Sergio Perez [#11]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Caldor
- Profesionalni vozač

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
Re: Sergio Perez
FAK JEA
A mislili ste da imamo loš bolid 
- Matt_77
- Početnik

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeah, najbrži smo.....back to reality; taj krug je plod greške u taktici i krive procjene da će moći ostati do kraja, pa je par krugova do kraja otišao po nove gume...al dobro, nije ništa time izgubio, super borba s Kimijem i maksimum koji je danas mogao ostvariti
- Toon
- Veteran

- Navijam za: mclaren
Jučer na autosportu članak o Perezu - nešto kako ne žali što je došao u Mclaren i kako su u momčadi jako zadovoljni s njim. U stvari ne bih niti spomenuo ovo da mi jedna rečenica nije "zapela" za oko! Čisto da malo "provociram" ferrarijevce: He has moved on from his schooling experience with Sauber and the Ferrari Driver Academy to join what he feels is the big boy's league. He is not ashamed to call McLaren the best team in F1. And he is revelling in it.
LINK NA ČLANAK
još dvije tri ovakve i postat će mi omiljeno biće svijeta F1
!
LINK NA ČLANAK
još dvije tri ovakve i postat će mi omiljeno biće svijeta F1
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Ferrari-BiH
- Veteran

- Navijam za: Ferrari
uuuuuu samo mu nogice vireToon je napisao/la:Jučer na autosportu članak o Perezu - nešto kako ne žali što je došao u Mclaren i kako su u momčadi jako zadovoljni s njim. U stvari ne bih niti spomenuo ovo da mi jedna rečenica nije "zapela" za oko! Čisto da malo "provociram" ferrarijevce: He has moved on from his schooling experience with Sauber and the Ferrari Driver Academy to join what he feels is the big boy's league. He is not ashamed to call McLaren the best team in F1. And he is revelling in it.![]()
![]()
![]()
LINK NA ČLANAK
još dvije tri ovakve i postat će mi omiljeno biće svijeta F1!
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- F1NAC
- Moderator

- Navijam za: Scuderia Ferrari
haha Toon drzite si ga , ionako ima jedan klinjo koji vozi za Marussiu koji ce ga za koju godinu moc unistavat na stazi 

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Cuky
- Moderator

No shit...da je prešao u Mercedes onda bi to bio najbolji tim, da je otišao u Lotus onda bi to bio najbolji tim, da je prešao u Jordan onda bi se zaje*ao jer oni više ne postoje...Toon je napisao/la:He is not ashamed to call McLaren the best team in F1. And he is revelling in it.
uglavnom, svi znamo da je u F1 samo jedan jedini najbolji: Ferrari
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- McLewis
- Veteran

- Navijam za: McLaren i Mercedes
je, priznajem da je ferrari najbolji tim, ako izuzmemo cinjenicu da se i mclaren natjeceCuky je napisao/la:No shit...da je prešao u Mercedes onda bi to bio najbolji tim, da je otišao u Lotus onda bi to bio najbolji tim, da je prešao u Jordan onda bi se zaje*ao jer oni više ne postoje...Toon je napisao/la:He is not ashamed to call McLaren the best team in F1. And he is revelling in it.![]()
uglavnom, svi znamo da je u F1 samo jedan jedini najbolji: Ferrari
McLaren u <3
- Toon
- Veteran

Dečki polako....krenimo redom...gospodin ili drug (kako kome milo) je probao "oba svijeta"...on je rekao da je Mclaren najbolji i najveći....molim lijepo...drugi dokazi mi ne trebaju

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- Dr. DJ
- Svjetski prvak

- Navijam za: Ferrari-Massa
Zar je itko ocekivao ista drugo iz njegovih usta sobzirom gdje trenutno vozi hmm...
1982 UCV 1919
- F1NAC
- Moderator

- Navijam za: Scuderia Ferrari
Haha zato jer ga je bianchi pobjedio na istoj stazi u istom boliduToon je napisao/la:Dečki polako....krenimo redom...gospodin ili drug (kako kome milo) je probao "oba svijeta"...on je rekao da je Mclaren najbolji i najveći....molim lijepo...drugi dokazi mi ne trebaju![]()

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
Chuck Norris
- Veteran

- Navijam za: Fernando Alonso
Oba svijeta je probao i Alonso pa pitaj njega koji je boljiToon je napisao/la:Dečki polako....krenimo redom...gospodin ili drug (kako kome milo) je probao "oba svijeta"...on je rekao da je Mclaren najbolji i najveći....molim lijepo...drugi dokazi mi ne trebaju![]()
Meni je svejedno,ja sam neutralan
Ali Perez se malo uvlači novim šefovima uostalom kao i svaki vozač
...put u raj nije posut ružama...
- Toon
- Veteran

Alonso - taj kvisling i belosvetski hohštapler koji je dobio vritnjaka iz momčadi sigurno nije mjerodavan davati realnu ocjenu o tome koja je momčad bolja...Chuck Norris je napisao/la: Oba svijeta je probao i Alonso pa pitaj njega koji je bolji![]()
Meni je svejedno,ja sam neutralan
Ali Perez se malo uvlači novim šefovima uostalom kao i svaki vozač
Mislim da jedino još Kimi (u rijetkim trenucima kada je trijezan) može dati realnu ocjenu...hehehehehehe...
.
- Cuky
- Moderator

svi se uhvatili kraja mog posta, a šalu sa Jordanom ni primjetili niste
hahahah 
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Toon
- Veteran

...ma nemoj biti tužan srečice moja malaCuky je napisao/la:svi se uhvatili kraja mog posta, a šalu sa Jordanom ni primjetili nistehahahah
- King iCool
- Veteran

- Kontakt:
Ha dobro, Sergio možda još nije pokazako kako može biti brz, ali barem još niti nije razbio bolid što je za pohvaliti jer u prve dvije utrke nisu baš često bili najbolji uvjeti na stazi. Ja vjerujem da može napredovati i postati još brži i nadam se da će još ove godine slaviti svoju prvu pobjedu u F1 sa Mclarenom.
- Schumy.d
- Legenda

Svatko svoga konja hvaliToon je napisao/la: Alonso - taj kvisling i belosvetski hohštapler koji je dobio vritnjaka iz momčadi sigurno nije mjerodavan davati realnu ocjenu o tome koja je momčad bolja...![]()
Mislim da jedino još Kimi (u rijetkim trenucima kada je trijezan) može dati realnu ocjenu...hehehehehehe...
.
-
dmarijon
- Legenda

Iskreno, ne možemo znati. Još je mlad. Mogao bi se razviti u dobrog i jako inteligentnog vozača, a mogao bi biti nešto malo bolje od Kovalainena u Mclarenu... Tek su mu 22.
Samo je jedno sigurno, nema sirovu brzinu Hamiltona ili Vettela. Jer bi to već pokazao. Ostalo je otvoreno.
Samo je jedno sigurno, nema sirovu brzinu Hamiltona ili Vettela. Jer bi to već pokazao. Ostalo je otvoreno.
Samo neka se trkaju.
- King iCool
- Veteran

- Kontakt:
Malo me razočarao danas u Q2. Više od pola sekunde sporiji od Buttona. 
- McLewis
- Veteran

ma perez je u kvalama uvijek frula, truba ili kako vec... kobayashi ga je cak prosle godine pobjedio u kvalama, ali je u trci takticar i zna se probijat, videjt cemo sutraKing iCool je napisao/la:Malo me razočarao danas u Q2. Više od pola sekunde sporiji od Buttona.
McLaren u <3
- King iCool
- Veteran

- Kontakt:
I danas opet isto.McLewis je napisao/la:ma perez je u kvalama uvijek frula, truba ili kako vec... kobayashi ga je cak prosle godine pobjedio u kvalama, ali je u trci takticar i zna se probijat, videjt cemo sutraKing iCool je napisao/la:Malo me razočarao danas u Q2. Više od pola sekunde sporiji od Buttona.
- Matt_77
- Početnik

nije ovo dobro nikako... u 1. stintu se je još dobro držao, ali prema kraju se skroz izgubio... težak vikend za njega nakon problema na treninzima, nije ni vozio dovoljno krugova u petak, ali morati će se popraviti u budućnosti jer je Button pokazao da se mogu bar uzeti neki bodovi s ovim autom...doduše sve je izjednačeno u ovoj sredini poretka, ali mora Checo malo stisnuti pa će mu se valjda i sreća malo nakloniti...samo se ne smije slomiti pod pritiskom koji će sigurno rasti, pogotovo iz engleskih medija
- Dani
- Legenda

- Navijam za: Hamiltona
Već vidim Hulkenberga sljedeće godine u mclarenu. Mali meksikanac me za sada razočarao.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Slash
- Veteran

- Navijam za: utrkivanje
Mene nije, meni je u potpunosti 'opravdao' očekivanja jer sam točno ovo očekivao. Ne katastrofalno, ali vrlo vrlo blijedo.
Zaletili su se jako u McLarenu. Svi uspjesi u Sauberu lani su bili posljedica izuzetnog čuvanja guma, a ne neke ekstra vanzemaljske vožnje, i to je ono što su smetnuli s uma.
Zaletili su se jako u McLarenu. Svi uspjesi u Sauberu lani su bili posljedica izuzetnog čuvanja guma, a ne neke ekstra vanzemaljske vožnje, i to je ono što su smetnuli s uma.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- McLewis
- Veteran

sacekat cemo malo jos, ali ovo ne izgleda dobro... ipak izgleda da bi hulk bio bolje rijesenje ....Slash je napisao/la:Mene nije, meni je u potpunosti 'opravdao' očekivanja jer sam točno ovo očekivao. Ne katastrofalno, ali vrlo vrlo blijedo.
McLaren u <3
- Dani
- Legenda

- Navijam za: Hamiltona
Da, mislim da si u pravu. Čak smo to i komentirali bili. Ali opet sam više očekivao do njega.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.