3. bolida nema već godinama. Smiju imati djelove, ali u bilo kojem trenutku smiju imati sastavljena samo 2 bolida.Dero je napisao/la:Što je sa 3. bolidom?
A problem su otkrili pred oko sat vremena kad su pokrenuli motor da ga zagriju
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
3. bolida nema već godinama. Smiju imati djelove, ali u bilo kojem trenutku smiju imati sastavljena samo 2 bolida.Dero je napisao/la:Što je sa 3. bolidom?
Nadam se da ne...Ipak je prva utrka...Mnogima to nebi dobro sjeloScuderia je napisao/la:Bas me zanima, hoce li Ferrari Massi na samom kraju utrke reci : "Fernando is faster than you"
Samo razmisljam na glas... Znam da je prva utrka, no radi se o Talijanima... tako da... nikad se ne zna.Dr. DJ je napisao/la:
Nadam se da ne...Ipak je prva utrka...Mnogima to nebi dobro sjelo
Normalno, mogli su imati obojicu na postolju, ako Sutil bude i dalje vozio ovako, imat ce samo jednog (Alonsa) na postolju.dmarijon je napisao/la:super za alonsa... ali okus je kao da su (opet) žrtvovali massu
Aha, da. Cim sam cuo team radio RS-a za Massu bilo mi je sve jasno. Tako je bilo i u Njemackoj slucaj, samo sto mu je tada rekao onu recenicu, a ovako je to ispalo sve " sminkerski "Dr. DJ je napisao/la:Scud rješili su to oni več sada na malo finiji način
Mislis na ovu zamjenu pozicija Alonso-Massa ?Cuky je napisao/la:jbt u Ferrariju se nešto opametili ove godine
Direktiva od Ferrarija.Cuky je napisao/la:na Sky-u kažu da je Massina ideja bila da pokušaju ići duže
Cuky je napisao/la:na Sky-u kažu da je Massina ideja bila da pokušaju ići duže
Ne, mislim na to da napokon nisu čekali da drugi nešto poduzmu nego su prvi odlučili ranije od planiranog u boks i tako prošli VettelaScuderia je napisao/la:Mislis na ovu zamjenu pozicija Alonso-Massa ?Cuky je napisao/la:jbt u Ferrariju se nešto opametili ove godine
Prije nego ce se to desiti, team radio Smedleya za Massu, i onda krug-dva ( metaforicki ovo za krugove ) kasnije hopa...Cuky je napisao/la:
Ne, mislim na to da napokon nisu čekali da drugi nešto poduzmu nego su prvi odlučili ranije od planiranog u boks i tako prošli Vettela