Adriana Lima fan je napisao/la:speed-bmw-girl je napisao/la:KIMI'sFAN je napisao/la:jesi tu došla raspravljaat o frizurama???????!!!!
ne al očito neki misle da sam glupa curica koja zna samo o frizurama, a ne o F1 pa eto aj da bacim koji šampon odmah korist....................
Mala pratis formulu 1 sezonu sto si sama napisala i nemoj nam tu solit pamet. Nisam ni ja neki koji prati formulu desetljece al ti nam neces solit pamet. Ako ti je glupo sto je Kubica na poleu trebala si na sliku stavit Haifeld fan i to je to. Ima ovdje i dovoljno ljudi koji navijaju samo za Alonsa gdje god bio(nista lose ne mislim) al ako se deklariras kao navijacica BMW-a onda ti nece biti steta sto je Kubica na poleu.
uhuhuh, ohladi ALFan! Langsam, langsam, aber sicher, festina lente....pusti da cura kaže kaj hoće.
..pa, činjenica je da Kubica ima loš hair-style, ali on si tu nemre pomoći...kad mu je kosa suha izgleda dobro...
....milsim da su baš blažičko i novak načeli tu temu o kubici i njegovoj kosi....u Maleziji!