P@rtibrejker je u pravu. Ova slika je produkt viška vremena i PS-a. Uostalom, bili smo se zafrkavali s njom 2004., nakon što je Williams predstavio FW26.p@rtibrejker je napisao/la:Koliko je meni poznato Ferrari ipak nije toliko ekstreman inovator kao neki drugi timovi. Imaju oni svojih sjajnih trenutaka, ali pretežno se kod njih radi o ajmo reći nadopunama postojećih elemenata po bolidu tj redizajnu. Pogledaj samo BMW danas što sve ne stavlja po bolidima, Red Bull, Renault...Lucky je napisao/la:Nisam ni ja imao pojma za to i slučajno sam jučer naletio na tu sliku.p@rtibrejker je napisao/la:daj ne zezaj očito je da je montaža![]()
Ne kažem da Ferrari nije imao takav bolid (makar ja nemam pojma za to)
Ferrari je navodno testirao s tim ''walrus tusks'' nosom.Znao sam da je Antonia Terzi bio zaposlenik Ferrarija i da je njegovo riješenje bio nos na Williams BMW-u 2004. godine.To je ono što je meni bilo interesantno,a ne slika.
Kako god bilo ne vjerujem da Ferrari nije probao eksperimantirati s nečim novim,jer uostalom to rade svi,zar ne?
BTW, ja sam komentirao sliku, ne idejnog začetnika takvog nosa i aplikaciju na Ferrariju.
Ajme, samo kad se sjetim kolika je to bila senzacija