Sergio Perez [#11]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Re: Sergio Perez

Post Postao/la Caldor »

FAK JEA :D A mislili ste da imamo loš bolid :P
Matt_77
Početnik
Početnik

Post Postao/la Matt_77 »

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeah, najbrži smo.....back to reality; taj krug je plod greške u taktici i krive procjene da će moći ostati do kraja, pa je par krugova do kraja otišao po nove gume...al dobro, nije ništa time izgubio, super borba s Kimijem i maksimum koji je danas mogao ostvariti
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Jučer na autosportu članak o Perezu - nešto kako ne žali što je došao u Mclaren i kako su u momčadi jako zadovoljni s njim. U stvari ne bih niti spomenuo ovo da mi jedna rečenica nije "zapela" za oko! Čisto da malo "provociram" ferrarijevce: He has moved on from his schooling experience with Sauber and the Ferrari Driver Academy to join what he feels is the big boy's league. He is not ashamed to call McLaren the best team in F1. And he is revelling in it. :badgrin: :badgrin: :badgrin:
LINK NA ČLANAK
još dvije tri ovakve i postat će mi omiljeno biće svijeta F1 :D !
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Toon je napisao/la:Jučer na autosportu članak o Perezu - nešto kako ne žali što je došao u Mclaren i kako su u momčadi jako zadovoljni s njim. U stvari ne bih niti spomenuo ovo da mi jedna rečenica nije "zapela" za oko! Čisto da malo "provociram" ferrarijevce: He has moved on from his schooling experience with Sauber and the Ferrari Driver Academy to join what he feels is the big boy's league. He is not ashamed to call McLaren the best team in F1. And he is revelling in it. :badgrin: :badgrin: :badgrin:
LINK NA ČLANAK
još dvije tri ovakve i postat će mi omiljeno biće svijeta F1 :D !
uuuuuu samo mu nogice vire :biggrin: Ajd kad već ne može do kakvog solidnog plasmana može se barem dodvoravati Toonu :biggrin:
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

haha Toon drzite si ga , ionako ima jedan klinjo koji vozi za Marussiu koji ce ga za koju godinu moc unistavat na stazi :biggrin:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Toon je napisao/la:He is not ashamed to call McLaren the best team in F1. And he is revelling in it.
No shit...da je prešao u Mercedes onda bi to bio najbolji tim, da je otišao u Lotus onda bi to bio najbolji tim, da je prešao u Jordan onda bi se zaje*ao jer oni više ne postoje... :biggrin:

uglavnom, svi znamo da je u F1 samo jedan jedini najbolji: Ferrari :badgrin:
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Cuky je napisao/la:
Toon je napisao/la:He is not ashamed to call McLaren the best team in F1. And he is revelling in it.
No shit...da je prešao u Mercedes onda bi to bio najbolji tim, da je otišao u Lotus onda bi to bio najbolji tim, da je prešao u Jordan onda bi se zaje*ao jer oni više ne postoje... :biggrin:

uglavnom, svi znamo da je u F1 samo jedan jedini najbolji: Ferrari :badgrin:
je, priznajem da je ferrari najbolji tim, ako izuzmemo cinjenicu da se i mclaren natjece :biggrin: :biggrin: :biggrin:
McLaren u <3
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Dečki polako....krenimo redom...gospodin ili drug (kako kome milo) je probao "oba svijeta"...on je rekao da je Mclaren najbolji i najveći....molim lijepo...drugi dokazi mi ne trebaju :D :mrgreen:
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

Zar je itko ocekivao ista drugo iz njegovih usta sobzirom gdje trenutno vozi hmm...
1982 UCV 1919
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Toon je napisao/la:Dečki polako....krenimo redom...gospodin ili drug (kako kome milo) je probao "oba svijeta"...on je rekao da je Mclaren najbolji i najveći....molim lijepo...drugi dokazi mi ne trebaju :D :mrgreen:
Haha zato jer ga je bianchi pobjedio na istoj stazi u istom bolidu :D u mclarenu nema konkurencije pa je najbolji :biggrin:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Toon je napisao/la:Dečki polako....krenimo redom...gospodin ili drug (kako kome milo) je probao "oba svijeta"...on je rekao da je Mclaren najbolji i najveći....molim lijepo...drugi dokazi mi ne trebaju :D :mrgreen:
Oba svijeta je probao i Alonso pa pitaj njega koji je bolji :biggrin:

Meni je svejedno,ja sam neutralan

Ali Perez se malo uvlači novim šefovima uostalom kao i svaki vozač
...put u raj nije posut ružama...
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Chuck Norris je napisao/la: Oba svijeta je probao i Alonso pa pitaj njega koji je bolji :biggrin:
Meni je svejedno,ja sam neutralan
Ali Perez se malo uvlači novim šefovima uostalom kao i svaki vozač
Alonso - taj kvisling i belosvetski hohštapler koji je dobio vritnjaka iz momčadi sigurno nije mjerodavan davati realnu ocjenu o tome koja je momčad bolja... :badgrin:
Mislim da jedino još Kimi (u rijetkim trenucima kada je trijezan) može dati realnu ocjenu...hehehehehehe...
.
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

svi se uhvatili kraja mog posta, a šalu sa Jordanom ni primjetili niste :( hahahah :D
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Toon
Veteran
Veteran

Post Postao/la Toon »

Cuky je napisao/la:svi se uhvatili kraja mog posta, a šalu sa Jordanom ni primjetili niste :( hahahah :D
...ma nemoj biti tužan srečice moja mala :D primjetili smo to...
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Ha dobro, Sergio možda još nije pokazako kako može biti brz, ali barem još niti nije razbio bolid što je za pohvaliti jer u prve dvije utrke nisu baš često bili najbolji uvjeti na stazi. Ja vjerujem da može napredovati i postati još brži i nadam se da će još ove godine slaviti svoju prvu pobjedu u F1 sa Mclarenom.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Toon je napisao/la: Alonso - taj kvisling i belosvetski hohštapler koji je dobio vritnjaka iz momčadi sigurno nije mjerodavan davati realnu ocjenu o tome koja je momčad bolja... :badgrin:
Mislim da jedino još Kimi (u rijetkim trenucima kada je trijezan) može dati realnu ocjenu...hehehehehehe...
.
Svatko svoga konja hvali :D
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Iskreno, ne možemo znati. Još je mlad. Mogao bi se razviti u dobrog i jako inteligentnog vozača, a mogao bi biti nešto malo bolje od Kovalainena u Mclarenu... Tek su mu 22.
Samo je jedno sigurno, nema sirovu brzinu Hamiltona ili Vettela. Jer bi to već pokazao. Ostalo je otvoreno.
Samo neka se trkaju.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Malo me razočarao danas u Q2. Više od pola sekunde sporiji od Buttona. :roll:
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

King iCool je napisao/la:Malo me razočarao danas u Q2. Više od pola sekunde sporiji od Buttona. :roll:
ma perez je u kvalama uvijek frula, truba ili kako vec... kobayashi ga je cak prosle godine pobjedio u kvalama, ali je u trci takticar i zna se probijat, videjt cemo sutra
McLaren u <3
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

McLewis je napisao/la:
King iCool je napisao/la:Malo me razočarao danas u Q2. Više od pola sekunde sporiji od Buttona. :roll:
ma perez je u kvalama uvijek frula, truba ili kako vec... kobayashi ga je cak prosle godine pobjedio u kvalama, ali je u trci takticar i zna se probijat, videjt cemo sutra
I danas opet isto. :(
Matt_77
Početnik
Početnik

Post Postao/la Matt_77 »

nije ovo dobro nikako... u 1. stintu se je još dobro držao, ali prema kraju se skroz izgubio... težak vikend za njega nakon problema na treninzima, nije ni vozio dovoljno krugova u petak, ali morati će se popraviti u budućnosti jer je Button pokazao da se mogu bar uzeti neki bodovi s ovim autom...doduše sve je izjednačeno u ovoj sredini poretka, ali mora Checo malo stisnuti pa će mu se valjda i sreća malo nakloniti...samo se ne smije slomiti pod pritiskom koji će sigurno rasti, pogotovo iz engleskih medija
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Već vidim Hulkenberga sljedeće godine u mclarenu. Mali meksikanac me za sada razočarao.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Mene nije, meni je u potpunosti 'opravdao' očekivanja jer sam točno ovo očekivao. Ne katastrofalno, ali vrlo vrlo blijedo.
Zaletili su se jako u McLarenu. Svi uspjesi u Sauberu lani su bili posljedica izuzetnog čuvanja guma, a ne neke ekstra vanzemaljske vožnje, i to je ono što su smetnuli s uma.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Slash je napisao/la:Mene nije, meni je u potpunosti 'opravdao' očekivanja jer sam točno ovo očekivao. Ne katastrofalno, ali vrlo vrlo blijedo.
Zaletili su se jako u McLarenu. Svi uspjesi u Sauberu lani su bili posljedica izuzetnog čuvanja guma, a ne neke ekstra vanzemaljske vožnje, i to je ono što su smetnuli s uma.
sacekat cemo malo jos, ali ovo ne izgleda dobro... ipak izgleda da bi hulk bio bolje rijesenje ....
McLaren u <3
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Da, mislim da si u pravu. Čak smo to i komentirali bili. Ali opet sam više očekivao do njega.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Odgovori