Red Bull's engine maps referred to German Grand Prix stewards by FIA
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Zaboravio si za koga vozi.Chuck Norris je napisao/la:Ma bravo fantastična vožnja AlonsaIzdržao je cijelu utrku pod pritiskom
Napokon odlična utrka gdje gume nisu odlučile pobjednika
Vettel definitivno zaslužuje kaznu
Jer je nakon toga pravilo pojašnjeno i rečeno je da će se sve slično kažnjavati.vidc je napisao/la:ne znam zašto bi vettel trebao biti kažnjen ako hamilton nije kažnjen i bahreinu?
Jep i meni je glupo...King iCool je napisao/la:
Koje je ovo sranje sa tim presicama na podiju?? Ne sviđa mi se to baš.
Razlika je u tome što je Hamilton u Bahrainu IZGURAN sa staze, dok je Vettel ovdje SAM IZAŠAO vanvidc je napisao/la:ne znam zašto bi vettel trebao biti kažnjen ako hamilton nije kažnjen i bahreinu?
With the stewards' messed up decisions during the last races (and in general) I predict the following:
Vettel will not get a punishment
Hamilton will get a 10 place grid penalty for ignoring blue flags 2x
Hamilton will get a reprimand for driving through debris deliberately
Maldonado will get a 5 place grid advantage for not crashing
hmh, do sada je to bilo samo u Britaniji, a ako je tamo bio neki lokalac sa upitnim znanjem Engleskog treba gaCuky je napisao/la:glupe su jer se ne čuje gotovo ništa i zato jer uvijek neki lokalac sa uptinim znanjem engleskog pita pitanja (ovog Laudu nitko ne može razumjeti).
[/quote]With the stewards' messed up decisions during the last races (and in general) I predict the following:
Vettel will not get a punishment
Hamilton will get a 10 place grid penalty for ignoring blue flags 2x
Ma ove supersoft su ove godine neupotrebljive, i ne cudi me sto su ih promijenili, samo u Monacu mogu izdrzati koliko-toliko...F1NAC je napisao/la:hmm razlicite gume za razliku od prosle godine
Također 9Cuky je napisao/la:Ja sam dao 9, a obrazloženje je kao kod Arme: bila bi 10 da je bilo nekakve borbe za pobjedu na stazi