Ok istina ali za to treba imati osjećaj.majstor iz maranella je napisao/la:Ne umanjujem Alonsovu kvalitetu, ali taj potez je bio moguć i zahvaljujući daleko većem gripu intermediate michelinki naspram intermediate bridgestonki.ALONSO RENAULT je napisao/la:Rekao bih još samo Mađarska 2006.Vettel fan je napisao/la:Znam da ovo što ću sada napisati nema veze sa sutrašnjom utrkom, ovo je citat iz F1 Racinga i vezan je za Alonsa pa sam mislio da bi ljubitelje Alonsa moglo zanimati
Naslov je kako je to preteći Michaela Schumachera?
Mađarska 2003
To nije bilo pravo prestizanje, sječam se prestigao sam ga za svoju prvu F1 pobjedu, u Budimpešti. Vozio sam oštro i ispred sebe sam vidio njegovo stražnje krilo. Mislio sam da Michael ima problem, ili da se vratio iz boksa... ali njegov je bolid bio jednostavno prespor. Nisam stvarao preveliku buku oko toga: za to nije zaslužna moja vozačka vještina, Michael se mučio.
Jedna od mojih najboljih uspomena je kad sam ga iza sebe zadržao u San Marinu 2005. Bio sam vrlo sretan jer sam ostao ispred njega.I ne samo prelaz Schumija s vanjske nego i ostalih
Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- ALONSO RENAULT
- Rezervni vozač

- Navijam za: Nikoga
Re: ON - fernando alonso
zborzic@htnet-dsl-MAN UTD osvaja Premiership-DOBIVENO
zborzic@htnet-dsl-Chelsea u finalu-DOBIVENO
Dani- MAN UTD osvaja Ligu prvaka-DOBIVENO
gattuso87- MAN UTD osvaja premiership-DOBIVENO
Night Rider-MAN UTD prolazi u finale-DOBIVENO
Svaka oklada je 10 rep. bodova
- Fernando Alonso fan
Ma čovjek je bog po kiši. Htjeli vi to priznat' ili ne.
"Jedan je Izet Fazlinović"
- pospani gad
- Veteran

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Molly je napisao/la:Bravo AlonsoTko bi ovo očekivao...dvije utrke za redom. Ajmo samo polako do kraja...Kimi se nešto nabrijao napada Kubicu, ali mislim da ne može ozbiljno ugroziti Alonsa. Nikad se ne zna...idemo nandoooo
Fernandoooooooooooooooooooooooooo.....................................................
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak

- Navijam za: McLaren
Bravo al ocekivano s obzirom da su popadali svi vodeci,a Renault je kao sto sam reko trenutno 3. ekipa.
- pospani gad
- Veteran

- Kontakt:
Kako popadali? Fernando ih je pobijedio.... kroz sve radnje i događaje, borbe u utrci.Adriana Lima fan je napisao/la:Bravo al ocekivano s obzirom da su popadali svi vodeci,a Renault je kao sto sam reko trenutno 3. ekipa.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak

Ma dobro krivo sam se izrazio. Drugi su iamli probleme on nije i to je cinjenica. Al opet svaka cast.
- Walter
- Svjetski prvak

- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
Zaslužena pobjeda sa ponovnom dozom sreće.Ko bi rekao da će Renault imati dvije pobjede u sezoni.
- pospani gad
- Veteran

- Kontakt:
Ako Kimi, Lewis i Felipe imaju fight na startu i u prvome krugu.... i onda se zakače.... onda to nije sreća.... nego dio borbe u utrci... borbe koje su indirektno sudionici bili Fernando i Robert.... pa je kroz borbu na startu.. taj dvojac "zaradio" pozicije na početku utrke...Walter je napisao/la:Zaslužena pobjeda sa ponovnom dozom sreće.Ko bi rekao da će Renault imati dvije pobjede u sezoni.
- Scuderia
- Moderator

- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
-
Sanel
- Profesionalni vozač

- Kontakt:
Fernandoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Alonsoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Kralj, kralj, kraljina, najjači je, ma tako se to radi majstoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Imam neki osjećaj da će sljedeće sezone redovito imati sreće
Alonsoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Kralj, kralj, kraljina, najjači je, ma tako se to radi majstoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Imam neki osjećaj da će sljedeće sezone redovito imati sreće
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- tomidix
- Test vozač

- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Da ja isto mislim da bi mogli bit odlicni sljedece sezone... Bit ce forum napunjen komentarima "a opet je imao srece..."
Srecu treba izazvat, ne dolazi s neba... Cestitke Fernandu al i Piqeu koji je takoder jako dobro odradio utrku... GO RENAULT
Srecu treba izazvat, ne dolazi s neba... Cestitke Fernandu al i Piqeu koji je takoder jako dobro odradio utrku... GO RENAULT
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
- Scuderia
- Moderator

- K1M1
- HNL kladionica majstor

- Navijam za: Kimi i Frijns
bravo alonso
zbilja je čovjek fantastično odvozio.
Mnogi su mu osporavali onu pobjedu u singapuru, al ova je potpuno zaslužena. Zbilja svaka čast.
Mnogi su mu osporavali onu pobjedu u singapuru, al ova je potpuno zaslužena. Zbilja svaka čast.

- Vettel fan
- Rezervni vozač

- Navijam za: F1
Bravo Alonso. Druga pobjeda za redom, super, bez zamjerki, bez i jednog upitnika, bez i jednog jedinog incidenta, stvarno odlično odvožena utrka i zaslužena pobjeda na najljepši mogući način.
Sve čestitke i njegovim fanovima ovdje na forumu.
Sve čestitke i njegovim fanovima ovdje na forumu.
MONZA 14. RUJNA 2008. ZVIJEZDA JE ROĐENA.
Zvijezda je u mirovini.
Zvijezda je u mirovini.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.

Rekao je: "Da nije Hamilton razgrnio cijelu ekipu, q. bi bili ovdje!"Scuderia je napisao/la:Sta je ono bio rekao, bas mi je zapelo to, ono kada su isli podijima?

- ALONSO RENAULT
- Rezervni vozač

Ja sve više mislim da je Alonso zbilja ojačao nakon ove sezone u Renaultu. I samo bi rekao da mislim da je samo on u stanju u jednoj sezoni i onog lošeg Renaulta napraviti ovako nešto. A najbolje mi je bilo na kraju kad je propustio Hamiltona da mi je vidjeti tada njegov izraz lica
Čestitke na pobjedi bravo majstore i u zadnje četiri utrke on je osvojio 30 bodova svaka ti čast
Čestitke na pobjedi bravo majstore i u zadnje četiri utrke on je osvojio 30 bodova svaka ti čast
zborzic@htnet-dsl-MAN UTD osvaja Premiership-DOBIVENO
-
legolas
- Početnik

Bravo Alonso, opet odlična vožnja bez ijedne greške!!
Samo tako nastavi.
Očekujem da će ostati u Ranaultu i sljedeće godine borbu za vrh.
Samo tako nastavi.
Očekujem da će ostati u Ranaultu i sljedeće godine borbu za vrh.

- brz i zestok
- Početnik

- Kontakt:
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak

A ak mu je to zadovoljstvo onda neka mu je...... Ham je dosad u karijeri izborio svoje pobjede protiv Alonsa. Izbacio ga iz McLArena njemu veca satisfakcija.....ALONSO RENAULT je napisao/la: A najbolje mi je bilo na kraju kad je propustio Hamiltona da mi je vidjeti tada njegov izraz lica![]()
- tomidix
- Test vozač

- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Satisfakcija je propustit vozaca u jacem bolidu da se vrati u isti krug s tobom... hehehe...Adriana Lima fan je napisao/la:A ak mu je to zadovoljstvo onda neka mu je...... Ham je dosad u karijeri izborio svoje pobjede protiv Alonsa. Izbacio ga iz McLArena njemu veca satisfakcija.....ALONSO RENAULT je napisao/la: A najbolje mi je bilo na kraju kad je propustio Hamiltona da mi je vidjeti tada njegov izraz lica![]()
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
- s.j.f1
- Početnik

ma svaka čast Alonsu da je bar bilo na početku sezone tako ali nema veze nikada nije loše biti 1, gooooo Alonso!!!!!!!!

Alonso & F1 forever !!!!!!!!!!

- Toyota fan-girl
- Rezervni vozač

- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Toyotu
čestitam njemu i fanovima. lijepa pobjeda također i zaslužena .
izgleda da je renault u velikoj formi i već ( jasno ako postava takva ostane ) će se alonso sljedeće godine boriti za prvaka.
izgleda da je renault u velikoj formi i već ( jasno ako postava takva ostane ) će se alonso sljedeće godine boriti za prvaka.
Timo Glock
ten o clock!
"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
ten o clock!
"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
- Scuderia
- Moderator

Cini se da ALonso ne ide nigdje
Kako je pocelo dobro, lako moguce da ostane

- Vettel fan
- Rezervni vozač

- Navijam za: F1
Satisfakcija je propustit vozaca u jacem bolidu da se vrati u isti krug s tobom... hehehe... 
Bravo, napomenuo si još jedan od rijetko prekrasnih poteza na utrci, izvoli, vrati se ukrug, možda me i pretekneš ipak ja imam Renault....
Bravo, napomenuo si još jedan od rijetko prekrasnih poteza na utrci, izvoli, vrati se ukrug, možda me i pretekneš ipak ja imam Renault....
MONZA 14. RUJNA 2008. ZVIJEZDA JE ROĐENA.
Zvijezda je u mirovini.
Zvijezda je u mirovini.
- MP4don
- Profesionalni vozač

- Navijam za: McLaren - Mercedes
Alonso is on fire...

...::: // Hamilton United \\ :::...
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL
Ti koji ovo čitaš, odi zuri u sunce ili tako nešto!!!
DOKAZ DA JE SCHUMY LEGENDA:
http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_zxn6Sts" onclick="window.open(this.href);return false;
LOL