Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
sale
Site Admin
Site Admin
Ja sam: Vozač
Navijam za: F1
Kontakt:

Post Postao/la sale »

p@rtibrejker je napisao/la:
Lucky je napisao/la:
p@rtibrejker je napisao/la:daj ne zezaj očito je da je montaža :!:

Ne kažem da Ferrari nije imao takav bolid (makar ja nemam pojma za to)
Nisam ni ja imao pojma za to i slučajno sam jučer naletio na tu sliku.
Ferrari je navodno testirao s tim ''walrus tusks'' nosom.Znao sam da je Antonia Terzi bio zaposlenik Ferrarija i da je njegovo riješenje bio nos na Williams BMW-u 2004. godine.To je ono što je meni bilo interesantno,a ne slika.
Kako god bilo ne vjerujem da Ferrari nije probao eksperimantirati s nečim novim,jer uostalom to rade svi,zar ne?
Koliko je meni poznato Ferrari ipak nije toliko ekstreman inovator kao neki drugi timovi. Imaju oni svojih sjajnih trenutaka, ali pretežno se kod njih radi o ajmo reći nadopunama postojećih elemenata po bolidu tj redizajnu. Pogledaj samo BMW danas što sve ne stavlja po bolidima, Red Bull, Renault...

BTW, ja sam komentirao sliku, ne idejnog začetnika takvog nosa i aplikaciju na Ferrariju. ;)
P@rtibrejker je u pravu. Ova slika je produkt viška vremena i PS-a. Uostalom, bili smo se zafrkavali s njom 2004., nakon što je Williams predstavio FW26.

Ajme, samo kad se sjetim kolika je to bila senzacija :D Radikalna i futuristička, ali neuspješna.
$@Ł€: Tražite prije postanja slika
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Ljudi....Blizi nam se Australski GP i mislim da ce biti dosta neobicno na pitwal-u Ferrari-ja.Nece tu sjediti(negdje na sredini)jedan mali Francuz po imenu Jean Todt.Nece biti vise onog nervoznog ustajanja sa stolice,grickanja noktiju,stalnog mjerenja vremena sa stopericama u rukama.Nedostajace i meni,a mislim i Ferrari-jevim fanovima.Ipak je on mnogo uradio za Ferrari od '93.
FORZA FERRARI!!!
Michael_Schumacher
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Michael_Schumacher »

slažem se, bit će jako čudno bez njega, ali ipak, lakše ću to preboljet nego umirovljenje Michaela Schumachera... :D
slika
slika
FICHO
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
Kontakt:

Post Postao/la FICHO »

slika

Članovi Scuderia Ferrari Club Napoli napravili su od čokolade model novog bolida F2008. Slastičarima je trebalo više od godinu dana da ga naprave. Izrada je stajala 120.000 kuna. Luigi Liberti, predsjednik kluba obožavatelja, rekao da je projekt počeo prošle godine iz zabave. Prvo su napravili mali model. Nakon toga su se odlučili za zahtjevniji zadatak. Naručili su posebnu čokoladu iz Belgije i počeli ga raditi. Premazali su ga crvenim i bijelim premazom kako bi izgledao realistično. Automobil je u cijelosti jestiv. Model su napravili u prirodnoj veličini i bit će izložen sutra na središnjoj proslavi vlasnika Ferrarija. Bit će izložen cijeli vikend. Na kraju će Ferrari razbiti čekićem i komade podijeliti gostima koji će dobiti posebne vrećice kako bi mogli odnijeti komade kući.

Mljac! slika
slika
>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Šteta ga pojesti!:lol:
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

FICHO je napisao/la: Članovi Scuderia Ferrari Club Napoli napravili su od čokolade model novog bolida F2008. Slastičarima je trebalo više od godinu dana da ga naprave. Izrada je stajala 120.000 kuna. Luigi Liberti, predsjednik kluba obožavatelja, rekao da je projekt počeo prošle godine iz zabave. Prvo su napravili mali model. Nakon toga su se odlučili za zahtjevniji zadatak. Naručili su posebnu čokoladu iz Belgije i počeli ga raditi. Premazali su ga crvenim i bijelim premazom kako bi izgledao realistično. Automobil je u cijelosti jestiv. Model su napravili u prirodnoj veličini i bit će izložen sutra na središnjoj proslavi vlasnika Ferrarija. Bit će izložen cijeli vikend. Na kraju će Ferrari razbiti čekićem i komade podijeliti gostima koji će dobiti posebne vrećice kako bi mogli odnijeti komade kući.
Mljac!

ferrari+čokolada= :love:
jel će možda prodavat na ebayu pa da odma naručim? =P~
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
Lord of the Ring
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: sebe_i_MS

Post Postao/la Lord of the Ring »

icegirl_no1 je napisao/la:
FICHO je napisao/la: Članovi Scuderia Ferrari Club Napoli napravili su od čokolade model novog bolida F2008. Slastičarima je trebalo više od godinu dana da ga naprave. Izrada je stajala 120.000 kuna. Luigi Liberti, predsjednik kluba obožavatelja, rekao da je projekt počeo prošle godine iz zabave. Prvo su napravili mali model. Nakon toga su se odlučili za zahtjevniji zadatak. Naručili su posebnu čokoladu iz Belgije i počeli ga raditi. Premazali su ga crvenim i bijelim premazom kako bi izgledao realistično. Automobil je u cijelosti jestiv. Model su napravili u prirodnoj veličini i bit će izložen sutra na središnjoj proslavi vlasnika Ferrarija. Bit će izložen cijeli vikend. Na kraju će Ferrari razbiti čekićem i komade podijeliti gostima koji će dobiti posebne vrećice kako bi mogli odnijeti komade kući.
Mljac!

ferrari+čokolada= :love:
jel će možda prodavat na ebayu pa da odma naručim? =P~

Nevjerojatno-ljubav prema Ferrariju ne poznaje (slatke) granice :D
Svaka cast tim ljudima-pravi tifosi i primjer pravog navijanja koje je i s druge strane ukusno!! Bravo!!
@ Icegirl-narucil bi i ja al opet kak bi ti to poslali-u nekom malom frizideru- a najvjerojatnije bi i postar pojeo pa nista od cokse! imat cemo kao utjehu Jubito filmice nadam se!
slika
natural

Post Postao/la natural »

Schumi & Kimi @ Montmelo hi-res photos (25.02.2008.)

slika slika slika slika

>>>>>> DOWNLOAD! <<<<<<
slika
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Sjajne fotke natural!
slika
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Ajmo slikice navali dok ima ;)

KLIK

KLIK2
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
natural

Post Postao/la natural »

* clear
Zadnja izmjena: natural, dana/u 14 ožu 2008, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
slika
natural

Post Postao/la natural »

p@rtibrejker je napisao/la:Ajmo slikice navali dok ima ;)
lijepo, no ipak puno ljepše je kad slike nemaju nikakve oznake izdavača, snimatelja i slično. (to je s aspekta kolekcionara fotki F-1) ;)
slika
FICHO
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la FICHO »

Hi-res slike iz Australije. slika

slika
slika

DOWNLOAD!
slika
>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

ono što mi je posebno kod ferrarija, za razliku od drugih timova. Oni kad zagrizu i odluče biti prvi, to i naprave. Po meni, nije schumacherova era zbog schumachera. I u većoj mjeri je zbog samog tima. Znam da se mnogi neće složiti.
Mislim da će isto tako zagristi i sada, nakon ove prve trke...
dmarijon
Legenda
Legenda

u biti, mislim da je to zato jer cijela nacija tako osobno doživljava poraze ferrarija :). nakon ove trke, kao da je povrijeđen ego svih talijana... :)
al to na kraju ferrari često dovede na vrh!
Red Beast
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Red Beast »

dmarijon je napisao/la:ono što mi je posebno kod ferrarija, za razliku od drugih timova. Oni kad zagrizu i odluče biti prvi, to i naprave. Po meni, nije schumacherova era zbog schumachera. I u većoj mjeri je zbog samog tima. Znam da se mnogi neće složiti.
pa naravno.ovo je po meni bila cista slucajnost.u biti raikonnen je pokazao da dobro vozi i da ce biti glavni uz hamiltona ove sezone.samo eto dogodilo se to sto se dogodilo,a sta ima veze.sta se njemu sve dogadjalo ovo mu nista ne predstavlja.vratit ce se on jači vec na slijedecoj utrci i demantirati sve glupe glasnine koje su se pocele siriti.
puba
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la puba »

Red Beast je napisao/la:
dmarijon je napisao/la:ono što mi je posebno kod ferrarija, za razliku od drugih timova. Oni kad zagrizu i odluče biti prvi, to i naprave. Po meni, nije schumacherova era zbog schumachera. I u većoj mjeri je zbog samog tima. Znam da se mnogi neće složiti.
pa naravno.ovo je po meni bila cista slucajnost.u biti raikonnen je pokazao da dobro vozi i da ce biti glavni uz hamiltona ove sezone.samo eto dogodilo se to sto se dogodilo,a sta ima veze.sta se njemu sve dogadjalo ovo mu nista ne predstavlja.vratit ce se on jači vec na slijedecoj utrci i demantirati sve glupe glasnine koje su se pocele siriti.
Koje glasine?
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

?! Znači onih 20-ak godina kad nisu imali titulu nisu zagrizli i nisu odlučili bit prvi???
slika
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

davno nisam veću glupost čuo :?
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Sta 2005 i 2006 nisu grizli? :badgrin:
dmarijon
Legenda
Legenda

australija: sve što im je moglo krenuti krivo, krenulo je
ali ne zabrinjava me forma ferrarija. dokazat će se oni jako vrzo
zabrinjava me jedna duga stvar. greške vozača!
massino izletanje u prvom zavoju djelovalo je kao da totalno nema kontrolu nad bolidom, a i raikkonen je napravio dvije početničke greške. Heikki-totalno nerealno. čisto sumnjam da bi uopće s novim gumama usipo proći onaj zavoj.
Glock- šta je mjenjao stanice na radiu :)? da je onako izašao sa staze? totalna dekoncentracije.
Što mi je zbilja čudno i netipično-za oboje
puba
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la puba »

dmarijon je napisao/la:australija: sve što im je moglo krenuti krivo, krenulo je
ali ne zabrinjava me forma ferrarija. dokazat će se oni jako vrzo
zabrinjava me jedna duga stvar. greške vozača!
massino izletanje u prvom zavoju djelovalo je kao da totalno nema kontrolu nad bolidom, a i raikkonen je napravio dvije početničke greške. Heikki-totalno nerealno. čisto sumnjam da bi uopće s novim gumama usipo proći onaj zavoj.
Glock- šta je mjenjao stanice na radiu :)? da je onako izašao sa staze? totalna dekoncentracije.
Što mi je zbilja čudno i netipično-za oboje
Koje greške? Po tome najrealnije preticanje je Alonsovo. O ćemu ti pričaš?
puba
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la puba »

Neka Kimi vozi tako, neka grize isto vrijedi za Alonsa, Kubicu Heikija bogu hvala što su na stazi i čine utrku zanimljivom.
dmarijon
Legenda
Legenda

Adriana Lima fan je napisao/la:
Sta 2005 i 2006 nisu grizli? :badgrin:
najbolje da crtamo umjesto da pišemo.
2005. je bila katostrafolana sezona (fulali su od početka). nakon samo 12 mjeseci od toga su napravili valjda najbrži bolid i skoro osvoji prvenstvo 2006. Koji drugi tim tako nešto napravi?!?!
A sada, imaju (gotovo sigurno) već sada najbrži bolid, pa koliko će im trebati za pobjede?
dmarijon
Legenda
Legenda

puba je napisao/la:Neka Kimi vozi tako, neka grize isto vrijedi za Alonsa, Kubicu Heikija bogu hvala što su na stazi i čine utrku zanimljivom.
neka grize i pokušava. i meni je to super kod njega.
al te dvije situacije nisu realni pokušaki preticanja, nego (za kimia) neobjašnjive greške.
kad je prije ušao u zavoj toliko prebrzo? ili kad je prije izašao s kotačima izvan staze (a da još nije u zavoju) ?
Odgovori