Nadam se za njega da će se ubrzati tokom sezone, potporu u timu ima sigurno ali mora i nešto pokazati.
Sergio Perez [#11]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- King iCool
- Veteran

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Re: Sergio Perez
Za sada je bolid još relativno loš ali kada se poprave ne znam kako dugo će tolerirati ovakve rezultate.
Nadam se za njega da će se ubrzati tokom sezone, potporu u timu ima sigurno ali mora i nešto pokazati.
- Schumy.d
- Legenda

- Navijam za: Ferrari
Pričekajte da dobije bolji auto. Nije on pokazao sve što zna, a auto mu to ni ne omogućava.
Button je isto tu gdje je više zahvaljujući taktici nego nekoj vrhunskoj vožnji.
Button je isto tu gdje je više zahvaljujući taktici nego nekoj vrhunskoj vožnji.
- Slash
- Veteran

- Navijam za: utrkivanje
Pa bili su na istoj taktici...
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Schumy.d
- Legenda

Pa nisu baš. Start nisu imali na soft gumama ako se ne varam. Dugački prvi stint je i omogućio dobar plasman za Jensona.Slash je napisao/la:Pa bili su na istoj taktici...
Kad gledaš, nije Jenson nikoga direktno baš prešao (osim Masse na novim gumama).
- McLewis
- Veteran

- Navijam za: McLaren i Mercedes
Perez je na kraju prvog stinta bio usporio dosta, a bio je dugo kao jenson... A sergio je drugi stint bio na meksima a jenson na kraju...Schumy.d je napisao/la:Pa nisu baš. Start nisu imali na soft gumama ako se ne varam. Dugački prvi stint je i omogućio dobar plasman za Jensona.Slash je napisao/la:Pa bili su na istoj taktici...
Kad gledaš, nije Jenson nikoga direktno baš prešao (osim Masse na novim gumama).
McLaren u <3
- pospani gad
- Veteran

- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
McLaren nije imao lošijeg vozača od Michaela Andrettija iz 1993., sve do današnjih dana. Ovaj Perez je truba.
Jednostavno nemam povjerenja u tog tipa. Nije ostavio nikakav trajni dojam kod mene.
Jednostavno nemam povjerenja u tog tipa. Nije ostavio nikakav trajni dojam kod mene.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.
- Schumy.d
- Legenda

Kažeš to nakon 3 utrke u lošem autu?pospani gad je napisao/la:McLaren nije imao lošijeg vozača od Michaela Andrettija iz 1993., sve do današnjih dana. Ovaj Perez je truba.
- pospani gad
- Veteran

- Kontakt:
Ne.Schumy.d je napisao/la:Kažeš to nakon 3 utrke u lošem autu?pospani gad je napisao/la:McLaren nije imao lošijeg vozača od Michaela Andrettija iz 1993., sve do današnjih dana. Ovaj Perez je truba.
Sjećam ga se iz britanske formule 3 u 2008., i iz GP2, sezone 2009./2010. Ništa posebno. Ishitrena odluka McLarena. Nema u njemu, nikakav killer instikt. Vrlo običan vozač. Puno bolji je Esteban Gutierrez, koji je bar za klasu bolji vozač od Sergia.
Vrlo, vrlo ishitrena odluka McLarenove uprave. Ovo je vozač, za tu i tamo, koji bljesak. Sve ostalo je blijeda slika jednog vozača koji plaća svoje mjesto.
Tako, da, nemam neko visoko mišljenje o Sergiu Perezu, kao vozaču.
Ron Dennis se ponovno polakomio, kao 1994. za Peugetove motore i njihove novce, te kao 2006. za Vodafone. Ovaj put u igri je Telmex ili Gillete, što već, nebitno.
Nadam se da će se McLarenova uprava urazumit' i dati, na vrijeme, pedalu Meksikancu, i da će Jenson Button izvući momčad na pravi put.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
- Schumy.d
- Legenda

A vidjet ćemo... Ja vjerujem da će se on dosta podići ako se i auto poboljša.
- Caldor
- Profesionalni vozač

Opaca Perez. Odličan danas. Sviđa mi se. Dobili smo još jednog agresivca u tim!
- McLewis
- Veteran

- Navijam za: McLaren i Mercedes
samo nastavi tako, pokazao si zasto smo te uzeli.... iako volim agresivnost, malo je danas pretjerao u nekim situacijama, ali svaka cast!!!! ispred jensona....
McLaren u <3
- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor

- Navijam za: Vettel
kakav lik
no respect for ya,world champions

-
Alonso-champ
- Veteran

- Navijam za: Fernando Alonso
- Caldor
- Profesionalni vozač

Ma nema respekta na stazi u smislu da ćeš ostavljat prostor pa da vrate poziciju. Najbolji mi Novak bio kad je rekao da su Hamilton i Webber odradili zavoj s respektom za razliku od Pereza. A kad ono u snimci vidiš da Webber ko manijak skreće na Hamiltona da se ovaj makne i da ostanu na stazi...
- King iCool
- Veteran

- Kontakt:
Šteta što je imao tako kratku 7. brzinu. Na ravnome je bio ponekad očajno spor, čak ga je i Alo bez DRS-a uspio proći.
- Matt_77
- Početnik

Bravo Checo, možda malo preagresivno u par situacija, ali svaka čast... cijelu utrku borba s nekim 
- Toon
- Veteran

- Navijam za: mclaren
Nadam se da će Pospani gad nastaviti "pljuvati" po Perezu i to još jače i bolje...
...odličan danas....
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
-
zizi
- Test vozač

- Navijam za: Nikoga
pitwall : checo, propusti ovu prvu pomoć, mama ti je slomila nogu i voze ju u bolnicu
checo : no pasaran
šalu na stranu, nitko nema popust kod njega
checo : no pasaran
šalu na stranu, nitko nema popust kod njega
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
- Dani
- Legenda

- Navijam za: Hamiltona
Mislim da sam pogodio sa prognozom da nije nista losiji posao napravio od Buttona. Danas se Button sigurno zapitao zasto nismo uzeli nekog rookiea.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- ivancina
- Početnik

ako nije bolji od andrettija, barem je atraktivnijipospani gad je napisao/la:McLaren nije imao lošijeg vozača od Michaela Andrettija iz 1993., sve do današnjih dana. Ovaj Perez je truba.
pa čak u rangu kamuija i montoye
- Schumy.d
- Legenda

Rekao sam vam ja da nije on za baciti i da ga prerano otpisujete. 
- pospani gad
- Veteran

- Kontakt:
Ne razumijem, zašto se ti nadaš, ali ja neću nastaviti "pljuvati" po Meksikancu. Ja ću nastaviti iznositi svoje mišljenje o njemu, a to je da nemam neko dobro mišljenje o njemu. Još uvijek sam za to, da su trebali uzeti Kamuija ili N. Hulkenberga.Toon je napisao/la:Nadam se da će Pospani gad nastaviti "pljuvati" po Perezu i to još jače i bolje......odličan danas....
No, danas je Sergio napravio dobar posao, sviđa mi se takav agresivan, napadački, borben nastup bilo kojeg vozača, a ne neko blesavo taktiziranje. Svaka mu čast.
Ali, ja to smatram, tek jednim od njegovih bljeskova. Treba mu konzistencija, a toga kod njega još nema, a da li će biti,.... ne znam. Vrijeme će pokazati svoje,....
Je, danas je napravio posao, baš u stilu Japanca ili Kolumbijca. Čestitam. Idemo dalje. Sezona je duga, vidit' ćemo što će još biti.ivancina je napisao/la:ako nije bolji od andrettija, barem je atraktivnijipospani gad je napisao/la:McLaren nije imao lošijeg vozača od Michaela Andrettija iz 1993., sve do današnjih dana. Ovaj Perez je truba.
pa čak u rangu kamuija i montoye
- Toon
- Veteran

- Navijam za: mclaren
...evo gade ovo sam izdvojio - tvoje mišljenje, konstruktivna kritika ili nazovimo to kako god želiš...a zašto se ja nadam? Ovaj znakić:pospani gad je napisao/la:Ovaj Perez je truba.
Ništa posebno. Ishitrena odluka McLarena. Nema u njemu, nikakav killer instikt. Vrlo običan vozač.
Vrlo, vrlo ishitrena odluka McLarenove uprave.
nemam neko visoko mišljenje o Sergiu Perezu, kao vozaču.
Nadam se da će se McLarenova uprava urazumit' i dati, na vrijeme, pedalu Meksikancu,
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- Dr. DJ
- Svjetski prvak

- Navijam za: Ferrari-Massa
Mene je osvojio...uvijek sam volio takve vozače pa i kada voze za protivničke timove
No za ekipu ranga McLarena trebat č mu definitivno više od toga...no još je rano za procjene dali on to ima ili nema...
No za ekipu ranga McLarena trebat č mu definitivno više od toga...no još je rano za procjene dali on to ima ili nema...
1982 UCV 1919
- Schumy.d
- Legenda

Evo i team radio: