Reprezentativni nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Re: Reprezentativni nogomet

Post Postao/la Scuderia »

Toon Army je napisao/la: Što ovaj post radi u temi reprezentativni nogomet :? :)
Imali su svoje šanse no bolje da je završilo ovako zbog mog listića u kladionici :D
Pa... igrali su dvije repke, sta nisu? :) ;)
Oho, neke pare se dobile sinoc, ha? :D
Ferrari-BiH je napisao/la:
Slazem se....
Pjanic je dovoljno dobar da igra u Lyonu i to svaku utakmicu a nije dobar da igra za repku...
Steta sto lopta nije usla...nismo imali srece...
Sto se tice golmana, mislim da je bolji Asmir Begovic (golman Portsmoutha koji je trenutno na posudbi u Ipswichu i tu je standardan)

Nadam se dobrom rezultatu u Zenici
Pjanic MORA igrati u Zenici. MORA,MORA i MORA, i opet MORA. Neka stavi Muslimovica umjesto Ibisevica. Ibisevica skoro nisam ni vidio na terenu.

Moram priznati, nisam upoznat s BIH vratarima, no Hasagic je sinoc bio na razini zadatka. Dobro, kod onog gola nije mogao nista previse, no imao je dobrih intervencija, bio je siguran u izlascima. :|

+ jos je isao malo podhebavati napadace Portugala. :biggrin: Mogao se shebat kada je isao 1 na 1 s napadacem Portugala, no sve je dobro proslo. :D

Sta je s Begovicem? Zasto nije branio? Ozljeda ili?
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Scuderia je napisao/la:[
Pjanic MORA igrati u Zenici. MORA,MORA i MORA, i opet MORA. Neka stavi Muslimovica umjesto Ibisevica. Ibisevica skoro nisam ni vidio na terenu.
A gledaj, Pjanić je dobar igrač, ali kako Ćiro i sam kaže - on nema konstantu. Jednu utakmicu će igrati odlično, a drugu će biti loš. Tako i je. Ibišević je po meni najopasniji vezni igrač BiH i mislim da on treba igrati. Izvodi odlično prekide i on i Džeko odlično surađuju.
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Schumy.d je napisao/la:
Scuderia je napisao/la:[
A gledaj, Pjanić je dobar igrač, ali kako Ćiro i sam kaže - on nema konstantu. Jednu utakmicu će igrati odlično, a drugu će biti loš. Tako i je. Ibišević je po meni najopasniji vezni igrač BiH i mislim da on treba igrati. Izvodi odlično prekide i on i Džeko odlično surađuju.
Mislim da si pobrkao loncice....mozda mislis na Misimovica kojeg su sinoc non stop cuvala 2 igraca Portugala
Scuderia je napisao/la:
Sta je s Begovicem? Zasto nije branio? Ozljeda ili?
Nije ozljeda nikakva u pitanju, nego mu je to tek 4. utakmica kako je pozvan u repku, igrao je prije za mladju selekciju Kanade pa je nedavno dobio licencu od FIFA-e...treba da se dokaze Ciri :D
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Schumy.d
Legenda
Legenda

Mislim da si pobrkao loncice....mozda mislis na Misimovica kojeg su sinoc non stop cuvala 2 igraca Portugala
#-o #-o
Napišem jedno, a mislim drugo. :lol:
Tako je, mislim na Misimovića da je najopasniji. Ali isto tako mislim i da je Ibišević bolji od Muslimovića. Pa sjetite se Bundeslige lani kad je u polusezoni do ozlijede utrpao 15-ak golova za Hoffenheim. ;)
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Scuderia je napisao/la: Oho, neke pare se dobile sinoc, ha? :D
:D Ma da, nakon mjesec dana suše cca prosjećna plaća RH za 50kn...
Mislim da se svi možemo složiti (voljeli ju ili ne) da BiH ima velike šanse u uzvratu te da su sa prikazanom igrom zaslužili barem nerješeno...teško mi je priznati no "peder" je složio dobru repku našim susjedima...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Schumy.d
Legenda
Legenda

A ako bude Ronaldo osposobljen, onda će bosni teško biti ne primiti gol. Ipak Cristiano znači dosta za ovu repku.

EDIT:
Slovačka u-21 : Hrvatska U-21 1:2
=D> =D> =D> Bravo naši!!

Strijelci: Kalinić, Vida, (Rakitić promašio penal)
Sada su prvi!! :thumbup:

Vidi se da su Kalinić i Rakitić odlična pojačanja za mladu repku, a danas je Kalinić odigrao jednu odličnu tekmu. Zabio i asistirao za 2. gol.
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 29 srp 2010, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Spajanje posta
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Schumy.d je napisao/la:Slovačka u-21 : Hrvatska U-21 1:2
=D> =D> =D> Bravo naši!!

Strijelci: Kalinić, Vida, (Rakitić promašio penal)
Sada su prvi!! :thumbup:

Vidi se da su Kalinić i Rakitić odlična pojačanja za mladu repku, a danas je Kalinić odigrao jednu odličnu tekmu. Zabio i asistirao za 2. gol.
Svaka čast,odlično prvo poluvrijeme naših,šteta što već tada nisu rješili utakmicu.Čini mi se da imamo solidnu generaciju.Samo onaj Kelava je stvarno loš,koliko pogrešnih procjena danas nevjerovatno
...put u raj nije posut ružama...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la: Svaka čast,odlično prvo poluvrijeme naših,šteta što već tada nisu rješili utakmicu.Čini mi se da imamo solidnu generaciju.Samo onaj Kelava je stvarno loš,koliko pogrešnih procjena danas nevjerovatno
Ne znam zašto ne da priliku Antoloviću iz Cibalije koji odlično brani i možda je najbolji golman u našoj ligi. A ima i Delača za korištenje u budućnosti.
Pa Ladić je bio golman, čudi me da to ne vidi. :D

EDIT
BiH : Portugal 0:1
Čestitke Portugalcima na prolazu koji je apsolutno zaslužen.
Bosna nije prikazala igru kakva se očekivala od njih u Zenici. U obje tekme je Portugal bio bolja momčad i prolaz je zaslužen. Pepe i društvo su sakrili Džeku i Ibiševića u džep.

P.S.
Na kraju ovog dvoboja vrijedi ona izreka: "Tresla se brda, rodio se miš!" :D
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 29 srp 2010, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Spajanje posta
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Bravo Portugal,pokazali su da su puno kvalitetniji i bez CR,Quaresme :peace:
Šteta što Irska nije prošla dalje.Sramota kako su Francuzi prošli,čisto igranje rukom Henrya sudac nije svirao a morao je to vidit.Ali to je tako zakon jačega
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la:BiH : Portugal 0:1
Čestitke Portugalcima na prolazu koji je apsolutno zaslužen.
Bosna nije prikazala igru kakva se očekivala od njih u Zenici. U obje tekme je Portugal bio bolja momčad i prolaz je zaslužen. Pepe i društvo su sakrili Džeku i Ibiševića u džep.

P.S.
Na kraju ovog dvoboja vrijedi ona izreka: "Tresla se brda, rodio se miš!" :D
Nije imao ko pokazati...Dzeko i Salihovic su bili odsjeceni, a ostali nisu te klase da mogu parirati Portugalcima.

Spominjes Ibisevica....mislim da nema potrebe jer je Muslimovic za njega izmislio nogomet..to je "zicer" igrac poput Inzaghija, samo 5 puta slabiji...

Mozda bi u Realu mogli razmisliti o poziciji na kojoj igra Pepe ;)

Cestitke Slovencima na prolazu, a i Portugalcima koji su pokazali puno veci kvalitet i iskustvo igranja "velikih" utakmica.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ferrari-BiH je napisao/la: Mozda bi u Realu mogli razmisliti o poziciji na kojoj igra Pepe ;)
hehe, ipak mislim da Real ima 2 zadnja vezna koja su bolja od Pepea. ;)
A Pepe je jedan odličan stoper. I u ovoj tekmi se vidjelo da je vrlo jak u igri s glavom i čvrst na lopti, a to je potrebno za stopera.
U Realu su zadnji vezni Lass i Xabi Alonso koji igraju odlično i ipak imaju više kvalitete za srednji red.
Ferrari-BiH je napisao/la:Nije imao ko pokazati...Dzeko i Salihovic su bili odsjeceni, a ostali nisu te klase da mogu parirati Portugalcima.
Ne bih se složio s tobom ovaj put zato jer igra nije bila očekivana. Ćiro je najavljivao presing, a kad je tekma počela, veznog reda nije bilo nigdje. Igra se samo preskakala i nabijale se lopte prema Džeki i Ibiševiću. A to je za igrače poput Pepea, Carvalha i Brune Alvesa mačji kašalj.
Mislim da je Bosna trebala pokušati više igrati po zemlji, a ne samo nabijati te lopte u bunar. Na taj način ne možeš pobijediti Portugal.
Pola prvog poluvremena je lopta bila u zraku. Bosna nabijala na Džeku, a Portugal na Nanija. :?
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la: Mozda bi u Realu mogli razmisliti o poziciji na kojoj igra Pepe ;)
hehe, ipak mislim da Real ima 2 zadnja vezna koja su bolja od Pepea. ;)
A Pepe je jedan odličan stoper. I u ovoj tekmi se vidjelo da je vrlo jak u igri s glavom i čvrst na lopti, a to je potrebno za stopera.
U Realu su zadnji vezni Lass i Xabi Alonso koji igraju odlično i ipak imaju više kvalitete za srednji red.
Ferrari-BiH je napisao/la:Nije imao ko pokazati...Dzeko i Salihovic su bili odsjeceni, a ostali nisu te klase da mogu parirati Portugalcima.
Ne bih se složio s tobom ovaj put zato jer igra nije bila očekivana. Ćiro je najavljivao presing, a kad je tekma počela, veznog reda nije bilo nigdje. Igra se samo preskakala i nabijale se lopte prema Džeki i Ibiševiću. A to je za igrače poput Pepea, Carvalha i Brune Alvesa mačji kašalj.
Mislim da je Bosna trebala pokušati više igrati po zemlji, a ne samo nabijati te lopte u bunar. Na taj način ne možeš pobijediti Portugal.
Pola prvog poluvremena je lopta bila u zraku. Bosna nabijala na Džeku, a Portugal na Nanija. :?
U tome i jeste problem, Misimovic, Rahimic i Muratovic su odigrali cijele kvale zajedno u vezi, a sinoc ih nije bilo.
Nakon cije greske smo primili gol...Pandza naravno...nema mjesto u Hajduku u prvih 11 ali ima u repki...

A za Pepea sam se salio, mada moram priznati da se ne slazem s tobom da je odlican stoper, OK mozda jeste odlican, ali nije vrhunski. Cesto kiksa bas zbog svoje pokretljivosti, zaleti se pa ispadne smijesan..
U poredjenju njega i Albiola prednost bih dao Albiolu koji je brz ali i smiren, za razliku od Pepea.
Na kraju ipak mi je drago da ga imamo u Madridu :)
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ferrari-BiH je napisao/la: A za Pepea sam se salio, mada moram priznati da se ne slazem s tobom da je odlican stoper, OK mozda jeste odlican, ali nije vrhunski. Cesto kiksa bas zbog svoje pokretljivosti, zaleti se pa ispadne smijesan..
U poredjenju njega i Albiola prednost bih dao Albiolu koji je brz ali i smiren, za razliku od Pepea.
Na kraju ipak mi je drago da ga imamo u Madridu :)
Onda očito ne znaš za podatak da je lani (dok nije dobio kaznu) bio najbolji stoper u ligi prema statistikama. :D
Ma meni je on odličan. Da nema njega, ova obrana bi bila još lošija nego šta je. #-o
Zmago_Ferrari
Početnik
Početnik
Navijam za: puno postova

Post Postao/la Zmago_Ferrari »

Ma sto fino, ova smijesna reprezentacija Slovenaca ce biti u JAR-u. Tragedija. Riga mi se. Gledat cu vjerojatno samo utakmice Africkih reprezentacija, ostalo me nece previse zanimati.
slika

slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Zmago_Ferrari je napisao/la:Ma sto fino, ova smijesna reprezentacija Slovenaca ce biti u JAR-u. Tragedija. Riga mi se. Gledat cu vjerojatno samo utakmice Africkih reprezentacija, ostalo me nece previse zanimati.
Nije mi toliko krivo za slovence ali baš mi je žao što Ruse nećemo gledat na SP.
Kakvi sve igrači propuštaju SP:Arshavin,Modrić,Ševčenko,Ibrahimović,Eduardo,Džeko,Berbatov,Rosicky
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Da krenem redom....
1. Pravilo o "prenosenju" zutih kartona iz grupne faze u baraz je uvedeno tek nakon zadnjeg kola grupnog takmicenja, zasto...pa zato jer "male" reprezentacije imaju manji izbor kvalitetnih nogometasa i tu je bila sansa "veliki" (citaj bogatih, popularnih) reprezentacija.

2. Pravilo o "nositeljima" u barazu je isto tako uvedeno kada je FIFA vidjela koje sve reprezentacije mogu ostati bez plasmana....opet sve u koristi ovih "velikih"

Zar se pravila neke igre ne bi trebala utvrditi prije pocetka igranja...je li to znaci da ce sudije na SP-u donositi nova pravila u pola utakmice, npr. kada Francuz igra rukom, to nije prekid igre, ili kada Brazilac bude u offside-u, offside ne postoji....

Svaka cast Slovencima koji su, ni sam ne znam kako, uspjeli da osujete pokusaj FIFA-e da na SP dovede jos jednog "naftasa".... bravo Bernie, pardon, Blatter
Chuck Norris
Veteran
Veteran

http://www.jutarnji.hr/hrvatska-nositel ... 2-/359826/

Ovo je važno da smo ostali u prvoj jakosnoj skupini.Ne mogu nas Englezi zapasti dobro je.

Idealna skupina:Hrvatska,Rumunjska,Austrija,Cipar,Lihtenštajn,San Marino
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la:http://www.jutarnji.hr/hrvatska-nositel ... 2-/359826/

Ovo je važno da smo ostali u prvoj jakosnoj skupini.Ne mogu nas Englezi zapasti dobro je.

Idealna skupina:Hrvatska,Rumunjska,Austrija,Cipar,Lihtenštajn,San Marino
Da, odlično!!
Nećemo igrati sa jakim repkama poput Španjolske, Engleske, Italije, Portugala, Rusije, Njemačke, Nizozemske i Francuskom. :biggrin:

Chuck, zašto se bojiš Engleza??
Pa u novije vrijeme imamo omjer 2:2 s njima. :biggrin: :biggrin:
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Ma ne bojim se Engleza u izravnim dvobojima ali bojim se njihovog puštanja utakmice našim konkuretnima.Sjetimo se Ukrajine

A zamislite ovu skupinu koja je moguća.Hrvatska,Srbija,BiH,Slovenija,Crna Gora :D
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la: A zamislite ovu skupinu koja je moguća.Hrvatska,Srbija,BiH,Slovenija,Crna Gora :D
Može! :biggrin:
Da pokažemo tko je gazda na ovim prostorima!! 8)
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la: A zamislite ovu skupinu koja je moguća.Hrvatska,Srbija,BiH,Slovenija,Crna Gora :D
Mislis da bi kvalifikacije protekle bez intervencije NATO-a :biggrin:
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la:
Mislis da bi kvalifikacije protekle bez intervencije NATO-a :biggrin:

To bi bila prava SKUPINA SMRTI :badgrin:
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ferrari-BiH je napisao/la: Mislis da bi kvalifikacije protekle bez intervencije NATO-a :biggrin:
:lol: :lol:
A čuj, s Bosnom i Crnom Gorom bi još išlo, ali sa Srbijom i Slovenijom bi bilo svega!!
Opet bi se naši političari trebali ispričavati... :lol: :lol: #-o

Mislim da bi i u navijanju bili najjači.
Iskreno, jučer sam se malo smijao na navijanje za Bosnu. Oni su pljeskali na svaki drugi dodir s loptom igrača Bosne. :biggrin: I samo plješću.
A Slovenci su svoje pjesme ukrali od nas... :roll:
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la: Mislis da bi kvalifikacije protekle bez intervencije NATO-a :biggrin:
:lol: :lol:
A čuj, s Bosnom i Crnom Gorom bi još išlo, ali sa Srbijom i Slovenijom bi bilo svega!!
Opet bi se naši političari trebali ispričavati... :lol: :lol: #-o

Mislim da bi i u navijanju bili najjači.
Iskreno, jučer sam se malo smijao na navijanje za Bosnu. Oni su pljeskali na svaki drugi dodir s loptom igrača Bosne. :biggrin: I samo plješću.
A Slovenci su svoje pjesme ukrali od nas... :roll:
To je jucer tako bilo, ainace bude bolje. A u Zenici ne daju BH Fanaticosima da dolaze na tekmu, tek nas nekoliko uspije nabaviti karet. Robijasi (navijaci Celika) ne daju, umisljena govna.
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Irci traze ponistenje tekme s Francuskom, tako i Rusi traze ponistenje utakmice s Slovenijom.
KLIK

I evo svih putnika za JAR.
EUROPA: Spanjolska, Njemacka, Engleska, Nizozemska, Italija, Slovacka, svicarska, Srbija, Danska, Grcka, Slovenija, Portugal, Francuska
AFRIKA: Kamerun, Gana, Obala Bjelokosti, Nigerija, Alzir
AZIJA: Australija, Sjeverna Koreja, Japan, Juzna Koreja
JUZNA AMERIKA: Brazil, Argentina, Paragvaj, Cile, Urugvaj
CONCACAF: SAD, Meksiko, Honduras
OCEANIJA: Novi Zeland
DOMACIN: Juzna Afrika

Idemo Deutschland !!! :)
slika
Odgovori