Utrke 2012 - Arhiva-Komentari
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: VN ABU DHABIJA, Yas Marina 02-04.11.2012.
vidi ovo sad vettel taman promjenuo gume i SC izlazi na stazu, ma odlicno, koliko sreće lik ima ovo je nevjerojatno :O

- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Evo ti sc-a, i jos jedna stvar koja ide na ruku "najboljem vozacu danasnjice"
Darkness rises when silence dies
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
ovo nije moguce opet SC...hahaahaha toliko o sreci
Alonsista hasta la muerte..
-
- Veteran
nevjerovatno sve mu ide na ruku
...put u raj nije posut ružama...
-
- Početnik
jel mu išlo na ruku što je mijenjao prednje krilo?
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Najbolje izdanje utrke, definitivno.
Mislio da ce biti za spavanje, a kad ono akcije koliko hoces. 

-
- Veteran
pa jeste,izaso je SC i to dvaput...padobranac je napisao/la:jel mu išlo na ruku što je mijenjao prednje krilo?
Alonsista hasta la muerte..
- Barry
- Test vozač
kako stvari stoje vettel ce dobiti ovo.
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- Mansell
- Test vozač
- Navijam za: Mercedes
hahah Kimi legenda xD
Pit: "Kimi keep working all four tyres"
Kimi: "Yes yes yes yes I'm doing it all the time"
Pit: "Kimi keep working all four tyres"
Kimi: "Yes yes yes yes I'm doing it all the time"

F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
- Barry
- Test vozač
seb da krene sa dva tocka stici ce do podijuma. koji sreckovic. kimi odlicno!
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
hh, koja ironija Kimi pobjedi u utrci u kojoj nema šampanjca.
I like to race, not to do laps alone.
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Jebena trka. Odustajanje Lewisa ju je učinilo zanimljivijom jer inače ne bi bilo napetosti oko pobjednika do zadnjeg kruga.
Nakon ove trke, sretan sam jer mogu reć da mi je apsolutno svejedno tko osvoji naslov, i jedan i drugi pokazuju čudesne stvari, šteta što je McLaren Lewisu izrešetao noge pa nemamo troboj najboljih vozača današnjice do kraja, ali ovako je možda i lakše jer neće bit čupanja živaca do kraja. Jedan i drugi su jednostavno MAJSTORI!
Nakon ove trke, sretan sam jer mogu reć da mi je apsolutno svejedno tko osvoji naslov, i jedan i drugi pokazuju čudesne stvari, šteta što je McLaren Lewisu izrešetao noge pa nemamo troboj najboljih vozača današnjice do kraja, ali ovako je možda i lakše jer neće bit čupanja živaca do kraja. Jedan i drugi su jednostavno MAJSTORI!
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
-
- Veteran
- fenomeno
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
vrlo dobra utrka, nadmašila sve prethodne
Lotus - napokon pobjeda Raikkonena, Grosjean također odličan do sudara
Ferrari - Alonso vrlo dobar, Massa solidan
Red Bull - Vettel do psotolja iz pitlanea i neplaniranog ulaska u boks, Webber loš start i bio u najviše dvoboja, ali izvuka deblji kraj
McLaren - Hamilton opet odustajanje, Button solidan
Williams - Maldonado vrlo dobar do prestizanja Alonsa, nakon toga ipak šlepanje, Senna u bodovima
Sauber - Perez u mnogim dvobojima, ali su ga koštali kazne, Kobayashi nevidljiv, ali odličan 6.
Force India - Hulkenbergu uništa utrku u 1.zavoju, tu je nastrada i Di Resta, ali na kraju odličnom vožnjom do bodova
Toro Rosso - oboje solidni, Vergne ipak 10.
Lotus - napokon pobjeda Raikkonena, Grosjean također odličan do sudara
Ferrari - Alonso vrlo dobar, Massa solidan
Red Bull - Vettel do psotolja iz pitlanea i neplaniranog ulaska u boks, Webber loš start i bio u najviše dvoboja, ali izvuka deblji kraj
McLaren - Hamilton opet odustajanje, Button solidan
Williams - Maldonado vrlo dobar do prestizanja Alonsa, nakon toga ipak šlepanje, Senna u bodovima
Sauber - Perez u mnogim dvobojima, ali su ga koštali kazne, Kobayashi nevidljiv, ali odličan 6.
Force India - Hulkenbergu uništa utrku u 1.zavoju, tu je nastrada i Di Resta, ali na kraju odličnom vožnjom do bodova
Toro Rosso - oboje solidni, Vergne ipak 10.
- pinkdpanter
- Rezervni vozač
- Navijam za: kimi raikkonen
Napokon, kiiiiimmmiiiiii, car, treba imat i malo srece, svejedno brafo
Vettel bravo, Malo vise srece, ali papak zbog onog zaljevanja DC
Alonso, jako dobar standarno, zelim da osvoji naslov, jer prstic je prebalav
E da i popih onu plinsku bocu od pana, koja je otvorena od kad kimi dobio vodstvo
Vettel bravo, Malo vise srece, ali papak zbog onog zaljevanja DC
Alonso, jako dobar standarno, zelim da osvoji naslov, jer prstic je prebalav
E da i popih onu plinsku bocu od pana, koja je otvorena od kad kimi dobio vodstvo
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Stvarno zanimljiva trka, svega je bilo. Dao sam 9, a da nije bilo onoliko sudara dao bi i 10.

- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
- Mansell
- Test vozač
Odlicna utrka,cestitke Kimiju i Alonsu.Sto se Vettela tice,mislim da bi najveca stvar bila kad bi pojedinci prestali srat po njemu.Covjek je jos jednom pokazao kako se vozi.Cista desetka za trku

F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Kimi odvezao majstorsku utrku. Odličan start, sretno odustajanje Hamiltona, i onda totalna dominacija do zadnjih par krugova, iskrene čestitke majstoru na zasluženoj pobjedi.
Onog Grosejana dobro, dobro nalupati, čovjek je skoro momčadskom kolegi upropastio šanse za pobjedu. Ne razumijem zašto u Lotusu ne pokušaju s vozačem tipa Sutil. Razumijem da mu je Boulier menadžer, ali svejedno... Ovo je sramotno.
Čestitke i Vettelu i Alonsu, kao i Buttonu na odličnoj borbi. Stvarno fantastična utrka.
Onog Grosejana dobro, dobro nalupati, čovjek je skoro momčadskom kolegi upropastio šanse za pobjedu. Ne razumijem zašto u Lotusu ne pokušaju s vozačem tipa Sutil. Razumijem da mu je Boulier menadžer, ali svejedno... Ovo je sramotno.
Čestitke i Vettelu i Alonsu, kao i Buttonu na odličnoj borbi. Stvarno fantastična utrka.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Armanini
- Svjetski prvak
za sto je to grosjean bio kriv? perezova glupost i zasluzena kazna..
utrka super, vozili su ko lavovi, zadnjih 10 krugova borba za naslov! fantasticno..
koliko mi je drago zbog pobjede kimija, toliko mi zao sto ga alonso nije uspio maznut (ionako je ovo "nasljedjena" pobjeda, a ne prava).. alonso izgledao kao da je vozio do zadnjeg atoma, ovaj dvojac nije izgledao ni prilizno iscrpljeno kao on..
vettel je odvezao utrku, nije napravio nis specijalno, osim prolazak buttona je bio nesto.. nije puno falilo da se raslozi, il u bolid il u drs oznaku
sto se tice utrke u smislu utrkivanja - veliki minus.. iritira staza nenormalno.. konacno kad se vozaci zele utrkivat, staza ne dopusta jer je preretardirana i zbog toga su i svi oni dodiri i crashevi..
prelet rosberga je izgledao brutalno.. lijepo od lewisa da je pitao ako su vozaci ok!
lewisu su pretjerali sa nabrijavanjem motora.. nije ni cudno sto je tako brzo prdnuo..
sve u svemu, vrlo napeto i neizvjesno, nije se nis jako promjenilo za nastavak.. trebat ce bernie jos nesto izmislit
highlight utrke su definitivno kimijeve reakcije (da - svima vam je sada kimi kralj kada bahato usutka tim, a alonso je najveca pizdetina kad kaze timu da ga ne ometa)
a i na podiju je bio u kimi izdanju
pa je malo i vettel htio njegovim stopama pa se opustio hh
bas to 
za kraj, izjava vettla - never lift! kao pravi veliki vozac
utrka super, vozili su ko lavovi, zadnjih 10 krugova borba za naslov! fantasticno..
koliko mi je drago zbog pobjede kimija, toliko mi zao sto ga alonso nije uspio maznut (ionako je ovo "nasljedjena" pobjeda, a ne prava).. alonso izgledao kao da je vozio do zadnjeg atoma, ovaj dvojac nije izgledao ni prilizno iscrpljeno kao on..
vettel je odvezao utrku, nije napravio nis specijalno, osim prolazak buttona je bio nesto.. nije puno falilo da se raslozi, il u bolid il u drs oznaku

sto se tice utrke u smislu utrkivanja - veliki minus.. iritira staza nenormalno.. konacno kad se vozaci zele utrkivat, staza ne dopusta jer je preretardirana i zbog toga su i svi oni dodiri i crashevi..
prelet rosberga je izgledao brutalno.. lijepo od lewisa da je pitao ako su vozaci ok!
lewisu su pretjerali sa nabrijavanjem motora.. nije ni cudno sto je tako brzo prdnuo..
sve u svemu, vrlo napeto i neizvjesno, nije se nis jako promjenilo za nastavak.. trebat ce bernie jos nesto izmislit

highlight utrke su definitivno kimijeve reakcije (da - svima vam je sada kimi kralj kada bahato usutka tim, a alonso je najveca pizdetina kad kaze timu da ga ne ometa)
a i na podiju je bio u kimi izdanju

hh, koja ironija Kimi pobjedi u utrci u kojoj nema šampanjca.

za kraj, izjava vettla - never lift! kao pravi veliki vozac

- Matt_77
- Početnik
- Navijam za: McLaren
Meni je utrka uništena Lewisovim ispadanjem, ali sam joj svejedno morao dati 9....stvarno je bilo svega i svačega i jedino mi je žao kaj nisam mogao u potpunosti uživati u svemu tome jer se je MP4-27 još jednom pokvario...
čestitke trojcu na podiju, vozili su odlično
čestitke trojcu na podiju, vozili su odlično
- Cuky
- Moderator
Prije nego komentiram svoje viđenje utrke želim se osvrnuti na prijenos:
Danas sam po prvi puta, i sa sigurnošću mogu reći posljednji puta, gledao utrku na programu Kreator grupe. Sreća pa sam među reklamama pogledao malo utrke. Druga stvar: ovo nisu oni Blažičko i Novak koje pamtim sa HRT-a...danas su mi djelovali totalno neinformirani, ponavljali nebitne fraze, milijun puta ponovili kako je, citiram, "Kimi najjači lik u F1"...ili sam previše naviknut na detaljne i, u velikoj većini slučajeva, točne informacije Sky tima koji nikad nije prekinut reklamom ili je nešto drugo...ali Kreatorov prijenos više ne gledam...
E sad utrka...dao sam joj 9. Dao bih i 10 da je Alonso uspio jednom makar probati napasti Kimija. Nebitno bi li ga prošao ili ne, iako je bilo neizvjesno do kraja nedostajalo je samo to da se prva dvojica "pobiju" za najvišu stepenicu.
Ostatak utrke....fantazija. Možda sam oduševljen jer zbog prijašnjih utrka na ovoj stazi nisam puno očekivao...izdvojio bih nekoliko zapažanja:
1. Kimi - za mene iznenađenje utrke. Očekivao sam brz Lotus, ali ne ovako brz. Istina, Hamilton je bio brži, ali nakon njega Kimi nije imao prave konkurencije. Pobjeda 100% zaslužena, samo neka mu ne postanu navika kao prstiću
2. Alonso - odradio je ono što je morao. Vozio je pametno, nije griješio, uvijek bio na pravom mjestu da iskoristi priliku i na kraju pokušao pritisnuti Kimija. S obzirom da je zaradio samo 3 boda u odnosu na Vettela može se reći da je neuspjeh...ali razlika je 10 bodova, a na stazi je još 50 za pokupiti...svašta je moguće.
3. Vettel - Malog (smijemo li ga više tako zvat uopće) ne volim...Jednostavno antipatičan mi je...ali, DANAS MU SKIDAM KAPU. Čovjek je ostao bez krila koje je morao mijenjati. Taman kad je napredovao sa zadnjeg mjesta kontakt i poništen sav posao do tada. Odvozio je maestralno. Istina, imao je malo sreće sa SC-om, ali jbg...sreća prati hrabre. Odličan nastup, odlično taktiziranje i nekoliko odličnih pretjecanja. Evo i jedan
od mene
4. Webber, Perez, Grosjean, Rosberg - ova me grupica danas razočarala. Previše su griješili, a posebno mi je glupa pogreška Rosberga kad je uspio pogoditi zadnjicu HRT-a na ovako širokoj stazi pri obilaženju za cijeli krug (i uz to bolid HRT-a je pola bio preko bijele linije izvan staze)
5. Hamilton - taj čovjek stvarno nema sreće...ako se ne varam ovo mu je već 2. utrka ove sezone kad mu je sigurna pobjeda završila sa 0 u džepu. Šteta, jer ovih 25 bodova nije zaslužio ništa manje nego Kimi
Sada samo ostaje nada da će i VN SAD-a biti ovako zanimljiva uz, nadam se, veću bodovnu korist za Alonsa u odnosu na Vettela.
Danas sam po prvi puta, i sa sigurnošću mogu reći posljednji puta, gledao utrku na programu Kreator grupe. Sreća pa sam među reklamama pogledao malo utrke. Druga stvar: ovo nisu oni Blažičko i Novak koje pamtim sa HRT-a...danas su mi djelovali totalno neinformirani, ponavljali nebitne fraze, milijun puta ponovili kako je, citiram, "Kimi najjači lik u F1"...ili sam previše naviknut na detaljne i, u velikoj većini slučajeva, točne informacije Sky tima koji nikad nije prekinut reklamom ili je nešto drugo...ali Kreatorov prijenos više ne gledam...
E sad utrka...dao sam joj 9. Dao bih i 10 da je Alonso uspio jednom makar probati napasti Kimija. Nebitno bi li ga prošao ili ne, iako je bilo neizvjesno do kraja nedostajalo je samo to da se prva dvojica "pobiju" za najvišu stepenicu.
Ostatak utrke....fantazija. Možda sam oduševljen jer zbog prijašnjih utrka na ovoj stazi nisam puno očekivao...izdvojio bih nekoliko zapažanja:
1. Kimi - za mene iznenađenje utrke. Očekivao sam brz Lotus, ali ne ovako brz. Istina, Hamilton je bio brži, ali nakon njega Kimi nije imao prave konkurencije. Pobjeda 100% zaslužena, samo neka mu ne postanu navika kao prstiću

2. Alonso - odradio je ono što je morao. Vozio je pametno, nije griješio, uvijek bio na pravom mjestu da iskoristi priliku i na kraju pokušao pritisnuti Kimija. S obzirom da je zaradio samo 3 boda u odnosu na Vettela može se reći da je neuspjeh...ali razlika je 10 bodova, a na stazi je još 50 za pokupiti...svašta je moguće.
3. Vettel - Malog (smijemo li ga više tako zvat uopće) ne volim...Jednostavno antipatičan mi je...ali, DANAS MU SKIDAM KAPU. Čovjek je ostao bez krila koje je morao mijenjati. Taman kad je napredovao sa zadnjeg mjesta kontakt i poništen sav posao do tada. Odvozio je maestralno. Istina, imao je malo sreće sa SC-om, ali jbg...sreća prati hrabre. Odličan nastup, odlično taktiziranje i nekoliko odličnih pretjecanja. Evo i jedan

4. Webber, Perez, Grosjean, Rosberg - ova me grupica danas razočarala. Previše su griješili, a posebno mi je glupa pogreška Rosberga kad je uspio pogoditi zadnjicu HRT-a na ovako širokoj stazi pri obilaženju za cijeli krug (i uz to bolid HRT-a je pola bio preko bijele linije izvan staze)
5. Hamilton - taj čovjek stvarno nema sreće...ako se ne varam ovo mu je već 2. utrka ove sezone kad mu je sigurna pobjeda završila sa 0 u džepu. Šteta, jer ovih 25 bodova nije zaslužio ništa manje nego Kimi
Sada samo ostaje nada da će i VN SAD-a biti ovako zanimljiva uz, nadam se, veću bodovnu korist za Alonsa u odnosu na Vettela.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Nije Rosberg kriv za ovo danas, evo ti objašnjenje:
http://www.autosport.com/news/report.php/id/104043" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autosport.com/news/report.php/id/104043" onclick="window.open(this.href);return false;
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
Utrka je bila odlična pogotovo za nekog sa strane ko nema favorita.
Šteta za Hamiltona al to je tako, koliko ona ima nesreće toliko jedan drugi ima sreće.
Šteta za Hamiltona al to je tako, koliko ona ima nesreće toliko jedan drugi ima sreće.