da se sjetim prijavit :biggrin:
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

schuey je napisao/la:meni obrnuto,sve dobro pokazuje ali kada ne pročitam post u temi koja je pod obavijesti nego otvorim neku drugu temu prvo onda mi i onu izlista da sam ju već pročitao ? sale,imaš kaj objašnjavat :D

i btw ista stvar ko sa 47-icom,nikako da se sjetim prijavit :biggrin:
Hehe, same problem here... :D
slika slika
sale
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la sale »

Hmm, kod mene je sve u redu na obje teme foruma (prosilver i subsilver). Bazu sam malo "oglancao" i ispraznio cache foruma. Nadam se da je sad sve OK. Ako nije, vičite! ;)

btw. hvala vam na prijavljivanju problema.
47
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

čini mi se sve ok ;)

ipak nije!

opet mi teme o skupu uvijek stoji kao nepročitani postovi, a moj je zadnji!! i to samo ova tema, hmm...

i u nekim temama kliknem na onaj link na novi post i opet me baca par stranica unazad, a ne na prvi nepročitani!
slika
sale
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la sale »

47 je napisao/la:opet mi teme o skupu uvijek stoji kao nepročitani postovi, a moj je zadnji!! i to samo ova tema, hmm...

i u nekim temama kliknem na onaj link na novi post i opet me baca par stranica unazad, a ne na prvi nepročitani!
Pa, ako si otvorio temu (automatski ti se registrira da si pročitao nove postove), a kad postaš svoj odgovor, onda ti neće opet prikazati da postoje novi postovi (i sam znaš da je tvoj post novi u temi). S druge strane, ostalima će se tvoj post prikazati kao novi u temi ;)
Naravno, ako netko posta nakon tebe, tebi će se prikazati da postoje novi postovi u temi.

Ovo s otvaranjem zadnjeg nepročitanog posta mi nije baš jasno. To se i meni ponekad zna dogoditi (ali mene baci najviše jednu stranicu iza prvog nepročitanog posta). Još ću pogledati što bi mogao biti uzrok. Trenutno mi na pamet pada samo brisanje postova - recimo netko obriše par postova dok tebe nema na forumu, pa to zbuni sustav i na kraju ti otvori krivu stranicu :roll:

Nego, taj problem se počeo nedavno javljati ili je tako oduvijek? :roll:
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

I meni same problem... Znači, sad sam išao čitati ove "Prijedloge, kritike i pitanja" i vidio sam da ima post u temi o meetu i ovdje, i najprije sam otvorio ovu temu, a kad sam izašao nazad, i ona oznaka da je novi post u obavijestima je nestala...
I da, meni se od nedavno to događa, desetak dana, tako nešto... ;)
slika slika
47
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

sale je napisao/la:
Pa, ako si otvorio temu (automatski ti se registrira da si pročitao nove postove), a kad postaš svoj odgovor, onda ti neće opet prikazati da postoje novi postovi (i sam znaš da je tvoj post novi u temi). S druge strane, ostalima će se tvoj post prikazati kao novi u temi ;)

Nego, taj problem se počeo nedavno javljati ili je tako oduvijek? :roll:
da, znam da mi se ne bi trebalo prikazati, ali stalno mi stoji, po par dana, nakon što pročitam sve postove, stoji narančasto kao da nisam pročitao.

a počelo mi se to sve događat kad i svima, kojih 2 tjedna možda
slika
sale
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la sale »

keexx je napisao/la:I meni same problem... Znači, sad sam išao čitati ove "Prijedloge, kritike i pitanja" i vidio sam da ima post u temi o meetu i ovdje, i najprije sam otvorio ovu temu, a kad sam izašao nazad, i ona oznaka da je novi post u obavijestima je nestala...
Da, to je bilo zato što sam temu vratio u normalno i ponovno u globalno, čisto da vidim ako će to pomoći (ponekad je najbolje započeti s najbanalnijim stvarima) :)
keexx je napisao/la:I da, meni se od nedavno to događa, desetak dana, tako nešto... ;)
OK, hvala na info.
Scuderia
Moderator
Moderator

imam pitanje. Da li je svima kada otvore temu gore na vrhu ovako, tj. ovo pise?
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 562: main(./includes/quick_reply.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 562: main(./includes/quick_reply.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 562: main() [function.include]: Failed opening './includes/quick_reply.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php')
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3760: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3184)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3762: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3184)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3184)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3184)
U cemu je problem?
slika
Zmago_Ferrari
Početnik
Početnik
Navijam za: puno postova

Post Postao/la Zmago_Ferrari »

Također Scuderia. A danas se ne mogu ni prijaviti iz prvog puta, javlja nekakvu generalnu grešku. Tek nakon 5-6 'refresha' uspijem.
slika

slika
sale
Site Admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la sale »

Da li vam je sad sve u redu?
Zmago_Ferrari
Početnik
Početnik
Navijam za: puno postova

Post Postao/la Zmago_Ferrari »

sale je napisao/la:Da li vam je sad sve u redu?
Je, sve funkcionira besprijekorno. ;)
slika

slika
Odgovori