Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
uuuuuu samo mu nogice vireToon je napisao/la:Jučer na autosportu članak o Perezu - nešto kako ne žali što je došao u Mclaren i kako su u momčadi jako zadovoljni s njim. U stvari ne bih niti spomenuo ovo da mi jedna rečenica nije "zapela" za oko! Čisto da malo "provociram" ferrarijevce: He has moved on from his schooling experience with Sauber and the Ferrari Driver Academy to join what he feels is the big boy's league. He is not ashamed to call McLaren the best team in F1. And he is revelling in it.![]()
![]()
![]()
LINK NA ČLANAK
još dvije tri ovakve i postat će mi omiljeno biće svijeta F1!
No shit...da je prešao u Mercedes onda bi to bio najbolji tim, da je otišao u Lotus onda bi to bio najbolji tim, da je prešao u Jordan onda bi se zaje*ao jer oni više ne postoje...Toon je napisao/la:He is not ashamed to call McLaren the best team in F1. And he is revelling in it.
je, priznajem da je ferrari najbolji tim, ako izuzmemo cinjenicu da se i mclaren natjeceCuky je napisao/la:No shit...da je prešao u Mercedes onda bi to bio najbolji tim, da je otišao u Lotus onda bi to bio najbolji tim, da je prešao u Jordan onda bi se zaje*ao jer oni više ne postoje...Toon je napisao/la:He is not ashamed to call McLaren the best team in F1. And he is revelling in it.![]()
uglavnom, svi znamo da je u F1 samo jedan jedini najbolji: Ferrari
Haha zato jer ga je bianchi pobjedio na istoj stazi u istom boliduToon je napisao/la:Dečki polako....krenimo redom...gospodin ili drug (kako kome milo) je probao "oba svijeta"...on je rekao da je Mclaren najbolji i najveći....molim lijepo...drugi dokazi mi ne trebaju![]()
Oba svijeta je probao i Alonso pa pitaj njega koji je boljiToon je napisao/la:Dečki polako....krenimo redom...gospodin ili drug (kako kome milo) je probao "oba svijeta"...on je rekao da je Mclaren najbolji i najveći....molim lijepo...drugi dokazi mi ne trebaju![]()
Alonso - taj kvisling i belosvetski hohštapler koji je dobio vritnjaka iz momčadi sigurno nije mjerodavan davati realnu ocjenu o tome koja je momčad bolja...Chuck Norris je napisao/la: Oba svijeta je probao i Alonso pa pitaj njega koji je bolji![]()
Meni je svejedno,ja sam neutralan
Ali Perez se malo uvlači novim šefovima uostalom kao i svaki vozač
...ma nemoj biti tužan srečice moja malaCuky je napisao/la:svi se uhvatili kraja mog posta, a šalu sa Jordanom ni primjetili nistehahahah
Svatko svoga konja hvaliToon je napisao/la: Alonso - taj kvisling i belosvetski hohštapler koji je dobio vritnjaka iz momčadi sigurno nije mjerodavan davati realnu ocjenu o tome koja je momčad bolja...![]()
Mislim da jedino još Kimi (u rijetkim trenucima kada je trijezan) može dati realnu ocjenu...hehehehehehe...
.
ma perez je u kvalama uvijek frula, truba ili kako vec... kobayashi ga je cak prosle godine pobjedio u kvalama, ali je u trci takticar i zna se probijat, videjt cemo sutraKing iCool je napisao/la:Malo me razočarao danas u Q2. Više od pola sekunde sporiji od Buttona.
I danas opet isto.McLewis je napisao/la:ma perez je u kvalama uvijek frula, truba ili kako vec... kobayashi ga je cak prosle godine pobjedio u kvalama, ali je u trci takticar i zna se probijat, videjt cemo sutraKing iCool je napisao/la:Malo me razočarao danas u Q2. Više od pola sekunde sporiji od Buttona.
sacekat cemo malo jos, ali ovo ne izgleda dobro... ipak izgleda da bi hulk bio bolje rijesenje ....Slash je napisao/la:Mene nije, meni je u potpunosti 'opravdao' očekivanja jer sam točno ovo očekivao. Ne katastrofalno, ali vrlo vrlo blijedo.
Zaletili su se jako u McLarenu. Svi uspjesi u Sauberu lani su bili posljedica izuzetnog čuvanja guma, a ne neke ekstra vanzemaljske vožnje, i to je ono što su smetnuli s uma.