One and only je napisao/la:Čemu onda licemjerje tako. Kažeš da ne želiš da bude prvak čim se vrati, a dole kako je patvoren i umjetan. Zašto se jednostavno ne deklarišete da ga mrzite i tačka. Mislim nije zabranjeno mrziti nekoga, zabranjeno je diskriminirati i napadati tu osobu. Ovako samo dajete neke kao suvisle izjave iz kojih pršti čista mržnja na sve strane upakovana u neki lafo argument.
I zamolio bih te da objasniš pojam prepotentna vožnja.
Hvala.
Pa ne mogu baš reći da ga mrzim. Znam biti zlopamtilo, nekad i malo pokvaren, ali Michael Schumacher kao karakter mi je odbojan. Bilo bi čak više/manje glupo da ga mrzim. On je slavna osoba far away od mene - što ga ja imam mrziti?! Ne simpatiziram ga, niti navijam za njega.
Osvojio je 90 i nešto GP utrka. Ima puno pole positiona - tu je rekorder ( kao u mnogočemu još ). Najviše naslova svjetskog prvaka. Brz je, neumoljiv, radišan, izdržljiv, inteligentan. Ali vozi prepotentno - ne dopušta da ga itko obiđe. Mislim, ne dopušta.... nitko nikoga ne pušta. Ali ako je čovjek brži od tebe, i ako je situacija i prilika za super važne bodove.... za naslov prvaka... pa ne moraš prljavo odvoziti - i ne dopustiti drugome, ako je bolji/brži/spretniji da pobjedi??! To je u biti pokvarena vožnja. Prljava vožnja. Nesportski potezi na stazi. Nije baš prepotentan po vožnji. Po karakteru je prepotentan. Eto. To bi bilo to.
Slično na stazi postupa i Lewis Hamilton. Bit' će zanimljivo vidjeti tko će od njih dvojice u borbama kotač do kotača popustiti ili pobjediti. Živi bili, pa gledali i uživali.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka.

Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.