Ovdje DRS sa 1 aktivacijskom zonom ima manje smisla nego u Kanadi. Tamo je barem zone dijelila 1 šikana, ovdje imamo 5 zavoja između zona
Utrke 2011 - Arhiva-Komentari
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Dero
- Profesionalni vozač

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: VN Europe, Valencia Street Circuit, 24.-26.6. 2011.
Sve staze sa zidovima 
Ovdje DRS sa 1 aktivacijskom zonom ima manje smisla nego u Kanadi. Tamo je barem zone dijelila 1 šikana, ovdje imamo 5 zavoja između zona
- Kenny
- Legenda

- Navijam za: Williams i MS
lol znači prije zavoja 11 se prestigne vozača, a poslje na svakoj ravnini se pali DRS i radi velika prednostKing iCool je napisao/la:Tamo prije zavoja 10 će se mjeriti zaostatak a koristit će se do zavoja 17...Samo na ravnim djelovima naravno.Slash je napisao/la:Gdje su DRS zone?

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja
- Dero
- Profesionalni vozač

Mislim da ce biti moguce samo koristiti na ravnicama između 11-12 te 16-17, 2 zone ali svejedno prevelik je razmak izmeđuKenny je napisao/la: lol znači prije zavoja 11 se prestigne vozača, a poslje na svakoj ravnini se pali DRS i radi velika prednost
- Spretni Pajkan
- Početnik

- Navijam za: Mark Webber i male momcad
Da,DRS je ipak,za ovakve "buranije" od utrka dosta koristan.Za Mađarsku isto bi dobro doša,pošto su tamo preticanja isto mission impossible.Slash je napisao/la:Opa, dosta je to, mogla bi čak ove godine bit ne ubitačno dosadna utrka.King iCool je napisao/la:Tamo prije zavoja 10 će se mjeriti zaostatak a koristit će se do zavoja 17...Samo na ravnim djelovima naravno.Slash je napisao/la:Gdje su DRS zone?
Nadam se da je Hamilton otkazo pretplatu na 2. mjesto tu i da ove godine pobjeđuje.
RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
- Kenny
- Legenda

- Navijam za: Williams i MS
Ako je tako onda mislim da je dobro, bolje je i to nego odma idući zavoj ko u Montrealu pa napraviš još veću prednostDero je napisao/la:Mislim da ce biti moguce samo koristiti na ravnicama između 11-12 te 16-17, 2 zone ali svejedno prevelik je razmak izmeđuKenny je napisao/la: lol znači prije zavoja 11 se prestigne vozača, a poslje na svakoj ravnini se pali DRS i radi velika prednost

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja
-
SRV
- Profesionalni vozač

- Navijam za: McLaren
Moze i da bude 2. ali da Button pobijedi.Slash je napisao/la:Opa, dosta je to, mogla bi čak ove godine bit ne ubitačno dosadna utrka.King iCool je napisao/la:Tamo prije zavoja 10 će se mjeriti zaostatak a koristit će se do zavoja 17...Samo na ravnim djelovima naravno.Slash je napisao/la:Gdje su DRS zone?
Nadam se da je Hamilton otkazo pretplatu na 2. mjesto tu i da ove godine pobjeđuje.
- darky
- Profesionalni vozač

nek pobijedi bilo tko samo da ne bude RB
-
RedBull&Ferrari
- Navijam za: RedBull Ferrari Schumi
nek pobijedi bilo tko samo da ne bude mclarendarky je napisao/la:nek pobijedi bilo tko samo da ne bude RB
-
spacedoc
- Test vozač

- Navijam za: Za kog ove godine navijat
evo došla je najzanimljivija utrka sezone zato za utrku treba obavezno pripremit 5 šalica kave

- Cuky
- Moderator

Re: VN Kanade, Circuit Gilles Villeneuve, 10.-12.6.2011.
Evo jako detaljan pregled utrke u kanadi 
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JsL8nX_g ... ture=feedu[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JsL8nX_g ... ture=feedu[/youtube]
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- ELESSAR
- Navijam za: Pretjecanja
Re: VN Kanade, Circuit Gilles Villeneuve, 10.-12.6.2011.
hahahaha, preeedobro! XD
- Cuky
- Moderator

Možda da je staza ubačena u ovom izdanju početkom 90-ih bila bi puno bolja. Sad današnjim bolidima jednostavno nije moguće pretjecati. Nadam se da će DRS bar nešto promijeniti ove godine.
Ove dvije DRS zone su mi super, samo mislim da bi poštenije bilo da se prije 2. zone ponovo mjeri pa da onaj koji je iza može pokušat vratiti poziciju (ili ako pretjecanje nije uspjelo da ovaj koji je pokušao ima drugu šansu) nego ovako da na obje isti vozač ima DRS
Ove dvije DRS zone su mi super, samo mislim da bi poštenije bilo da se prije 2. zone ponovo mjeri pa da onaj koji je iza može pokušat vratiti poziciju (ili ako pretjecanje nije uspjelo da ovaj koji je pokušao ima drugu šansu) nego ovako da na obje isti vozač ima DRS
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- King iCool
- Veteran

- Kontakt:
Ja mislim da će ove godine biti puno akcije i u valenciji ne samo zbog drs-a nego zbog guma.damjan.cule je napisao/la:Možda da je staza ubačena u ovom izdanju početkom 90-ih bila bi puno bolja. Sad današnjim bolidima jednostavno nije moguće pretjecati. Nadam se da će DRS bar nešto promijeniti ove godine.
- Caldor
- Profesionalni vozač

Na formula1.com je prognoza za sva tri dana fog(magla). Prvi put da tak nekaj vidim :S
- Dani
- Legenda

- Navijam za: Hamiltona
Sad kad dođe ona ekipa sa kukama.Caldor je napisao/la:Na formula1.com je prognoza za sva tri dana fog(magla). Prvi put da tak nekaj vidim :S

Vjerojatno će biti odgođena ili otkazana utrka ako će vidljivost biti slaba.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.

SlikomKing iCool je napisao/la:Tamo prije zavoja 10 će se mjeriti zaostatak a koristit će se do zavoja 17...Samo na ravnim djelovima naravno.Slash je napisao/la:Gdje su DRS zone?

- F1NAC
- Moderator

- Navijam za: Scuderia Ferrari
isti shit ko u kanadi ovaj ce iza upalit na prvoj ga prec, i na drugoj ce ga opet upalit i ode ... Da se mene pita ja bin temu DRSu kičmu zvadi 

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- ELESSAR
- Navijam za: Pretjecanja
magla..... ludilo, znači maglaren mercedes pobjeđuje, a ostali ko šta čapi!
ma samo da je ne odgode....
ma samo da je ne odgode....
-
zizi
- Test vozač

- Navijam za: Nikoga
Caldor je napisao/la:Na formula1.com je prognoza za sva tri dana fog(magla). Prvi put da tak nekaj vidim :S
da citiram jednog mog starog prijatelja: djeco, ja sam odveć star da vozim sa vama, ali pazite da ne srljate kao guske u maglu
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
- Igor18
- Veteran

- Navijam za: Schumachera
najdosadnija staza u kalendaru..
kaj se tiče DRS-a ja sam da se on koristi na ovakvim stazama.
U Kanadi i u Monzi npr. on mi je totalno nepotreban, pogotovo 2 zone, dok na ovakvoj staz mislim da treba, Kanada je imala onaj ogromni ravni dio gdje nema šanse da se obraniš, ovdje nema tako dugog pravca i očekujem da će taj DRS pridonjeti da vozač taman dođe u priliku za napad, ali i da će vozač ispred imati priliku da se kvalitetno brani.
Nadam se zanimljivoj utrci
kaj se tiče DRS-a ja sam da se on koristi na ovakvim stazama.
U Kanadi i u Monzi npr. on mi je totalno nepotreban, pogotovo 2 zone, dok na ovakvoj staz mislim da treba, Kanada je imala onaj ogromni ravni dio gdje nema šanse da se obraniš, ovdje nema tako dugog pravca i očekujem da će taj DRS pridonjeti da vozač taman dođe u priliku za napad, ali i da će vozač ispred imati priliku da se kvalitetno brani.
Nadam se zanimljivoj utrci
Michael is faster than you!!
- mrd
- Profesionalni vozač

Kako se ne može pretjecat, ja u F1 2010 sa 6. na 1. mjesto stigao.
Inače, nadam se da će biti zanimljivo za vikend, DRS i zidovi su dobra kombinacija, samo te 2 zone su nepotrebne po meni, i naravno čekamo DNF za Vettela. Ništa lično, zbog sezone
Inače, nadam se da će biti zanimljivo za vikend, DRS i zidovi su dobra kombinacija, samo te 2 zone su nepotrebne po meni, i naravno čekamo DNF za Vettela. Ništa lično, zbog sezone

- Igor18
- Veteran

- Navijam za: Schumachera
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač

lol, u F1 2010 mozes bez problema i u Monacu pretjecati, drugo je igra a drugo realnostmrd je napisao/la:Kako se ne može pretjecat, ja u F1 2010 sa 6. na 1. mjesto stigao.

- pospani gad
- Veteran

- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Da li od ove utrke/kvalifikacija stupa na snagu zabrana mapiranja motora? Ili od VN Velike Britanije? Ništa mi nije jasno.... negdje piše jedno, negdje drugo....

Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.
- -ferrari-F1-
- Početnik

- Navijam za: Fernando Alonso
FIA od danas zabranila mijenjanje mapa između kvalifikacija i utrkepospani gad je napisao/la:Da li od ove utrke/kvalifikacija stupa na snagu zabrana mapiranja motora? Ili od VN Velike Britanije? Ništa mi nije jasno.... negdje piše jedno, negdje drugo....![]()
Uoči Velike nagrade Europe, FIA-in tehnički delegat, Charlie Whiting sve je momčadi Formule 1 informirao da između kvalifikacija i utrke više neće smjeti mijenjati mape motora. Najnovija FIA-ina odluka na snagu stupa odmah!
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)