A vidi stvarno, tek sam sad skužiosale je napisao/la:Ako se pretplatiš na forum, onda ćeš mailom dobivati obavijesti o svakom novom postu/temi u onom podforumu.majstor iz maranella je napisao/la:U podforumu "Test forum", što znači ona opcija pretplati se na forum?
Pretplatiti se možeš i na sve druge podforume ili teme pojedinačno
Pitanja članova u vezi funkcioniranja foruma
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
Re: Pitanja članova u vezi funkcioniranja foruma
- Scuderia
- Moderator

- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Kada sam se ulogirao, pisalo mi da imam pp, ja u sanducic nema nista. I kad sam izasao iz njega i dalje mi stoji da imam poruku. u cem je caka?
EDIT. Hvala svima na pomoci, uspio sam rijesit problem
EDIT. Hvala svima na pomoci, uspio sam rijesit problem

- lux007
- Rezervni vozač

- Navijam za: Ferrari
zast se ne promjeni vrijeme još je na ljetnom računanju vremena.
THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
- Chaotic
- Početnik

- Navijam za: Kimi Raikkonen
Idi u Profil/Postavke -> Postavke i "Ljetno vrijeme [LJV]" postavi na "Ne".
- Scuderia
- Moderator

Imam jedno malo pitanje. Oko 23:42 mi je bio izbacio error, nisam mogao nista pisati, niti refresh nije pomogao. U cem je bio problem? 

- sale
- Site Admin

- Navijam za: F1
- Kontakt:
Sinoć su bili radovi na našem serveru. Započeli su oko 23:00 i trajali nešto duže od predviđenih 30 minutaScuderia je napisao/la:Imam jedno malo pitanje. Oko 23:42 mi je bio izbacio error, nisam mogao nista pisati, niti refresh nije pomogao. U cem je bio problem?
$@Ł€: Tražite prije postanja 

- zvjerko
- Svjetski prvak

- Navijam za: Pirelli i DRS
Imamo istu temu na dva mjesta (aktualnosti i f1 razno): "Jergović u USF1". Why? Sasvim OK bi bilo da ostane samo u "aktualnostima" ...
- schuey
- Počasni član

- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
zvjerko je napisao/la:Imamo istu temu na dva mjesta (aktualnosti i f1 razno): "Jergović u USF1". Why? Sasvim OK bi bilo da ostane samo u "aktualnostima" ...
Tema je premještena u f1 razno,duplikat je samo da ljudi koji su navikli da je u aktualnostima znaju da je premještena,nakon nekog kratkog vremena (mislim 7 dana) tema iz aktualnosti nestaje i ostaje samo ona iz f1 razno
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Icy
- Svjetski prvak

- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
Sve si dobro rekao, samo obrnuto.schuey je napisao/la:Tema je premještena u f1 razno,duplikat je samo da ljudi koji su navikli da je u aktualnostima znaju da je premještena,nakon nekog kratkog vremena (mislim 7 dana) tema iz aktualnosti nestaje i ostaje samo ona iz f1 raznozvjerko je napisao/la:Imamo istu temu na dva mjesta (aktualnosti i f1 razno): "Jergović u USF1". Why? Sasvim OK bi bilo da ostane samo u "aktualnostima" ...
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- schuey
- Počasni član

- Kontakt:
ha,Icy je napisao/la: Sve si dobro rekao, samo obrnuto.Tema je premještena iz F1 razno u aktualnosti.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- sale
- Site Admin

- Kontakt:
Schuey je dobro objasnio, samo nije riječ o duplikatu. Radi se o linku na temu u drugom forumu. Dakle tema je samo jedna, ali njezin link se vidi u starom i novom podforumu. Kad se klikne na naslov teme u starom podforumu, otvara se ista tema u novom podforumu. To je tzv. "ghost" tema i nju brišemo nakon nekoliko dana, kad članovi primijete da je premještena na drugo mjesto. Inače, "ghost" temu možete prepoznati po drugačijoj ikoni (s lijeve strane) pokraj naslovaschuey je napisao/la:zvjerko je napisao/la:Imamo istu temu na dva mjesta (aktualnosti i f1 razno): "Jergović u USF1". Why? Sasvim OK bi bilo da ostane samo u "aktualnostima" ...
Tema je premještena u f1 razno,duplikat je samo da ljudi koji su navikli da je u aktualnostima znaju da je premještena,nakon nekog kratkog vremena (mislim 7 dana) tema iz aktualnosti nestaje i ostaje samo ona iz f1 razno

- Schumy.d
- Legenda

- Navijam za: Ferrari
U podforumu Aktualnosti imam jedan problem...
Ne radi mi ova ikona za nove nepročitane postove!?!?

Da li je to još nekom tako ili??
Kad to stisnem, zna me vratiti na nekoliko stranica ispred novih postova, a to sam pročitao već prije par dana...
U čem je problem??
Ne radi mi ova ikona za nove nepročitane postove!?!?
Kad to stisnem, zna me vratiti na nekoliko stranica ispred novih postova, a to sam pročitao već prije par dana...
U čem je problem??
- 47
- Moderator

- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
Nisi jedini, samo ja nikako da prijavim to saletu!Schumy.d je napisao/la:U podforumu Aktualnosti imam jedan problem...
Ne radi mi ova ikona za nove nepročitane postove!?!?![]()
![]()
[ http://www.imagesforme.com/out.php/i395949_bezimena.JPG ]
U čem je problem??
I meni se to događa na nekoliko tema već par dana!
A tama za miting mi stalno stoji kao da ima novi post, a nema...
- schuey
- Počasni član

- Kontakt:
meni obrnuto,sve dobro pokazuje ali kada ne pročitam post u temi koja je pod obavijesti nego otvorim neku drugu temu prvo onda mi i onu izlista da sam ju već pročitao ? sale,imaš kaj objašnjavat 
i btw ista stvar ko sa 47-icom,nikako da se sjetim prijavit
-
keexx
- Profesionalni vozač

- Navijam za: McLaren-Mercedes
Hehe, same problem here...schuey je napisao/la:meni obrnuto,sve dobro pokazuje ali kada ne pročitam post u temi koja je pod obavijesti nego otvorim neku drugu temu prvo onda mi i onu izlista da sam ju već pročitao ? sale,imaš kaj objašnjavat

- sale
- Site Admin

- Kontakt:
Hmm, kod mene je sve u redu na obje teme foruma (prosilver i subsilver). Bazu sam malo "oglancao" i ispraznio cache foruma. Nadam se da je sad sve OK. Ako nije, vičite! 
btw. hvala vam na prijavljivanju problema.
btw. hvala vam na prijavljivanju problema.

- 47
- Moderator

- Kontakt:
čini mi se sve ok 
ipak nije!
opet mi teme o skupu uvijek stoji kao nepročitani postovi, a moj je zadnji!! i to samo ova tema, hmm...
i u nekim temama kliknem na onaj link na novi post i opet me baca par stranica unazad, a ne na prvi nepročitani!
ipak nije!
opet mi teme o skupu uvijek stoji kao nepročitani postovi, a moj je zadnji!! i to samo ova tema, hmm...
i u nekim temama kliknem na onaj link na novi post i opet me baca par stranica unazad, a ne na prvi nepročitani!
- sale
- Site Admin

- Kontakt:
Pa, ako si otvorio temu (automatski ti se registrira da si pročitao nove postove), a kad postaš svoj odgovor, onda ti neće opet prikazati da postoje novi postovi (i sam znaš da je tvoj post novi u temi). S druge strane, ostalima će se tvoj post prikazati kao novi u temi47 je napisao/la:opet mi teme o skupu uvijek stoji kao nepročitani postovi, a moj je zadnji!! i to samo ova tema, hmm...
Naravno, ako netko posta nakon tebe, tebi će se prikazati da postoje novi postovi u temi.
Ovo s otvaranjem zadnjeg nepročitanog posta mi nije baš jasno. To se i meni ponekad zna dogoditi (ali mene baci najviše jednu stranicu iza prvog nepročitanog posta). Još ću pogledati što bi mogao biti uzrok. Trenutno mi na pamet pada samo brisanje postova - recimo netko obriše par postova dok tebe nema na forumu, pa to zbuni sustav i na kraju ti otvori krivu stranicu
Nego, taj problem se počeo nedavno javljati ili je tako oduvijek?

-
keexx
- Profesionalni vozač

- Navijam za: McLaren-Mercedes
I meni same problem... Znači, sad sam išao čitati ove "Prijedloge, kritike i pitanja" i vidio sam da ima post u temi o meetu i ovdje, i najprije sam otvorio ovu temu, a kad sam izašao nazad, i ona oznaka da je novi post u obavijestima je nestala...
I da, meni se od nedavno to događa, desetak dana, tako nešto...
I da, meni se od nedavno to događa, desetak dana, tako nešto...

- 47
- Moderator

- Kontakt:
da, znam da mi se ne bi trebalo prikazati, ali stalno mi stoji, po par dana, nakon što pročitam sve postove, stoji narančasto kao da nisam pročitao.sale je napisao/la:
Pa, ako si otvorio temu (automatski ti se registrira da si pročitao nove postove), a kad postaš svoj odgovor, onda ti neće opet prikazati da postoje novi postovi (i sam znaš da je tvoj post novi u temi). S druge strane, ostalima će se tvoj post prikazati kao novi u temi![]()
Nego, taj problem se počeo nedavno javljati ili je tako oduvijek?
a počelo mi se to sve događat kad i svima, kojih 2 tjedna možda
- sale
- Site Admin

- Kontakt:
Da, to je bilo zato što sam temu vratio u normalno i ponovno u globalno, čisto da vidim ako će to pomoći (ponekad je najbolje započeti s najbanalnijim stvarima)keexx je napisao/la:I meni same problem... Znači, sad sam išao čitati ove "Prijedloge, kritike i pitanja" i vidio sam da ima post u temi o meetu i ovdje, i najprije sam otvorio ovu temu, a kad sam izašao nazad, i ona oznaka da je novi post u obavijestima je nestala...
OK, hvala na info.keexx je napisao/la:I da, meni se od nedavno to događa, desetak dana, tako nešto...

- Scuderia
- Moderator

imam pitanje. Da li je svima kada otvore temu gore na vrhu ovako, tj. ovo pise?
U cemu je problem?[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 562: main(./includes/quick_reply.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 562: main(./includes/quick_reply.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 562: main(./includes/quick_reply.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 562: main() [function.include]: Failed opening './includes/quick_reply.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php')
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3760: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3184)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3762: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3184)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3763: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3184)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3184)

-
Zmago_Ferrari
- Početnik

- Navijam za: puno postova
Također Scuderia. A danas se ne mogu ni prijaviti iz prvog puta, javlja nekakvu generalnu grešku. Tek nakon 5-6 'refresha' uspijem.
- sale
- Site Admin

- Kontakt:
Da li vam je sad sve u redu?

-
Zmago_Ferrari
- Početnik

- Navijam za: puno postova
Je, sve funkcionira besprijekorno.sale je napisao/la:Da li vam je sad sve u redu?