Utrke 2012 - Arhiva-Komentari

Komentiranje utrka, kvalifikacija i ostalih događaja tijekom GP vikenda...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Zaključano
Cuky
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: VN Brazila, Interlagos, 23.-25.11.2012. FINALE

Post Postao/la Cuky »

da prekinemo malo kiša-ne kiša i prekid-ne prekid raspravu....jedna slika iz vodiča za utrku ovaj vikend...kad bi bar bila istina :D

slika
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Ha ha! Dobar je taj red bull.
Nego, tko može reći da nije pametno sad se malo posiliti i odjednom početi navijati za vettela?! :D
Samo neka se trkaju.
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

ne vidim zašto ja ne bih "smio" navijati za vettela? kad alonso ode iz ferrarija opet ću navijat za ferrari ako mi se bude dalo tj. ako mi se budu sviđali vozači. manite me dječjih priča o pravim navijačima i sličnim glupostima. zašto netko ne bi smio navijati svaku utrku za drugog vozača? jel on možda manje voli formulu 1 i manje zna o formuli 1?
dmarijon
Legenda
Legenda

Ha, dobro pitanje. I mene zanima odgovor. Svakako nisam tip koji je prije 10 godina odlučio navijati za tog i tog i toga se drži.
Ne kažem da je krivo ni jedno ni drugo, Valjda ovisi...
Kad sam rekao: "posilit se navijaz za Vettela" - mislio sam na one kojima nije drag.
Samo neka se trkaju.
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

dmarijon je napisao/la:Ha, dobro pitanje. I mene zanima odgovor. Svakako nisam tip koji je prije 10 godina odlučio navijati za tog i tog i toga se drži.
Ne kažem da je krivo ni jedno ni drugo, Valjda ovisi...
Kad sam rekao: "posilit se navijaz za Vettela" - mislio sam na one kojima nije drag.
moj post je bio odgovor na opasku kolege F1NAC-a :D
dmarijon
Legenda
Legenda

Svejedno, Zanimljiva tema.Zanima me i šta drugi misle (samo sam sada malo out s "VN Brazila, Interlagos, 23.-25.11.2012. FINALE" :) )
Samo neka se trkaju.
Mansell
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Mansell »

F1NAC je napisao/la:pocinjete licit ko dica s tin prepucavanjima :D, al najjaci su mi ovi koji odjednom navijaju za Vettela :biggrin: right :D
Meni su jači oni koji su pojeli crvenu drogu u tolikoj količini da ništa ne vide od nje,a u crveno smeće neče nikad ni sjest,a kamoli ga vozit... :utjeha:
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Re: VN SAD-a, Circuit of The Americas, 16-18.11.2012.

Post Postao/la mrd »

"I cannot listen to this nonsense anymore," Karthikeyan is quoted as saying by Auto Motor und Sport. "In the drivers' briefing, Charlie said we do not have to let any one past in the twisty section of the first sector. It is simply not possible, because apart from the ideal line it is extremely dirty.

"Charlie told us that we should let the faster drivers pass after Turn 8, the first slow corner after the fast section. So that's what I did. Vettel was also present at the briefing, has he sometimes not been listening? He does this too often and it's too intense. Slowly, I'm starting to get tired of it.
slika
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Pod ovim kaj sam ja napisal o Vettel-Ecclestone, sam mislil na to da se gospodina Ecclestone-a ne vidi da dođe do recimo vozaca hrt-a ili bilo koga drugoga pa da poprica s njim vec samo kolko je vidljivo iz prijenosa kad prenose samo Vettel i to mi je cudno.
A mislim da i ovo sve govori:"Formula One's paymaster Bernie Ecclestone says his money is on Sebastian Vettel to edge Fernando Alonso and secure a third consecutive world drivers' title in the season finale in Brazil next Sunday." iz http://sports.ndtv.com/formula-1/news/i ... ian-vettel" onclick="window.open(this.href);return false;

A kaj se tice prekida trke radi kise, tu nebudem trosil puno rijeci jer se zna koji vozaci uvjek prigovaraju da se nemoze voziti samo se sjetite koreje kad je bila prvi put. Najvise ko je bio protiv pocetka su bili Alonso-Webber-Vettel i jos neki uglavnom oni kojima je to islo na ruku u tom trenu.

Update vremenske prognoze:
slika
Darkness rises when silence dies
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

elder je napisao/la:"Formula One's paymaster Bernie Ecclestone says his money is on Sebastian Vettel to edge Fernando Alonso and secure a third consecutive world drivers' title in the season finale in Brazil next Sunday." iz http://sports.ndtv.com/formula-1/news/i ... ian-vettel" onclick="window.open(this.href);return false;
Ti bi se kao kladio na Alonsa, pa spušio lovu?
elder je napisao/la: A kaj se tice prekida trke radi kise, tu nebudem trosil puno rijeci jer se zna koji vozaci uvjek prigovaraju da se nemoze voziti samo se sjetite koreje kad je bila prvi put. Najvise ko je bio protiv pocetka su bili Alonso-Webber-Vettel i jos neki uglavnom oni kojima je to islo na ruku u tom trenu.
Da im je na toj utrci odgovaralo da se vozi htjeli bi da se vozi, a jesi siguran da nebi i Hamilton htjeo u toj situaciji SC da neizgubi bodove?
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

http://www.youtube.com/watch?v=C8_YuR4D ... ture=g-u-u" onclick="window.open(this.href);return false;

evo ih vec.... sjajno su napravili vettela kad ga je lewis prosao hahahhahahaah

a slusam ga u onom team radiu, jel on to rekao da je to nevjerojatno, na šta to formula1 liči, da je to glupo pretjecanje???? i onaj tuzni glasic da je karthikeyanova krivica??? hahahahahhahaha et zast ga nevolim...
McLaren u <3
dmarijon
Legenda
Legenda

Ne voliš ga zato što su mu Mini Driversi smontirali tužni glasić? :)
Samo neka se trkaju.
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

elder je napisao/la:Pod ovim kaj sam ja napisal o Vettel-Ecclestone, sam mislil na to da se gospodina Ecclestone-a ne vidi da dođe do recimo vozaca hrt-a ili bilo koga drugoga pa da poprica s njim vec samo kolko je vidljivo iz prijenosa kad prenose samo Vettel i to mi je cudno.
A mislim da i ovo sve govori:"Formula One's paymaster Bernie Ecclestone says his money is on Sebastian Vettel to edge Fernando Alonso and secure a third consecutive world drivers' title in the season finale in Brazil next Sunday." iz http://sports.ndtv.com/formula-1/news/i ... ian-vettel" onclick="window.open(this.href);return false;

A kaj se tice prekida trke radi kise, tu nebudem trosil puno rijeci jer se zna koji vozaci uvjek prigovaraju da se nemoze voziti samo se sjetite koreje kad je bila prvi put. Najvise ko je bio protiv pocetka su bili Alonso-Webber-Vettel i jos neki uglavnom oni kojima je to islo na ruku u tom trenu.

Update vremenske prognoze:
[ http://img802.imageshack.us/img802/8383/captureiim.png ]
znači Bernie Ecclestone ne smije sebi priuštiti da mu se sviđa neki vozač... možda s vettelom može pričat o nekim glupostima a s drugim vozačima ne? s druge strane, njemu je draže slikat i snimat se s najmlađim dvostrukim svjetskim prvakom a ne npr. s pay-to-drive vozačima kao što su petrov i slični. to je bolja promocija sporta ;)
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

McLewis je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=C8_YuR4D ... ture=g-u-u

evo ih vec.... sjajno su napravili vettela kad ga je lewis prosao hahahhahahaah

a slusam ga u onom team radiu, jel on to rekao da je to nevjerojatno, na šta to formula1 liči, da je to glupo pretjecanje???? i onaj tuzni glasic da je karthikeyanova krivica??? hahahahahhahaha et zast ga nevolim...
pussy ali u neku ruku je u pravu. preticanja s DRS-om na pravcu su totalno glupa i u 99% slučajeva ustvari su zaobilaženje prepreke a ne borba za poziciju. ovo za karthikeyana... činjenica je da je hamilton došao u priliku za preticanje zato što je karthikeyan malo zasmetao, ali kriv svakako nije tako da je vettel tu ispao pič...a. to je sve dio utrkivanja i djetinjasto je žaliti se na takve stvari
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Ne on po meni nebi smjel opce tak nesto izjaviti, nego to zadrzati za sebe.
Darkness rises when silence dies
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

vidc je napisao/la:pussy ali u neku ruku je u pravu. preticanja s DRS-om na pravcu su totalno glupa i u 99% slučajeva ustvari su zaobilaženje prepreke a ne borba za poziciju. ovo za karthikeyana... činjenica je da je hamilton došao u priliku za preticanje zato što je karthikeyan malo zasmetao, ali kriv svakako nije tako da je vettel tu ispao pič...a. to je sve dio utrkivanja i djetinjasto je žaliti se na takve stvari
Shvaćam da nitko ne voli gubit, pogotovo kad se nema šanse braniti. Ali opet, kad je on uz pomoć DRS-a grabio prema naprijed u Abu Dhabiju onda mu DRS i to što se suparnik nije mogao braniti i nije baš smetalo
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

Hm,..... čovječe! :shock:
Kiša pada nakon kvalifikacija u subotu. I padati će cijelu nedjelju. I u ponedjeljak ( što je nebitno ).
Jel' to nekakva sudbina, da ova F1 sezona, 2012. završi sa spektaklom!?

Bit' će to jedan, čisti.... ROCK ME, BABY!! :driver:
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Mansell je napisao/la:
F1NAC je napisao/la:pocinjete licit ko dica s tin prepucavanjima :D, al najjaci su mi ovi koji odjednom navijaju za Vettela :biggrin: right :D
Meni su jači oni koji su pojeli crvenu drogu u tolikoj količini da ništa ne vide od nje,a u crveno smeće neče nikad ni sjest,a kamoli ga vozit... :utjeha:
neznam ja koje ti droge konzumiras :D
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

elder je napisao/la:Ne on po meni nebi smjel opce tak nesto izjaviti, nego to zadrzati za sebe.
Mogao si primjetit da svake sezone Bernie ima izjavu tog tipa ko god da se bori za prvenstvo, a tada se niko nije bunio
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
pinkdpanter
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: kimi raikkonen

Post Postao/la pinkdpanter »

pospani gad je napisao/la:Hm,..... čovječe! :shock:
Kiša pada nakon kvalifikacija u subotu. I padati će cijelu nedjelju. I u ponedjeljak ( što je nebitno ).
Jel' to nekakva sudbina, da ova F1 sezona, 2012. završi sa spektaklom!?

Bit' će to jedan, čisti.... ROCK ME, BABY!! :driver:

ako bude kiše u nedelju bit če to spektakl
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
dmarijon
Legenda
Legenda

Skoro da mi je u neku ruku i žao što se naslov odlučuje na zadnjoj utrci :). To mi malo kvari trku, jer skoro samo o tome razmišljamo.
Da, bit će odlična utrka, bez obzira tko bio prvak, i to je bitno!

Više me muči ona apstinencija nakon nedjelje, pa sve do 3. mjeseca....
Samo neka se trkaju.
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

dmarijon je napisao/la:Skoro da mi je u neku ruku i žao što se naslov odlučuje na zadnjoj utrci :). To mi malo kvari trku, jer skoro samo o tome razmišljamo.
Da, bit će odlična utrka, bez obzira tko bio prvak, i to je bitno!

Više me muči ona apstinencija nakon nedjelje, pa sve do 3. mjeseca....
Da. Počinje ona standardna bedara, zbog rupe koja nastaje prestankom sezone. Srećom, internet je izvor informacija, koji nam daje mogućnost, da pratimo zbivanja po momčadima u pripremama za nadolazeću sezonu. To je bar nešto, iako neće biti utrka.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

Free Practice 1
slika
slika

Tyre info
slika
slikaslikaslika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Di ti gledaš kad ti je tako dobra slika?
slika
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

BBC iplayer Link i SKY je ok na Link ;)

Evo još komentara Pirellija iz FP1
Paul Hembery je napisao/la: Initial feedback is positive. Majority of quickest times set with 2013 structure tyre. Mid corner traction improved.Tuning to 2013 tyre will be needed to maximise performance. Tyre heats faster which helps create some thermal degradation.
slikaslikaslika
Zaključano