Formula 1 team - Alfa Romeo F1 Team ORLEN [C42]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: BMW - Heidfeld

Post Postao/la bmw_sauber_f1 »

Adriana Lima fan je napisao/la:
Eternal Glory je napisao/la: @speed-bmw-girl bas sexy post
Nasli ste se :D

Ma kolko Kubica ima u tanku nitko sada nezna. On je osobno bio iznenađen i vjerujem da nije tolko laksi kolko svi ocekuju.
ma daj iznenadio se, uopće nevjerujem u to, to im je bio cilj kao i u Australiji, Naravno da je lakši, sta ti pricas, BMW-e nemože osvojiti pole bez praznog bolida, nažalost je tako.

@speed-bmw-girl-lol, vidim da si vatrena navijacica Heidfelda. :thumbup:
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

Ma kolko Kubica ima u tanku nitko sada nezna. On je osobno bio iznenađen i vjerujem da nije tolko laksi kolko svi ocekuju.
o pocea si mene slusat i prihvati da su gotovo svi na istim taktikama krug dva manje vise :D
ponosim se tobom :oops:
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

uopće mi nije jasno kako ste tako uvjereni u to? Čak i raikkonen sumnja u to. I koliko je uopće krugova potrebno kasnije iću u boks da bi se govorilo o različitim taktikama. 1, 2 nisu, slažem se. možda 3? ili 5?
Andrinho_F1
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Andrinho_F1 »

speed-bmw-girl je napisao/la:
Andrinho_F1 je napisao/la:nemogu virovati da ima i takvih koji sada seru po kubici. ali uopce na njih nezelim obracati pozornost, ljudi su ljubomorni a vjerojatno bi ja bio malo razocaran kad bi nick bio brzi od kubice, nije im lako. glupo je sto se nazivaju navijacima bmw-a, oni navijaju za nicka heidfelda a ne za bmw.međutim ovaj predivan dan nece mi nitko pokvariti. kao navijac BMW-a i kubice osjecam se presretno. svima hvala na cestitkama, a ovo je jos jedna potvrda da je bmw na pravom putu,i da schumi nije u pravu kad je ono izjavio.
međutim sutra je utrka i sve je moguce, ali ja vjerujem da ce sutra i nick i robert biti brzi i ponovo osvojiti bodove i uzeti postolje. ;)

Mene ne nazivaš fanom BMW-a, a baš se pitam tko koga uzdiže u vedra nebesa................... lako je Kubici bit prvi kad ima lakši bolid i to već drugi put................. baš se pitam tko će donijeti više bodova BMW-u................. ¨sigurno Kubica kao u prošloj sezoni˝ .................mali nećeš mene zajebavat s Kubicom......................
ma ti se nazivas fanom bmw-a, a pises:"JEBEM TI KUBICU"...mislim da je svaki komentar na ovo suvisan. svako me je jasno da ti nije drago sto je kubica uzeo pole, i onda mi nemoj govriti da navijas za bmw. kubica je bio laksi od heidfelda ali ne toliko koliko pricate, mislim i da su jucer bili isto teski da bi kubica bio brzi...i nisi toliko pametna koliko mislis.
BMW Sauber_F1 Team
speed-bmw-girl

Post Postao/la speed-bmw-girl »

jbg Andrinho_F1 ja nisam toliko pametna...........wow samo to znaš napisat, al dobro, aj mi se javi kad naučiš pisat engleski pa onda govori tko je pametan, a tko glup..................... mislim na onaj fanb. za Nicka........................... :badgrin:
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

@speed-bmw-girl A ti si mogla pročitati pravila foruma prije nego si počela postati :!:
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

speed-bmw-girl je napisao/la:jbg Andrinho_F1 ja nisam toliko pametna...........wow samo to znaš napisat, al dobro, aj mi se javi kad naučiš pisat engleski pa onda govori tko je pametan, a tko glup..................... mislim na onaj fanb. za Nicka........................... :badgrin:
to je duh :k.o: samo naprijed :D
zborzic@htnet-dsl
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la zborzic@htnet-dsl »

speed-bmw-girl je napisao/la:jbg Andrinho_F1 ja nisam toliko pametna...........wow samo to znaš napisat, al dobro, aj mi se javi kad naučiš pisat engleski pa onda govori tko je pametan, a tko glup..................... mislim na onaj fanb. za Nicka........................... :badgrin:
Daj curo smiri se malo,može. ;)
Imaš 8 postova,a već si se uvatila svađat. :ne:
bukreka i jogurta
speed-bmw-girl

Eternal Glory je napisao/la:
to je duh :k.o: samo naprijed :D

ti si car.................. naravno da je to duh tj bitch na kubik.....................
Andrinho_F1
Početnik
Početnik
Kontakt:

nemoj te tako o curi, ona ima dobre razloge zasto navija za haidfelda, pa on ima sjajnu frizuru. to je sve sto ona zna o nicku. ;)
naravno nemojte niti pomisliti da ovdje govorim protiv nicka, jer je on isto jedan odlican i pouzdan vozac. meni je drazi kubica ali navijam za bmw prije svega. ja volim raspravljati sa ljudima koji nesto znaju i vole f1, kakvih je ovdje dosta a ti mi nisi niti najmanje zanimljiva. bezveze trabunjaš...
BMW Sauber_F1 Team
speed-bmw-girl

zborzic@htnet-dsl je napisao/la:
Daj curo smiri se malo,može. ;)
Imaš 8 postova,a već si se uvatila svađat. :ne:

sry al mene isto neće vrijeđat svaki balavac ovdje.....................
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Andrinho_F1 je napisao/la:
nemoj te tako o curi, ona ima dobre razloge zasto navija za haidfelda, pa on ima sjajnu frizuru. to je sve sto ona zna o nicku. ;)
naravno nemojte niti pomisliti da ovdje govorim protiv nicka, jer je on isto jedan odlican i pouzdan vozac. meni je drazi kubica ali navijam za bmw prije svega. ja volim raspravljati sa ljudima koji nesto znaju i vole f1, kakvih je ovdje dosta a ti mi nisi niti najmanje zanimljiva. bezveze trabunjaš...
joj što volim ove predrasude :roll:
ti si na temelju toga sto je ona cura zakljucija da ona o heidfeldu zna samo za frizuru :oops:
Andrinho_F1
Početnik
Početnik
Kontakt:

ti si puno starija od mene, jeli? dodes na forum i odmah lajes, nedostatak kulture i postovanja je tvoj problem. ovdje raspravljaj argumentima, a ne nekim glupim izjavama. evo naprimjer kao fan bmw-a(kako se ti nazivas) objasni svoju izjavu:"jebem ti kubicu", nakon sto je covik uzeo nabolju startnu poziciju. i da je gresku napravio pravi navijac to nebi napisao, a tek u ovoj situaciji...
BMW Sauber_F1 Team
Andrinho_F1
Početnik
Početnik
Kontakt:

Andrinho_F1 je napisao/la:
joj što volim ove predrasude :roll:
ti si na temelju toga sto je ona cura zakljucija da ona o heidfeldu zna samo za frizuru :oops:
niti najmanje. ja sam to zakljucio iz njezinih postova. umjesto da argumentira i raspravlja, mene deklarira kao balavca, sere po kubici itd. prica gluposti. govri kako je fan bmw, a nakon sto je kubica prvi pise "jebem kubicu", to nemoze pisati navijac bmw-a ni netko ko vili ovaj sport. vecina clanova ovog foruma dolazi i daje nam cestitke za ovaj rezultat, i dode ona i sere...
Zadnja izmjena: Andrinho_F1, dana/u 06 tra 2008, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.
BMW Sauber_F1 Team
speed-bmw-girl

da frizura mu je zakon, a za bujnu kosu koristi Panten Pro V da bude tako lepršava i sjajna.................... btw. nadam se da će Heidfeld rasturit danas u utrci................ :)
~IsR~Lux
Početnik
Početnik
Navijam za: V8

Post Postao/la ~IsR~Lux »

speed-bmw-girl je napisao/la:da frizura mu je zakon, a za bujnu kosu koristi Panten Pro V da bude tako lepršava i sjajna.................... btw. nadam se da će Heidfeld rasturit danas u utrci................ :)
jesi tu došla raspravljaat o frizurama???????!!!!
speed-bmw-girl

KIMI'sFAN je napisao/la:
speed-bmw-girl je napisao/la:da frizura mu je zakon, a za bujnu kosu koristi Panten Pro V da bude tako lepršava i sjajna.................... btw. nadam se da će Heidfeld rasturit danas u utrci................ :)

ne al očito neki misle da sam glupa curica koja zna samo o frizurama, a ne o F1 pa eto aj da bacim koji šampon odmah korist....................
Andrinho_F1
Početnik
Početnik
Kontakt:

pa naravno nisam niti ocekivao da ces odgovtii na moj prijasnji upit. jer nemas argumenata, jos jedna napisana glupost. ova tema je dosada bila sadrzajana, pa necu dozvoliti da je ti upropastis i prekinut cu ovu bespredmetnu raspravu.
P.S
i ja se isto nadam da ce heidfeld danas rasturati u utrci...
BMW Sauber_F1 Team
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

o pocea si mene slusat i prihvati da su gotovo svi na istim taktikama krug dva manje vise :D
ponosim se tobom :oops:
Haha sine mozes ti jos puno od mene naucit tako da nemoj izgubiti tu priliku glupim postovima :lol: :lol: :D
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

KIMI'sFAN je napisao/la:

ne al očito neki misle da sam glupa curica koja zna samo o frizurama, a ne o F1 pa eto aj da bacim koji šampon odmah korist....................
Mala pratis formulu 1 sezonu sto si sama napisala i nemoj nam tu solit pamet. Nisam ni ja neki koji prati formulu desetljece al ti nam neces solit pamet. Ako ti je glupo sto je Kubica na poleu trebala si na sliku stavit Haifeld fan i to je to. Ima ovdje i dovoljno ljudi koji navijaju samo za Alonsa gdje god bio(nista lose ne mislim) al ako se deklariras kao navijacica BMW-a onda ti nece biti steta sto je Kubica na poleu.
Pero Perilica
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Pero Perilica »

KIMI'sFAN je napisao/la:jesi tu došla raspravljaat o frizurama???????!!!!

Mala pratis formulu 1 sezonu sto si sama napisala i nemoj nam tu solit pamet. Nisam ni ja neki koji prati formulu desetljece al ti nam neces solit pamet. Ako ti je glupo sto je Kubica na poleu trebala si na sliku stavit Haifeld fan i to je to. Ima ovdje i dovoljno ljudi koji navijaju samo za Alonsa gdje god bio(nista lose ne mislim) al ako se deklariras kao navijacica BMW-a onda ti nece biti steta sto je Kubica na poleu.

uhuhuh, ohladi ALFan! Langsam, langsam, aber sicher, festina lente....pusti da cura kaže kaj hoće.
..pa, činjenica je da Kubica ima loš hair-style, ali on si tu nemre pomoći...kad mu je kosa suha izgleda dobro...

....milsim da su baš blažičko i novak načeli tu temu o kubici i njegovoj kosi....u Maleziji!
Anything you can do, I can do better!
Vettel fan
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la Vettel fan »

Čestitke BMW-u i njihovim sjajnim vozačima Kubici i Heidfeldu na savršeno odvoženoj utrci.
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: BMW - Heidfeld

Post Postao/la bmw_sauber_f1 »

Jako dobra utrka za BMW-e, PRVIIIIIIIII SMOOOOOOOOOOOOO, lol, bravo za Heidfelda jako dobar napredak, a za Kubicu to se očekivalo al odlično se držao. BRAVO H&K. :mrgreen:
FICHO
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
Kontakt:

Post Postao/la FICHO »

Sjajna forma BMWa. slika
Prije utrke nisam to očekivao, ali mogu reći da sada imamo pravi troboj za pobjede. slika
slika
>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
ferrari-fan
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: ferrari

Post Postao/la ferrari-fan »

Bas mi je drago sto je danas BMW potukao McM-ove do kraja.
slika
Odgovori