Reprezentativni nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Re: Reprezentativni nogomet

Post Postao/la Alonso-champ »

Ronaldo pokazuje ko je klasa ;-)
Alonsista hasta la muerte..
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Njemacka 2-1 Danska
Bender na kraju dao gol za 2-1.

Elf masu puta bolji, Danci tek na kraju imali jednu jedinu priliku no Badstuber-Neuer su sprijecili igraca Danske da zabije gol.

Svi osim Ezila su odigrali dobru utakmicu, ovaj je djelovao kao da je izgubljen u vremenu i prostoru, niti jedan duel nije dobio, Kvista se nikako nije mogao rijesiti. :roll:

Jos jedan favorit odlazi sa prvenstva, a to su "pljuvaci" iz Nizozemske.... :D :D

Haha, nisu osvojili niti jedan bod. :D :D
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Scuderia je napisao/la: Kada je Chelsea pobjedio Bayern u finale Lp isto nisu nista radili, bili su defenzivno orijentirani, na kraju su pobjedili , (zamisli isto jedan jedini udarac na gol) pa je bilo svaka cast Chelsea, zasluzena pobjeda, a kada su takvu igru isto radili Grci, onda se " pljuje " po Grckoj. :|
Kao što rekoh, Chelsea je zabio Barci 3 gola u 2 utakmice iz odigranih akcija, a Grčka je bila daleko od toga.
Ja nisam rekao da im zamjeram defanzivnu igru, ali golovi su im plodovi čiste sreće, a ne nikakvih akcija. ;)

U tome je razlika...

A Scud, ja tebe ne kužim, svi su dobro odigrali osim Ozila koji je opet podijelio nekoliko vrhunskih lopti koje drugi nisu znali iskoristiti + asistirao za drugi gol. A zašto je Muller odigrao dobro (iako je fulao nemoguće)?
Dobro, ne kažem da je odigrao bajno nešto, ali sigurno nije bio najlošiji na terenu. :doubt:
Da Ozil igra za Bayern, imam osjećaj da bi priča bila drugačija. :roll:

A večeras Ronaldo one man show. =D>
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Kao što rekoh, Chelsea je zabio Barci 3 gola u 2 utakmice iz odigranih akcija, a Grčka je bila daleko od toga.
Ja nisam rekao da im zamjeram defanzivnu igru, ali golovi su im plodovi čiste sreće, a ne nikakvih akcija. ;)

U tome je razlika...
Govorim ti za finale.
Schumy.d je napisao/la: A Scud, ja tebe ne kužim, svi su dobro odigrali osim Ozila koji je opet podijelio nekoliko vrhunskih lopti koje drugi nisu znali iskoristiti + asistirao za drugi gol. A zašto je Muller odigrao dobro (iako je fulao nemoguće)?
Dobro, ne kažem da je odigrao bajno nešto, ali sigurno nije bio najlošiji na terenu. :doubt:

Kvist ga cijelu jebenu utakmicu drzao pod kontrolom, cijelu, eee, cijelu, podijelio par vrhunskih lopti ? :lol: :lol:
Tko je to rekao, Samovojska ? :lol: :lol:

To je upravo to sto je falilo Elfu, vrhunske lopte od Ezila, vise su dobijali takvih dobrih lopti od sestice Khedire nego od playmakera. :roll: :doubt:

Muller nije sigurno izgubio toliko duela i podijelio krivih pasova kao sto je to napravio Ezil, eto ti zasto.

Da, bio je najlosiji na terenu, to sto ti to ne mozes prihvatiti nije moja stvar.

Schumy.d je napisao/la:Da Ozil igra za Bayern, imam osjećaj da bi priča bila drugačija. :roll:
Yeah, kako da ne. :lol:
Kako se usudjem uopce kritizirati igraca Reala ? ccc, sad cu si zbog toga podijeliti nekoliko opomena. :roll: :xx:

Mesut Özil: Der Spielmacher der DFB-Elf ließ sein enormes Potenzial nur selten aufblitzen. Nach ein, zwei schönen Aktionen ging der Mittelfeldspieler für Minuten auf Tauchstation. Den überraschenden Pass, den man von einem Spieler eines solchen Kalibers erwartet, sah man viel zu selten. Da ist eine Menge Luft nach oben.
ccc, samo ja govorim da je lose odigrao, samo ja. Svi ga hvale na sva zvona. :roll:

Ps. on nije sigurno asistirao za drugi gol.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Govorim ti za finale.
Već sam jednom davno rekao da je finale finale. Tu se ne riskira puno, vjerujem da će i na euru biti tako.
Scuderia je napisao/la: ccc, samo ja govorim da je lose odigrao, samo ja. Svi ga hvale na sva zvona. :roll:
Ma daj... tko nije gledao utakmicu, stvarno bi mislio da je Ozil ovo prvenstvo najlošiji igrač Elfa po tvojim komentarima. :roll:
Očito čovjek neće odigrati dobro dok ne zabije 3 gola i podijeli 8 asistencija u jednoj utakmici.
Danas je bilo i gorih, recimo Badstuberu je sudac progledao kroz prste čisti penal + crveni karton. Ali, bitno da je Ozil izgubio 5 lopti.
Scuderia je napisao/la:Ps. on nije sigurno asistirao za drugi gol.
P.S.
ajd' ti još jednom pogledaj... ;)

http://www.uefa.com/uefaeuro/season=201 ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Schumy.d, dana/u 18 lip 2012, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Ma daj... tko nije gledao utakmicu, stvarno bi mislio da je Ozil ovo prvenstvo najlošiji igrač Elfa po tvojim komentarima. :roll:
Očito čovjek neće odigrati dobro dok ne zabije 3 gola i podijeli 8 asistencija u jednoj utakmici.
Danas je bilo i gorih, recimo Badstuberu je sudac progledao kroz prste čisti penal + crveni karton. Ali, bitno da je Ozil izgubio 5 lopti.
Da, tko nije gledao utakmicu, a siguran sam da je ti nisi pogledao, vec si pogledao sazetke. Jedan Schurrle (koji igra za Leverkusen ( gle vidi, hvalim ga, a nije igrac Bayerna. :lol: :lol: ) udje 20 min prije kraja i napravi takvu pomutnju u obrani Danaca, a Ezil u 90 min podijeli dobrih lopti koje mogu nabrojati na prste jedne ruke. :lol:

Radije cu geldati Reusa ili Goetzea nego Ezila koji je izvan forme.

Napad je najbolja obrana. :lol: :lol: Da je Danac kojim slucajem bio srusen, tj. da se srusio, penal bi bio sudjen, tu je sudac odlicno reagirao. A za crveni.... da... khm...

Real spieler uber alles i svi smo sretni i zadovoljni.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Radije cu geldati Reusa ili Goetzea nego Ezila koji je izvan forme.
Napad je najbolja obrana. :lol: :lol: Da je Danac kojim slucajem bio srusen, tj. da se srusio, penal bi bio sudjen, tu je sudac odlicno reagirao. A za crveni.... da... khm...
U svakom slučaju, ne znam šta Muller radi u prvih 11 pored spomenute dvojice. Lik nije ništa napravio cijelo prvenstvo.

A za ovo drugo ću se samo nasmijati, bar sam mislio da si ti igrao nogomet. :lol:

Ti si gledao utakmicu, a ja nisam... ne znam kako onda nisi vidio da je Ozil asistent, a da je Danac bio srušen? :frajer:
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: U svakom slučaju, ne znam šta Muller radi u prvih 11 pored spomenute dvojice. Lik nije ništa napravio cijelo prvenstvo.

A za ovo drugo ću se samo nasmijati, bar sam mislio da si ti igrao nogomet. :lol:

Ti si gledao utakmicu, a ja nisam... ne znam kako onda nisi vidio da je Ozil asistent, a da je Danac bio srušen? :frajer:
Tebi ne vrijedi zbilja nista govoriti.
Za Mullera sam ti vec rekao, ali neka, ti si u pravu. =D>
Samo se ti smiji

Ti si u pravu. Ti, samo ti, i nitko drugi, samo ti. :klanjanje:

Idem si podijeliti jos jednu opomenu pa da dobijem ban.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Ti si u pravu. Ti, samo ti, i nitko drugi, samo ti. :klanjanje:

Idem si podijeliti jos jednu opomenu pa da dobijem ban.
Ajd pa si ti bolji...
Prošli put kažeš da je Ozil bio najlošiji, ja kažem da su Podolski i Muller bili gori (većina ljudi koji su gledali utakmicu se slaže sa mnom), ali opet je Muller bog. Evo, opet gledam malo ocjene po portalima i po njima opet Ozil nije bio najgori igrač na terenu. Valjda smo budale onda, ne znam...

Danas me tu uvjeravaš da je Bendtner simulirao i da Ozil nije asistirao.
I tko je sad u pravu?

Pa oprosti, ali nisam lud (još uvijek).
Ja samo kažem realne stvari, ali ne vrijedi s tobom o Njemačkoj jer ih promatraš kroz navijačke naočale. ;)
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: Ajd pa si ti bolji...
Prošli put kažeš da je Ozil bio najlošiji, ja kažem da su Podolski i Muller bili gori (većina ljudi koji su gledali utakmicu se slaže sa mnom), ali opet je Muller bog. Evo, opet gledam malo ocjene po portalima i po njima opet Ozil nije bio najgori igrač na terenu. Valjda smo budale onda, ne znam...
VEC SAM TI SVE REKAO PO TOM PITANJU, OVO MI SVE VISE I VISE LICI NA PROVOCIRANJE.
Schumy.d je napisao/la: Danas me tu uvjeravaš da je Bendtner simulirao i da Ozil nije asistirao.
I tko je sad u pravu?

Pa oprosti, ali nisam lud (još uvijek).
jA TEBE UVJERAVAM ? :lol: :lol:
Ajd, dobro, ja te uvjeravm onda, ako ti tako kazes, to mora biti tako. 8)

I da... pogrijesio sam u vezi asista, ok- napravio sam zajeb. jesi sretan ?
Ako ti smatras da je dovoljno imati jednu asistenciju i poneko dobro dodavanje za asista, onda je to ok.

Schumy.d je napisao/la: Ja samo kažem realne stvari, ali ne vrijedi s tobom o Njemačkoj jer ih promatraš kroz navijačke naočale. ;)
Mhm.... da. naravno. 8)

EDIT. @ Dani
Da li ovaj Agger igra ovako dobro i u Liverpoolu ? Svidio mi se sinoc, fino je "kormilario " obranom.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Ma nemaš nikakvih argumenata, samo čisto prepucavanje. Samo ti uživaj!
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Scud daj se banaj sam :D

Jos je skoro i Njemacka mogla ispast da im suden penal kakav bi to bio scenarij.Strasno! Iako imaju sve tri pobjede daleko je jos to od maksimuma kojeg mogu dati.

A Ronaldo je BOG :amen:
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Scuderia
Moderator
Moderator

Covjek koji govori realno

Postao/la Schumy.d » sub lip 09, 2012 21:47
Schumy.d je napisao/la:
EDIT:
Pa ovaj Podolski i Muller su prevare od igrača... :?
Muller prevara od igraca, a covjek najbolji strijelac, te je proglasen najboljim mladim igracem SP-a, njemu je prevara. =D>

Moj odgovor malo kasnije
Scuderia je napisao/la:
Zato je Khedira bog i batina. (smajli obrisani, jer ih ima previse
O Ozilu ne treba trositi rijeci. Tako je dobro odigrao, da je to strasno. (smajli obrisani, jer ih ima previse

Pobjeda tu, svaka cast Badstuberu sto se nije dao isprovocirati od strane Portugalaca.
Naravno, ide odmah odgovarati.

Schumy.d je napisao/la: Ja ne znam koju si ti utakmicu gledao, ali za mene su Khedira, Ozil i Gomez odigrali dobru partiju. Uostalom, Khedira je asistirao za gol, a ova dvojica koja su trebala igrati krila ne mogu nijedan centaršut pogoditi.

Oprosti, ali mislim da nisi objektivan zbog Bayernovca.

-idemo dalje, moj odgovor
Scuderia je napisao/la:
Zakleti Oziloljubac na njemackoj tv postaji veli nakon sto ga je Low zamjenio.... " Pruzao je i puno bolje partije u njemackoj reprezentaciji "

Khedira- 2-3 greske, tj izgubljene lopte koje su mogle biti kobne.

Bitno da je Muller prevara od igraca, a u drugom dijelu sve je islo skoro preko te desne strane. :| I onda sam ja subjektivan. #-o

@Bib
Hummels je odigrao odlicnu utakmicu, ali je imao sa Neuerom jedan mali izlet ( koji je bio skoro koban za Svabe), kada mu je vracao loptu. Bilo je gusto, no kikser je to sve sredio.

Staklenko gola nece zabiti na prvenstvu, pazi sta sam ti rekao. Ne znam samo kako je uspio podvaliti svako malo onu svoju mizernu foru, pored iskusne obrane Danske.

No ni to ti nije dovoljno.... sada mi odjednom kacis ocjene sve samo ne objektivnih portala :lol:

Schumy.d je napisao/la: Ajd dobro... :roll:

Independent:
Khedira, Ozil - 7/10
Muller, Podolski - 6/10 (nitko nema manje od 6)

Goal.com:
Khedira, Ozil - 3.5/5
Muller - 3/5
Podolski - 2.5/5
(najniža ocjena 2.5)

Sky:
Khedira, Muller - 7
Ozil - 8
Podolski - 6

Ajd pa neka sam ja taj subjektivac... :|
Moj odgovor

Jesi sretan sada ?
Sva sreca, pa su ocjene objetkvino mjerilo svega, kako u nogometu, tako i u skoli, na fakultetu itd. :roll:

Cijela se igra vodila na desnoj strani u drugom dijelu utakmice, trudio se, borio se, vracao se nazad, al dobro, da, u pravu si. :roll:

Dobro pazi na ovaj veliki i boldani dio, dobro pazi.

Schumy.d je napisao/la: Ne kažem da su mjerilo, ali uglavnom se moje mišljenje poklapa sa većinom ostalih koji su to gledali i ocjenjivali, ali ajde očito živimo u zabludi svi mi, a po tebi je Podolski bio igrač utakmice i onda je to tako i :amen: ...

Bitno da se Khedira nije trudio i borio i iako je asistirao, svejedno je bio lošiji od Mullera... smiješno. Neka i Kroosa stavi umjesto Khedira, taj bi isto vjerojatno bio odličan kao Badstuber, Schweinsteiger, Muller, Neuer, Boateng, Lahm i Gomez.
Aha, znaci nisu mjerilo, ha ? Vratit cu se na ovo vrlo brzo.

Nigdje, ali bas nigdje ja nisam spominajo Podolskog, nigdje. Od mene se zeli napraviti budalom.

--
Dalje.... jucer stavim njemacko vidjenje igre fenomenalnog Ozila, u kojem pise da je odigrao lose, da ima lufta na gore doticnom nije dovoljno, iako ocjene nisu mjerilo kako on to sam kaze, on je ponovno pogledao ocjene, ne bi li kako stekao utisak da Ozil nije bio toliko los. I sta je vidio ? - "objektivni portali" su mu dali dobru ocjenu, srce mu je na mjestu. =D>

Kheidra se vise trudio u igri prema naprijed, nego Ozil, ali ne vrijedi to govoriti. Ne vrijedi.

Kada spomenes igraca Reala, striktno moras paziti sta ces reci, jer ako sta krivo kazes, nadje se uvrjedjenim, gdje bi ti smio osporavati Realovog igraca.... pf... pa to je zabranjeno.

Okacis mu argumente, stavis izvjestaj za Ozila sa njemackih portala, ali ne, gospodi to ne valja, jer su i Svabe napisale da je odigrao lose, a to je kao sto rekoh zabranjeno pisati.

I ja provociram onda, ja se stalno vracam na utakmicu sa Portugalcima, ja stalno trazim da mi se ponovi ono sto je vec ponovljeno itd.

Da, ja provociram, u pravu si.

Kako bi rekao Trapattoni : Ich habe fertig.

@ Bibi
Hahaha, mislim da bi ovo bilo prvi puta da si moderator daje ban. :D
-si vidio Hummelsa ?

Covjek zvijer. :)

Bibi, sta sam ti rekao ? " Staklenko " nece zabiti gola ... jesi vidio, nista, nix, hehehe. Stize Juppu na pripreme.hehehe.
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ma glavno da je >Caroll dao gol. Možda mu se svidi pa nastavi tako i u Liverpoolu.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Dobro je ba vas dvojica :biggrin:

Shvatio bih te rasprave da nema Hrvatske na turniru, ali posto je vasa repka tamo...pustite se rasprave o ovim..nego se vi uhvatite navijanja...a prvenstvo svakako osvaja Grcka :biggrin:

A sto se tice Aggera...o kako tog lika gotivim vec odavno...jos iz vremena Rafe. Jedina mana mu je sto kad popizdi sve mu crno pred ocimam pa kolje i svoje i protivnicke igrace.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Scuderia
Moderator
Moderator

Ferrari-BiH je napisao/la:Dobro je ba vas dvojica :biggrin:

Shvatio bih te rasprave da nema Hrvatske na turniru, ali posto je vasa repka tamo...pustite se rasprave o ovim..nego se vi uhvatite navijanja...a prvenstvo svakako osvaja Grcka :biggrin:

A sto se tice Aggera...o kako tog lika gotivim vec odavno...jos iz vremena Rafe. Jedina mana mu je sto kad popizdi sve mu crno pred ocimam pa kolje i svoje i protivnicke igrace.
Danas Trapattoni show.

kao i prije 14 godina. :D

Agger je odlicno odigrao jucer, covjek beton u obrani. A koji to obrambeni ne " kolje " protivnicke igrace kad poludi ? :biggrin:
slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Scuderia je napisao/la: A koji to obrambeni ne " kolje " protivnicke igrace kad poludi ? :biggrin:
Pepe :biggrin: Ramos :biggrin: da ne nabrajam dalje...

Aaaaa Trapattoni je legenda...nesto kao Čiro samo sto izgleda ozbiljnije i uvijek je ljut
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Schumy.d
Legenda
Legenda

Prijatelju, ajde neka si ti napisao post od cijele stranice, ali ja opet nikakve argumente ne vidim.
Tvoj glavni argument za Mullera je da je bio najbolji igrač SP-a i najbolji strijelac turnira koji se održao PRIJE 2 GODINE... ali to šta u prvoj utakmici nije znao pogoditi 2 centaršuta na cijeloj utakmici nije bitno. Pa o čemu ti pričaš?

I bitno da su njemački portali (Bild i ostalo žutilo) objektivni.
A moji izvori u kojima su ČITATELJI (posjetitelji portala) davali ocjene igračima nisu objektivni. Opet smiješno... ;)

Ali dobro, vidim da su ti argumenti ubitačni pa te neću gnjaviti s njima. :lol:
Scuderia
Moderator
Moderator

Ferrari-BiH je napisao/la:
Pepe :biggrin: Ramos :biggrin: da ne nabrajam dalje...

Aaaaa Trapattoni je legenda...nesto kao Čiro samo sto izgleda ozbiljnije i uvijek je ljut

:biggrin: .

Trapattoni je kao sto ti kazes, legenda. Stara skola nogometa. =D>
Schumy.d je napisao/la:Prijatelju, ajde neka si ti napisao post od cijele stranice, ali ja opet nikakve argumente ne vidim.
Tvoj glavni argument za Mullera je da je bio najbolji igrač SP-a i najbolji strijelac turnira koji se održao PRIJE 2 GODINE... ali to šta u prvoj utakmici nije znao pogoditi 2 centaršuta na cijeloj utakmici nije bitno. Pa o čemu ti pričaš?

I bitno da su njemački portali (Bild i ostalo žutilo) objektivni.
A moji izvori u kojima su ČITATELJI (posjetitelji portala) davali ocjene igračima nisu objektivni. Opet smiješno... ;)

Ali dobro, vidim da su ti argumenti ubitačni pa te neću gnjaviti s njima. :lol:
To sto ti ne vidis, nije moj problem. Ponovno dokazujes uvlacenjem Mullera za kojeg sam ti JEBENO DVA PUTA REKAO STA I KAKO JE.
I tko je rekao da sam ja ono izvadio iz Bilda ? :lol: =D>

Govore da je lose odigrao za sada, pazi SVABE ZA SVOG VELE DA JE LOSE ODIGRAO, mogli su ga nahvaliti puna usta a sta oni rade ? :lol: :lol:

goal.com-sky- i ostali vrve objektivnoscu. =D> :klanjanje:

Kada krenes citati sa razumijevanjem, onda cemo razgovarati.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la:
Kada krenes citati sa razumijevanjem, onda cemo razgovarati.
:lol:
Daj se pogledaj...

Ti prvi ne vidiš da ti piše barem 3 puta da su te ocjene davali ČITATELJI.
A sad ako je tebi sud jednog novinara objektivniji od stotine čitatelja, onda ok.
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la: :lol:
Daj se pogledaj...

Ti prvi ne vidiš da ti piše barem 3 puta da su te ocjene davali ČITATELJI.
A sad ako je tebi sud jednog novinara objektivniji od stotine čitatelja, onda ok.
:lol: :lol:
OCJENA NIJE OBJEKTIVNO MJERILO NICEGA

Citatelji, hahahaha, to je to. =D>
Lahm odigra lose protiv Nizozemske, dobio ne znam koju ocjenu uglavnom previsoku, i on je odigrao dobru utakmicu ? :lol:
Da, tako su ipak odlucili citatelji. :lol: :lol:
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: OCJENA NIJE OBJEKTIVNO MJERILO NICEGA
Aha, pravilno mjerilo je tvoje mišljenje.

Oprosti, živio sam u zabludi dosad.
Scuderia je napisao/la:Da je Danac kojim slucajem bio srusen, tj. da se srusio, penal bi bio sudjen, tu je sudac odlicno reagirao
A što obožavam kad sam subjektivan...

Ali, vjerojatno je i Beusan subjektivan pa njegovo mišljenje nećemo uvažiti, već je pravilno da je sudac odlično reagirao.
Scuderia
Moderator
Moderator

Hah, mogu Spanjolci kuci, nije nemoguce.... :D
Mi ih pobjedimo, Talijani dobiju Irce, i bye bye Espana....

Koji bi to show bio. :D 8)
slika
Bibi
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Sta je Hummels radio? Nisam gledao Svabe.Ako je "plivao" onda sam se mozda prenaglio :D

Nego gledam malo koeficijente,presmijesnih 1,35 na Talijane mi nejde u glavu.Dobro,vrlo vjerojatno ce dobit,al ja cu odigrat X2 ili cak cisto na Irce i na nase.Da se fina lovica zaradit za mali ulog :D
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Scuderia
Moderator
Moderator

Bibi je napisao/la:Sta je Hummels radio? Nisam gledao Svabe.Ako je "plivao" onda sam se mozda prenaglio :D

Nego gledam malo koeficijente,presmijesnih 1,35 na Talijane mi nejde u glavu.Dobro,vrlo vjerojatno ce dobit,al ja cu odigrat X2 ili cak cisto na Irce i na nase.Da se fina lovica zaradit za mali ulog :D
odigrao mrak utakmicu, pored njega nije bilo prolaza .............u ove tri utakmice imao je samo jednu malo pogreskicu kada je vracao onako traljavo kikseru, ostalo sve za deset. 8)
slika
Odgovori