Ok istina ali za to treba imati osjećaj.majstor iz maranella je napisao/la:Ne umanjujem Alonsovu kvalitetu, ali taj potez je bio moguć i zahvaljujući daleko većem gripu intermediate michelinki naspram intermediate bridgestonki.ALONSO RENAULT je napisao/la:Rekao bih još samo Mađarska 2006.Vettel fan je napisao/la:Znam da ovo što ću sada napisati nema veze sa sutrašnjom utrkom, ovo je citat iz F1 Racinga i vezan je za Alonsa pa sam mislio da bi ljubitelje Alonsa moglo zanimati
Naslov je kako je to preteći Michaela Schumachera?
Mađarska 2003
To nije bilo pravo prestizanje, sječam se prestigao sam ga za svoju prvu F1 pobjedu, u Budimpešti. Vozio sam oštro i ispred sebe sam vidio njegovo stražnje krilo. Mislio sam da Michael ima problem, ili da se vratio iz boksa... ali njegov je bolid bio jednostavno prespor. Nisam stvarao preveliku buku oko toga: za to nije zaslužna moja vozačka vještina, Michael se mučio.
Jedna od mojih najboljih uspomena je kad sam ga iza sebe zadržao u San Marinu 2005. Bio sam vrlo sretan jer sam ostao ispred njega.I ne samo prelaz Schumija s vanjske nego i ostalih