Ovdje DRS sa 1 aktivacijskom zonom ima manje smisla nego u Kanadi. Tamo je barem zone dijelila 1 šikana, ovdje imamo 5 zavoja između zona
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
lol znači prije zavoja 11 se prestigne vozača, a poslje na svakoj ravnini se pali DRS i radi velika prednostKing iCool je napisao/la:Tamo prije zavoja 10 će se mjeriti zaostatak a koristit će se do zavoja 17...Samo na ravnim djelovima naravno.Slash je napisao/la:Gdje su DRS zone?
Mislim da ce biti moguce samo koristiti na ravnicama između 11-12 te 16-17, 2 zone ali svejedno prevelik je razmak izmeđuKenny je napisao/la: lol znači prije zavoja 11 se prestigne vozača, a poslje na svakoj ravnini se pali DRS i radi velika prednost
Da,DRS je ipak,za ovakve "buranije" od utrka dosta koristan.Za Mađarsku isto bi dobro doša,pošto su tamo preticanja isto mission impossible.Slash je napisao/la:Opa, dosta je to, mogla bi čak ove godine bit ne ubitačno dosadna utrka.King iCool je napisao/la:Tamo prije zavoja 10 će se mjeriti zaostatak a koristit će se do zavoja 17...Samo na ravnim djelovima naravno.Slash je napisao/la:Gdje su DRS zone?
Nadam se da je Hamilton otkazo pretplatu na 2. mjesto tu i da ove godine pobjeđuje.
Ako je tako onda mislim da je dobro, bolje je i to nego odma idući zavoj ko u Montrealu pa napraviš još veću prednostDero je napisao/la:Mislim da ce biti moguce samo koristiti na ravnicama između 11-12 te 16-17, 2 zone ali svejedno prevelik je razmak izmeđuKenny je napisao/la: lol znači prije zavoja 11 se prestigne vozača, a poslje na svakoj ravnini se pali DRS i radi velika prednost
Moze i da bude 2. ali da Button pobijedi.Slash je napisao/la:Opa, dosta je to, mogla bi čak ove godine bit ne ubitačno dosadna utrka.King iCool je napisao/la:Tamo prije zavoja 10 će se mjeriti zaostatak a koristit će se do zavoja 17...Samo na ravnim djelovima naravno.Slash je napisao/la:Gdje su DRS zone?
Nadam se da je Hamilton otkazo pretplatu na 2. mjesto tu i da ove godine pobjeđuje.
nek pobijedi bilo tko samo da ne bude mclarendarky je napisao/la:nek pobijedi bilo tko samo da ne bude RB
Ja mislim da će ove godine biti puno akcije i u valenciji ne samo zbog drs-a nego zbog guma.damjan.cule je napisao/la:Možda da je staza ubačena u ovom izdanju početkom 90-ih bila bi puno bolja. Sad današnjim bolidima jednostavno nije moguće pretjecati. Nadam se da će DRS bar nešto promijeniti ove godine.
Ove dvije DRS zone su mi super, samo mislim da bi poštenije bilo da se prije 2. zone ponovo mjeri pa da onaj koji je iza može pokušat vratiti poziciju (ili ako pretjecanje nije uspjelo da ovaj koji je pokušao ima drugu šansu) nego ovako da na obje isti vozač ima DRS
Sad kad dođe ona ekipa sa kukama.Caldor je napisao/la:Na formula1.com je prognoza za sva tri dana fog(magla). Prvi put da tak nekaj vidim :S
SlikomKing iCool je napisao/la:Tamo prije zavoja 10 će se mjeriti zaostatak a koristit će se do zavoja 17...Samo na ravnim djelovima naravno.Slash je napisao/la:Gdje su DRS zone?
Caldor je napisao/la:Na formula1.com je prognoza za sva tri dana fog(magla). Prvi put da tak nekaj vidim :S
lol, u F1 2010 mozes bez problema i u Monacu pretjecati, drugo je igra a drugo realnostmrd je napisao/la:Kako se ne može pretjecat, ja u F1 2010 sa 6. na 1. mjesto stigao.
Inače, nadam se da će biti zanimljivo za vikend, DRS i zidovi su dobra kombinacija, samo te 2 zone su nepotrebne po meni, i naravno čekamo DNF za Vettela. Ništa lično, zbog sezone
FIA od danas zabranila mijenjanje mapa između kvalifikacija i utrkepospani gad je napisao/la:Da li od ove utrke/kvalifikacija stupa na snagu zabrana mapiranja motora? Ili od VN Velike Britanije? Ništa mi nije jasno.... negdje piše jedno, negdje drugo....![]()