Nadam se za njega da će se ubrzati tokom sezone, potporu u timu ima sigurno ali mora i nešto pokazati.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Pa nisu baš. Start nisu imali na soft gumama ako se ne varam. Dugački prvi stint je i omogućio dobar plasman za Jensona.Slash je napisao/la:Pa bili su na istoj taktici...
Perez je na kraju prvog stinta bio usporio dosta, a bio je dugo kao jenson... A sergio je drugi stint bio na meksima a jenson na kraju...Schumy.d je napisao/la:Pa nisu baš. Start nisu imali na soft gumama ako se ne varam. Dugački prvi stint je i omogućio dobar plasman za Jensona.Slash je napisao/la:Pa bili su na istoj taktici...
Kad gledaš, nije Jenson nikoga direktno baš prešao (osim Masse na novim gumama).
Kažeš to nakon 3 utrke u lošem autu?pospani gad je napisao/la:McLaren nije imao lošijeg vozača od Michaela Andrettija iz 1993., sve do današnjih dana. Ovaj Perez je truba.
Jednostavno nemam povjerenja u tog tipa. Nije ostavio nikakav trajni dojam kod mene.
Ne.Schumy.d je napisao/la:Kažeš to nakon 3 utrke u lošem autu?pospani gad je napisao/la:McLaren nije imao lošijeg vozača od Michaela Andrettija iz 1993., sve do današnjih dana. Ovaj Perez je truba.
Jednostavno nemam povjerenja u tog tipa. Nije ostavio nikakav trajni dojam kod mene.
ako nije bolji od andrettija, barem je atraktivnijipospani gad je napisao/la:McLaren nije imao lošijeg vozača od Michaela Andrettija iz 1993., sve do današnjih dana. Ovaj Perez je truba.
Ne razumijem, zašto se ti nadaš, ali ja neću nastaviti "pljuvati" po Meksikancu. Ja ću nastaviti iznositi svoje mišljenje o njemu, a to je da nemam neko dobro mišljenje o njemu. Još uvijek sam za to, da su trebali uzeti Kamuija ili N. Hulkenberga.Toon je napisao/la:Nadam se da će Pospani gad nastaviti "pljuvati" po Perezu i to još jače i bolje......odličan danas....
Je, danas je napravio posao, baš u stilu Japanca ili Kolumbijca. Čestitam. Idemo dalje. Sezona je duga, vidit' ćemo što će još biti.ivancina je napisao/la:ako nije bolji od andrettija, barem je atraktivnijipospani gad je napisao/la:McLaren nije imao lošijeg vozača od Michaela Andrettija iz 1993., sve do današnjih dana. Ovaj Perez je truba.
pa čak u rangu kamuija i montoye
...evo gade ovo sam izdvojio - tvoje mišljenje, konstruktivna kritika ili nazovimo to kako god želiš...a zašto se ja nadam? Ovaj znakić:pospani gad je napisao/la:Ovaj Perez je truba.
Ništa posebno. Ishitrena odluka McLarena. Nema u njemu, nikakav killer instikt. Vrlo običan vozač.
Vrlo, vrlo ishitrena odluka McLarenove uprave.
nemam neko visoko mišljenje o Sergiu Perezu, kao vozaču.
Nadam se da će se McLarenova uprava urazumit' i dati, na vrijeme, pedalu Meksikancu,