Formula 1 team - Mercedes-AMG Petronas Formula One Team [F1 W13]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Re: Formula 1 team-Mercedes Grand Prix

Post Postao/la Scuderia »

Lotus je napisao/la:Mercedes kao momčad mi se samo u mjesec otkako postoje se zgadio.Izgledaju mi kao Toyota,ponasaju se kao Toyota i nadam se da ih ceka ista sudbina kao navedenu momčad.
Zasto?

Mozda zbog Petronasa?

Tesko da ce ih docekati ista sudbina kao i Toyotu, ipak imaju jednog genijalca na celu ekipe-Ross Brawn. :|
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Ja sam: Vozač
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Scuderia je napisao/la:
Lotus je napisao/la:Mercedes kao momčad mi se samo u mjesec otkako postoje se zgadio.Izgledaju mi kao Toyota,ponasaju se kao Toyota i nadam se da ih ceka ista sudbina kao navedenu momčad.
Zasto?

Mozda zbog Petronasa?

Tesko da ce ih docekati ista sudbina kao i Toyotu, ipak imaju jednog genijalca na celu ekipe-Ross Brawn. :|
previše se buke diže oko tog petronasa,no dok je vodafone bježao glavnom kokurentu zanimljivo da to nikom se nije gadilo niti smetalo :roll:
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Tako je. Meni je jedino bilo žao kada je Marlboro otišao iz McM-a zbog boja bolida. Da li onda prestaju koristiti Mobil 1 za motore ili ne?
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Lotus
Navijam za: sebe

Post Postao/la Lotus »

Scuderia je napisao/la:
Zasto?

Mozda zbog Petronasa?

Nekad ni sama genijalnost nije dovoljna da se uspije,npr. MP4-20,genijalan dizajn Neweya no iako najbrzi motor, jednostavno Mercedes nije trajao.
ferrari_pz
Navijam za: Shumi
Kontakt:

Post Postao/la ferrari_pz »

Nije to prijatelju da sam se aktivirao posle 2 godine,neg sam uvek tu ,nekome je google.com meni je formula1.hr prvo otvaranje interneta ,Cisto sumnjam da ce Ross Brawn dozvoliti da 2010 slavi neko drugi na postolje ka 2011,toyota je zadnja rupa na sviralo ono prasljivo sto ne svira ,ponekad zatrubi necujno.Bice luda sezona Napred Shumi ,Ross ti nudi Bolid koji Jenson nije znao da ga iskoristi maximalno ...
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Mercedes postavio datum predstavljanja bolida..To je 25.01.

http://www.autosport.com/news/report.php/id/80913
FORZA FERRARI!!!
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

nikolaa je napisao/la:Mercedes postavio datum predstavljanja bolida..To je 25.01.

Ne čudi iako su se borili za naslov prošle sezone. Ross savršeno zna rasporediti resurse za trenutni/sljedeći bolid.
Uz Ferrari i McLaren najiščekivaniji bolid sigurno.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

nikolaa je napisao/la:Mercedes postavio datum predstavljanja bolida..To je 25.01.

hm,bolid će bit predstavljen tek 1.2.,na testiranju,25.1. će biti predstavljen bolid iz 2009.godine,u novoj kombinaciji boja,s novim sponzorima i ostalo...tj.u livrejima bolida za 2010.godinu...razlog ovome po meni može biti da 25.1. bolid neće bit gotov,ili da brawn ne želi da se vidi novi bolid do zadnjeg trena-možda ima neki revolucionarni dizajn pa ga krije da ga drugi ne kopiraju,odnosno imaju manje vremena isprobat :biggrin:
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;

Brown će odlučiti o Schumacheru kao 1.vozaču
Michael is faster than you!!
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la Dodi_napalm »

http://f1.gpupdate.net/en/formula-1-new ... mpionship/" onclick="window.open(this.href);return false;
to se zove samopouzdanje...
:)
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Igor18 je napisao/la:http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86

Brown će odlučiti o Schumacheru kao 1.vozaču
a svi znamo kako brawn razmišlja u takvim situacijama :biggrin: ,plus što je u intervjuu rekao da bi se kladio da će schumacher bit prvak, dakle sve karte bacaju na njega.čovjek zna svoj posao
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

A najvjerovatnije da ce schumacher imat status 1.vozača.
Zna se kako je funkcionirala veza Brown-Schumacher u Ferrariju nema razloga da sada bude drugačije.
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

Igor18 je napisao/la:A najvjerovatnije da ce schumacher imat status 1.vozača.
Zna se kako je funkcionirala veza Brown-Schumacher u Ferrariju nema razloga da sada bude drugačije.
Ma tu su stvari riješene..... Michael je prva violina.... Još nešto ( eventualno ) može Ross iskrompirati službeno ( bar za početak ) da će možda oba vozača imati isti status - ali kada je Ross rekao da bi se kladio na Michaela da će osvojiti prvenstvo 2010.-e.... ajoj.... #-o eto znamo prvaka za 2010.-u..... bit' će fight-a i borbe... ali čemu zanimljivost prvenstva... kada se Nijemcu sve servira na pladnju.... užas.... #-o #-o
On će biti prvak...... ajsti užasaaaaaaaaa........
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

pospani gad je napisao/la:
Ma tu su stvari riješene..... Michael je prva violina.... Još nešto ( eventualno ) može Ross iskrompirati službeno ( bar za početak ) da će možda oba vozača imati isti status - ali kada je Ross rekao da bi se kladio na Michaela da će osvojiti prvenstvo 2010.-e.... ajoj.... #-o eto znamo prvaka za 2010.-u..... bit' će fight-a i borbe... ali čemu zanimljivost prvenstva... kada se Nijemcu sve servira na pladnju.... užas.... #-o #-o
Oni se bore još uvijek sa sponzorima i takve izjave donose novce,osim toga ama identična stvar je u Ferrarijuz I McLarenu samo kaj te to ne smeta :p :p :p
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Mislim da je malo neozbiljno reč da ce Michael sigurno bit prvak, bez obzira dal mu se sve "servira na pladnju" il ne.
Nadam se da ce imat konkurentan bolid, ali imat ce ga i Ferrari i McLaren sigurno, Red Bull ce ih pratit u stopu a tu je i Renault za koji se nadam (zbog Kubice) da ce imat auto koji ce se moć nosit sa ova 3-4 tima. Ako bude tako onda Schumi nece iman nimalo lagan posao, a uostalom pa on nije vozio 3 godine i treba vidjet kolko ce mu trebat da se ponovo adaptira uvjetima na stazi. Napaljeni Hamilton, Massa, Vettel, Alonso, Kubica pa i Button koji odlično vozi kad ima dobar bolid (a sad je u Mclarenu) da ne zaboravim i Rosberga koji ce u istom bolidu dat sve od sebe da se dokaže i bude bolji od gazde... bit ce sve osim lagane šetnje do naslova prvaka...
.
.
.
Bit ce ovo sezona za pamćenje
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

joj koja je tebe panika ulovila........schumacher će biti prvak jedino ako će mercedes biti dominatan kao na početku prošle sezone, sve ostalo je velika neizvjesnost

kolika je šansa da mercedes ponovi brawnovu dominaciju? vrlo, vrlo, mala.
HOS
Navijam za: M Schumachera

Post Postao/la HOS »

sunseeker je napisao/la:
zbog ?
toga sto imaju više para
imaju bolje vozače
slika
pospani gad
Veteran
Veteran
Kontakt:

schuey je napisao/la:
Oni se bore još uvijek sa sponzorima i takve izjave donose novce,osim toga ama identična stvar je u Ferrarijuz I McLarenu samo kaj te to ne smeta :p :p :p

Ne. U biti mi ne smeta to, niti u Mercedes GP. Jedino me zabrinjava olako komentiranje Rossa da bi se kladio na Michaela. To me zabrinjava – bez obzira na sve borbe tijekom 2010.-e ne želim da on bude prvak – ono tipa.... vrati se i bude prvak.

sunseeker je napisao/la:
joj koja je tebe panika ulovila........schumacher će biti prvak jedino ako će mercedes biti dominatan kao na početku prošle sezone, sve ostalo je velika neizvjesnost

Mene zanima na čemu temeljiš optimizam da Mercedes GP neće biti jako dobar? Ne, oni neće imati početnu dominaciju Brawn GP, ali će biti jaki. Da, panika me drži..... i ne zanima me prepotentna vožnja Michaela Schumachera - taj čovjek mi je tako patvoren i umjetan.....
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Čemu onda licemjerje tako. Kažeš da ne želiš da bude prvak čim se vrati, a dole kako je patvoren i umjetan. Zašto se jednostavno ne deklarišete da ga mrzite i tačka. Mislim nije zabranjeno mrziti nekoga, zabranjeno je diskriminirati i napadati tu osobu. Ovako samo dajete neke kao suvisle izjave iz kojih pršti čista mržnja na sve strane upakovana u neki lafo argument.
I zamolio bih te da objasniš pojam prepotentna vožnja.
Hvala.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

HOS je napisao/la:
sunseeker je napisao/la:
zbog ?
toga sto imaju više para
imaju bolje vozače
pare apsolutno ništa ne znače (dapače, mercedes nije povećao buđet), a dali će vozači biti bolji to ćemo tek vidjeti...
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Pa para imaju i McLaren i Ferrari i Red bull.
Prošlogodišnja početna dominacija bila je zbog dvostrukih difuzora koji su im donosili određenu prednost nad svim ostalim bolidima na stazi.
pospani gad
Veteran
Veteran
Kontakt:

One and only je napisao/la:Čemu onda licemjerje tako. Kažeš da ne želiš da bude prvak čim se vrati, a dole kako je patvoren i umjetan. Zašto se jednostavno ne deklarišete da ga mrzite i tačka. Mislim nije zabranjeno mrziti nekoga, zabranjeno je diskriminirati i napadati tu osobu. Ovako samo dajete neke kao suvisle izjave iz kojih pršti čista mržnja na sve strane upakovana u neki lafo argument.
I zamolio bih te da objasniš pojam prepotentna vožnja.
Hvala.
Pa ne mogu baš reći da ga mrzim. Znam biti zlopamtilo, nekad i malo pokvaren, ali Michael Schumacher kao karakter mi je odbojan. Bilo bi čak više/manje glupo da ga mrzim. On je slavna osoba far away od mene - što ga ja imam mrziti?! Ne simpatiziram ga, niti navijam za njega.

Osvojio je 90 i nešto GP utrka. Ima puno pole positiona - tu je rekorder ( kao u mnogočemu još ). Najviše naslova svjetskog prvaka. Brz je, neumoljiv, radišan, izdržljiv, inteligentan. Ali vozi prepotentno - ne dopušta da ga itko obiđe. Mislim, ne dopušta.... nitko nikoga ne pušta. Ali ako je čovjek brži od tebe, i ako je situacija i prilika za super važne bodove.... za naslov prvaka... pa ne moraš prljavo odvoziti - i ne dopustiti drugome, ako je bolji/brži/spretniji da pobjedi??! To je u biti pokvarena vožnja. Prljava vožnja. Nesportski potezi na stazi. Nije baš prepotentan po vožnji. Po karakteru je prepotentan. Eto. To bi bilo to.

Slično na stazi postupa i Lewis Hamilton. Bit' će zanimljivo vidjeti tko će od njih dvojice u borbama kotač do kotača popustiti ili pobjediti. Živi bili, pa gledali i uživali.
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Pa ne mogu baš reći da ga mrzim. Znam biti zlopamtilo, nekad i malo pokvaren, ali Michael Schumacher kao karakter mi je odbojan. Bilo bi čak više/manje glupo da ga mrzim. On je slavna osoba far away od mene - što ga ja imam mrziti?! Ne simpatiziram ga, niti navijam za njega.

Osvojio je 90 i nešto GP utrka. Ima puno pole positiona - tu je rekorder ( kao u mnogočemu još ). Najviše naslova svjetskog prvaka. Brz je, neumoljiv, radišan, izdržljiv, inteligentan. Ali vozi prepotentno - ne dopušta da ga itko obiđe. Mislim, ne dopušta.... nitko nikoga ne pušta. Ali ako je čovjek brži od tebe, i ako je situacija i prilika za super važne bodove.... za naslov prvaka... pa ne moraš prljavo odvoziti - i ne dopustiti drugome, ako je bolji/brži/spretniji da pobjedi??! To je u biti pokvarena vožnja. Prljava vožnja. Nesportski potezi na stazi. Nije baš prepotentan po vožnji. Po karakteru je prepotentan. Eto. To bi bilo to.

Slično na stazi postupa i Lewis Hamilton. Bit' će zanimljivo vidjeti tko će od njih dvojice u borbama kotač do kotača popustiti ili pobjediti. Živi bili, pa gledali i uživali.
popustit, naravno, neće niti jedan, a onda ćemu poslje utrkre šumi stisnut ćušku
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

vidiš da i tebi šumijev povratak unosi malo zanimljivosti :biggrin: :biggrin:
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

sunseeker je napisao/la: popustit, naravno, neće niti jedan, a onda ćemu poslje utrkre šumi stisnut ćušku
:lol: :lol: :lol:
Dobra!! :thumbup:
Baš sam se dobro nasmijao sad. :D

Ali, takve dvoboje je najbolje gledati na stazi pa se nadam da će biti borba do zadnjeg atoma snage.
Odgovori