Mislim da ćemo na anketnom pitanju po prvi puta imati 100% za jednu opciju.
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...
The group of death is clearly group A. The 2004 champions greece, + ever dangerous czech republic, and by some accounts the tournament favorites russia. On top of that, the hosts Poland have that 12th man in the crowd, so they have more men than anyone except Ukraine.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.
Skupina ni najlakša ni najteža
Iz 1. pota dobili smo najtežeg suparnika
Iz 2.pota smo dobili trećeg suparnika po snazi
Iz 4. pota najlakšeg suparnika
Moglo je bolje ali ni ovo nije nemoguće proći,dobra je stvar da otvaramo s Ircima a da zadnju igramo sa Španjolcima,koji bi do tada mogli osigurati prolaz
Scuderia je napisao/la:SKUPINA A Poljska, Grčka, Rusija, Češka
SKUPINA B Nizozemska, Danska, Njemačka, Portugal
SKUPINA C Španjolska, Italija, Irska, Hrvatska
SKUPINA D Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska
Zaboravio si
SKUPINA KAUČ:BiH,Crna Gora,Slovenija,Srbija
Bibi je napisao/la:
Bolje da smo dobili Francuze umjesto Irske,ali dobro moze se proc.
Šališ se valjda!?
Pa Francuska je po meni bolja reprezentacija od Italije.
Ja sam osobno zadovoljan skupinom. Moglo je i bolje, ali moglo je i puno gore. Bolje da smo dobili Italiju nego Njemačku ili Englesku.
Smatram da možemo ići kao drugi dalje, a i mislim da možemo i sa Španjolcima odigrati jednu dobru utakmicu. Nisu ni oni kao prije više. A tu je Italija i nezgodna Irska tako da nebi trebalo puno bodova za prolaz dalje. Irci će isto otkinuti neki bod nekom, samo se nadam da to nećemo biti mi.
Kad pogledam da smo mogli izvući Nizozemsku, Njemačku, Englesku, Francusku, onda se ta Italija i ne doima toliko nepobjedivo. Najjača karika im je definitivno Buffon.
Bibi je napisao/la:
Bolje da smo dobili Francuze umjesto Irske,ali dobro moze se proc.
Šališ se valjda!?
Pa Francuska je po meni bolja reprezentacija od Italije.
Ja sam osobno zadovoljan skupinom. Moglo je i bolje, ali moglo je i puno gore. Bolje da smo dobili Italiju nego Njemačku ili Englesku.
Smatram da možemo ići kao drugi dalje, a i mislim da možemo i sa Španjolcima odigrati jednu dobru utakmicu. Nisu ni oni kao prije više. A tu je Italija i nezgodna Irska tako da nebi trebalo puno bodova za prolaz dalje. Irci će isto otkinuti neki bod nekom, samo se nadam da to nećemo biti mi.
Kad pogledam da smo mogli izvući Nizozemsku, Njemačku, Englesku, Francusku, onda se ta Italija i ne doima toliko nepobjedivo. Najjača karika im je definitivno Buffon.
Ne.Niti malo
Francuska i Irska su tu negdje po trenutnoj kvaliteti.Pusti ti pojedince.Irska je ponosna,hrabra nacija koja ce ginit na terenu i kao takvi mogu iznenadit.Francuzi su totalno negledljivi,a znamo kako su prosli na zadnja dva natjecanja (Platini i suci ).Siguran sam da nece proci skupinu.
Francuska i Irska su tu negdje po trenutnoj kvaliteti.Pusti ti pojedince.Irska je ponosna,hrabra nacija koja ce ginit na terenu i kao takvi mogu iznenadit.Francuzi su totalno negledljivi,a znamo kako su prosli na zadnja dva natjecanja (Platini i suci ).Siguran sam da nece proci skupinu.
Ja se ne slažem uopće s tobom.
Za razliku od prijašnjih reprezentacija, mislim da je danas Francuska vrlo jaka momčad i ja ne da im predviđam prolazak nego čak mislim da mogu i do polufinala.
Imaju iza Španjolaca najboljeg golmana, obrana sa Ramijem, Koscielnyem i Abidalom vrlo dobra, vezna linija sa Maloudom i Riberyem i u napadu fantastičan dvojac Benzema i Remy.
Još im dodaj eventualno Nasrija i to izgleda dosta dobro posloženo. Imaju dobrog izbornika i sigurno su jači od Iraca.
A baš nam i ne leže...
A koliko vidim, ostale reprezentacije nas već podcjenjuju... Neka, neka...
Za mene, grupa B je najteza.
Favoriti za prolaz dalje u toj skupini su Nizozemska i Njemacka.
Sto se tice nase grupe, (prvi) favorit za prolaz dalje je naravno Spanjolska. Za drugo mjesto cemo se tuci sa Italijom. Kljucna ce biti prva utakmica sa Republikom Irskom.
Ako tu osvojimo 3 boda, lakse cemo docekati Italiju. ( uz pretpostavku da Italija izgubi na otvaranju od Spanjolske)
Dosadniju grupu, od grupe A nisam vidio. Kao favoriti vidim Cesku Republiku i Rusiju.
Sto se tice grupe D, tu ce po meni biti neizvjesno. Engleska nikad nije osvojila Euro, mogu od svake reprezentacije izgubiti, a mogu i svaku dobiti ako imaju svoj dan. Isto tako vrijedi i za Svedsku. Francuska od kako su promijenili onog izbornika ide dobro, izgleda da su smirili " crve u guzici " koje su imali, i sada to izgleda dosta dobro. Za Ukrajinu nemam sta puno reci, osim da je jedan od domacina.
Prvi favorit za prolaz dalje za mene je Engleska, a za drugo mjesto ce se tuci Svedska i Francuska.
- meni osobno i ozlijeđeni Lovren više vrijedi od kosilice Buljata - trebao je riskirati s njim...žao mi je Vrsaljka jer je perspektivan i potentan igrač, no za njega ima još vremena te na njegovoj poziciji postoji jako puno opcija...s obzirom koga je zvao i na koga je računao - ostalo je relativno dobar izbor...'AJMO HRVATSKA!
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Armanini je napisao/la:BRANIČI: Buljat, Vida, Ćorluka, Šimunić, Schildenfeld, Strinić, Pranjić
ovo je gdje vidim probleme..
Treba se moliti da Simunic moze odigrati kako treba, da ga ne uhvate ozljede, jer Vida mi je nesiguran, nije imao nikad ovako veliko natjecanje iza sebe.
Jer ako se ozlijedi Joe, onda ce morati uskociti ili Buljat ili Vida, a onda smo u go**ima do grla.
Ja se samo nadam ce "najbolji veznjak na svijetu" opravdat 1/3 svoje vrijednosti i bit cu zadovoljan.Ako da vise od toga mozemo daleko (iako sumnjam jer obrana je veliki problem).
Buljat!?!?!? sta reci...
Navijat cu i za Grcku,Englesku i Poljsku,a zelim debakl Francuza (najveci lopovi),Spanjolaca i Nizozemaca (njih pogotovo).Ostalo mi ne smrdi nit mirisi
Scuderia je napisao/la:
Treba se moliti da Simunic moze odigrati kako treba, da ga ne uhvate ozljede, jer Vida mi je nesiguran, nije imao nikad ovako veliko natjecanje iza sebe.
Jer ako se ozlijedi Joe, onda ce morati uskociti ili Buljat ili Vida, a onda smo u go**ima do grla.
Zbog čega bi Šimunić uopće igrao u prvih 11?
Može i Šifo na to mjesto...
Mislim i da će Perišić imati prednost ispred Kranjčara, a možda i Dujmović ispred Vukojevića, pogotovo protiv Irske.